FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Romania nu te merita, Mirel Radoi!

«123»
Marius30.08.2008 15:54
@xray_rom .. cum iti permiti tu sa etichetezi toti oamenii, mai putin vochin, care lucreaza in presa, niste hahalere. Te ai simti bine, daca eu as spune ca toti forumistii, mai putin axl(un nume aleator), sunt niste dobitoci?

De acord cu Sebah la faza asta :)

Este chiar o tampenie sa cataloghezi un mare numar de oameni in baza impresiilor pe care le ai dupa interactiunea cu doar cativa care, intamplator, au aceeasi meserie.

danimarcu30.08.2008 16:26
@bad joke

@bad joke e bad joke :ce_oameni: !...

xray_rom30.08.2008 16:29
@xray_rom .. cum iti permiti tu sa etichetezi toti oamenii, mai putin vochin, care lucreaza in presa, niste hahalere. Te ai simti bine, daca eu as spune ca toti forumistii, mai putin axl(un nume aleator), sunt niste dobitoci?

1) Uite ca imi permit!!! Vochin era doar un exemplu pozitiv, dar nu este singurul. M-am referit la cei din presa care se preteaza la atacuri josnice si singurul criteriu cu care opereaza este audienta si implicit banul. Din pacate, cei din aceasta categorie sunt majoritar in mass media si dicteaza directia!!

Deontologia, fair play-ul, corecta informare sunt doar vorbe-n vant pt ei.

Ziarele sportive nu se dau in laturi de a concura Playboy-ul, Can-Canu-ul, Atac, etc.

Dezinformarea, colportarea, instigarea, denigrarea dirijata, etc...toate sunt "armele" cu care aceste hahalere inunda media, atat in plan sportiv cat si social-politic.

2) Referitor la aprecierea ta asupra forumistilor. Pe forum se exprima liber(ne platiti) o parte din suporteri, o parte a opiniei publice. Ei nu sunt platiti pt asta si nici nu se vor formatori de opinie. Chiar daca ar scrie tampenii, nu castiga bani de pe urma asta si nu o fac in mod intentionat pt a starni, a creste audienta pe "cadavrele unora" umplandu-si buzunarele.

Evident, tonul si forma de exprimare tine de educatia, moralitatea si de buna crestere a forumistilor si nu de vreun alt interes meschin aducator de parale!

xray_rom30.08.2008 16:40

De acord cu Sebah la faza asta :)

Este chiar o tampenie sa cataloghezi un mare numar de oameni in baza impresiilor pe care le ai dupa interactiunea cu doar cativa care, intamplator, au aceeasi meserie.

Mai. Mariusica!

1)Mai usor cu "tampenie". Tot o tampenie este ca azi sa sustii un lucru si maine sa te dezici de asta:))Sa nu dau exemple!

2)Citeste ce i-am raspuns.

Apoi, eu m-am referit la in special la presa sportiva si la cei care ne inunda zilnic TV-ul . Nu ma refer la cei care citesc stirile facute de altii, ci la cei care le produc ca dezinformari, catalogari, denigrari, etc. Dar ... si restul presei miroase a partizanat, shantaj, a interese de trust...anti-alt-trust, etc... Cunosc f bine fenomenul si tot ce se petrece in culise si nu arunc vorbe pe baza impresiilor!

axl30.08.2008 16:44
1)Mai usor cu "tampenie". Tot o tampenie este ca azi sa sustii un lucru si maine sa te dezici de asta:))Sa nu dau exemple!

As vrea sa vad si eu unde a facut Marius asta, ca tot veni vorba si ca tot vazui ideea asta si-n alta parte. Imi inchipui ca-i vorba despre atitudinea lui fata de Lacatus.

Marius30.08.2008 16:47
Nu e prima data cand afirm ca in presa sportiva sunt numai lichele. care nu mai reprezinta demult opinia publica, ci interese meschine si razboiaie personale ale lor cu diversi din lumea soprtului(fotbalului mai pregnant). Ziarele sportive au devenit tabloide Can-Can. Reiterez aprecierea mea pentru unul din putinii adevarati jurnalisti sportivi:Andrei Vochin. In rest, niste hahalere(sa-l citez pe Becali).

1) Uite ca imi permit!!! Vochin era doar un exemplu pozitiv, dar nu este singurul. M-am referit la cei din presa care se preteaza la atacuri josnice si singurul criteriu cu care opereaza este audienta si implicit banul.

Din nou, imi cer scuze ca duc discutia pe o alta panta, una off-topic, dar chiar nu ma pot abtine.

Prietene xray, te contrazici singur. In postul la care se refera Sebah "in presa sportiva sunt numai lichele", lucru pe care eu l-am citit ca atare. Adica "TOTI cei care lucreaza in presa sportiva, exceptandu-l pe Vochin, sunt lichele".

Te asigur ca te inseli amarnic, iar ceea ce reprosezi tu jurnalistilor se practica in aproape toate domeniile. De cate ori nu ai auzit/citit "masina x e cea mai buna, cea mai fiabila, etc." sau "creditul nostru este senzational avand o dobanda de x %" (si urmeaza niste litere micute in care ti se explica de fapt alte si alte taxe) sau "hamburgerul nostru este cel mai cel" si exemplele pot continua.

Poate parea ciudat, dar asta se cheama marketing, scopul sau este sa VANDA si da, marketingul exista si in presa sportiva.

adidwu30.08.2008 16:55

Respect Mirel Radoi.

Poate Romania nu te merita dar Steaua merita un astfel de capitan.

steaua_gloria30.08.2008 17:26

Mirel e sufletul Stelei , cel mai de valoare jucator din campionatul nostru.

Unde sunt cei care ziceau ca s-a plafonat ?

SebahSTEAUA30.08.2008 17:53

@xray .. stii din parti. ai fost vreodata in vreo redactie? sau te bazi pe atat de mult hulitele surse. hai sa fim oameni seriosi. ziaristii sportivi, ca orice alti ziaristi, impacheteaza stirea, materialul, articolul, reportajul intr-un ambalaj care sa se vanda, dupa cum spunea si Marius. habar n-ai ce mizerii se intampla in spatele clubului pe care il iubim. stirile, nu sunt false si nici inventate, doar cel mult cosmetizate sau amplificate pentru a se vinde mai bine. Ti-ai pus vreodata intrebarea "de ce can-can, libertatea sunt cele mai bine vandute ziare?". si nu tine chestia ca presa a invatat omul cu senzationalul. din pacate e cam invers. omul a prins senzationalul si a inceput sa ceara mai mult si mai mult. statisticile vorbesc in cazul asta. pe de alta parte, as putea sa recunosc ca sunt ingrijorator de multi semi-analfabeti in redactiile sportive si nu numai plus alt numar de cretini absoluti. totusi, asta nu inseamna ca MAREA PARTE, MAJORITATEA SAU TOTI sunt niste hahalere. jignesti in necunostinta de cauza

PS:scuze de off-topic

xray_rom30.08.2008 22:15
@xray .. stii din parti. ai fost vreodata in vreo redactie? sau te bazi pe atat de mult hulitele surse. hai sa fim oameni seriosi. ziaristii sportivi, ca orice alti ziaristi, impacheteaza stirea, materialul, articolul, reportajul intr-un ambalaj care sa se vanda, dupa cum spunea si Marius. habar n-ai ce mizerii se intampla in spatele clubului pe care il iubim. stirile, nu sunt false si nici inventate, doar cel mult cosmetizate sau amplificate pentru a se vinde mai bine. Ti-ai pus vreodata intrebarea "de ce can-can, libertatea sunt cele mai bine vandute ziare?". si nu tine chestia ca presa a invatat omul cu senzationalul. din pacate e cam invers. omul a prins senzationalul si a inceput sa ceara mai mult si mai mult. statisticile vorbesc in cazul asta. pe de alta parte, as putea sa recunosc ca sunt ingrijorator de multi semi-analfabeti in redactiile sportive si nu numai plus alt numar de cretini absoluti. totusi, asta nu inseamna ca MAREA PARTE, MAJORITATEA SAU TOTI sunt niste hahalere. jignesti in necunostinta de cauza

PS:scuze de off-topic

1)Daca citea tot ce am scris de la inceput, ai fi vazut ca am spus acelasi lucru. Sigurul criteriu cu care se opereaza in media este audienta... dar nu mai repet pt o baba surda

2) Numai un chior-vazator, "din parti" sau din toate partile, poate emite certitudini despre persoana pe care nu o cunoaste. Probabil balaceala in lapte ti-e mai comoda decat cititul cu atentie.

Pt cultura ta generala: normal ar fi sa traim sub "dictatura" majoritatii, dar sunt situatii in care majoritatea este sub "teroarea" unei minoritatii la care sunetul e zgomot si sensul ... contra-sens.

In rest, iti urez somn usor!

xray_rom30.08.2008 22:34
Nu e prima data cand afirm ca in presa sportiva sunt numai lichele. care nu mai reprezinta demult opinia publica, ci interese meschine si razboiaie personale ale lor cu diversi din lumea soprtului(fotbalului mai pregnant). Ziarele sportive au devenit tabloide Can-Can. Reiterez aprecierea mea pentru unul din putinii adevarati jurnalisti sportivi:Andrei Vochin. In rest, niste hahalere(sa-l citez pe Becali).

1) Uite ca imi permit!!! Vochin era doar un exemplu pozitiv, dar nu este singurul. M-am referit la cei din presa care se preteaza la atacuri josnice si singurul criteriu cu care opereaza este audienta si implicit banul.

Din nou, imi cer scuze ca duc discutia pe o alta panta, una off-topic, dar chiar nu ma pot abtine.

Prietene xray, te contrazici singur. In postul la care se refera Sebah "in presa sportiva sunt numai lichele", lucru pe care eu l-am citit ca atare. Adica "TOTI cei care lucreaza in presa sportiva, exceptandu-l pe Vochin, sunt lichele".

Te asigur ca te inseli amarnic, iar ceea ce reprosezi tu jurnalistilor se practica in aproape toate domeniile. De cate ori nu ai auzit/citit "masina x e cea mai buna, cea mai fiabila, etc." sau "creditul nostru este senzational avand o dobanda de x %" (si urmeaza niste litere micute in care ti se explica de fapt alte si alte taxe) sau "hamburgerul nostru este cel mai cel" si exemplele pot continua.

Poate parea ciudat, dar asta se cheama marketing, scopul sau este sa VANDA si da, marketingul exista si in presa sportiva.

Din pacate nici tu nu citesti ceea ce am scris si ma "contrazici", ca apoi rescrii cu alte cuvinte ceea ce am spus si eu. Iti redau mai jos ceea ce era scris mai sus tot de mine:

[i[M-am referit la cei din presa care se preteaza la atacuri josnice si singurul criteriu cu care opereaza este audienta si implicit banul. Din pacate, cei din aceasta categorie sunt majoritar in mass media si dicteaza directia!!

Ziarele sportive nu se dau in laturi de a concura Playboy-ul, Can-Canu-ul, Atac, etc.

Dezinformarea, colportarea, instigarea, denigrarea dirijata, etc...toate sunt "armele" cu care aceste hahalere inunda media, atat in plan sportiv cat si social-politic.[/i]

Deci "social-politic" se refera la tot ce ne guverneaza viata de zi cu zi!

Oricum, noi vorbeam de formatorii de opinie in sport, de cei care se vor modele de obiectivitate si detinatorii de informatii si adevaruri sportive si nu de marketing.

Cel care isi lauda masina X si constati ca nu este conforma cu specificatia tehnica il poti actiona proces pentru inselatorie. Pe un formator de opinie nu, chiar daca ti-a "vandut" in ziar o minciuna!

Asta este diferenta! Vorbeam de moralitatea celor care se impauneaza in media cu moralitate, dar nu o au!

xray_rom30.08.2008 22:39

As vrea sa vad si eu unde a facut Marius asta, ca tot veni vorba si ca tot vazui ideea asta si-n alta parte. Imi inchipui ca-i vorba despre atitudinea lui fata de Lacatus.

Nu numai!:)Dar e dreptul lui sa zica si sa se dezica cand vrea si de cine vrea:)

Am punctat doar sa-i atrag atentia ca a folosit un ton nepoliticos fata de mine etichetand o afirmatie ca "o tampenie", inainte de a citi atent!

Marius30.08.2008 22:40

Tu esti intr-o mare eroare. Nu toti jurnalistii sunt formatori de opinie. Foarte putini sunt. Formator de opinie inseamna expunerea si impunerea opiniilor proprii unui anumit grup de persoane. Referindu-ne strict la jurnalismul sportiv, putem spune ca formatori sunt editorialistii, nu jurnalistii care iti transmit stiri. Ei doar te informeaza, nu-ti impun nimic. Dar tu i faci lichele pe toti... ma rog, majoritatea...

LE:

1. Nu mai posta consecutiv, foloseste butonul EDIT.

2. Chiar as fi curios sa vad de ce afirmatie de-a mea m-am dezis.

3. Afirmatia "toti jurnalistii sportivi sunt lichele/hahalere" este o tampenie si imi mentin aceasta afirmatie, chiar daca ti se pare nepoliticoasa.

xray_rom31.08.2008 09:05
Tu esti intr-o mare eroare. Nu toti jurnalistii sunt formatori de opinie. Foarte putini sunt. Formator de opinie inseamna expunerea si impunerea opiniilor proprii unui anumit grup de persoane. Referindu-ne strict la jurnalismul sportiv, putem spune ca formatori sunt editorialistii, nu jurnalistii care iti transmit stiri. Ei doar te informeaza, nu-ti impun nimic. Dar tu i faci lichele pe toti... ma rog, majoritatea...

LE:

1. Nu mai posta consecutiv, foloseste butonul EDIT.

2. Chiar as fi curios sa vad de ce afirmatie de-a mea m-am dezis.

3. Afirmatia "toti jurnalistii sportivi sunt lichele/hahalere" este o tampenie si imi mentin aceasta afirmatie, chiar daca ti se pare nepoliticoasa.

Asta-i buna!:))Ma inveti acum si ce inseamna formatori de opinie:))

Evident ca m-am referit numai la cei care emit judecati de valoare, si nu la cei care nu fac altceva decat citesc stiri sau relateaza evenimente fara sa le interpreteze. Gasca vizibila si zgomotoasa de la GSP/TV, Pro Sport, Sport.ro, Telesport sunt TOTI formatori de opinie (sau cel putin asa au pretentia pt ca se subtituie opiniei publice ca purtatori de cuvant) si majoritatea lor(nu TOTI) sunt din categoria inctiminata de mine. Eu la ei m-am referit in special!

Ref pct 3. O tampenie este sa citezi ceea ce nu am scris!Mai mult ti-am raspuns si re-raspuns exact la care parte m-am referit, dar vad o ti de-a puia a gaia cu oistea-n gard:))

Concret!

Am spus initial lui @LARI:

xray_rom - 30-08-2008 - 00:34

Nu confunda Romania cu "ceata" de tembeli pe care ii incriminezi(pe buna dreptate) in articol. Romania este tara celor multi si "tacuti" pentru nu au vizibilitatea, scrisul si sonorul media in raport cu care tu concluzionezi sententzios: "Romania nu te merita!"

Am revenit cu precizarea pt @LARI:

xray_rom - 30-08-2008 - 13:59

Referitor la oficialii federatiei si ei sunt roshi de aceleasi meschinarii ca si ziaristii.

Dar... acestia NU REPREZINTA Romania atat timp cat opinia publica nu se regaseste printre ei. Sunt personaje pasagere care inca latra in curtile oficiale sau mediatice, unde ajuns conjunctural si/sau dupa alte criterii de selectie decat profesionalismul si obiectivitatea necesara unui formator si informator de opinie.

I-am explicitat si lui @sebah care m-a atacat:

xray_rom - 30-08-2008 - 19:29

Vochin era doar un exemplu pozitiv, dar nu este singurul. M-am referit la cei din presa care se preteaza la atacuri josnice si singurul criteriu cu care opereaza este audienta si implicit banul. Din pacate, cei din aceasta categorie sunt majoritar in mass media si dicteaza directia!!

Dezinformarea, colportarea, instigarea, denigrarea dirijata, etc...toate sunt "armele" cu care aceste hahalere inunda media, atat in plan sportiv cat si social-politic.

Ti-am mai spus si tie o data:

Oricum, noi vorbeam de formatorii de opinie in sport, de cei care se vor modele de obiectivitate si detinatorii de informatii si adevaruri sportive si nu de marketing.

Dar...dupa toate acestea tu, imi pui in taste ce vrei tu numai din dorinta de a ma combate in spiritul de Gica-contra:))

Stiu ca iti este mai greu sa urmaresti ceea ce am scris pe forum si e mult mai usor sa urmaresti ... iesirea in evidenta, dar cauta sa nu ma provoci inutil si in mod gratuit!:)

Marius31.08.2008 09:33
Evident ca m-am referit numai la cei care emit judecati de valoare, si nu la cei care nu fac altceva decat citesc stiri sau relateaza evenimente fara sa le interpreteze. Gasca vizibila si zgomotoasa de la GSP/TV, Pro Sport, Sport.ro, Telesport sunt TOTI formatori de opinie (sau cel putin asa au pretentia pt ca se subtituie opiniei publice ca purtatori de cuvant) si majoritatea lor(nu TOTI) sunt din categoria inctiminata de mine. Eu la ei m-am referit in special!

Daca ai fi spus asa de la inceput nici eu, si cred ca nici Sebah, nu am fi avut nimic de spus :)

xray_rom31.08.2008 10:06

Daca ai fi spus asa de la inceput nici eu, si cred ca nici Sebah, nu am fi avut nimic de spus :)

Asa am spus, dar nu ati citit voi cu atetentie! Dar, e mai usor sa arunci cu piatra decat sa o scoti din fundul lacului(sa te documentezi):))

ssilviu_1931.08.2008 22:19
De miercuri seara eu am un IDOL: Mirel Radoi!!!!!!!!

Este un exemplu de predat in scolile de fotbal,caracter,stiinta,daruire si este cel mai complet jucator pe care l-a dat Romania. Stiu ca o sa spuneti ca au fost Dobrin,Hagi si inca cativa insa ei doar pe Mirel il consider un MARE si URIAS STELIST si cel mai bun produs al Romaniei si al Stelei din ultimii 20 de ani.

MIRELE Romania nu te merita!!!!

p.s. nici nashul tau!

Radoi e idolul meu de acum 3,4 ani :P:P:P!atata daruire n-am mai vazut la nici un jucator stelist de la Lacatus incoace!am impresia ca acest om ar fi capabil de orice pentru Steaua!de aceea o sa-l admir mereu indiferent daca va pleca sau nu de la Steaua fular-campionii

Dupa meciul cu Iasiul cand din inertie la lovit pe Palimaru cu gheata in figura (in secunda doi Mirel era langa el) toti "stelistii de pe site" i au sarit la gat si l au catalogat in fel si chip si mai ales i au negat calitatile fotbalistice.

Vai de "stelistii" nostri. Astazi se entuziasmeaza pana peste cap iar maine isi balacesc favoritii fara masura.

Sa cearna sita sa cearna.

Sa i ajute Dumnezeu sa straluceasca in Liga, sa trecem de grupe, sa l vada cei ce nu l au vazut pana acum (nici la Euro nu a avut timp sa iasa in evidenta).

Respect Mirel Radoi!

mie,sincer,mi-au placut intotdeauna interventiile de "k1" ale lui Radoi!si Lacatus a rupt piciorul unui jucator pe cand juca la Steaua si pentru asta tot un fotbalist mare ramane.la fel si in cazul lui Radoi!se mai intampla sa gresesti executia...si in plus unii chiar merita sa-si ia cate o gheata in gura... :bananadance:

eduardo_stelist01.09.2008 06:12
Ce a facut Radoi miercuri seara nu mai e noutate.

E un mare om si un mare fotbalist.

Probabil cel mai bun fotbalist roman in momentul acesta.

Multumim Mirele!

Te vom respecta mereu!

Da-mi voie Adi sa te contrazic: nu e cel mai bun fotbalist roman, cum poti sa zici asa ceva?? Mutu este cel mai bun fotbalist roman, Mutu e cel mai tare, e liderul generatiei actuale (de tinichea), e cel mai cel.......Imi e scarba de cei care il vad pe Mutu peste Mirel.

«123»