Eu am auzit ca au fost aloolistii de data asta.
![]()
Eu am auzit ca au fost aloolistii de data asta.
![]()
DIN IARNA AR FII TREBUIT SA VINA:Este cel mai bun fundas dreapta roman.A avut ghinionul ca nu a jucat la Ajax si de-aia a pierdut europenele.Respect George BINE AI REVENIT.
Gest superb, felictari!Dar am o nelamurire cu ¨drogatii¨ si ¨alcoolistii¨ de mai sus... adica? Dubios, poate ma ajuti.
In legatura cu sondajul de aici, toata lista aia este fff antipatica, mai putin Mutu si R.Lucescu.
Evita postarile consecutive.
Sabine, cati ani ai?
Care e ironia?, daca e ironie.. Oricum, n-am nicio problema, 22 de ani am. Chiar ar fi interesant sa ne spunem toti varstele, poate asa s-ar explica mai multe de pe acest forum. S-au doar asa s-ar explica.
Daca te referi strict la acest post al meu, s-a lamurit, s-a inteles, nu trebuie sa iti faci griji.
Dar am o nelamurire cu ¨drogatii¨ si ¨alcoolistii¨ de mai sus... adica? Dubios, poate ma ajuti.
Sa-ti detaliez, spre luminarea ta. Erau huliganii, derbedeii, elementele securisto-comuniste, suporterii neadevarati, analfabetii proveniti din familii destramate, complexatii care-si varsa frustrarile pe stadioane, oameni fara servici care vin pe stadion pt ca sunt platiti si restul etichetelor cu care ne gratuleaza, media, conducatorii si poporul.
Gest superb, felictari!Dar am o nelamurire cu ¨drogatii¨ si ¨alcoolistii¨ de mai sus... adica? Dubios, poate ma ajuti.
In legatura cu sondajul de aici, toata lista aia este fff antipatica, mai putin Mutu si R.Lucescu.
Evita postarile consecutive.
Sabine, cati ani ai?
Care e ironia?, daca e ironie.. Oricum, n-am nicio problema, 22 de ani am. Chiar ar fi interesant sa ne spunem toti varstele, poate asa s-ar explica mai multe de pe acest forum. S-au doar asa s-ar explica.
Daca te referi strict la acest post al meu, s-a lamurit, s-a inteles, nu trebuie sa iti faci griji.
Nu e nici o ironie, eram curios sa stiu cati ani ai. Ma asteptam la mai putini insa!
Multi inainte oricum!
un jucator de valoare,un caracter frumos si sa nu uitam ca este un jucator format in pepiniera din Ghencea deci merita aceasta primire ![]()
Sa vedem, micodo = Piece of mind?
@Micodo, daca simti neaparat nevoia ¨sa te afirmi¨este problema ta, eu spusesem ca s-a lamurit, pe private, cu persoana caruia ii era adresata, ok? Pana la urma si ce am spus eu putea fi interpretat in ¨n¨ feluri. Daca tu vrei sa iesi in evidenta cu sensul pe care l-ai dat tu cuvintelor mele este altceva. Stii tu cat sunt de scarbit si plictisit tocmai din cauza unor etichetari spuse de tine acum? Etichete puse de obicei de niste comunisti plafonati, imbecilizati de o societate putreda si infecta, care actioneaza numai in sensul turmei. De ce au impresia unii oameni de aici ca ii cunosc pe toti ceilalti?
Nu esti tu in masura ¨sa ma luminezi¨ in orice caz. Sa-mi dai un sfat cu bun´simt da, cum si eu ti-as putea da, dar nu in maniera asta, nu-ti face cinste.
@Piece of Mind, multumesc pt urare, acelasi lucru ti-l doresc si tie. Ai putea totusi sa raspunzi la comentariile de la alte articole, mai ales cand iti sunt adresate. Si ai putea face asta fara aroganta chiar. Cat despre faptul ca ti s-a parut ca as avea mai putini ani, no comment. Fiecare pricepe cum vrea si dupa cum poate... totusi are legatura cu mailul trimis de mine redactiei acestui site? Unde este problema? Sunt eu paranoic?, posibil, orice e posibil. Revin asupra cuvintelor tale, ne-ai spus sa criticam mai putin administratorii si scriitorii acestui site? De ce? Da-mi niste motive, atat timp cat criticile sunt coerente, nejignitoare si mai ales cu fond, cu motiv. Care este treaba cu democratia asta, asa cum e ea in Romania, prost´inteleasa. O sa mai citesc de 10 ori regulamentul forumului, sa gasesc unde se mentioneaza unde anumite persoane de pe site sunt de neatins, niste entitati fara pata.
Oricum, v-ar sta mai bine fara aceasta atitudine superioara, uneori ingamfata si dispretuitoare a voastra, fata de ceilalti useri (inca un lucru la care nu gasesc raspuns, mai ales pt ca imi pareti capabili de a sesiza aceste aspecte). Parerea mea umila este ca nu faceti bine site-ului acesta cu acest mod de a raspunde celorlalti (n-aveti cum sa le cereti celorlalti sa nu se mai porcaiasca pe aici, cand voi aveti atitudinea asta suprema fata de ceilalti stelisti), doar pt ce? doar pt ca adminsitrati acest site?.. Eu credeam ca suntem toti egali, STELISTI. Daca m-am inselat, si sunt si alte ierarhii decat cea din considerente adminsitrative, eu imi cer scuze ca nu mi-am dat seama mai devreme si renunt la forum.
Nu are rost circul asta.
Va salut, cu speranta de a ma lamuri si pe mine, un infantil pus mereu pe cearta.
@Sabin1307
Nu crezi ca discutiile astea ar fi mai potrivite pe privat ?
Topicul asta n-are nicio treaba cu astfel de raspunsuri.
@Sabin1307
Nu crezi ca discutiile astea ar fi mai potrivite pe privat ?
Topicul asta n-are nicio treaba cu astfel de raspunsuri.
Ai dreptate, chiar am vrut sa spun ca-mi pare rau ca sunt offtopic, dar de ce nu ¨am fost luminat¨ pe privat?
Tocmai, ca sunt raspunsuri, raspunsuri la ceva care nu a venit de la mine. Daca vrei, sunt in legitima aparare, ca sunt la moda discutii despre legislatie. Asta ca sa-i dau apa la moara lui Piece of Mind, sa fiu infantil, de ce nu i-ai sugerat si lui sa ma intrebe cati ani am pe privat?
Mi se pare normal sa raspund exact in acelasi loc unde am fost intrebat/ironizat/acuzat, nu?
Oricum, o sa incerc pe viitor sa nu mai intru in aceste ¨baluri¨, mai ales daca nu l-au legatura cu topicu. Astept eventuale lamuriri.
Sa vedem, micodo = Piece of mind?
@Micodo, daca simti neaparat nevoia ¨sa te afirmi¨este problema ta, eu spusesem ca s-a lamurit, pe private, cu persoana caruia ii era adresata, ok? Pana la urma si ce am spus eu putea fi interpretat in ¨n¨ feluri. Daca tu vrei sa iesi in evidenta cu sensul pe care l-ai dat tu cuvintelor mele este altceva. Stii tu cat sunt de scarbit si plictisit tocmai din cauza unor etichetari spuse de tine acum? Etichete puse de obicei de niste comunisti plafonati, imbecilizati de o societate putreda si infecta, care actioneaza numai in sensul turmei. De ce au impresia unii oameni de aici ca ii cunosc pe toti ceilalti?
Nu esti tu in masura ¨sa ma luminezi¨ in orice caz. Sa-mi dai un sfat cu bun´simt da, cum si eu ti-as putea da, dar nu in maniera asta, nu-ti face cinste.
@Piece of Mind, multumesc pt urare, acelasi lucru ti-l doresc si tie. Ai putea totusi sa raspunzi la comentariile de la alte articole, mai ales cand iti sunt adresate. Si ai putea face asta fara aroganta chiar. Cat despre faptul ca ti s-a parut ca as avea mai putini ani, no comment. Fiecare pricepe cum vrea si dupa cum poate... totusi are legatura cu mailul trimis de mine redactiei acestui site? Unde este problema? Sunt eu paranoic?, posibil, orice e posibil. Revin asupra cuvintelor tale, ne-ai spus sa criticam mai putin administratorii si scriitorii acestui site? De ce? Da-mi niste motive, atat timp cat criticile sunt coerente, nejignitoare si mai ales cu fond, cu motiv. Care este treaba cu democratia asta, asa cum e ea in Romania, prost´inteleasa. O sa mai citesc de 10 ori regulamentul forumului, sa gasesc unde se mentioneaza unde anumite persoane de pe site sunt de neatins, niste entitati fara pata.
Oricum, v-ar sta mai bine fara aceasta atitudine superioara, uneori ingamfata si dispretuitoare a voastra, fata de ceilalti useri (inca un lucru la care nu gasesc raspuns, mai ales pt ca imi pareti capabili de a sesiza aceste aspecte). Parerea mea umila este ca nu faceti bine site-ului acesta cu acest mod de a raspunde celorlalti (n-aveti cum sa le cereti celorlalti sa nu se mai porcaiasca pe aici, cand voi aveti atitudinea asta suprema fata de ceilalti stelisti), doar pt ce? doar pt ca adminsitrati acest site?.. Eu credeam ca suntem toti egali, STELISTI. Daca m-am inselat, si sunt si alte ierarhii decat cea din considerente adminsitrative, eu imi cer scuze ca nu mi-am dat seama mai devreme si renunt la forum.
Nu are rost circul asta.
Va salut, cu speranta de a ma lamuri si pe mine, un infantil pus mereu pe cearta.
sunt perfect de acord cu sabin.s-a intamplat de multe ori sa citesc comentariile si sa vad ca anumiti useri sunt luati la misto de administratori si ironizati pentru njiste intrebari banale sau pentru simplul fapt ca au o parere diferita decat administratorii site-ului.chiar nu e normal sa fie asa
ne consideram superiori celorlalti suporteri din Romania insa comportamentul unora dintre noi nu denota acest fapt....pacat ![]()
Sunt sigur ca George se simte bine venit acasa.
Ce astept de la el?
Sa se ridice la nivelul prestatiilor avute la Steaua, inainte de a fi transferat Ajax-ului.
Asta ar fi conditia esentiala, pentru ca alaturi de colegul de banda (fie Szekely, fie Banel), aripa dreapta a echipei sa fie una care sa asigure linistea in aparare, si in mod sigur sa fie un pericol permanent pentru apararile adversarilor.
Este o revenire care pe mine ma inacnta...
Acest fotbalist admirabil a fost urmarit de prea mult ghinion, din momentul plecarii din Ghencea, in 2006.
Echipa a jucat de 2 ori in UCL, iar el, desi a ajuns la unul din cele mai mari cluburi ale lumii, nu a reusit acest lucru, cu toate ca Ajax era o obisnuita a acestei competitii!
Bine ai revenit ACASA George!!!
Sper sa fie un an plin de satisfactii pentru echipa NOASTRA,iar tu sa fii unul dintre protagonisti!
se vede ca are sange de stelist ![]()
![]()
![]()
![]()
pentru Sabin:
Micodo e Micodo, eu sunt eu.
)
Ogararu va aduce un plus Stelei din toate pctele de vedere,profesionalism,ambitie,orgoliu,determinare,etc cat si o concurenta lui golanski care de ceva vreme nu mai este la acelasi nivel, parerea mea.Mai inca un fundas de bada stanga si suntem pe drumul cel bun.
ceva frumos din partea suporterilor .. merita , jos pãlãria pt Ogã-omu care stie intr-adevar cu mingea.
pentru Sabin:
Micodo e Micodo, eu sunt eu.
)
Ma gandeam eu ca sunteti doua persoane diferite, dar derutati cand raspundeti ¨in cor¨, sau incrucisat, la problema celuilalt.
Te mentii in nota. Oricum, atat ai de spus? Nu te simti vizat si de celelalte comentarii? Eu sunt dispus sa recunosc orice greseala, sa-mi cer scuze, daca imi demonstrezi ca m-am inselat (chiar pe privat, sa nu facem circ-offtopic). Sau ¨nu te cobori la nivelul meu¨ de la nivelul tau de moderator sau ce esti? Ai putea da o replica, un raspuns, mai ales unui ¨pusti¨ ca mine. Am inteles ca ai dedus datorita vastei tale experiente ca am 12 ani, probabil din comm mele, de unde din alta parte. Ia uimeste-ma cu varsta ta.
Ce-ai mai ras.. Te-ai distrat, nu? Sa fim seriosi.
Sabin, hai sa nu stricam articolul asta, te rog frumos. Hai sa vorbim despre revenirea in Ghencea a unui mare stelist, George Ogararu, ok? Sunt sigur ca discutia cu Piece o poti termina si cu ajutorul PM-ului.
Mersi frumos.
Marius, ai dreptate. Nu am vrut sa deviez de la subiect/topic. Daca reiei posturile acestui articol de la inceput se observa cum s-a ajuns aici. Cum am mai spus, eu doar am raspuns unor ironii de 2 lei, de prost´gust, in acelasi loc in care au fost facute (acelasi drept la replica); venite din partea unora carora li se pare ca detin adevarul absolut si ca au CV-ul si profilul psihologic al tuturor userilor . Si eventual asteptam niste lamuriri la acele intrebari legate de functionarea acestui forum, dar vad ca sunt slabe sanse sa le primesc. Oricum, desi NU EU am adus discutia aici, eu aici ma opresc.
O ultima precizare, zic eu importanta : administratorii siteului sunt George Stan si Azzido, si din cate am vazut, ei chiar nu au intrat in nici un fel de dispute. Urmeaza moderatorii, fata de care va puteti manifesta nemultumirile pe topicul dedicat de pe forum, nemultumiri care vor fi analizate de administratori, si redactorii - useri obisnuiti, fara drepturi suplimentare (intre care se afla si Piece of Mind), care posteaza articole in mod regulat.
Detalii - http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/2358
sunt foarte fericit de sosirea lui George, insa in aceeasi masura sunt dezamagit de faptul ca este doar imprumutat. pana la urma, e bine si asa. bine ai revenit George. multumesc!
Bine ai revenit George !
Ma bucur mult pentru aceasta revenire, acesta e un plus clar....
Frumos gest!!!!Iar George il merita din plin
Bine ai revenit George,te-am cam asteptat, dar mai bine mai tarziu.
Felicitari si suporterilor care l-au primit cum se cuvine.