Fratilor pentru meciiul de la constanta de unde pot lua si eu bilete? Gasesc sa cumpar la casele de la stadionul Farul? Multumiri anticipate
Fratilor pentru meciiul de la constanta de unde pot lua si eu bilete? Gasesc sa cumpar la casele de la stadionul Farul? Multumiri anticipate
un articol care ar trebui sa defineasca nivelul de gandire al unui suporter,in principal al celui Stelist. pacat ca putini inteleg anumite lucruri si au anumite asteptari. mare vorba: "A fi ultra înseamnã sã te bucuri de fiecare rãsãrit de soare și de fiecare apus, de fiecare lucru fãcut cu sufletul, nu cu mintea... "
In primul rand pentru a revedea o atmosfera ca inainte('98) trebuie sa existe o unitate in concepte si ganduri,Ultra inseamna suflet si pasiune cum de altfel ai subliniat....o depasire,pe care societatea noastra analfabeta cultivata cu manele nu o poate realiza.
Sincer articolul m-a impresionat,nu cred ca a lovit acolo unde trebuia sa loveasca,cei ce au fost tinte nu cred ca l-au descifrat dar pentru noi restul e o lectie de moralitate.