FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bilete Ucl, Sezon 2008-2009

«123»
1on01.09.2008 11:30

FC Steaua București a stabilit prețurile pentru biletele valabile la partidele care se vor disputã pe stadionul Steaua în cadrul Grupei F a Ligii Campionilor. Gazeta Sporturilor îți oferã în exclusivitate costul biletelor pentru meciurile de Ligã.

Steaua va pune în vînzare prima datã doar pachetele, întîietate urmînd sã aibã abonații clubului

Orice persoanã care va achiziționa direct pachetul pentru cele 3 meciuri, va avea o reducere de 10 la sutã fațã de cît ar costa separat biletele la toatre cele 3 jocuri, dar cumpãrate înaintea fiecãruI joc.

Preț pachete

Peluze - 225 lei

Tribuna a II-a - 450 lei

Tribuna I - 720 lei

Tribuna 0 - 990 lei

Fotolii - 1.350 lei

Abonații au o reducere de 30 la sutã la fiecare pachet achiziționat

Preț pachete pentru abonați

Peluze - 175 lei

Tribuna a II-a - 350 lei

Tribuna I - 560 lei

Tribuna 0 - 770 lei

Fotolii - 1.050 lei

Steaua - Bayern Munchen, 17 septembrie

Peluze - 100 lei

Tribuna a II-a - 200 lei

Tribuna I - 300 lei

Tribuna 0 - 400 lei

Fotolii - 500 lei

Steaua - Lyon, 21 octombrie

Peluze - 75 lei

Tribuna a II-a - 150 lei

Tribuna I - 250 lei

Tribuna 0 - 350 lei

Fotolii - 500 lei

Steaua - Fiorentina, 10 decembrie

Peluze - 75 lei

Tribuna a II-a - 150 lei

Tribuna I - 250 lei

Tribuna 0 - 350 lei

Fotolii - 500 lei

sursa: GSP

Mã miram eu sã nu scumpeascã biletele pentru meciurile cu Lyon și Fiorentina. Totuși, e o treabã faptul cã abonații au reduceri substanțiale, ca și cei care cumpãrã pachetul pentru toate meciurile.

bodanelu01.09.2008 13:15

Un motiv in plus sa ma bucur ca sunt abonat!

i.bogdan01.09.2008 13:54

rusine! vedeti ce preturi scoate la vinzare bayern pt meciuri... si voi luati si camasa de pe om. pacat ca sunt si abonat. oricum cedez locul meu pentru oricine vrea sa se duca la meciurile din CL. dar asa sunt romanii...scump si conditii de doi bani. catre conducerea cea vestita...vizitati stadioane din europa, vedeti ce conditii ofera si ce preturi au la bilete. raportati la salariul minim si dupa faceti aceeasi comparatie cu stadionul Steaua si preturile practicate. in curind voi incerca sa va arat poze de pe old trafford. sintem inca in epoca de...piatra.

inca o data: preturi exagerate, conditii mizerabile.

dragos0801.09.2008 14:56

cand se pun biletele la vanzare?

i0nutz8301.09.2008 15:34

In concluzie, abonatii vor putea achizitiona pachetele de bilete pentru grupa F a UEFA Champions League cu urmatoarele preturi:

Pachet loc rezervat

Peluze 200 LEI

Tribuna II 400 LEI

Tribuna I 600 LEI

Tribuna 0 880 LEI

Fotolii 1.200 LEI

Sursa: site oficial .

punkboy01.09.2008 15:43

scump domne dar pt Steaua merita :):Xdoar la NOI sunt cele mai SCUMPE bilete din UCL

lozzy01.09.2008 15:46

SURSA OFICIALA: www.steauafc.com:

Preturile pachetelor pentru editia 2008-2009 a UEFA Champions League sunt urmatoarele:

Peluze 225 LEI

Tribuna II 450 LEI

Tribuna I 675 LEI

Tribuna 0 990 LEI

Fotolii 1.350 LEI

Preturile pentru fiecare partida sunt urmatoarele:

Steaua - FC Bayern Munchen

Peluze 100 LEI

Tribuna II 200 LEI

Tribuna I 250 LEI

Tribuna 0 400 LEI

Fotolii 500 LEI

Steaua - Olympique Lyon

Peluze 75 LEI

Tribuna II 150 LEI

Tribuna I 250 LEI

Tribuna 0 350 LEI

Fotolii 500 LEI

Steaua - AC Fiorentina

Peluze 75 LEI

Tribuna II 150 LEI

Tribuna I 250 LEI

Tribuna 0 350 LEI

Fotolii 500 LEI

De asemenea, FC Steaua ofera, in premiera, o politica interesanta si foarte avantajoasa de discounturi pentru abonatii clubului. Astfel, fiecare dintre detinatorii de abonament pentru sezonul competitional 2008-2009 al Ligii I va beneficia de o reducere de 20% pentru locul rezervat pe stadion, avand, de asemenea, posibilitatea de a achizitiona inca doua pachete la pretul standard afisat mai sus.

In concluzie, abonatii vor putea achizitiona pachetele de bilete pentru grupa F a UEFA Champions League cu urmatoarele preturi:

Pachet loc rezervat

Peluze 200 LEI

Tribuna II 400 LEI

Tribuna I 600 LEI

Tribuna 0 880 LEI

Fotolii 1.200 LEI

Pachete suplimentare

Peluze 225 LEI

Tribuna II 450 LEI

Tribuna I 675 LEI

Tribuna 0 990 LEI

Fotolii 1.350 LEI

Facand o analiza sumara a acestor informatii, se poate constata faptul ca abonatii Stelei vor putea achizitiona pachete mai ieftine comparativ cu editia trecuta a UEFA Champions League, atunci cand preturile au fost urmatoarele:

Pachete Liga Campionilor 2007-2008

Peluze 210 LEI

Tribuna II 400 LEI

Tribuna I 600 LEI

Tribuna 0 900 LEI

Fotolii 1.200 LEI"

Cam asa arat pe site de unde ai scos primele preturi

i0nutz8301.09.2008 15:47

@punkboy: Anul trecut pachetul la peluza a fost 210 lei, fara reduceri la abonati. Acum este 200 de lei. Faci tu diferenta ;)

@lozzy: primele preturi erau dintr-un anunt "in exclusivitate" al unui ziar central de sport;

1on01.09.2008 15:49

@lozzy:

[...]

Tribuna a II-a - 150 lei

Tribuna I - 250 lei

Tribuna 0 - 350 lei

Fotolii - 500 lei

sursa: GSP

Mã miram eu sã [...]

Lãmurit?

ULTRAS DanyS01.09.2008 15:52

:steag_cruce_invers: vreau un bilet la peluza :steag_cruce_invers: da sunt din galati :( si la preturile astea creca ma ajunge 400lei sa vin dela galati :(:steag_cruce_invers: ..sper sa nu fiu nevoit sa fac 2 drumuri pt un bilet:( dak se ofera cnv sa-mi cumpere un bilet :D la peluza la meciu cu Bayer i-as multumi de N ori .... :steag_cruce_invers:

4EVER fularultras

dragos0801.09.2008 15:53

nu mi se par mari preturile (cel putin din perspectiva mea de abonat la peluza)....conducerea Stelei probabil nu vrea sa se mai repete episodul Arsenal de anul trecut...eu ma asteptam anul asta la preturi de cel putin 250 ron la peluza..

MIHAITZA9001.09.2008 22:31

Vreau sa va intreb si eu care este procedura , cum poti lua Bilete de pe site-ul partener oficial al clubului www.bilet.ro ???sau www.bilete.ro???

punkboy02.09.2008 15:53

dp bilet si bilete.ro se pot lua online platind cu cartea de credit

Preturi Bilete Lyon-Steaua intre 30-150EURO(olympiquelyonnnais.com) :Peluza inferioara 30EURO,Peluza Superioara 50EURO,Tribuna Laterala 60EURO,Tribuna Laterala sau Centrala 80EURO,TRibuna Inferiaoara+Superioara Centrala 100EURO,Tribuna Superioara 150EURO

Bayern-Steaua intre 25-60EURO(www.fcbayernmunchen.com)mai urmeaza sa caut la Fiorentina-Steaua

AmuntBoy02.09.2008 18:17

Cine doreste ii pot lua pachet pe locul meu pe abonamentul meu la T2 loc central sector 20 la mijloc

in zilele pentru abonati 10-11 septembrie

weeezer02.09.2008 19:11

Pai cum vine asta, adica anul trecut erau locuri libere cacalau, iar acuma, colac peste pupaza, bilete si mai scumpe? Vor si mai putini spectatori? :wall:

1on02.09.2008 19:24

Anul trecut, atitudinea conducerii (adicã a oierului) privitoare la prețurile biletelor la meciurile cu Arsenal, Sevilla și Slavia Praga a fost una bijnițãreascã și stupidã în același timp. ªi așa, multã lume a fost contrariatã de prețurile de acum 2 ani. Arsenal, Lyon și Slavia Praga au fost sub Real Madrid, Lyon și Dinamo Kiev, ca nume, și, dacã pe oierul ar fi gândit oleacã și-n perspectivã, nu doar cu mâna pe buzunar (sau valizã), ar fi trebuit sã punã prețuri mai mici, mai ales cã și Steaua juca mult mai prost, comparativ cu aceeași perioadã a anului precedent. Sincer, tare m-aș fi mirat eu sã nu fi scumpit și mai mult biletele de anul acesta, pentru cã Arsenal și Bayern au o notorietate relativ egalã, iar Lyon și Fiorentina mai mare decât Sevilla și Slavia Praga. Totuși, e un lucru bun, și la care nu m-am așteptat, ca sã se acorde reduceri pentru pachetele luate pentru toate meciurile și pentru abonați.

dragos0802.09.2008 21:36

sa aveti mare grija de la cine va luati bilete (ma refer la cazul in care va nu va procurati bilete direct de la case)......

la meciul cu Galatasaray bisnitarii vindeau bilete cu care se intrase deja !!!!.....dupa cum ati vazut iti bagai singur biletul in aparat =>in zona scarilor erau indivizi care ii rugau pe oameni sa le dea biletele,"ca si asa nu mai au ce face cu ele" =>biletele erau apoi vandute in fata stadionului 'de bune' =>omul dadea o gramada de bani,ajungea in fata portii si NU putea sa intre ....e simplu: daca eu de exemplu am intrat cu seria 0001 pe bilet ,seria asta se inregistreaza si daca tu incerci apoi sa intri cu acelasi bilet (aceiasi serie) poarta NU se mai deschide....asa ca sa aveti mare grija...rog moderatorii sa nu mi stearga postul....am postat pentru ca pur si simplu nu se mai poate....pana sa intri in stadion esti atacat din toate partile de bisnitari care aproape ca ti baga mana in buzunar...si stiti ce e interesant? sunt aceiasi frate,meci de meci,sezon de sezon...

AmuntBoy03.09.2008 02:40

asta era cam clar ;)

torashu03.09.2008 08:49

Am vazut ca s-au pus in vanzare din nou ab pt acest sez....sii.. din pacate iar nu sunt in Bucuresti....Am si io o intrebare....inainte de retur se mai pun in vanzare abonamente?...Asa parca sa-mi amintesc ca s-a intl anul trecut...corectati-ma daca gresesc... ms

FORZA Steaua!!! :steag_cruce_invers:

CatalinBerceni03.09.2008 08:58

Pretul biletelor in pachet mi se par rezonabile, pentru 3 meciuri de Champions League, dar sper sa se termine o data cu bisnita asta pt k de 10 ani de cand merg pe stadion aceeasi bisnitari, si toate autoritatile ridica neputincioase din umeri. Nu mi se pare corect si prima care ar trebui sa ia masuri este conducerea clubului.

Oricum , sper sa-mi gasesc pachetul in peluza k de la bisnitari nu cumpar

machoBV03.09.2008 16:10
:steag_cruce_invers: vreau un bilet la peluza :steag_cruce_invers: da sunt din galati :( si la preturile astea creca ma ajunge 400lei sa vin dela galati :(:steag_cruce_invers: ..sper sa nu fiu nevoit sa fac 2 drumuri pt un bilet:( dak se ofera cnv sa-mi cumpere un bilet :D la peluza la meciu cu Bayer i-as multumi de N ori .... :steag_cruce_invers:

4EVER fularultras

iti ofer eu unul la pretul normal ca eu iau 2 pachete dar la unul vand biletul cu bayer ca nu poate veni persona cu care ar trebui sa merg.daca esti intersat lasa un id si vb pe mess mai mult.ms

MIHAITZA9003.09.2008 16:24

Fratilor, Din Constanta merge cineva La meciurile Stelei Din Champions League

punkboy03.09.2008 17:44

da merg f multi ,dc?vrei sa mergi cu noi?ai masina?

s-ar putea sa fie CARTITA asta mihaitza90 ca e NOU pe aici !!! dk il descopar ca e il CURENTEZ la 380

MIHAITZA9003.09.2008 22:29
da merg f multi ,dc?vrei sa mergi cu noi?ai masina?

s-ar putea sa fie CARTITA asta mihaitza90 ca e NOU pe aici !!! dk il descopar ca e il CURENTEZ la 380

nu am masina , la ce te-ai referit cand ai zis cartita??

Daca e cineva care merge cu trenu, microbuz sau cu masina proprie si are 1 loc sa ma anunte.

Ms mult.

MIHAITZA9003.09.2008 22:42

Potrivit GSP " În cele mai importante 20 de orașe ale României sînt amplasate case de bilete, iar programul acestora ia start în fiecare dimineațã, începînd cu ora 10:00. "Am luat în calcul localitãțile în care Steaua are cei mai mulți suporteri și am pus la punct contracte cu 20 de persoane, care vor vinde tichetele pentru meciurile din Champions League. Ne-am gîndit cã cel mai potrivit loc pentru comercializarea tichetelor este zona stadioanelor din orașele respective", a explicat directorul economic al Stelei, Iulian Ghiorghișor.

Orașele din care se pot procura bilete pentru Ligã

Constanța, Tulcea, Buzãu, Iași, Satu Mare, Bistrița, Cluj, Oradea, Arad, Tîrgu Jiu, Rîmnicu Vîlcea, Alexandria, Slatina, Brașov, Sibiu, Alba-Iulia, Pitești, Ploiești, Giurgiu, Galați "

Probail in constanta s-au amplasat langa Stadionul Farul

«123»