@Korynna - - d`aia te iubesc io` pa` tine care sunt io` ![]()
@Korynna - - d`aia te iubesc io` pa` tine care sunt io` ![]()
Hai noapte buna copii, ca maine ma trezesc tarziu.
Bodruman - baga tata !!!
multumesc fane_casieru si axl pentru intelegere.ms la toti care ma primit intre ei.doar nu se invarteste globul in jurul unui meci nu?oameni sa fimi:)
Respect pt tine. Ai dat o lectie multora care intra pe forum. Sper sa ramai mereu cu noi caci esti unul de-al nostru. Iar Galata si Steaua se mandresc cu astfel de suporteri
bodrumdan
ce inseamna barkahan ? :-?
Respect pt tine. Ai dat o lectie multora care intra pe forum. Sper sa ramai mereu cu noi caci esti unul de-al nostru. Iar Galata si Steaua se mandresc cu astfel de suporteri
multumesc mult.daca nu vedeam oameni ca tine sia ca toti de aici care se poate discuta frumos nu ramaneam.sunteti toti baieti buni.mati facut cu comportamentul sa raman aici.
@Bodrumdan
Mai bine ti-ai lua un tricou replica cu Bodrumdan inscriptionat pe spate...cu toate ca e cam kitchy.L-am vazut pe unu cu BEBE...hehehe
bodrumdance inseamna barkahan ? :-?
BARKAHAN este numele unui camile de lupte de la noi.la noi n zona adica cand te uiti asa in harta turciei la marginea marii incepand dela canakkale pana in antalya se fac lupte de camile.dar luptele astea nu se stie in istanbul sau ankara...deci zona ege ,mediteranasi marmara...eu sunt responsabilul zonei bodrum la siteul oficial pentru luptele de camile.si barkahan este o camila de aici dein comuna mea bodrum.care este al unei prieten al meu.si iarna cand vine in fiecare duminica sunt luptele.eu merg mereu cu ei.adica trag camila merg vara sa i fac antramentul.ca si ei a antrenamente.barkahan era unul dintre championii turciei la luptele astea.este o camila de show care trage spectatori.cum sa zic ca Ronaldinho ca Ronaldo.
http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/...12b07ac1b815968
http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/...22fb1bc29a15968
http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/...2fe07bcbac15968
http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/...mp;search_type= (de aici puteti sa alegeti voi care lupta vreti)
@Bodrumdan
Mai bine ti-ai lua un tricou replica cu Bodrumdan inscriptionat pe spate...cu toate ca e cam kitchy.L-am vazut pe unu cu BEBE...hehehe
de unde gasesc asa tricou?
Da-ne topicul inapoiAsta este un gunoi
Topice inchise,forumuri goale
Prea multi useri calcati in picioare!
Sa se stie la puscarie
axl trebuie sa fie! :laugh: :laugh: :laugh:
Huligano!
![]()
![]()
25,00 lei cati euro fac???
Vezi ca sus poti schimba preturile in euro.
Sau da click aici:
http://magazin.steauafc.com/ro/eur/categor...hipament_acasa/
esarfa Steaua-galatasaray este frumos.
Toate-s frumoase.
salut bodrumdan, ma bucur ca ai ramas printre noi
salut bodrumdan, ma bucur ca ai ramas printre noi
salut.ms...
si tu stai prin antalya.. pe langa antalya ? ![]()
Salutare Bodrumdan Barkahan,si bine te-am gasit.
Vreau sa te intreb de ce primire o sa aiba parte Emre Berezoglu cand o sa joace pe Ali Sami Yen?
Crezi ca o sa fie ceva in genul Mutu pe Ghencea?
frumos acolo ![]()
bodrum e pe langa antalya .. belek ?
E misto pe la Bodrum acolo....uiiiiiiiii
Frumoasa asezare,@bodrumdan_barkahan! ![]()
Salutare Bodrumdan Barkahan,si bine te-am gasit.Vreau sa te intreb de ce primire o sa aiba parte Emre Berezoglu cand o sa joace pe Ali Sami Yen?
Crezi ca o sa fie ceva in genul Mutu pe Ghencea?
emre nu o sa fie bun gasit in ali sami yen.pentru ca nu este lafel cum e situatia intre Mutu si Steaua.pentru ca emre a crescut dela tineretea echiepi noastre si toti l-au cunoscut la noi.oricum emre e un om care nu are caracter.pentru ca pur si simplu a fugit dela noi cand sa facut '' vedeta '' el a ales ''banii'' nu a castigat nimic clubul dela vanzarea lui.iar dupa ce sa intors in turcia a venit la fenerbahçe.care zicea pe vremuri ca din turcia vine doar la galatasaray.dar a aratat ca ''banii'' este mai important pentru el.eu zic ca Dumnezeu la pedepsit cu accidentarile.deci pur si simplu NEA VANDUT PENTRU BANİ....dar Mutu nu e asa.nu a plecat din Ghencea.nu cred ca trebuie sal injurati(asta cred eu)si sa-ti spun ceva tugay dupa ce a plecat dela galata la rangers chiar in anul ala a picat galata cu rangers in CL.si tot stadionul a aplaudat pe el l-au chemat in tribune.asa au facut pe vremuri si cu kubilay türkyilmaz.cred ca amintiti de el.si cu nihat cand juca la sociedad lafel.nu au fost huiduiti si injurati.dar cu emre nu o sa fie asa.el a merita totulpentru ca nea vandut.(imi amintesc in 97 cand a venit sabin Ilie cu fenerbahçe in Ghencea..nu a fost injurat dar am auzit doar ca striga galeria ''SABİNE NU UİTA CA Aİ PLECAT DİN Ghencea''
daca au fost si injuraturi nu mai imi amintesc eu ca a trecut ceva an:) )
frumos acolobodrum e pe langa antalya .. belek ?
este departe de antalya.
E misto pe la Bodrum acolo....uiiiiiiiii
foarte mișto este da:)))
Frumoasa asezare,@bodrumdan_barkahan!![]()
multumesc...
pot sa te intreb, din curiozate, cati ani ai, si cat timp ai stat in Romania ? ![]()
pot sa te intreb, din curiozate, cati ani ai, si cat timp ai stat in Romania ?![]()
da,cum sa nu?am 24 de ani (1984) am stat pana la 17 ani in Romania la Bucuresti.parintii mei au venit inainte de revolutie.dar eu m-am nascut in Turcia pentru ca atunci era mai bune spitalele dela noi(asa miau zis)..am invatat aacolo in caragiale la dorobanti.chiar si la revolutie eram acolo.chiar eram si la stadion in meciul semi finala Steaua-galatasaray din 89...in anul 2001 neam intors inapoi aici.si de atunci nu am mai plecat in Romania.dar de curand am de gand sa vin acolo din nou....