FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sondaj De Opinie : Merita Mutu Sa Fie Huiduit In Ghencea ? :)

«123»
.Ax3L.03.09.2008 11:25
Adi Mutu trage cocaina/Adi Mutu trage cocaina

/Adi Mutu trage cocaina :clap:

deci chiar nu merita sal respecti drogatu asta un drogat si un incult asta e

LEO STELISTU03.09.2008 12:36

nu merit huidui dar nici aplaudat la urma urmi a facut si el multe pt nationala asa ca nu merita sa fie injurat Adi ie unu dintre cei mai buni jucatori romani si pin cate a trecut.........eu il suptin hai Mutu :thumbsup: la FEL CUM IMI DORESC CA Steaua SA BATA PE FIORENTINA SI SA NE CALIFICAM IN OPTIMI forza Steaua :hai_steaua::steagcruce:fularultras:steagcruce:

john_8603.09.2008 12:49

si eu il suptin, dar nu il suport si cred ca il voi huidui.

mountytoma03.09.2008 13:02
nu merit huidui dar nici aplaudat la urma urmi a facut si el multe pt nationala

recunosc ca si mie imi "place" la nebunie cum acapareaza el tot jocul nationalei, o echipa in care 10 jucatori nu au altceva de facut decat sa-i dea mingea lui mu(is)tu, ca poate face "briliantul" ceva!!! abia astept sa il vad retras din activitate, ca altfel nu scapam de el la echipa nationala. atunci vom avea o echipa nationala, nu ceea ce e acum!

nici macar nu ar trebui huiduit. mai bine ignorat! ne spurca site-ul javra asta!

bodanelu03.09.2008 13:03

si eu ie unul dintre ei...

MoWeed03.09.2008 13:11
recunosc ca si mie imi "place" la nebunie cum acapareaza el tot jocul nationalei, o echipa in care 10 jucatori nu au altceva de facut decat sa-i dea mingea lui mu(is)tu, ca poate face "briliantul" ceva!!! abia astept sa il vad retras din activitate, ca altfel nu scapam de el la echipa nationala. atunci vom avea o echipa nationala, nu ceea ce e acum!

nici macar nu ar trebui huiduit. mai bine ignorat! ne spurca site-ul javra asta!

Subscriu in totalitate! Nu numai ca tactica e facuta asa, ci si Mutu cere mingia in orice pozitie doar ca sa treaca pe la el. E un jucator bun, dar nici pe departe asa de bun cum il vad unii...

xDaJACKALx03.09.2008 19:40

Daca a fost huiduit Adi Ilie in Ghencea, nu vad cum o sa scape mucu

steaua_gloria03.09.2008 19:43

Hai sa nu fim un neam de prost crescuti ! steagro

godsaveultras03.09.2008 22:43

off topic

"parerea mea este..." sau "eu zic ca..." nu ar trebui sa existe aceste discutii si alte controverse ce sunt si in alta parte a forumului.vorbe multe fapte putine! si uite unde s-a ajuns!toata lumea vorbeste ce si cum si dupa aceea se intreaba unii si altii de ce apar lucruri pe alte site-uri gen ultrasroman,tifo sau colturi uitate(scuze de reclama).nu ca as avea ceva cu cei care contribuie la dezvoltarea lor,dar nu se procedeaza asa si evident ca unele actiuni,indiferent de natura lor, se vor face sau nu. sondaje de opinie "credeti ca? " sau pupincurisme gen: "felicitari ........ pentru...." sunt penibile in general si mai ales pe net unde 99 virgula 99 la suta sunt persoane ce nu au treaba cu anumite lucruri/actiuni/contributii pentru clubul si culorile pe care le iubesc!prea multe vorbe domnilor si daca ati face ceva pentru Steaua,in orice caz nu se face pe net.daca sunteti copii petreceti niste ani prin sacrificii(gaze,bastoane,vopsit,drumuri,chin,fara bani,cearta cu familia,despartit de femeie,chiulit de la scoala,etc) si dupa aceea invatati sa aveti pareri pe forumuri.pana atunci insa veniti la stadion doar ca sa fiti "kinky,trendy si cool" in fata voastra,a prietenilor si a copilelor ce stau pe langa voi.daca mai sunt si pagini de hai cinci unde va expuneti..ati realizat totul!

p.s. plm daca s-ar vedea cate greseli gramaticale sunt in general la scris(nu de tastare) chiar ca ne meritam soarta cu "haide Steaua" si atunci sa nu ne mai intrebam ce cauta toti "infocatii" sau "membrii" pe site! bafta domnilor!

doar_stelist04.09.2008 06:42

mah al dracu' Mutu; nu credeti ca ii dam cam multa importanta?

merita Mutu injurat...nu meriat Mutu injurat; parca ar fi cel putin un maradona, asa de mult il "bagam in seama" pe aici. prefer sa sustin Steaua nu sa-l injur pe Mutu. prefer sa-l incurajez pe Radoi sau Goian sau cine il va avea pe Mutu adversar.

joaca Steaua nu Mutu.

p.s. iarba se fumeaza nu se calca.

redandblue04.09.2008 08:45

Mutu trebuie ignorat complet cand o sa joace pe Ghencea, asta o sa-l doara mai tare decat cele mai mari injuraturi si huiduieli. La ce vedeta se crede el si la felul in care sufera de publicitate bagandu-l prea mult in seama i-am face un bine nu un rau. Inca o data, arma cea mai buna impotriva prostiei si arogantei este ignoranta.

BandiT04.09.2008 15:07

"Cu riscul de a nu fi in asentimentul unora eu zic ca trebuie tratat exact ca orice jucator al unei echipe adverse adica cu respect(respectand pe altii ne respectam pe noi insine) si nimic mai mult..."

sunt perfect de acord!

victor12.09.2008 10:17

ca jucator, Mutu are certe calitati. ca om, el este un caraghios infatuat!

Verssace12.09.2008 11:15

ori ce am spune , Mutu va fii huiduit PUNCT

STEFANEL200013.09.2008 17:00

MERITA ...CA NU ASCULTA DE MAMICA LUI

SI

TRAGE FAINA PE NAS PE ASCUNS... IN DEBARA

:bananadance: Mutu
Tara2215.09.2008 08:13

~Merita huiduit !!! asta e parerea mea..e un jucator bun profesionist..dar caracterul lui infect lasa de dorit...si chestia asta scoasa de Borcea ca fiecare roman sa dea cate 1 euro sal scoatem din belea e penibila...ce mia dat mie Mutu dvreodata bani...masini...sau vreun iaht ???sia facut de cap...tragand pe nass!!!acum sa se scoata

mdionis15.09.2008 08:43
~Merita huiduit !!! asta e parerea mea..

Traim in libertate, fiecare poate avea o parere pe care si-o poate exprima liber.

e un jucator bun profesionist... dar caracterul lui infect lasa de dorit...

De cate ori citesc fraze de acest gen nu pot sa nu ma gandesc la vorba lui Moromete: "pe ce te bazezi?". Pe ce scrie presa?! Pe zumzetul multimii care il antipatizeaza?! Povestea cu caracterul infect e atat de des invocata in presa si in discutiile de nivel suburban incat pare ca Romania e compusa practic exclusiv din caractere infecte, cu exceptia celor pe care ii simpatizam si a altor cativa, de prasila.

si chestia asta scoasa de Borcea ca fiecare roman sa dea cate 1 euro sa[-]l scoatem din belea e penibila...

Evident ca e penibila, insa nu are legatura cu Mutu. Este initiativa personala a lui Borcea care vrea sa isi creasca coeficientul de popularitate, o initiativa de care Mutu nu stia initial nimic si despre care a afirmat ca nu isi are rostul (in momentul in care i-a fost adusa la cunostinta). Ce are a face populismul lui Borcea cu eventuala antipatie pentru Mutu?!

ce mi[-]a dat mie Mutu dvreodata bani...masini...sau vreun iaht ??? si[-]a facut de cap...tragand pe nass!!! acum sa se scoata

Rezolvarea litigiului cu Chelsea este exclusiv treaba lui Mutu iar el nu a pretins niciodata ajutor logistic sau financiar din partea conationalilor. Chestiunea consumului de cocaina este ingropata de cativa ani buni (un sezon si jumatate la Juve, doua la Fiorentina), doar persoanele incremenite in proiect continua sa se refere constant la momentul de ratacire al lui Mutu ca si cum ar face parte din prezent.

Pana una-alta, Mutu este totusi un jucator roman ce incearca sa joace ce stie el pentru echipa nationala si care ne reprezinta pozitiv intr-un campionat european de referinta precum cel italian. Ca are pe CV si cateva luni petrecute odinioara la Dinamo e un fapt incontestabil, nu e insa si un motiv suficient pentru a il huidui. Daca ar fi zis ceva aprioric rau despre Steaua, as fi inteles ideea contestarii lui; totusi nu este cazul.

Acesta mi se pare a fi un sondaj de opinie ce nu face onoare spiritului suporterilor acestui site: treaba noastra este sustinerea Stelei, nu contestarea pe motive puerile a unui jucator al unei echipe ce va ajunge in Ghencea ca adversar.

steaua_gloria15.09.2008 09:30

Mai lasati-ma ba odata cu drogurile.Sunt altii mai mari care trag pe nas si inca sunt iubiti : Maradona, Gascoin (bolnav grav din cate stiu) . Lui Mutu i s-a intamplat atunci nu e dependent, s-a lasat si cu asta basta.

Vine la Bucuresti sa-si faca datoria la echipa sa, hai sa nu ne facem un circ.

Pariuri15.09.2008 09:34

Chestia cu merita sau nu e o intrebare cu rapsunsuri infinite si totodata 0. PAi asta depinde de conceptia fiecaruia. Aici iar nu am chef sa intru in polemica si trec la opinia mea personala. Cred ca nu ar trebui huiduit, cel putin nu inca.

**alex**15.09.2008 13:41

"Favorite sunt Bayern Munchen si Lyon, dar atat noi cat si Steaua o sa ne jucam sansa si o sa incercam sa producem surpriza. Pe hartie, noi si Steaua ne vom bate pentru locul trei, dar in teren lucrurile vor sta altfel. Fiorentina si Bayern vor merge mai departe. Nu cred ca Steaua va prinde locul trei, dar puncte va face, sigur", a spus Adrian Mutu in Fanatik.

CoRsSo15.09.2008 13:43
"Favorite sunt Bayern Munchen si Lyon, dar atat noi cat si Steaua o sa ne jucam sansa si o sa incercam sa producem surpriza. Pe hartie, noi si Steaua ne vom bate pentru locul trei, dar in teren lucrurile vor sta altfel. Fiorentina si Bayern vor merge mai departe. Nu cred ca Steaua va prinde locul trei, dar puncte va face, sigur", a spus Adrian Mutu in Fanatik.

:wanker:

mdionis15.09.2008 13:48

E un punct de vedere. Nu poti sa ii ceri sa spuna ca Steaua se va califica daca nu crede in asta. Exista destui neincrezatori in posibilitatile Stelei in LC si printre suporterii ei; sa iti exprimi dubiile nu inseamna insulta la adresa clubului. Iar singurul raspuns decent nu este huiduitul ci obtinerea calificarii, reusita la care suporterii pot si trebuie sa aiba o contributie constructiva.

sirFlorin24.09.2008 09:58

Trebuie sa ne incurajam echipa sa sa il ignoram complet p Mutu pana la urma venim la stadion pentru Steaua nu pentru Mutu!!! :steag_cruce_invers:

Ivn4724.09.2008 20:29

Javra nu trebuie huidutita trebuie injurata! :bananadance:

«123»