Eu zic sa ne intilnim la Dom pe la ora 4 .
Eu zic sa ne intilnim la Dom pe la ora 4 .
merge la Dom...
eu abea la 4 plc din padova ca ies de la munca ajung pe la 6 jumate in ce sectoare aveti biletele?
ok .La DOM .daca asa s-a votat ![]()
Astazi am fost la Firenze si amluat si eu biletele in sectorul oaspeti.Am stat de vorba putin cu Banel si Tiago.Cred ca pina la urma va juca Radoi,pentru ca dupa ce au terminat vizionarea l-am abordat si i-am pus marea intrebare.Mi-a zis : "Poate" dar a zambit .Eu cred ca stie el ceva .Cred ca va juca.
Noi ajungem in Firenze pe la 4 asa ca pina ne orientam si noi sa gasim Domul va mai dura juma de ora,ca nu cunosc Firenze.Azi am fost prima oara .Tre sa vad si unde pun masina ca e cu numere de Bucuresti ![]()
Eu zic ca pe la ora 16.30 am putea ajunge la DOM.
Nu a mai venit nici unul din voi.
Ba au fost:)). Cunosc doi ametiti care s-au imbatat dupa meci si au pierdut avionul de intoarcere iar acum orbecaie prin Cluj in asteptara trenului spre Bucuresti. Oricum, din cate am inteles,
Ba au fost:)). Cunosc doi ametiti care s-au imbatat dupa meci si au pierdut avionul de intoarcere iar acum orbecaie prin Cluj in asteptara trenului spre Bucuresti. Oricum, din cate am inteles,
Foarte buna asta.
se vor intoarce, stati linistiti ![]()
maine dimineata la 8 si ceva vor fi in Bucuresti, asta daca nu pierd si trenul din Cluj in seara asta :laugh:
... au plecat vreo 200 de insi din parcul din fata domului. NA!, ca nu ma fashi nietu' pi mini, il fac io pi dansu' di nu mai arbitriaza niam di niamu' lui pi fishistiauapunctro!
NA!, ca nu ma fashi nietu' pi mini, il fac io pi dansu' di nu mai arbitriaza niam di niamu' lui pi fishistiauapunctro!
Asta vrea sã fie ardeleneascã sau moldoveneascã? ![]()
Ardeleneasca nu-i, jur pe rosu ![]()
Ioane, continuam discutia pe "stouri"
. Ca-mi dau astia warn pentru off-topic. E vorba de Pinaaalti, di la Shialaul. Si de felul in care se supara ca vacaru' pe sat din cauzo unor chestii asupra carora nu putea interveni, oricum.