ai vazut respectul pe teren, acolo unde asteptai tu. daca vrei sa afli mai multe despre ce s-a intamplat acolo , in gradina botanica, ca sa te luminez, poti sa ma contactezi. daca ai fi fost in locul celor prezenti nu cred ca ai mai fi vorbit asa.
ai vazut respectul pe teren, acolo unde asteptai tu. daca vrei sa afli mai multe despre ce s-a intamplat acolo , in gradina botanica, ca sa te luminez, poti sa ma contactezi. daca ai fi fost in locul celor prezenti nu cred ca ai mai fi vorbit asa.
@MavericKk
cu cine vorbesti?
@MavericKkcu cine vorbesti?
cu autorul, nu cu tine.
@MavericKk
ce s-a intamplat acolo de fapt?!nimic...au fost niste "pasarici" gen anda banu sau tu care suferiti de voi!daca ai ceva de spus bine daca nu la revedere!vrei tu sa fi contactat sa se afle adevarata poveste din gradina botanica .
povesteste aici nu in private(praivat cum e limbajul pentru fratiori) ca sa vedem ca tu intr-adevar stii ce si cum iar restul asteptau sa vina "fat-frumos" sa-i lumineze...mare e gradina lui Dumnezeu! ![]()
p.s. am descoperit si eu "animalutele" astea si le folosesc...chiar ca bine spunea cineva:"banana asta e criminala".poate dispar persoane ce nu gandesc ![]()
![]()
Corect articol ! Chiar Soldatino, tu l-ai scris ?
"Ce semeni, aia culegi !" .Si asta este corect ! Dar sa stii ca treaba se aplica in multe alte situatii din viata, nu doar in acest caz ! (presupun ca banuiesti la ce episoade ma mai gandesc )