FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Antonio Semedo

«123»
stockton12.10.2011 14:59

"vestiar plin de rautate"....pacat ca n-a putut fi mai si mai direct.

Lari01.11.2011 15:05

Antonio, din Romania te sun! Ce faci? Cum iți merge in Azerbaidjan?

Sunt bine, multumesc lui Dumnezeu. Sunt bucuros că sunt la o echipă buna alaturi de multi romani, portughezi, spanioli. Mă simt ca intr-o familie.

Am vazut că ai marcat recent pentru Lankaran...

Da, mă motivează domnul Rednic. E un antrenor extraordinar si atmosfera la fiecare antrenament este minunata

Simti diferente mari intre campionatul din Romania si cel de acolo?

Cu siguranță, dacă vorbim despre competitiile europene in care participă romanii si cele in care suntem noi, adică niciunele. Plus că la voi echipele sunt mai competitive... În orice caz, dacă vrei să mă intrebi dacă am facut un pas inapoi, iți voi raspunde că nu, pentru că pe unde am fost am iesit campion, deci acesta este obiectivul meu aici.

Totusi, cu Steaua n-ai reusit să câștigi un titlu...

(tace cateva secunde bune) Sincer, Steaua pentru mine e un capitol inchis si ingropat. Despre Steaua nu mai pot vorbi, pentru că nu m-am simtit deloc bine acolo.

Povesteste-mi de ce spui asta?

(oftează) Steaua era, de fapt este si acum, ca o carte deschisa Adică toată presa scria ce voia, toată lumea spunea ce ii trecea prin cap, incepand de la patron pană la ultimul om din club. O debandadă totala iar despre seriozitate n-are rost să mai vorbesc..

"Presiune pe jucatori de parcă ar fi rude cu Messi"

Să inteleg că a fost o perioadă dezamagitoare, cea petrecută in Ghencea...

Nu pot să spun asta, Steaua a insemnat multe pentru mine, chiar dacă n-am putut să fac tot ce mi-am dorit pentru că nu am fost lasat. A meritat insă incercarea. Și mai ales că am invățat cum să lupt cu dintii ca să supravietuiesc. Asta e marea mea invățătură din capitolul Steaua. Din pacate, toti jucatorii visează să joace candva la Steaua, insă ajunsi acolo, după o perioada nu mai stiu cum să plece mai repede. Vrei să-ți spun concret ce mă face să spun asta?

Ascult...

Acolo se pun cele mai multe conditii, dar de fapt nimeni nu stie cum să conducă acel club, după parerea mea, o legendă a Romaniei. Antrenorii nu sunt lasati să lucreze, pe jucatori se pune presiune inutila de parcă ar fi rude cu Messi, vestiarul nu este unit si toată lumea vorbeste mult si prost. Îți dau un exemplu: nu poti, tu, patron al clubului, să spui despre echipa ta după anumite meciuri că este una de... (incearcă să-și amintească termenul in limba romană)... trei lei. E inadmisibil! Bine, asta era pe vremea mea, m-aș bucura ca acum să se fi schimbat si să spună lumea că aberez, insă mi-e teamă că am mare dreptate.

Auzindu-te acum, te-aș intreba dacă ai mai sfatui alti jucatori să meargă la Steaua...

Hmmm... poate că da, poate că nu. În orice caz, le-aș spune să se pregatească mental. E cel mai greu să fii jucator la Steaua. Eu am fost distrus psihic o bună perioada De exemplu, ajunsesem in stadiul in care nu mai voiam să ies din casa să mă antrenez, să joc. Eram complexat, credeam că sunt mai rau ca un jucator de Liga a III-a. Și toate astea din cauza comportamentelor pline de rautate ale oamenilor dinauntrul clubului.

"Gigi să ofere conditii, apoi să vorbească!"

Cine crezi că are cea mai mare vină pentru situatia de acolo?

Nu stiu dacă Ciobanul neaparat. Dansul nu stie mai nimic din ce se intamplă cu echipa sa. Nu stie cum arată un cantonament, camerele in care stau jucatorii, cum arată un antrenament si multe alte astfel de chestii ce tin de organizare. Dansul se uită la televizor, vine la meciuri si apoi dă sentintele tot la televizor. Să ofere conditii mai intai, asta ar trebui să faca Ciobanul este influentat de cei din jurul lui care vor să pară interesanti. Îmi pare rau s-o spun, dar ca să plec mai repede de la Steaua am renuntat la o mare parte din bani. Ca multi alti jucatori, desigur... (rade).

Care ar fi problema de rezolvat cu maximă urgență?

Cea cu antrenorii, bineinteles! Marius Lacatuș este un mare antrenor, nu uitati rezultatele sale cu FC Vaslui. A fost dat afară de trei ori! De asemenea, si Roni Levi, care a facut treabă la Urziceni. De Bergodi ce să mai zic?! Aceste trei nume mari sunt exemplele perfecte de oameni dati afară cand iși faceau datoria.

Îi multumesc lui Meme Stoica pentru tot ce a facut pentru mine, e un mare presedinte. Steaua a pierdut mult lasandu-l să plece a doua oară - Antonio Semedo, fost atacant Steaua

Steaua m-a distrus psihic, ajunsesem să nu mai vreau să ies din casa Eram complexat, credeam că sunt mai rau decat un jucator de Liga a III-a - Antonio Semedo, fost atacant Steaua

ProSport

«123»