FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bilete Ucl, Sezon 2008-2009

«123»
Melku04.09.2008 11:20

Biletele sunt scumpe dar merita, e a treia calificare consecutiva in grupe si iata cu ce echipe o sa ne batem. O calificare venita dupa doua meciuri de foc cu Galata. Haideti sa nu ne mai lamentam de preturi, asa cum jucatorii au facut eforturi supraomenesti sa lase Galata acasa asa putem sa facem si noi un efort acum si sa ne achizitionam biletele. Vrem meciuri tari, vrem performante dar nu cu ajutorul nostru. Credeti ca se imbogateste cineva din banii de bilete din CL? E frectie la picior de lemn.

STARforce04.09.2008 12:15

Melkule, ce e patetic e ca nu se imbogateste dar atunci ma intreb de ce sunt asa scumpe daca nea jijinho are bani cu duiumu.......

Melku04.09.2008 12:31

Are bani cu duiumul dar nu pentru tine sau pentru mine :) Sigur ca ciobanasul nostru da semne ca i s-a cuibarit un arici in buzunar dar directia clubului este ca sa se autofinanteze (intr-o oarecare masura), lucru care mi se pare absolut normal. Sa finantezi un club din buzunar este o solutie dar nu pe termen lung.

punkboy04.09.2008 17:49

mihaitza90 da un PM vb acolo dk chiar vrei sa mergi la meciurile Stelei (acasa+deplasare)!!!

Alkaleo05.09.2008 12:29

care stie cand incep sa se puna la vanzare bilete pt fiecare meci in parte ex Steaua - Bayern ???

Melku05.09.2008 13:22

@Alkaleo

Marti, 16 septembrie - 10:00 - 19:00 - bilete pentru partida Steaua - FC Bayern Munchen (in limita numarului de tichete ramase)

Miercuri,

17 septembrie - 09:00 - 20:00 - bilete pentru partida Steaua - FC

Bayern Munchen (in limita numarului de tichete ramase) (steauafc.com)

MIHAITZA9006.09.2008 00:57

Stie cineva unde vor fi case de bilete pentru Steaua-Bayern in Constanta.

Si data in care vor fi puse in vanzare Biletele (nu pachetele)

redandblue06.09.2008 05:39

Cred ca la stadionul din Constanta...parca asa zicea Argaseala acum cateva zile ca cele mai bune zone de vanzare a biletelor in provincie ar fi stadioanele din orasele respective.

cristy.steaua2106.09.2008 21:30

ziceau cei de la Steaua ca in 18 orase..pe langa stadioanele din orasul respectiv...

The Game07.09.2008 07:49

Nu s-a facut nicio modificare in privinta pretului biletelor fata de acum 2 ani sau fata de anul trecut,preturile sunt identice,intr-adevar,sunt scumpe,dar pentru Steaua se merita si ultimul leut,sper sa fie stadionul plin la toate 3 meciurile,mi-a parut rau sincer de ceea ce a fost anul trecut la meciuri,sper ca istoria sa nu se repete anul acesta,sa nu uitam ca acum 2 ani la meciul cu Real Madrid,din cate tin minte biletul era 150 RON,stadionul a fost full,asa ca de ce sa nu fie si anul asta la fel?

septi_eu09.09.2008 16:00

Salut,

Merge cineva din Cluj? Suntem doi oameni cu o masina si am avea doua locuri. Va rog sa imi dati un mesaj pe privat.

Mersi.

Lance10.09.2008 11:14

cumpar bilet la peluza nor la meciul cu bayern add lance_rossi pt detalii mult:D

Hassan10.09.2008 14:38

Am luat bilet astazi. La coada era infernal, nu erau foarte multe persoane dar afara erau 35 de grade si era si filtrul ala afurisit, de care nu treceau decat grupuri si se statea foarte mult, in plus la case era dezastru, la 20 de case din 30 se blocau aparatele pentru ca absolut toata lumea lua cate 3 pachete si ieseau cu teancul de bilete (oare toti luau doar pentru ei si prieteni/cunoscuti?). Se intampla si sa se blocheze aparatul dupa ce ti-a dat doar 1 bilet din 3....si minuni din astea....la sfarsit am auzit "zvonuri" cum ca biletele la Tribuna 1 s-ar fi terminat deja, in afara celor abonati evident...Sfatuiesc pe cei care mai vor sa apuce bilete cu abonament sa se aseze de maine la coada din timp (cred ca de pe la 10.30, daca se deschid casele la 12) pentru ca altfel vor prinde o coada si mai mare, nu ca la meciul cu Galata unde in zilele cu "abonati" sufla vantul pe la case...Dar ce vrei, acum avem 3000 de abonati in plus, nu? Multa bafta tuturor care merg sa isi ia bilete...o sa aveti nevoie...

eco_bv11.09.2008 06:27

Salutare! As vrea si eu sa cumpar bilet pentru meciul Steaua-Bayern (la Peluza 1 de preferat). Sunt din BV, nu am cum sa ajung la celelalte meciuri...daca e cineva interesat sa vanda pls mail: e***@***.

Multumesc!

Melku11.09.2008 10:30

Mi-am luat pachetul :) tocmai ce m-am intors. Nu au fost multe persoane, erau destule case libere, calculatoarele nu s-au blocat, conditii foarte civilizate :)

bodanelu11.09.2008 10:33

astazi... Ieri a fost nebuie...confirm si eu ce a zis Hassan mai sus!

dragos0811.09.2008 13:42
Mi-am luat pachetul :) tocmai ce m-am intors. Nu au fost multe persoane, erau destule case libere, calculatoarele nu s-au blocat, conditii foarte civilizate :)

stau eu si ma gandesc:din 3 milioane de euro cat scoate clubul cu ocazia asta,nu se poate face calumea reteaua aia de 30 calculatoare de la casa?!!!...nu mai zic ca n ar strica niste WC-uri pe stadion ca ne vede o Europa intreaga ca ne facem nevoile la pom in pauza....

Melku11.09.2008 14:26

@dragos08

Deviem de la subiect dar sa stii ca grupul sanitar de la tribuna a-2-a este foarte rar folosit, e jos, e departe...tot "mai misto" e dupa copaci, romanul se simte bine in natura...nu suntem noi pregatiti sau educati pentru conditii europene :))

MIHAITZA9011.09.2008 15:32

Stie cineva daca se pun bilete pentru meciul cu bayern pe internet.

Si daca da , de pe ce data...

andyro11.09.2008 15:39

S-au pus in vanzare de la inceputul saptamanii, pe bilet.ro si bilete.ro, sub forma pachetelor pentru toate meciurile. Separat doar pentru meciul cu Bayern nu cred ca se vor pune (nici nu cred ca vor mai fi)

Am fost si eu azi, batea vantul pe la case....

machoBV12.09.2008 16:16

am disponibile bilete la peluza pt meciul cu bayern.daca e cineva interesat sa-mi trim msg pe privat

machoBV13.09.2008 16:08
am disponibile bilete la peluza pt meciul cu bayern.daca e cineva interesat sa-mi trim msg pe privat

am uitat las si un nr de telefon pt cei interesati 0723 *** ***

frunji13.09.2008 16:38

astazi... Ieri a fost nebuie...confirm si eu ce a zis Hassan mai sus!

asa este ... :sad2:

metzzz13.09.2008 16:49

si cati bani vrei pentru un bilet ???

cosminelu2413.09.2008 20:54

si cati bani vrei pentru un bilet ???

Am un pachet disponibil urgent cine doreste sa mah contacteze id ******@yahoo.com

«123»