FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sondaj De Opinie : Merita Mutu Sa Fie Huiduit In Ghencea ? :)

«123»
DelPiero1029.08.2008 12:23
Mutu, Mutu si iar Mutu...

Cred ca ar trebui sa ne fie frica mai mult de Gilardino decat de Mutu... :hmmm:

Crezi?Sa fim seriosi,Mutu tine in viata Fiorentina!Nu-s un fan al lui,insa cand vrea sa joace,joaca!Eu zic sa dam dovada de fair-play si sa-l IGNORAM!Sa incurajam in primul rand Steaua!

SebahSTEAUA29.08.2008 12:41

Si dupa ce incurajam Steaua, sa ne rezervam putin timp pentru a-l spurca pe Mutu :))

DelPiero1029.08.2008 12:54

Asa,pe final,sa nu uite totusi ca-i pe Ghencea..:))

LARI29.08.2008 13:09

Votez pentru ignorarea aluia care mai este cunoscut si pentru sutul in nara :)

Votez pentru crearea unei atmosfere care sa-l faca sa inghetze inima-n el, insa fara injuraturi.

Nu trebuie noi sa facem o victima din el. Deja Becali l-a porcait in fel si chip. Daca vom face si noi la fel, riscam ca o performanta imensa in Liga sa fie acoperita de laturi precum "Al doilea capitan al Nationalei, injurat birjareste in Ghencea". Noi trebuie sa iesim in fata prin rezultate.

Mai ales ca declaratiile lui Mutu dupa tragerea la sorti au fost civilizate. Nu se compara cu ce a declarat Pancucu dupa ce picasem cu Besiktas.

Votez pentru ignorarea lui!

Korado29.08.2008 13:15
Votez pentru ignorarea aluia care mai este cunoscut si pentru sutul in nara :)

Votez pentru crearea unei atmosfere care sa-l faca sa inghetze inima-n el, insa fara injuraturi.

Nu trebuie noi sa facem o victima din el. Deja Becali l-a porcait in fel si chip. Daca vom face si noi la fel, riscam ca o performanta imensa in Liga sa fie acoperita de laturi precum "Al doilea capitan al Nationalei, injurat birjareste in Ghencea". Noi trebuie sa iesim in fata prin rezultate.

Mai ales ca declaratiile lui Mutu dupa tragerea la sorti au fost civilizate. Nu se compara cu ce a declarat Pancucu dupa ce picasem cu Besiktas.

Votez pentru ignorarea lui!

UNde imi este pusca sa il fac ne-om pe COca asta ?? o_O

Virgil29.08.2008 14:44

Adrian Mutu: Gigi Becali e obisnuit sa bazaie. Copilaria lui si adolescenta sunt legate exclusiv de muste. Iar vulturii nu se hranesc cu musculite. Eu am de primit bani, nu de dat! Legat de Steaua, e o echipa pe care eu o respect. E o echipa de Liga si vom vedea la momentul meciului cine e mai bun.

gsp

:gathering:

danimarcu29.08.2008 14:53

O declaratie de profesionist,daca stau bine si ma gandesc ce declaratii dadeau pancu sau altii la adresa Stelei...

Eu cred ca toata echipa Fiorentinei trebuie fluierata la fiecare atingere de balon,nu doar Mutu.Dar nu trebuie exagerat,ca-l victimizam.Si nici nu suntem sub-podari...

Legat de duelul cioban-Mutu ,nu ma intereseaza cine are dreptate,dar eu nu tin cu ciobanul nici mort.E mai jegos chiar si decat Mutu... :puke:

john_8629.08.2008 14:57

as fi preferat sahtior in locul fiorentinei. cred ca tiganul ala de muce e mai antipatic in Ghencea decat Mutu

Yoyoyoi29.08.2008 15:50

eu as zice ca nu ar fi cazul sa fim ciobani!

mirceaor29.08.2008 18:25

Mutu a fost la un pas sa ajunga la Steaua pe cand era la Pitesti...

on-topic: Eu zic ca trebuie tratat exact ca toti ceilalti jucatori ai Fiorentinei, fluierat la fiecare atingere a mingii :biggrin:

Si el nu e anti-stelist, cum sunt mucestii.. Plus de asta, daca are tratament special asta inseamna ca ne e teama de el (cam cum e huiduit pe fiecare stadion C Ronaldo)... Nu tre sa-i dam satisfactia asta

Allyylla29.08.2008 22:38

hmmm..cam prea multe griji dn cza lui Mutu..

eu cred ca Steaua e importanta nu Mutu... baietelul arogant, care crede ca are lumea la picioare :-j..ce castigam huiduindul?..experienta?:-?? nu prea cred...noi ar trebui sa fim ocupati sa facem galerie Stelei, nu sa il huiduim pe unul care mnu merita nici macar efortul sa ii scuipam cojile de samburi in fata:)

Hai Steaua:X:X:x fularultras

Catalyn0729.08.2008 22:51

nu cred ca ar trebui fluierat. Declaratiile lui nu au fost anit-Steaua, ba din contra, au fost foarte profesioniste. Acuma stau sa ma gandesc cat de mult o sa-l injur pe Mutu sau cat de mult o sa-mi incurajez echipa ? ... sa nu dam dovada de ipocrizie...

florin1729.08.2008 23:57

fular-campionii

nimeni nu cred ca il va huidui pe Mutu... toata lumea va huidui echipa, dar se va spune ca pe Mutu l-am huiduit, ca doar presa de la noi numai scandaluri cauta, din asta traieste

Forza Steaua

Allyylla30.08.2008 06:48
fular-campionii

nimeni nu cred ca il va huidui pe Mutu... toata lumea va huidui echipa, dar se va spune ca pe Mutu l-am huiduit, ca doar presa de la noi numai scandaluri cauta, din asta traieste

Forza Steaua

pai dah:)):))...

ma rog..io zik ca nu merita sa depundem efortul s il huiduim:)..lasatil pe Mutu in treaba lui:x treaba noastra e sa ne incurajam echipa:):x:x:x

ce castigam daca il injuram, huiduim, spurcam , blamam la scena deskisa pe Mutu?:) alearga Banel mai bine? da Dayro 3 goluri? nu mai rateaza arthuro la penalty?:)

sa fim seriosi:)...

Mutu..hmmm.. daca el nu apreciaza echipa noastra ar trebui sa ii dovedim ca merita apreciata:)

iar dak il blamam, huiduim si toate ce le-am mai enumarat odath mai sus, dovedim ca suntem niste ciobani prosti si fara clasa, ori nu prea cred ca noi vrem sa se intample asta nu?:)

FzS 4 eva:x:x:x:x :steag_cruce_invers:

redandblue30.08.2008 06:58

Singurul lucru de care o sa dam dovada in cazul in care Mutu o sa fie huiduit pe Ghencea va fi prostia si mintea scurta asemeni lui Becali. Nu trebuie sa ne identificam cu asemenea persoane si sa-l injuram pe Mutu daca jucam impotriva echipei lui. Daca gandim asa nu o sa schimbam nimic. Vom fi asemeni galeriilor "rivalelor", galerii care provoaca scarba imensa si emana o prostie crasa.

Asa ca mai bine facem ce am facut in meciul cu turcii...atmosfera infernala, incurajam echipa si o ducem spre victorie !

crx31.08.2008 12:44

merita huiduit

pana una alta este adversar, si trebuie primit ca atare, cum stim noi mai bine

sa nu uitam injuraturiile pe care ni le-a dat si ca a spus ca nu va mai juca niciodata pe Ghencea.

Vladady31.08.2008 12:58

Cu riscul de a nu fi in asentimentul unora eu zic ca trebuie tratat exact ca orice jucator al unei echipe adverse adica cu respect(respectand pe altii ne respectam pe noi insine) si nimic mai mult...

Forza Steaua :steag_cruce_invers:

Vladady31.08.2008 13:07
Eu am de gand sa ma afisez cu Alexandra Dinu, sa moara de ciuda si sa devina nervos si sa joace prost.

hai ca ai dat cu mucii'n fasole,tu te-ai afisa cu ea dar oare s-ar afisa si ea cu tine ?

oricum 50% ai rezolvat treaba,vrei tu dar... :gathering:

fedora31.08.2008 13:22

Mutu nu merita un tratament special fata de ceilalti fiorentini.

Fluierat tot meciul ca orice adversar.

mountytoma31.08.2008 14:19

eu cred ca echipa adversa trebuie aplaudata la intrarea in teren. asa e civilizat. cand insa va fi prezentat Mutu, trebuie sa-i dam multa, multa, foarte multa ...ie, ca unui dinamouist adevarat ce este. si cand se satura, ii mai dam o data!

weber_p31.08.2008 14:55

Nu merita nimic... nici aplauze si m**e nici huiduieli nici sa ne gandim la el... de fapt pt ce a fost deschis topicl asta?? pierdere de timp si spatiu.....

ragcol31.08.2008 16:00

doar o sa-i cantam un cantecel frumos

Adi Mutu trage cocaina/Adi Mutu trage cocaina/Adi Mutu trage cocaina :clap:

enjoy31.08.2008 16:07

un sondaj fara rost care va aseamana pe cei ce l-ati propus cu presa de scandal; daca asa vreti sa faceti popaganda stelismului nu meritati atentia noastra, meritati tot ce s-a spus pentru respectivii! pentru d-zeu, reveniti-va si scoateti-l de pe site!

tavyto01.09.2008 12:41

Nu cred ca ar trebui huiduit,nici injurat,nici scuipat si nici nimic.Numai ganditi-va la asta:noi romanii st in strainatate in special in campionatul din italia st tratati prost si facuti milogi de tifosii italieni si noi sa incepem sa ne huiduim un roman de-al nostru??cred ca ar fi jenibil m-ar face,pt inca odata,sa cred ca meritam sa ne faca aia in toate felurile si ar demonstra inca odata cat de ingust la minte e romanul.cel mai bn e sa nu-l bagam in seama sa-l tratam ca pe un jucator obisnuit de la fiorentina. asta dak nu va face declaratii urate inainte de meci,at da at ar trebuie injurat si ce mai vreti voi sau daca se incepe fluieratul intregei echipe a fiorentinei.

alex PN03.09.2008 10:48

In ciuda celor spuse de Becali,cred ca muta nu va avea parte de un tratament "preferential" in Ghencea.

Bn,asta daca nu va inscrie sau va da declaratii in genul celor date de acel tzigan spurcat [pancu] inainte unui meci.

In ciuda celor spuse de Becali,cred ca Mutu nu va avea parte de un tratament "preferential" in Ghencea.

Bn,asta daca nu va inscrie sau va da declaratii in genul celor date de acel tzigan spurcat [pancu] inainte unui meci.

«123»