baieti va salut pe toti...aici intrasem la inceput ca sa discut pentru pentru meciul galatasaray Steaua.dar v-am mai spus o sa raman si dupa meci aici.poate nu pot sa dau topic la toate dar incerc sa discut si eu aici.zicitimi ma primiti sau nu?
baieti va salut pe toti...aici intrasem la inceput ca sa discut pentru pentru meciul galatasaray Steaua.dar v-am mai spus o sa raman si dupa meci aici.poate nu pot sa dau topic la toate dar incerc sa discut si eu aici.zicitimi ma primiti sau nu?
Poti inca sa creezi topicuri, deci esti binevenit.Bafta in UEFA!
Poti inca sa creezi topicuri, deci esti binevenit.Bafta in UEFA!
ms..sper sa fie discutii frumoase si un forum bun.bafta si pentru voi in grupele CL...sunt alaturi de voi
Bine ai venit pe forumul fcsteaua.ro!
Esti bine venit atata timp cat discutiile se vor incadra in limite civilizate.
Poate am avut destule neintelegeri de-a lungul timpului(2 saptamani,mai exact),insa gestul de a ne felicita a fost pt mine neasteptat,si-n acelasi timp,extrem de frumos!Deci...e foarte bine ca ai ramas printre noi! ![]()
@kollosal
bodrumdan e de ceva timp printre noi si garantez pentru el :tongue:
Bine ai venit pe forumul fcsteaua.ro!Esti bine venit atata timp cat discutiile se vor incadra in limite civilizate.
sa nu ai nimic in cap:)
baieti va salut pe toti...aici intrasem la inceput ca sa discut pentru pentru meciul galatasaray Steaua.dar v-am mai spus o sa raman si dupa meci aici.poate nu pot sa dau topic la toate dar incerc sa discut si eu aici.zicitimi ma primiti sau nu?Poate am avut destule neintelegeri de-a lungul timpului(2 saptamani,mai exact),insa gestul de a ne felicita a fost pt mine neasteptat,si-n acelasi timp,extrem de frumos!Deci...e foarte bine ca ai ramas printre noi!
corect am avut multe neintelegeri dar acuma nu mai avem nimic.era un adevarat ca ati meritat mai mult ca noi.iti multumesc si tie ca ai fost intelegator dupa ce am discutat la mesaj privat.si iti multumesc ca dupa meci miai dat iar un mesaj si de baftele in UEFA...
@kollosal
bodrumdan e de ceva timp printre noi si garantez pentru el :tongue:
multumesc mult korynna.sper sa ma cunoasca cat mai multi.si sa am cat mai multi prieteni cu care pot sa ma intalnesc cand o sa vin in Romania.
Si...bodrumdan,ia zi...mai ramane nulitatea aia de Skibbe antrenor la voi?La ce echipa aveti,nu aveati voie sa ratati prezenta in grupe(bine,ati avut ghinionul sa cadeti cu Steaua,ce sa va fac?)!
Si...bodrumdan,ia zi...mai ramane nulitatea aia de Skibbe antrenor la voi?La ce echipa aveti,nu aveati voie sa ratati prezenta in grupe(bine,ati avut ghinionul sa cadeti cu Steaua,ce sa va fac?)!
skibbe sper sa plece.parerea mea este ca echipa ii este cu cativa numere mai mare pentru el.dar ieri a facut o vorbire de presa sau cum se zice președintele nostru .a cerut scuze.si a spus ca o sa ramane skibbe in continuare.dar la noi in turcia cand zice un presedinte ca e in spatele antrenorului si are increre in el.in cativa saptamani pleaca antrenorul
adevarat ca ati jucat bine.era alalta ieri un prieten langa mine care ne uitam impreuna la meci.apucam amn doi sa numaram cati stelisti sunt pe teren:)) parca erati 22 nu 11 ![]()
Bun venit sau bun ramas. Dar arunca un ochi si-aici, asa, preventiv:
baieti va salut pe toti...aici intrasem la inceput ca sa discut pentru pentru meciul galatasaray Steaua.dar v-am mai spus o sa raman si dupa meci aici.poate nu pot sa dau topic la toate dar incerc sa discut si eu aici.zicitimi ma primiti sau nu?Bun venit sau bun ramas. Dar arunca un ochi si-aici, asa, preventiv:
http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=879
ms.am citit dar nu totul ca e lunga.al 7 lea am citit cred ca e mai bine. ![]()
Ramai cu noi, mah!
. Mie, unuia, imi place sa discut cu tine:))).
@bodrumdan
Ai grija cu Stanici...ca are o relatie cu Marius...si nu stiu cum ar reactiona daca i l-ai fura.Probabil unu ti-ar da bann is celalalt l-ar scoate. :laugh:
Da, am o relatie cu Mrs dupa ce am refuzat-o CATEGORIC pe Korynna. ![]()
Bun venit pe forum bodrum_barkahan
Cu tine chiar se poate discuta civizilat ![]()
@Stanici
Logic,daca esti pe partea cealalta... :tongue:
Dar am ramas prieteni buni si acum mergem la shopping impreuna.
Ramai cu noi, mah!. Mie, unuia, imi place sa discut cu tine:))).
da frate nu ati scapat de mine
si mie imi place sa discut cu tine ![]()
Alo, alo! Aici cu voi, love birds:
http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...mp;#entry278389
@bodrumdan
Ai grija cu Stanici...ca are o relatie cu Marius...si nu stiu cum ar reactiona daca i l-ai fura.Probabil unu ti-ar da bann is celalalt l-ar scoate. :laugh:
sa terminat meciul cu galatasaray..acum sunt unu dintre voi..nu mai iau ban
(cred) si ( sper)
)
Bun venit pe forum bodrum_barkahanCu tine chiar se poate discuta civizilat
bun gasit criss4steaua sigur ca o sa discutam civilizat cu ar trebui sa o facem dela inceput ![]()
Deci Bodrumdan, continuati discutiile de socializare aici:
http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...mp;#entry278389
Topicul asta il inchid pentru ca o ia razna.
Bodruman - baga tata !!!
Long live the king!
Acum hai sa fim seriosi ca vine nenea axl si ne izgoneste1
Eu unul ma spal pe maini de toata tarasenia asta. Sa nu veniti la mine cand aveti nevoie, chupacabrelor.
Da-ne topicul inapoi
Asta este un gunoi
Topice inchise,forumuri goale
Prea multi useri calcati in picioare!
Sa se stie la puscarie
axl trebuie sa fie! :laugh: :laugh: :laugh:
@Stanici
Logic,daca esti pe partea cealalta... :tongue:
Dar am ramas prieteni buni si acum mergem la shopping impreuna.
mergem sami iau si eu untricou cu moreno.dar asi fii vrut mai mult cu RADOİİİİİİ...