@Livind_dead_stripper,
spre surpinderea ta stelismul se poate intelege foarte bine si din Piatra-Neamt, si din Bucuresti, si din Papua Noua Guinee, daca are cine sa inteleaga.
Unii de pe acest forum, dar si cand sunt in Bucuresti mult timp imi dovedesc ca nici daca ar locui pe stadionul Ghencea, ar vedea si le-ar auzi pe toate, tot nu ar pricepe mare lucru (daca vrei iti dau si exemple concrete de asemenea personaje incoerente, infantile uneori, cu ochii pe trend, care frizeaza penibilul). Asa ca provincial-bucurestean nu sta in picioare ca un criteriu, e o marlanie care nu-ti face cinste, nici tie, nici Bucurestiului. Desigur, capitala noastra nu poate fi reprezentata de cei cu mentalitati si atitudini asemanatoare tie.
rectific, @Victor, lui i se adreseaza.
Living_dead_stripper, imi cer scuze pt confuzie, mi se urcase sangele in cap si nu vazusem bine:D. Nu vreau s-o dreg, dar imi pari dintre cei rationali.
te doare capul? nu vezi bine si esti congestionat? poate esti coleric?
auzi, cum trebuia sa apara si "opinia publica" cu a ei filozofie moralizatoare si plangacioasa, vreau sa-ti raspund: DA, sunt un marlan de Bucuresti, in plus sunt foarte "rasist" si detest amorul inter-regn! asa ca uita-ma! vorbesc repede si am impresia ca nu ma poti urmari! de aici si migrenele de care te plangi!
repet din nou si din nou acelasi lucru: amatorii sa lase subiectul Steaua in mainile profesionistilor! noi suntem aici la Catedrala dintotdeauna, iar Steaua este suflet din sufletul nostru! asa ca invatati sa ascultati ceea ce vi se spune! intamplator, Steaua suntem chiar noi!
eu cunosc chiar si aici multi baieti extraordinari care iubesc si simt Steaua, si cu care pot polemiza fara probleme, caci numai prostii sunt tot timpul de acord! in schimb cred in continuare ca habarnismul trebuie sanctionat oriunde si oricand! din pacate afirmatia ti se potriveste si tie! astazi! poate in timp te vei evolua?! poate!
Dragul meu Victor, pt cultura ta generala nu sunt nici congestionat, nici coleric, poate ma doare un pic capul de la abjectiile celor ca tine. Fiind la serviciu, a fost o confuzie, acuzandu-l pe LSD fara nicio legatura. Dar am revenit asupra greselii, recunoscand-o.
Tu mai baiatule nu pricepi ca nu trebuie sa ma bat cu pumnii in piept cate meciuri am vazut, sau cate sacrificii am facut pt Steaua, asta este doar in sange si in suflet, si macar de atat sunt multumit, ca in tara asta infestata de prostie, demagogie, paranoia in ultimul stadiu, prostitutie in toate domeniile si la toate nivelele, lipsa de caracter, unde 99% nu-si asuma macar o idee etc., in aceasta tara macar ce gandesc si ce simt nu-mi poate lua nimeni, nu-mi poate murdari nimeni (ca sa fiu lacrimogen un pic). Lucrurile astea degeaba ti le explic eu sau MoWeed sau care au mai facut-o. Tu ne arati prin ce spui ca ai mintea prea ingusta sa-ti incapa si asa ceva.
¨caci numai prostii sunt tot timpul de acord! ¨- asta spune totul despre voi, grupul celor razvratiti si cand e si cand nu e cazul, indobitociti de soarta, de timp, de conducere, care duce spre colaps intelectual, deci nefiind in stare sa discearna intre lucruri, gata mereu sa elimine prostie crasa. Da, prin polemica civilizata se nasc ideile, idealurile, mentalitatile, ce vrei tu. Dar la orice discutie, polemica, doar desteptii ajung la un acord, tocmai pentru ca au maturitatea si puterea sa recunoasca unde gresesc, sa sculte si alta parere, si in functie de doleantele personale si comune sa se puna de acord asupra unui lucru. ¨Prostii¨ de care zici, prostii astia sunt prea limitati, prea dificili ca sa realizeze asa ceva, pentru ca tocmai acea prostie nu-i lasa, si-i tine cuplati pe aceeasi idee 100 de ani, indiferent daca se schimba sau nu circumstantele, datele problemei, oamenii. E ca un cerc vicios daca vrei.
Voi nu realizati macar ca atunci cand il improscati pe Lacatus, omul acesta cu tot cu personalitatea lui, va renegati singuri. Nu ai cum sa-ti adjudeci tu un club, o istorie, niste simboluri, doar pt ca stai la 2 blocuri de stadionul Ghencea, nu ai cum. Clubul Steaua cu tot ce inseamna te asimileaza pe tine daca rezonezi macar un pic la ce inseamna de fapt Steaua. Cand spui ca tu esti Steaua, singura diferenta dintre tine si Gigi este ca Gigi are niste sute de milioane in plus, in rest nimic. Si sunt convins ca lucrul asta n-o sa-l pricepi cate zile vei mai face umbra pamantului.
Tocmai pentru ca esti ¨un marlan de Bucuresti¨ iti spun ca nu reprezinti nici Bucurestiul, nici Romania, nici Steaua, poate doar scara ta de bloc cel mult (si aici risc sa jignesc colocatarii tai). Prostul pana nu e si fudul nu e prost destul.