UEFA organizeazã în aceste zile, la spectaculosul sãu sediu din Nyon (foto, jos), cea de-a zecea ediție a Forumului antrenorilor de elitã din Europa. Practic, toatã crema tehnicienilor de valoare, de la cele mai importante cluburi, s-a adunat aici pentru douã zile, la invitația forului european. Anul trecut a fost Hagi, în acest an, de pe selectiva listã aleasã de UEFA face parte un alt antrenor român, Marius Lãcãtuș. Tehnicianul Stelei a ajuns în Elveția asearã și de la aeroportul din Geneva a venit direct la ședința de la sediul UEFA. "Nici n-am avut timp sã mai trec pe la hotel sau sã mã mai bãrbieresc, am venit direct aici, cu bagajul dupã mine", a declarat asearã Lãcãtuș pentru ProSport, singurul ziar din România prezent la eveniment.
Spaletti: "Aș fi vrut revanșa!"
Îmbrãcat elegant, la costum, Marius Lãcãtuș a ajuns la sediul UEFA împreunã cu omologul sãu de la AS Roma, Luciano Spaletti, din același microbuz mai coborând și alte nume grele, precum Arsene Wenger sau Felipe Scolari.
În pauza de cafea, antrenorul Stelei s-a salutat cu Claude Puel, antrenorul lui Lyon, dar și cu Spaletti, cu care recent s-a întâlnit și în Ghencea. "Pãcat cã nu am picat în aceeași grupã, sã ne luãm revanșa, dar poate ne vedem dupã grupe", a glumit antrenorul Romei.