Nu trebuie sa ne luam acum dupa tot ce spune fecali , eu personal nu cred ca va fi huiduit (asta daca nu da gol ) Mutu , si oricum pana la urma e jucator profesionist , trebuie sa intelegem lucrul asta !
Nu trebuie sa ne luam acum dupa tot ce spune fecali , eu personal nu cred ca va fi huiduit (asta daca nu da gol ) Mutu , si oricum pana la urma e jucator profesionist , trebuie sa intelegem lucrul asta !
Merita ignorat.
Eu unul nu l-as huidui.........dar nici aplauda si ovationa ( in nici un caz ) . El trebuie ignorat si nimik mai mult. Deja vad ca mitica de la Liga , a inceput sa bage strambe , ca va fi fluierat ,,,asta nu e altceva decat manipulare ; omul a spus ceea ce isi doreste el sa se intample. RUSINE!!!!
Deci..........sa il tratam ca si pe ceilalti din lotul echipei lui.
Ca Romani trebuie sa il aplaudam, dar ca Stelisti trebuie sa il ignoram. In nici un caz nu trebuie huiduit, asta ar insemna lipsa de educatie din partea fanilor.
Daca nu va da nici o declaratie in genul celor facute de Pancu atunci cand a venit cu Besiktas pe Ghencea, atunci nu merita sa fie bagat in seama.
ce profesionist..../?drogatul ala profesionist_ati uitat ce figuri facea pe Ghencea-un caracter infect mu he mutulica ![]()
Nu trebuie sa ne luam acum dupa tot ce spune fecali , eu personal nu cred ca va fi huiduit (asta daca nu da gol ) Mutu , si oricum pana la urma e jucator profesionist , trebuie sa intelegem lucrul asta !ce profesionist..../?drogatul ala profesionist_ati uitat ce figuri facea pe Ghencea-un caracter infect mu he mutulica
sa fie strivit in ghencea_mutule drogatule
Amintiti-va ca Mutu a fost primul cu gura mare ca nationala sa nu mai joace in Ghencea dupa meciul cu Belarus din 2006
Cred ca i se da prea mare importanta lui Mutu. Daca il vom ignora atunci intr-adevar ne vom dovedi superioritatea.
daca il vom huidui va avea ce comenta dupa meci deci mai bine e sa il ignoram total cel putin in cazul in care nu da gol, da nu va da stati linistiti, are Goian grija de el ![]()
Oricum va fi huiduit, e de-ajuns sa-nceapa unii si va scanda intreg stadionul. Sincer sa fiu Mutu ma lasa rece. E doar un alt fiorentin.
Si trebuie huiduit macar pentru faptul ca atunci cand e nervos joaca prost.
Parerea mea este ca trebuie sa-l huiduim ca joaca la fiorentina , insa cand joaca cu nationala in Ghencea sa-l aplaudam
Eu am de gand sa ma afisez cu Alexandra Dinu, sa moara de ciuda si sa devina nervos si sa joace prost.
Mie Mutu imi e antipatic de cand il cunosc. De cand juca la FC Arges. Are figura aia obraznica, aroganta, nesuferita. Altfel nu am nimic cu el si nici motive sa-mi pierd timpul sa-l injur sau sa il fluier. N-au decat sa-l injure Gigi si oamenii lui din Peluza Nord.
Cine e acest Mutu
?
Aaaa mi-am amintit... jucatorul care a jucat pentru Dinamo, jucatorul nationalei care nu a mai dorit Ghencea dupa meciul cu Belarus, jucatorul care a fost dat afara de Chelsea pentru ca sa drogat, jucatorul care a dat un gol norocos si a ratat un penalty cu Italia la Campionatul European... jucatorul care nici nu a miscat cu Franta si Olanda... jucatorul care se crede prea mult vedeta nationalei in loc sa se daruiasca mai mult...
Acesta este Mutu...
Ar trebui IGNORAT, nici aplaudat, nici huiduit... sa fie tratat ca oricare alt adversar care vine sa joace contra echipei noastre. ![]()
A fost injurat Mutu in Ghencea cand juca pentru Romania si acum mi`e greu sa cred ca va fi aplaudat cand vine din postura de adversar.
E o sitatie asemanatoare cu ceea ce a patit Cristiano Ronaldo acum 3 sezoane cand Man.Utd a jucat la Benfica, el fiind un produs a lui Sporting. A fost huiduit la fiecare atingere de balon.
PS: Era normal ca Mutu sa ceara ca nationala sa nu mai joace in Ghencea dupa meciul cu Belarus.
PS: Era normal ca Mutu sa ceara ca nationala sa nu mai joace in Ghencea dupa meciul cu Belarus.
PE de alta parte nu cred ca era normal ca stafful tehnic si administrativ al federatiei sa nu mai aleaga Ghencea doar ca vrea Mutu.
Cine e Mutu sa aleaga locul de disputare a meciurilor? Ce a facut el pentru Romania sa pretinda asa ceva?
depinde cum se comporta in declarati el e cam nesimtit si cam antisteaua ![]()
Dar pana la urma cine este Mutu asta UN CAINE
Normal ca o sa fie si sincer asta merita
Poate pana pe 10 Decembrie intra in vigoare sentinta Tribunalului FIFA care il obliga pe mutulica sa dea indarat 17 milioane lui Abramovici. Pana atunci se pot intampla multe (accidentari, suspendari) asa ca e putin cam devreme sa ne facem astfel de probleme. Mai ales ca fiind si ultimul meci din grupa, e foarte posibil ca el nici sa nu apara printre titulari...
Jegosul asta va fi huiduit si injurat inca de la aterizare in Romania.
Nu ma mai enervati atat.
Drogatul nu merita nici un pic de respect.
Doar multa, multa m**e!
nu merita nici sa fie aplaudat,dar nici huiduit pt ca am demonstra exact ceea ce pretindem ca nu suntem!!! trebuie sa fie ignorat, pentru ca ignoranta doare cel mai tare... nu trebuie sa-i dam prilejul de a ne arata mutul cu degetul, trebuie sa fim mai destepti ca el, pentru ca putem...... Forza Steaua ![]()
Mutu, Mutu si iar Mutu...
Cred ca ar trebui sa ne fie frica mai mult de Gilardino decat de Mutu... ![]()
trebuie huiduit ca sa-l enervam...cand e nervos nu joaca bine.in plus MERITA HUIDUIT pentru ca a jucat la militia FC
Aaaa si era sa uit>>>> noi nu suntem pooli timishoara sa aplaudam.Trebuie huiduit cum a fost si ratz.
Pentru prima oara sunt de-acord cu Adrian_Ultras ![]()
) Nu ca o sa l huidui... O sa-l spurc pe aceasta jigodie, o sa l scui, o sa l injur pana o sa mi se usuce gura..nu exista respect pentru jigodii