FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Marius Lacatus, la Forumul Antrenorilor de Elita

«123»
Yoyoyoi03.09.2008 20:19
@Yoyoyoi: Pai ala de zici s-a dus direct in Liga, fara tururi preliminare, fara munca, fara alea-alea.. de ce sa-l mai cheme ? ;)

aha, deci Marius a muncit pentru ca sa fie chemat acolo....

ca daca era valabila regula "e Steaua in CL, de aia e Lacatus invitat" se aplica regula si in cazul CFR/Andone/ Trompeta...

MALDINI03.09.2008 20:19

Felicitarile mele pentru Marius.Cat despre plecarea sa de la Steaua ,dupa meciurile cu Galatasaray a spus chiar el la un post de TV ca daca nu se califica , pleca singur.

Piece of Mind03.09.2008 20:20
Dar prezenta Stelei in CL se datoreaza, zic eu, in mare parte lui Lacatus.

Prezenta Stelei se datoreaza si lui Lacatus. Sa nu uitam ca la ora actuala beneficiaza si de aportul unor secunzi de elita, Pedrazzini si Teja, care ii usureaza mult munca.

Recunosc ca am o "problema" cu maestrul Lacatus si cu statutul lui de simbol absolut in Templu, pentru ca, dupa umila mea parere, aceasta notiune nu presupune doar o cariera fulminanta, ci si niste calitati morale, o probitate fotbalistica daca vreti, pe care nea Laca nu le-a avut vreodata!

Cand scuipi adversari si arbitri, cand ii porcaiesti ca la usa cortului, cand rupi intentionat picioarele altor jucatori (apropos, Vujacic s-a lasat de fotbal in 1995, dupa ce se transferase de la Partizan la Sporting Lisabona), NU POTI FI SIMBOLUL NICI UNUI CLUB, decat daca acel club are o alta scara de valori! Pentru mine, un simbol adevarat este Belodedici, printre altii.

Sigur, nu contesc ca Lacatus poate ajunge un mare antrenor. Am insa dreptul sa fiu circumspect, pentru ca nicaieri in lumea asta nu prea poti ajunge la un anumit nivel fara a termina o anumita scoala...

i0nutz8303.09.2008 20:23

Nu inteleg de ce o dati atata cu Andone, cefere, etc, etc. UEFA v-a raspuns deja. La fel, casele de pariuri care nici macar nu au inclus echipa aia din Cluj in pariurile long time si tot asa. Pana la urma cine **** mea sunt astia de tot ii pomenim ? Comparam un titlu cumparat cu o istorie fabuloasa ?

Pai vreti sa va spuna baiatu' ? 3.000 de euro de om victoria CFR-ului la constanta sezonul trecut. Si nu, nu prima lor, ci banutul dat adversarului sa nu cumva sa faca probleme. Si exemplele pot continua. Cum sa discutam despre o asemenea prezenta in Liga ? Care echipa ? Aia de se pisa pe ea Anorthosis in urma cu 10-11 luni ?

adidwu03.09.2008 20:36

Felicitari Marius Lacatus,ti-ai castigat locul la acest forum, cam pompos totusi denumit al antrenorilor de elita.

Mai corect era forumul antrenorilor de Champions League.

Daca te mentii acolo e perfect.

sabin130703.09.2008 20:45

Piece of Mind, prea sfintia ta, care nu ai injurat niciodata si nu ai facut nimic rau in viata ta evlavioasa, recuperezi, ai trecut in top. Nu-mi vine sa cred ca sunt semnate de tine comentariile alea.

Tu atat ai inteles din cariera fabuloasa a lui Marius Lacatus? 2 flegme, picioare rupte? Nu a spus nimeni ca e perfect omul asta... Cine se stie curat sa arunce piatra!!

Dar poate ca si flegmele (care nu fac cinste nimanui, intr´adevar) au sarit din pasiune dusa la extrem pentru culorile astea doua. Poate injuraturile au fost slobozite pentru ca cineva ataca acest club. Ti-a trecut vreodata asa ceva prin cap? Eu nu zic ca asa trebuia sa reactioneze, dar astea sunt partile mai putin bune ale spirtului de ¨Fiara¨, gata sa se ia de gat cu oricine si oriunde pt a apara ce iubeste. Tu doar cu asta ai ramas, nu intelegi ca imaginea palmaresului sau zdrobeste imaginea unor flegme, injuraturi si picioare rupte..

Pai da bre, de asta este inca antrenor, ca are rezultate, a califcat echipa in CL..acum si de asta o fi un las si un prefacut. Rezultatele il tin pe banca, nu asteapta mila, tratare speciala de ex-simbol dupa unii, nu vrea clementa si recunostinta pentru ca jumatate din ce este Steua astazi = Lacatus. Numerele il tin, si-o sa-l tina pe banca, spre frustrarea voastra.

Cum am mai spus, nu exista limite. Pana acum ne-ati innebunit cu sacrificarea Stelei pentru un simbol, acum nu mai este nici simbol. Mi-e rau.

axl03.09.2008 20:47
Dar prezenta Stelei in CL se datoreaza, zic eu, in mare parte lui Lacatus.

Prezenta Stelei se datoreaza si lui Lacatus. Sa nu uitam ca la ora actuala beneficiaza si de aportul unor secunzi de elita, Pedrazzini si Teja, care ii usureaza mult munca.

Recunosc ca am o "problema" cu maestrul Lacatus si cu statutul lui de simbol absolut in Templu, pentru ca, dupa umila mea parere, aceasta notiune nu presupune doar o cariera fulminanta, ci si niste calitati morale, o probitate fotbalistica daca vreti, pe care nea Laca nu le-a avut vreodata!

Cand scuipi adversari si arbitri, cand ii porcaiesti ca la usa cortului, cand rupi intentionat picioarele altor jucatori (apropos, Vujacic s-a lasat de fotbal in 1995, dupa ce se transferase de la Partizan la Sporting Lisabona), NU POTI FI SIMBOLUL NICI UNUI CLUB, decat daca acel club are o alta scara de valori! Pentru mine, un simbol adevarat este Belodedici, printre altii.

Sigur, nu contesc ca Lacatus poate ajunge un mare antrenor. Am insa dreptul sa fiu circumspect, pentru ca nicaieri in lumea asta nu prea poti ajunge la un anumit nivel fara a termina o anumita scoala...

Alex, toti oamenii de fotbal sunt asa. Am mai spus o data ce si cum, nu mai tin minte unde.

Dintre toti badaranii eu il aleg pe Lacatus.

Yoyoyoi03.09.2008 20:48

nu pot decat sa fiu de acord cu sabin... mi-e rau si mie :(

Verssace03.09.2008 20:51

mda au cam inceput sa apara contestatarii, care probabil de plictiseala tasteaza pe forum .. oricum numai conteaza pt ca pe Ghencea mereu se va auzi : "LA-CA-TUS, LA-CA-TUS"

Korado03.09.2008 21:06

Bravo domnule Lacatus asta da dovada ca munca dumneavoastra a dat roade si sunteti printre elita... Respect !! :steag_sah_mic::hai_steaua::bananadance:

elias_custura03.09.2008 21:25

S-or fi gandit cei de la Fifa ca pentru a elimina o echipa ca Galata( cu jucatori de 5-10 mil euro ) antrenand echipa Steaua... (cu transferuri nu mai mult de 2,5 mil ......... ce sa mai vorbim... a fost clar ca au fost meciuri de antrenori asa ca ...... mergem inainte

john_8603.09.2008 22:14

Felicitari Marius Lacatus! Suntem mandri ca tu reprezinti echipa noastra in Europa!

kosm1n03.09.2008 22:59

Lasati-ma sa visez ..........cine altul, daca nu Lacatus, poate fi Fergusonul din Ghencea?

dax4704.09.2008 01:02

Felicitari lui Marius ! Chiar sunt curios daca o sa si ia cuvantul acolo, la intrunire. Anyway, sper sa invete ceva de acolo, spre binele Stelei.

Legat de chefere si altii ca ei : ar tb eliminata calificarea directa pentru echipele care nu au facut puncte in Champions League. Ca asa multe panarame de echipe precum chefere, Dinamo pot accede in Champions League prin simpla cumparare a campionatului intern, lucru demonstrat de echipa clujeana.

Poate propune asta Marius, cine stie.

S-auzim numai de bine !

alin4friends04.09.2008 02:56
Pacat ca nu au fost invitati si unii antrenori de pe aici...

Omule,jos palaria,esti super misto!

Felicitari d-le Marius Lacatus!

udaradu04.09.2008 04:53

desi sunt unul care nu are incredere in posibilitatile tehnice de antrenor al lui Marius Lacatus il felicit si-i urez succes la acest forum.Este foarte important sa te afli la aceasi masa cu mari antrenori ai Europei. Inca odata felicitari si succes Marius.

Verssace04.09.2008 06:43
Lasati-ma sa visez ..........cine altul, daca nu Lacatus, poate fi Fergusonul din Ghencea?

Hagi,Olãroiu,Pedrazzini.. puteau fii multi in locul lui..

Mihai Somanescu04.09.2008 07:48

@yoyoyoi

Hagi a fost chemat anul trecut, la fel ca si Olaroiu acum 2 ani. Acum e invitat Lacatus alaturi de celebrii antrenori de la Aalborg si Bate Borisov.

Uitati-va la acest link, la poza si spuneti-mi cine e primul din dreapta jos, primul rand. ;)

http://www.UEFA.com/UEFA/keytopics/kind=25...sid=742167.html

Yoyoyoi04.09.2008 07:54

da, ai dreptate :). Inseamna ca avem doi antrenori de elita in istoria clubului :D

sabin130704.09.2008 08:04

Da, da, stiu.. mai aveti un pic si spuneti ca-l cheama din mila Lacatus... Lacatus este un nume in EUROPA!

RedStar04.09.2008 08:18

Protasov nu a fost invitat la aceasta intalnire? Cum? Cel mai bun antrenor din galaxie nu a fost invitat? Aaaah, probabil ca se duce la intalnirea antrenorilor care au fost eliminati de echipe din Liga a 2-a elvetiana...

steado04.09.2008 08:27
Pentru mine, un simbol adevarat este Belodedici, printre altii.

Simbolul Stelei din perioada cea mai fasta a istoriei sale este Tudorel Stoica, dealtfel si capitanul incontestabil al acelei echipe.Asa cum astazi este Mirel Radoi.Din pacate un nefericit cartonas galben l-a impiedicat pe Tudorel sa fie pe terenul de joc la Sevilla in acea memorabila seara de mai.Inca mai traim din amintiri...

P.S. Nu va ganditi ca Tudorel Stoica era o "domnisoara" pe gazon, din contra ! Dar spiritul sau de lupta si sacrificiu tragea toata echipa dupa el ca un adevarat capitan.Aceste calitati conteaza mai mult decat o scuipatura, injuratura sau un fault grosolan neintentionat, lucruri ce se pot intampla oricui in focul luptei de pe gazon.

vlad7504.09.2008 09:16
@yoyoyoi

Hagi a fost chemat anul trecut, la fel ca si Olaroiu acum 2 ani. Acum e invitat Lacatus alaturi de celebrii antrenori de la Aalborg si Bate Borisov.

Uitati-va la acest link, la poza si spuneti-mi cine e primul din dreapta jos, primul rand. ;)

http://www.UEFA.com/UEFA/keytopics/kind=25...sid=742167.html

L-au pus pe Hagi la capat de rand in funtie de coeficientul UEFA? :hmmm: (,pentru ce-i care nu citesc printre randuri:a fost doar o gluma)

Oameni buni, toata echipa Steaua are meritul pentru calificarea in CL,nu doar Marius Lacatus. Si Lovin,si Nicolita ,si Arthuro.....

Toata echipa Stelei,fara nicio exceptie/. Mi-as dori sa vad ca aparati toata echipa! De ce il aparam doar pe Marius ,dar pe Lovin sau Arthuro ii punem la zid??? Nu ne-au dus si ei in CL?

Ganditi-va putin!

Multumesc

iulianbarlad04.09.2008 12:54

apreciati-l pe Lacatus atat cat mai este la echipa!daca va pleca inseamna ca nu are rezultate.sa nu vorbim apoi cu regret asa cum vorbim de Protasov sau Zenga.si cat ii mai contestau unii pe cei doi la vremea cand erau antrenori in Ghencea!forta Steaua!!!

Yoyoyoi05.09.2008 08:17

UEFA organizeazã în aceste zile, la spectaculosul sãu sediu din Nyon (foto, jos), cea de-a zecea ediție a Forumului antrenorilor de elitã din Europa. Practic, toatã crema tehnicienilor de valoare, de la cele mai importante cluburi, s-a adunat aici pentru douã zile, la invitația forului european. Anul trecut a fost Hagi, în acest an, de pe selectiva listã aleasã de UEFA face parte un alt antrenor român, Marius Lãcãtuș. Tehnicianul Stelei a ajuns în Elveția asearã și de la aeroportul din Geneva a venit direct la ședința de la sediul UEFA. "Nici n-am avut timp sã mai trec pe la hotel sau sã mã mai bãrbieresc, am venit direct aici, cu bagajul dupã mine", a declarat asearã Lãcãtuș pentru ProSport, singurul ziar din România prezent la eveniment.

Spaletti: "Aș fi vrut revanșa!"

Îmbrãcat elegant, la costum, Marius Lãcãtuș a ajuns la sediul UEFA împreunã cu omologul sãu de la AS Roma, Luciano Spaletti, din același microbuz mai coborând și alte nume grele, precum Arsene Wenger sau Felipe Scolari.

În pauza de cafea, antrenorul Stelei s-a salutat cu Claude Puel, antrenorul lui Lyon, dar și cu Spaletti, cu care recent s-a întâlnit și în Ghencea. "Pãcat cã nu am picat în aceeași grupã, sã ne luãm revanșa, dar poate ne vedem dupã grupe", a glumit antrenorul Romei.

grup.jpg

«123»