@il soldatino, trecand peste faptul evident ca presa noastra este mai mult decat mediocra, argumentul ca cei doi aruncatori nu sunt academicieni nu mi se pare suficient. Am inteles exagerarea; normal, foarte mult timp de studiu nu au avut si nici foarte gentlemani nu prea sunt. Dar mi se pare ca tine de un minim de bun´simt si de respect fata de tine ca persoana in primul rand, cu atat mai mult in circumstantele acestui caz. Nu te pretezi la marlanii de astea. Nici la misto nu prea tine. Esti un jucator de echipa nationala, nu un cioban din varful muntelui, recent ajuns in civilizatie. Presa este cum este, dar cand stii ca sunteti in centrul atentiei pt milioane de oameni, nu arunci nici cu pietre, nici cu alune sau altele. Parerea mea.
Prietene, nu te contrazic cu nimic. Ba mai mult, iti dau dreptate. Totusi, imagineaza-ti ca Lobont si Tamas nu sunt niste sfinti, iar presa stia acest aspect. Apoi vin eu si te intreb: cine ii ridica in slavi pe acestia, care sunt oamenii care le pandesc - ma scuzati - vanturile.
Cum bine scria cineva, ASTIA SUNTEM, dar aceste acte se petrec zi de zi in societatea noastra. Din pacate reactiile sunt doar in aceste cazuri. Uite, de pilda, in emisiunea gsp a intrat astazi in direct Bogdan Stelea. Declaratiile sale? Jos palaria, un monument de bun simt. Totusi, la meciul cu Paraguayul, Bogdan le-a aratat degetul TUTUROR spectatorilor de pe stadionul Steaua. Apoi si-a dat jos pantalonii, dupa aceasta Viorel Moldovan i-a facut pe spectatorii echipei nationale (na' ca ma prevalez si eu de aceasta formulare ca sa manipulez in stil gazetaresc) "niste nesimtiti".
Iti mai aduci aminte ce a urmat la conferinta de presa cu iesirea lui Hagi si nesimtirea gazatarilor care nu erau demni nici macar sa-l priveasca in ochi? Iar, daca iti aduci bine aminte, acea stare de tensiune a fost alimentata tot de presa romana in acea perioada, desi tricolorii erau calificati la CM. Sa fie clar, aici e vorba, pe langa golania I N E R E N T A - a unor fotbalisti, de o lupta in care miza este reprezentata de cine-si impune punctul de vedere. Ori acesti ziaristi sunt ca niste (cum naiba sa ii numesc ca sa nu fiu acuzat de rasism?)....: te scuipa, te bat si apoi tipa cu totii in gura mare cand ii dai unuia un sut in dos...
Parerea mea