FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Deplasare Cl Fiorentina - Steaua

«123»
ZIP08.09.2008 17:13

m-am gandit sa deschid acest topic in speranta ca sunt si alti doritori pt o deplasare la acest meci ... asteptand sugestii de transport , cazare ..etc precum si poate stabilirea unei intalniri in orasul firenze inaintea meciului ... sau de ce nu o ruta comuna ...

urse08.09.2008 17:17

are idee cnv cat o sa coste biletul?

ZIP08.09.2008 17:24
are idee cnv cat o sa coste biletul?

eu unul din cate stiu preturile biletelor pt meciurile din deplasari inca nu s-au anuntat in mod oficial ... daca gasesc ceva postez aici !

georgetocila08.09.2008 19:21

Pe site la Fiorentina scrie ca un bilet pentru meciul cu Steaua in sectorul rezervat echipei vizitatoare costa 22 €uro.

Si eu sunt interesat de deplasare la Firenze

ZIP08.09.2008 19:31
Pe site la Fiorentina scrie ca un bilet pentru meciul cu Steaua in sectorul rezervat echipei vizitatoare costa 22 €uro.

Si eu sunt interesat de deplasare la Firenze

da asta am vazut si eu ..este un pret ok ...sa speram ca o sa le putem procura din Ghencea fara prea mari dureri de cap..

in alta ordine de idei eu unul pana acum mi-am luat bilet avion ..Bucuresti roma compania wizzair iar distanta dintre roma si firenze o voi parcurge cu trenul se pare ca durata calatoriei cu trenul este de circa 2 h .. momentan cam atat !

urse08.09.2008 21:04

cat ai dat pe bilet? e dus intors?

roberto6s909.09.2008 02:40

EU MI-AM LUAT BILET DE AVION PANA LA MILANO DE acolo INCHIRIEM UN MICROBUZ...55 EURO UN BILET...CAZARE IN FLORENTA AM GASIT LA 55 EURO CAMERA :steag_cruce_invers:

ultras200409.09.2008 07:45

sub 100 euro in mod normal

ZIP09.09.2008 16:51

sub 100 euro in mod normal

366 ron ..dus intors ... asta era acum o sapt presupun ca acum trebuie sa fie ceva mai mult

georgetocila09.09.2008 18:52

Bilet avion buc-roma si retur cu wizzair astazi era la 500 de lei si creste cu cat se apropie data de plecare ,asa ca la bilete cat mai repede ,de la roma la firenze cu trenul dus intors aproximativ 75 €uro si face cam 1:30 min.

ZIP10.09.2008 13:47
Bilet avion buc-roma si retur cu wizzair astazi era la 500 de lei si creste cu cat se apropie data de plecare ,asa ca la bilete cat mai repede ,de la roma la firenze cu trenul dus intors aproximativ 75 €uro si face cam 1:30 min.

sa inteleg ca esti interesat de deplasarea asta ... daca mergi pe ruta asta poate ne si intalnim prin aeroport sau stiu s afim mai multi :thumbup: la o bere :steag_cruce_invers:

georgetocila10.09.2008 14:19

sa inteleg ca esti interesat de deplasarea asta ... daca mergi pe ruta asta poate ne si intalnim prin aeroport sau stiu s afim mai multi :thumbup: la o bere :steag_cruce_invers:

Da vreau sa fac deplasarea acum nu sunt sigur daca merg cu masina sau cu avionul suntem 4 persoane si nu stim exact cu ce sa mergem dar daca o sa ramana cu avionul o sa vb si ne intilnim ca sa fim mai multi, tu cu ce mergi de la Roma la Firenze.

am sunat astazi la club sa intreb de bilete la meci, au spus sa sun peste o saptamana

Raulredblue10.09.2008 14:27

as vrea sa vin si eu la meci...da nu prea stiu cum sa fac rost de bilet...pe 26 sept o sa fiu in italia.....mai precis in genova...cum as putea face rost de bilet??...da de preferat un bilet acolo langa voi baieti....

ZIP10.09.2008 15:47

Da vreau sa fac deplasarea acum nu sunt sigur daca merg cu masina sau cu avionul suntem 4 persoane si nu stim exact cu ce sa mergem dar daca o sa ramana cu avionul o sa vb si ne intilnim ca sa fim mai multi, tu cu ce mergi de la Roma la Firenze.

am sunat astazi la club sa intreb de bilete la meci, au spus sa sun peste o saptamana

de la roma la firenze ma gandeam sa merg cu trenul am vazut ca sunt si preturi acceptabile si distanta se parcurge in jurul la 2 h ...

Annie10.09.2008 16:17

am avea sanse sa castigam daca nu ar juca Mutu pt ca el cunoaste tehnica jucatorilor d la nationala...da si noi p el :steag_cruce_invers:

ultras200410.09.2008 18:49
de la roma la firenze cu trenul dus intors aproximativ 75 €uro si face cam 1:30 min.

gasesti si la 15 euro dus.doar ca faci mai mult.e un fel de personal.oricum ca timp face cat un accelerat la noi :)

cocktail12.09.2008 21:41

avion myair Bucuresti-bologna dus-intors costa aprox 100 euro.de la bologna mai sunt doar 80 de km :steag_sah_mic:

ovidiu281114.09.2008 10:15
m-am gandit sa deschid acest topic in speranta ca sunt si alti doritori pt o deplasare la acest meci ... asteptand sugestii de transport , cazare ..etc precum si poate stabilirea unei intalniri in orasul firenze inaintea meciului ... sau de ce nu o ruta comuna ...

Salut ZIP! Vr sa stiu cand se va anunta oficial pe site plecarea la Firenze? Impreuna cu inca doi prieteni as vrea sa merg la meci...

ZIP15.09.2008 09:11

Salut ZIP! Vr sa stiu cand se va anunta oficial pe site plecarea la Firenze? Impreuna cu inca doi prieteni as vrea sa merg la meci...

salut ! nu am inteles treaba cu anuntul oficial si incep prin ati spune ca nu e nimik organizat in masa ...eu am deschis acest topic pt sugestii de transport ,cazare pt ca cei interesanti si de ce nu pt alegerea unui traseu comun ... vad ca nu au fost multi interesati ... noi suntem un mic grup si vom pleca pe 29.09 dimineata cu o cursa Wizzair spre Roma de unde vom merge in Firenze cu trenul ..intoarcerea se va face pe 2.10 pe acelasi traseu ... cam asta ar fi ...

http://wizzair.com/default.asp?slid=clear&language=RO

www.trenitalia.it

STELIAN-BRAILA15.09.2008 09:19

stie cineva daca au ajuns biletele pentruFiorentina-Steaua la club?si cat costa?

salut ! nu am inteles treaba cu anuntul oficial si incep prin ati spune ca nu e nimik organizat in masa ...eu am deschis acest topic pt sugestii de transport ,cazare pt ca cei interesanti si de ce nu pt alegerea unui traseu comun ... vad ca nu au fost multi interesati ... noi suntem un mic grup si vom pleca pe 29.09 dimineata cu o cursa Wizzair spre Roma de unde vom merge in Firenze cu trenul ..intoarcerea se va face pe 2.10 pe acelasi traseu ... cam asta ar fi ...

http://wizzair.com/default.asp?slid=clear&language=RO

www.trenitalia.it

Pariuri15.09.2008 09:29

Ma intereseaza daca sunt suporteri din Satu Mare si daca sunt doritori sa mergem la urmatoarele meciuri. Dispun de masina momentan, dar nu m-as duce doar singur.

georgetocila15.09.2008 09:37

Am fost eu la club si am vb acolo ,biletele o sa vina cu 7-10 zile anainte de meci si au spus ca o sa posteze pe situl oficial si pretul ,din ce am vazut eu pe situl celor de la Fiorentina pretul o sa fie 25-30 euro.

Clubul numai organizeaza deplasari, cine vrea sa mearga o face pe cont propriu.

Poate organizeaza AISS o deplasare ca cea de la Instambul si Praga.

fular-campionii

RBK15.09.2008 14:13

Salutare Stelistilor M-am interesat putin si am gasit la Wizzair Plecare luni dimineata 06.10(29septembrie)-sosire Roma 07.15,Intoarcere Joi 2 Octombrie 07.45-10.45sosire Buc pret 200Euro(dus-intors toate taxele incluse),autocar Buc-Firenze-Buc 180EURO(atlassib)pana la urma cat va costa biletu la Fiorentina-Steaua ca pe siteul viola 25-30euro

am vb cu Cristi(AISS) si mi a confirmat ca nu se organizeaza deplasare la meciul Fiorentina-Steaua,Lyon-Steaua,dar sunt sanse sa se organizeze la Bayern-Steaua :)deci dk vrem sa plecam la Firenze la meci o facem pe Cont Propriu cum stim noi mai bine,sunt mai multe variante cu avionu+tren,sau direct cu autocar*microbuz Total Transport dus-intors 200EURO

ultras200419.09.2008 19:57
Clubul numai organizeaza deplasari, cine vrea sa mearga o face pe cont propriu.

m-as bucura dar sincer nu cred ca este adevarat

RBK20.09.2008 17:08

fratilor care e din Buc sa se intereseze cand sosesc biletele de la FIrenze

«123»