maine cu fiorentina vom vedea ce poate Semedo. ii tin pumnii si, daca va juca bine, eu promit sa mi-i dau inapoi singur! daca nu va reusi mare lucru, cred ca va fi un jucator definitiv terminat pentru noi.
curaj si bafta Semedo!
maine cu fiorentina vom vedea ce poate Semedo. ii tin pumnii si, daca va juca bine, eu promit sa mi-i dau inapoi singur! daca nu va reusi mare lucru, cred ca va fi un jucator definitiv terminat pentru noi.
curaj si bafta Semedo!
E un Transfer bun Semedo.. sper sa dea multe goluri si sa aduca mai multa viteza in jocul Stelei ! Bafta in Continuare ! hai Steaua ![]()
din pacate Semedo ne-a exasperat din nou. pur si simplu nu poate si nu stie. mai bine se apuca de atletism
din pacate Semedo ne-a exasperat din nou. pur si simplu nu poate si nu stie. mai bine se apuca de atletism
Asta se intampla cand cumparam rebuturile altora...
Afara cu Semedo
Cea mai mare petarda de la Surdu incoace!
sa plece ametitu asta....park e o muska...Banel e superjukator pe langa asta
il cataloghez drept o parasuta !!! Ce a facut? nimic in afara celor 2 goluri cu Gaz metan daca nu ma insel....pacat de el, chiar aveam incredere ca va juca bine
Din gaozeta
Lãcã a insistat ca portughezul sã fie pãstrat în lot și pentru retur, susținînd cã e unul dintre fotbaliștii pe care va miza în lupta pentru cîștigarea titlului.
Lãcã a insistat ca portughezul sã fie pãstrat în lot și pentru retur, susținînd cã e unul dintre fotbaliștii pe care va miza în lupta pentru cîștigarea titlului.
Semedo în tricoul Stelei pana acum:
- a jucat în 16 meciuri, în 14 fiind titular
- a bifat 1.026 de minute
- a evoluat în toate cele 6 meciuri ale Stelei din grupa F a Ligii Campionilor
- a marcat 3 goluri, toate în campionat.
Unul dintre motivele pentru care Gigi Becali dorea sã-l îndepãrteze din lot pe Semedo e faptul cã acesta are cel mai mare salariu dintre toți steliștii. Portughezul cîștigã 250.000 de euro pe an și a devenit liderul acestui top dupã plecarea lui Arthuro, care avea 300.000 de euro la fiecare 12 luni.
Semedo a costat 1,15 milioane de euro.
Dovada vie a faptului ca Fiara nu are calitati de antrenor. Cel putin nu inca!
Poate mai merita o sansa.Omul a venit in "plin foc" nefacand pregatirea cu echipa si e greu sa te integrezi asa. Si el si Toja mai merita o sansa dupa ce vor face pregatirea din iarna.Daca vor fi la fel de slabi,din vara...afara.
In iarna asta sper ca Lacatus sa-si dea seama odata ca Semedo este potrivit pe partea exact opusa a terenului. Daca vad ca in pregatiri nu pricepe, sa moara ma-sa daca nu fac un banner in care o sa-i transmit personal chestia asta!
Va fi a doua pregatire de iarna pe care o face Lacatus.Antrenorii batrani spun ca asta e cea mai importanta si daca o faci cum trebuie te tine tot anul.Dar acum nu se mai face la munte ca pe vremuri ci prin Cipru cu amicale.Poate e mai bine,nu se stie. Sper ca Lacatus sa fi invatat ceva din trecut.
Nu s-o fi adaptat el, o fi venit in plin campionat, dar ratari ca la Florenta sau ca in meciul cu Craiova deja nu mai tin de cat de adaptat e. Raman la parerea ca mai bine ar juca Ochirosii in banda stanga
E ceva ciudat cu el...parca e prea disperat cand are mingea.Ce mai...nu este si nu va fi niciodata un jucator cerebral,si cam de asa ceva are nevoie Steaua.
Se pare ca la Steaua sunt doriti doar jucatori fara creier, care pun capul in pamant si alearga, care paseaza fara sa gandeasca. Gen Lovin, Nicolita sau Semedo...
Hai ca Nicolita isi mai revine, mai cade, tot la ciupeala e...dar Semedo...Semedo e un anti-talent,nici macar sa alerge cu mingea la picior si capul in pamant nu l-am vazut s-o faca bine.
Sigur,e usor sa vorbim de pe margine...
Asa e Semedo de la Steaua.Dar daca va amintiti cum juca la CFR....sau cum a jucat in primele meciuri pentru Steaua!
Portughezul explicã de ce nu s-a mai întors la Steaua și spune cã în aceastã sãptãmînã va reveni în România, dar doar pentru a încerca rezilierea contractului.
Antonio Semedo este în continuare în vacanțã pentru cã spune cã nu și-a gãsit nici o echipã unde sã poatã juca. Mijlocașul în vîrstã de 30 de ani, care de pe 22 iunie nu s-a mai prezentat la Steaua, dezvãluie pentru cititorii GSP motivele acestei situații.
- Semedo, care este situația ta?
- Momentan sînt acasã, în Portugalia. Nu am reușit sã îmi gãsesc nici o echipã unde sã joc, dar nici la Steaua nu mai vreau și nu mã mai pot întoarce.
- Au fost discuții cu alte cluburi?
- Da, dar nu s-a concretizat nimic. Am fost în discuții și cu echipe din Portugalia, din Turcia, chiar și din Rusia.
- Cu cei de la Steaua ai mai vorbit?
- Da, am vorbit în urmã cu ceva vreme cu președintele Argãsealã. Mi-a zis cã dacã îmi gãsesc echipã, sã plec. Nici cei de la Steaua nu mã mai vor.
- Aici se vorbește cã tu nu ai mai vrut sã te întorci...
- Nu e chiar așa! Mi-au comunicat în vacanțã cã nu mai sînt dorit și cã ar fi bine sã îmi gãsesc o altã echipã pentru cã din cauza crizei nu îmi mai pot plãti salariul. Oricum, cît de curînd am sã vin în România sã discut cu cei din club.
- Cîți bani cere Steaua pe tine?
- Inițial s-a vorbit de 500.000 de euro. Am vãzut cã suma a scãzut, mai nou, la 300.000 de euro. Cred cã o sã se ajungã pînã la urmã la 100.000 de euro. Am sã vorbesc cu cei de la Steaua și, dacã ajungem la un compromis, am sã achit eu suma sã devin liber de contract. Dar mai mult de 100.000 nu am de unde sã dau.
- Cu Bergodi ai discutat?
- Nu l-am sunat și nici dumnealui nu m-a cãutat, chiar dacã între noi a fost și cred cã mai este o relație destul de apropiatã încã de pe vremea cînd eram la CFR.
- Apropo de CFR. Cei de acolo au vrut sã te întorci.
- Eu nu am discutat nimic pe aceastã temã cu ei. Cred cã și dacã m-ar dori cei de la Rapid sau Dinamo, nu aș putea semna cu ei, pentru cã Steaua nu m-ar lãsa la o rivalã.
- ªtii cã și Dayro este în aceeași situație cu tine?
- Da. Nu știu însã de ce am fost scoși țapi ispãșitori noi pentru sezonul slab al Stelei. Nu am jucat numai eu cu Dayro, ci toatã echipa! Pe lîngã noi, au mai fost și antrenorul și conducerea. Toți am dus clubul pe locul 6!
- Meciul Stelei cu Ujpest l-ai vãzut?
- Da, am vãzut un rezumat. Steaua a jucat bine și a meritat victoria. ªtiu cã au marcat Surdu și Stancu și s-a terminat 2-0.
"Tiago nu s-a mai întors din cauza lui Becali"
Prieten bun cu Tiago, Semedo a explicat de ce mijlocașul care a semnat recent cu Hercules Alicante a refuzat sã se mai întoarcã la Steaua. "Tiago a fost foarte supãrat cînd Gigi Becali l-a jignit în presã și a spus, dupã un meci, cã nu mai are nevoie de el. Normal cã nu i-a picat bine și cred cã din cauza acelor cuvinte urîte la adresa lui nu a vrut sã mai semneze cu Steaua".
Bergodi: "Nu mai am nevoie de el!"
Actualul antrenor al Stelei, Cristiano Bergodi, a ținut sã clarifice situația lui Semedo. "Steaua nu stã în Semedo. Atît timp cît el nu a mai venit la reunire și nu se știe nimic de el, înseamnã cã nu mai vrea sã joace aici. Ați vãzut vreo echipã care sã stea în doi-trei fotbaliști, chiar dacã sînt buni? Eu am nevoie la Steaua numai de profesioniști!", a nuanțat italianul.
Antonio Semedo, mijlocaș Steaua
"Am mai vorbit cu Zapata și Toja. Mi-au povestit despre ce mai e pe la echipã și care este starea de-acum cu Bergodi"
5,14 este media notelor gsp primite de portughez sezonul precedent
250.000 de euro este salariul lusitanului la echipa din Ghencea, cu care mai are doi ani de contract
1,1 milioane de euro a plãtit Steaua pentru aducerea lui Semedo de la CFR în vara trecutã
gsp
nu imi place...alearga...dar sincer imi lasa parerea ca nu prea stie unde sa alerge...nu simte jocul...la CFR era un om de b aza...dar la Steaua ii este greu pentru ca nu oricine se adapteaza la presiunea din interior...(presiune pentru rezultate care este ceva absolut NORMAL pentru cluburilE MARI )
parca vad ca-l ia Unirea si joaca acolo de rupe gazonul sub el.
Ar fi bine sa fie trecut la fosti:
http://www.steauafc.com/ro/articole/multumim_antonio_semedo/
parca vad ca-l ia Unirea si joaca acolo de rupe gazonul sub el.
Pai Dan Petrescu face aur din rahat ca nimeni altul.
Antonio Semedo: "Nu ne e frică de Steaua, vrem să cîștigam meciul"
"La CFR Cluj, era un idol, aveam impresia că sunt Cristiano Ronalo. Mergeam pe strazile orasului si vedeam oameni cu tricouri imprimate cu chipul meu. La Cluj, am incheiat dictatura granzilor din Bucuresti".
Capitolul Steaua: "Un club cu multe probleme, plin de oameni invidiosi si cu un vestiar plin de rautate. Șeful clubului era o persoană stranie. Nu am putut să fac exact ce mi-am dorit, dar a meritat, este un club istoric".