FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua Bucuresti - Bayern Munchen 0 - 1 (0 - 1)

«12348»
danimarcu11.09.2008 21:11

@dr.adrian9

Vise tata,vise...

Daca procedeaza asa,de ce si-au luat 4-0 la alta echipa din est?Cu panzere cu tot...

Sa fim seriosi,e greu meciul,dar nu imposibil de castigat.Am incredere ca le vom face nemtilor o mare surpriza!

axl11.09.2008 21:12

Eu-s destul de optimist din fire dar asta e genul de confruntare la care m-astept doar la un punct. Adica se muleaza exact pe planul meu de a face 7 in total.

LARI11.09.2008 23:09

Bayern fara Ribery e o forta fara stralucire.

Va fi extrem de greu sa obtinem punct/puncte, insa doar daca vom muri cu ei de gat. De gatul lor, ca daca-i lasam sa se urce pe gatul nostru, o sa iasa cam nashpa...

Ideea e ca linia lor de mijloc e incredibil de creativa. Au acolo niste pasatori formidabili. Un alt punct forte e reprezentat de benzi. Mijlocasii si fundasii laterali sunt valorosi si cu siguranta ii vom vedea pe Toja si/sau Szekely mai mult prin jumatatea noastra. Asta doar in cazul in care Lacatus nu are in plan un joc ceva mai ofensiv.

Ganditi-va la dubla Bayern-Getafe de anul trecut, numai ca Toni nu e la fel de in vana.

LE: Radoi nu va juca impotriva celor de la Bayern :sad2: Am postat la topicul despre Radoi stirea din gaozeta.

_yang12.09.2008 08:31
@ yang

szekely parca nu e trecut pe lista UEFA.

si una in premiera ;D : joaca Rãdoooooi

steno7.jpg

Virgil12.09.2008 11:05

In Bundesliga s-au jucat pana in prezent 3 etape. In primele doua Bayern a remizat acasa cu Hamburg, 2-2, si in deplasare, 1-1, cu Borussia.

In etapa a 3-a, pe Allianz Arena, a dat lovitura. 4-1 cu Herta Berlin. Bayern se afla momentan pe locul 7 in clasament, cu 5 puncte, la doar 2 puncte de liderul FC Schalke 04.

Bayern ramane Bayern orice ar fi. Una din fortele mondiale ale fotbalului, de 3 ori consecutiv castigatoare a trofeului Ligii Campionilor, intre 1973 si 1976, si inca odata in editia 2000-2001. Castigatoare de doua ori a UEFA Cup si odata a European University Sports Association (EUSA).

Chiar daca Steaua s-a intarit foarte mult in acest toamna, chiar daca este unul din numele mari ale Europei, chiar daca in ultimii trei ani a participat neintrerupt in CL, avand o buna experienta, eu vad favorita in acest meci pe Bayern.

Plecand de la numarul si valoarea vedetelor din lot (2 Willy Sagnol, 3 Lucio, 7 Franck Ribéry, 8 Hamit Altintop, 31 Bastian Schweinsteiger, 9 Luca Toni, 11, Lukas Podolski, 18 Miroslav Klose)

si incheind cu numele antrenorului, Jurgen Klinsmann, consider ca nemtii ne sunt superiori.

Evident ca in ecuatia partidei va conta si aportul celor aproape 30.000 de stelisti, dar si maniera de arbitraj a celor 3 cavaleri ai fluierului.

De aceea consider ca Steaua poate obtine acel punct, care ar insemna ca am jucat de la egal la egal cu campionii Germaniei.

Pronostic: x, 2

Verssace13.09.2008 12:07

Mai e puținnn :beer2:

dr.adrian913.09.2008 15:33

acuma vin de la meciu köln-bayern.

ba baieti astia neo trag rau de tot. aparare beton, mijloc super, si despre atac ce sa mai zic.

nici nu vreau sa ma gandesc cum se joaca mosu de ze roberto (34 de ani) cu Lovin sau Petre pe la mijlocu terenlui.

pregatitiva de un joc blamabil din partea Stelei

danimarcu13.09.2008 16:07

Blamabil esti tu.Am vazut si eu meciul,nici Koln nu e Steaua,e abia la nivelul lui Poli TM.

Intr-adevar,Bayern joaca bine,mai ales la fazele fixe si pe contraatac.Dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne ascundem sub pat.Daca tie iti este frica de acest meci,nu te uita,sau tine cu Bayern.

Echipa probabila:

Cernea- Ogararu, Ghionea, Baciu, P. Marin- Lovin - Toja, Semedo, B. Stancu, Szekely- Arthuro

O formula cat se poate de ofensiva.

@Virgil -ce cauta echipa asta pe acest topic? :thumbdown:

Virgil13.09.2008 16:16

O, shit! E echipa din seara asta cu Farul. Am postat gresit. :spam:

MALDINI13.09.2008 16:25

dr.adrian9 marturiile tale nu fac decat sa ne sperie putin mai rau :D

DaKo14.09.2008 08:20

@...Mai exista bilete la ora asta??NU pachet ..Un bilet pentru acest meci?

Annie14.09.2008 09:55
@ yang

joaca Radoi?????

DaKo14.09.2008 10:08
@ yang

joaca Radoi?????

Nu are cum ..NU prinde nici macar meciu cu fiorentina :-j..NU da informatii eronate

DelPiero1014.09.2008 11:53
@ yang

joaca Radoi?????

Da,pe Nintendo!

Verssace14.09.2008 12:08

Asearã a zis Becali la Fanatik .. ca Rãdoi vrea sa joace , ca o sa forteze ..presupun ca stie si el ceva .

DelPiero1014.09.2008 12:17

Si a zis ca nu-l lasa sa joace...n-are rost sa riscam,altfel exista riscul sa il pierdem pe mai multe luni...

ultrash14.09.2008 14:05

oricum din cate se pare va rata si meciul cu fiorentina,si Romania-franta.deci si cele din campionat cu CFR si gaz metan :|

pacat....cu Radoi in aparare am fi fost mai siguri...asa,nu stiu cum vor face fata Goian cu Ghionea lui ze roberto,ottl,lell,schweinsteinger,lahm sau toni....

e meci greu,bayern e super echipa...am urmarit ieri meciul lor de la koln(0-3) si e o masina de fotbal in devenire...bine,poate nici koln nu i`a opus prea mare rezistenta,dar bayern chiar e o superechipa

fortzasteaua4ever14.09.2008 16:55

ai dreptate...din pacate :steag_cruce_invers:

DelPiero1014.09.2008 17:50

Luam CL!

Annie14.09.2008 18:00

Asearã a zis Becali la Fanatik .. ca Rãdoi vrea sa joace , ca o sa forteze ..presupun ca stie si el ceva .

la bun???sper sa fie asa..dar mai bn sa nu joace dekat sa patzeaska ceva mai rau!!!! :steag_cruce_invers::steag_sah_mic:

SoOoRinaKe14.09.2008 19:24
hey .. o intrebare . daca vin cu doi prieteni handicapati la meci , avem voie fara bilet ?... sa nu care cumva sa bat drumu de la Iasi degeaba :D ...
Printisor14.09.2008 19:37

re...de unde pot cumpara si yo bilete din Ploiesti?? am cautat mai peste tot pe langa stadionu lu petrolu si a lu astra...dar nam gasit pe nimeni cu bilete :(

Reptile1914.09.2008 19:38

Daca vrem sa mergem mai departe e f important sa incepem cu dreptul adica cu o victorie. Primul meci e cel mai important baietii trebuie sa dea totul miercuri. :steag_cruce_invers:

bodanelu14.09.2008 19:55

@Printisor daca intrai pe site-ul oficial vedeai un numar de telefon al persoanei care distribuie biletele in ploiesti.

Ploiesti Marius Bucuroiu 0743019***

George Stan14.09.2008 20:43
hey .. o intrebare . daca vin cu doi prieteni handicapati la meci , avem voie fara bilet ?... sa nu care cumva sa bat drumu de la Iasi degeaba :D ...

Suna la club, 021 411.46.56, nu veni la risc. Si sper ca nu faci glume proaste ci vorbeai serios. In mod normal, la tribuna 1, langa teren, este un piedestal pe care unele persoane cu deficiente locomotorii pot vedea meciul.

«12348»