De la inceput spun ca sunt constient de faptul ca voi fi inteles gresit. Asta fiind lamurita, imi exprim si eu parerea ![]()
Prima si cea mai mare greseala a apartinut organizatorilor deplasarii. Daca nu ma insel, Dinamo a anuntat inca de miercuri ca nu vor permite accesul suporterilor Universitatii, in conformitate cu schimbul de faxuri maricelu-Borcea. Ori, ignorand asta, ignorand avertismentele din ziua plecarii si bazandu-se exclusiv pe "unii din peluza dinamovista care au promis ca ne ajuta cu bilete", organizatorii deplasarii poarta o mare responsabilitate.
Am mai auzit si tampenia ca "nu este posibil ca intr-o tara libera sa nu fii lasat sa intri in Bucuresti". Asta e una din cele mai mari prostii, si e spusa de oamenii care n-au nicio idee despre legislatie si libertatea individului. MIRA a hotarat sa nu permita accesul in Bucuresti pentru a putea manevra masa de suporteri olteni. E la mintea cocosului ca poti manevra mult mai usor un grup organizat in spatiu deschis, decat pe starzile unui oras.
Sigur, modul in care au actionat organele de ordine, unu din pacate traditional, este demn de dispret si poate ca ar trebui o actiune concertata a tuturor peluzelor, care sa actioneze in corpore MIRA in justitie pentru aceste abuzuri. Ca platitor de taxe e cel putin anormal sa te bata un neica nimeni, pe care culmea, il mai si platesti!