FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Antonio Semedo

«123»
Bogdan4Steaua01.09.2008 14:40

semedofr8.th.jpg

Nume complet: Antonio Paulo Sanches Semedo

Locul nasterii: Lisabona, Portugalia

Data nasterii: 01.06.1979

Inaltime: 1.70

Greutate: 64 kg

Numar pe tricou: 9

A mai evoluat la:

1999-2000 - Casa Pia

2000-2006 - Estrela Amadora

2006-2008 - CFR Cluj

Meciuri/Goluri in Liga 1: 68/13

Bafta la Steaua, Semedo!

caseta_semedo.jpg

cornisa5801.09.2008 14:50

Bine ai venit la Steaua sper sã ne placã de tine și peste un an spreãm la cît mai multe realizãri din partea ta sã joci mai bine decãt la Cluj

renaldo1101.09.2008 16:22

Bine ai venit la Steaua ! Cred ca vei face o treaba buna.Esti ceea ce trebuia Stelei..un atacant cu viteza pentru ca in atacul Stelei nu era viteza.Inca o data bine ai venit si sa faci bucurosi toti fanii Stelei.

axl01.09.2008 16:24

Bun venit la Steaua! Sper sa confirme asteptarile.

raszvan02.09.2008 08:31

nu poate decat sa ma bucure acest transfer ...pt ca acest jucator s-a dovedit a fi unul valoros la "rivalii" nostri CFR...dar ramane de vazut unde o sa aiba loc la noi ca daca stau bine sa ma gandesc de acum revine si sekely Banel se misca relativ bine de ceva vreme ...oricum bun venit si sper sa devii campion si anul` asta :D:steagcruce:

WhiteSnake02.09.2008 08:32

@cornisa58: Normal ca o sa joace mai bine. In primul rand leafa este mai mare.

Deasemenea, Becali ar trebui impuscat pentru declaratiile rasiste la adresa negrilor. Sa se mai uite si la Nicolita, si la Zapata. Si ei tot de culoare si de valoare sunt.

In rest ce pot spune... e un jucator extrem de rapid, paseaza bine si scapa de multe ori pe dreapta. [asta din ce am vazut cand era la CFR] E si umpic cam batran, dar sa fim seriosi, nu cred ca o sa luam tzeapa cum am luat si cu Surdu.

mountytoma03.09.2008 13:10

eu nu inteleg de ce l-am mai luat si pe asta, care nu mai avea loc in primul 11 nici la Cluj. pana acum are doua lucruri in comun cu surdu! sper sa se opreasca aici si sa ma contrazica...

SRamos06.09.2008 16:09
eu nu inteleg de ce l-am mai luat si pe asta, care nu mai avea loc in primul 11 nici la Cluj. pana acum are doua lucruri in comun cu surdu! sper sa se opreasca aici si sa ma contrazica...

Ai uitat ce a facut anul trecut la Cluj, si ca a fost un jucator foarte important, cum nu a mai jucat Semedi, Fabiani, Culio, si sa accidentat Didi, CFR nu a mai facut mare lucru :shifty:

Bafta Semedo :thumbsup:

Annie12.09.2008 17:42

Bun venit la cea mai buna echipa din Romania!!!!!!!!! :steag_cruce_invers::steag_sah_mic:fular-campionii

Verssace12.09.2008 19:53
Bine ai venit la Steaua sper sã ne placã de tine și peste un an spreãm la cît mai multe realizãri din partea ta sã joci mai bine decãt la Cluj

o sã fie cam batranel da merge.. zici ca are 20 de ani :)

Fan FC Steaua12.09.2008 21:57

nu merge...FUGE !!!

Annie13.09.2008 19:23

un gol si o pasa de gol!!!bravo Semedo!!!!!! fular-campionii:steag_sah_mic::steag_cruce_invers:

TheSithLord14.09.2008 06:49

Ce viteza,ce ravagii face omuletul asta!!!Buna treaba Semedo!!!Asteptam cu interes meciurile din UCL sa-i depasesti si pe aia sa le dam de la 3 in sus ca pe vremuri - vremurile vechi s-au intors,Steaua va ajunge sus acolo unde-i este locul,iar tu Semedo vei contribui la asta.

.Ax3L.15.09.2008 20:47

a fost o fiara in Ghencea acum a venit o pantera :D multa bafta Semedo ca vad ca talent ai destul

CatalinBerceni19.09.2008 00:01

nu merge...FUGE !!!

Am vazut ce a fugit in meciul cu Bayern, zici ca a avut ghetele bagate invers

LARI23.09.2008 09:05

"L-am vãzut pe Marius Lãcãtuș la televizor, când eram mai mic. L-am urmãrit la un turneu final, nu știu sigur, cred cã era la Campionatul Mondial din anul 1990. Era un fotbalist foarte bun. Am aflat cum am venit aici cã el este simbolul Stelei. Sper și îmi doresc sã realizez și eu mãcar jumãtate din cât a fãcut el pentru acest club. Aș vrea sã fiu ca Marius Lãcãtuș", a spus Semedo pentru "Click".

equililbrum30.09.2008 19:56

acesta e cel mai bun tranfer la Steaua,semedou vede fotbal,o sa faca multe la Steaua

mountytoma30.09.2008 22:13

m-a diperat Semedo azi cu fiorentina, un fotbalist bun da un gol dintr-o jumatate de ocazie, unul slab da niciunul din trei ocazii clare. cu cine seamana portughezul? a reusit preluari si demarcari superbe, dar daca nu stie sa bage mingea in plasa.

sa speram ca odata ce se va obisnui cu noua lui echipa va reusi sa nu mai rateze atat de mult.

sirFlorin01.10.2008 06:16
sa speram ca odata ce se va obisnui cu noua lui echipa va reusi sa nu mai rateze atat de mult.

sa speram ca se va obisnui cu meciurile din UCL ca in campionat e bine...asta e am avut si putin ghinion au avut ei noroc cu frey :noexpression:

Robinson Rufay Zapata01.10.2008 17:03

sa speram ca se va obisnui cu meciurile din UCL ca in campionat e bine...asta e am avut si putin ghinion au avut ei noroc cu frey :noexpression:

si noi cu zapata , declarat omul meciului de catre cei de la UEFA

Blackzie22.10.2008 17:05

Foarte slab in meciul cu Lyon...

Szekely este mai bun decat el.

4_ever_steaua22.10.2008 17:52

daca e sa`i facem un comentariu dupa meciul de aseara cu Lyon...mai bine ne abtinem...in campionat joaca aproximativ bine,sper sa joace si mai bine..punct

CatalinBerceni23.10.2008 10:05
daca e sa`i facem un comentariu dupa meciul de aseara cu Lyon...mai bine ne abtinem...in campionat joaca aproximativ bine,sper sa joace si mai bine..punct

Este slab.....din cauza asta l-au dat si astia de la CFR, nu mai facea fata concurentei, la noi presupun ca are loc pentru ca nu avem un jucator cum era Bostina acum cativa ani.....

se7en23.10.2008 13:17

mi se pare mai rapid decat Banel insa la capitolul tehnica nu e foarte mult peste. macar mai stie sa preia si nu iese cu mingea in tribune, si se vede ca e prea fragil (fizic) pentru meciurile tari din Europa.

Annie19.11.2008 18:59

un Jucator bun...dar putin timid...sa speram ca ii va trece si se va obijnui odata... :steag_cruce_invers:

«123»