FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Galatasaray 1 - 0

«123457»
sabin130728.08.2008 05:43

Tupac Amaru, eu cred ca esti un pic paranoic, si prea las sa recunosti ceva vreodata. Cu ce ti se pare tie echipa de azi mai slaba decat cea a lui Hagi?.. Explica-ne si noua te rog, ca pe mine cel putin m-ai pierdut..

Banel poate fi injurat pentru 99% din meciurile lui, asta e clar pt toata lumea, dar mi se pare ca trebuie sa ai un caracter josnic sa nu poti recunoaste mertitele baiatului asta cel putin la meciul asta. Ce Dumnezeu, cand joaca joaca, cand nu nu, fara analize tehnico-tactice si parapsihologice.

Ca cineva sa aiba aceasta atitudine aroganta urat´mirositoare mi se pare ca trebuie sa fii in ultima stare de plafonare intelectuala, incatusat in doctrine si trenduri care nu te lasa sa fii macar o data obiectiv si corect.

Si tu nu, nu ai nicio sansa la nimic, la niciun parcurs, la niciun vis, la nicio bucurie, tocmai mentalitatii tale, nu meriti!

sabin130728.08.2008 05:56
anti LACA7US unde sunteti mancav'ar pamantul de "stelisti"......

dezamagirea pe care am simtit-o la acel val virulent si de ultima speta impotriva lui Lacatus ma face sa intreb acelasi lucru: UNDE SUNTETI?????

de atunci, am spus, sa nu indrazneasca sa se bucure la succesele care vor venicu Laca pe banca, si iata ca vin! stiu, suntem toti euforici, multumiti, incantati, dar pe acei ¨stelisti¨ nu-i pot uita, nu-i pot intelege, nu-i pot ierta..

Multumi Laca! Multumim baieti! Suntem mandri de voi!!

Imi pare rau, eu sunt un tip care nu crede in continuare ca avem antrenor. Nici dupa acest succes, pentru care nu stiu cine e de felicitat: Lacatus sau Becali.

Corect ar fi sa il felicitam atat pe Lacatus (antrenor cu numele), cat si pe Becali (adevaratul antrenor).

Vedeti, de-aia n-am incredere in Lacatus. Nu el face echipa!

PS V-ati intrebat cat ii va mai ajuta norocul pe Lacatus/Becali? Daca turcii dadeau gol in min. 5? Credeti ca ne mai calificam? Si sa vedeti atunci ce-l injurau pe Lacatus cei care-l lauda acum.....

Nu stiu ce-mi provoci mai mult, mila sau sila. Nu-ti mai explic de ce, nu are sens prietene. Ramai cu Becali si lasa-ne, ca oricum nu pricepi nimic... Tu esti in stare sa negi, sa ataci, sa murdaresti orice e frumos, adevarat si corect, doar pentru ca ti se pare tie ca esti un barbat adevarat cand insisti pe niste idei si mentalitati pe care nu le pot califica, pe care le urasc mai mult. Pai mai baiatule tu prin atitudinea ta nu arati decat ca esti prea limitat din orice punct de vedere vrei tu ca sa poti vedea peste valul putrezit de pe ochii si judecata ta, ca sa poti ataca cand e de atacat, sau ca sa recunosti meritul unui om care si-a dedicat jumatate de viata pentru un club, si care continua sa faca performanta, nu numai ca isi doreste.

Mie sincer mi-ar fi rusine s-o mai tin sus si tare cu porcariile astea, dar sunt convins ca tu ai atata ¨tarie de caracter¨, esti un om vertical si principii bine stabilite si de neclintit, incat sa improsti pe toata lumea, si daca Steaua ar castiga tot pe toate planurile. Delirant, incredibil, dezgustator.

Amorosso28.08.2008 06:09
:steag_cruce_invers::steag_sah_mic:fular-campionii Bravo baietii dar mai ales bravo Marius Lacatus le-ai aratat tuturor ca esti un mare antrenor. Sa ii mai aud acum pe carcotasi care ziceau acum ceva timp ca Laca e antrenor de mana a doua, a fost bun ca jucator dar nu e bun ca antrenor. Gura mica fraierilor ca va aratat de ce e in stare. FORZZA Steaua PANA LA MOARTE ALATURI DE SIMBOLUL Marius Lacatus.
blood_2_hot28.08.2008 06:12

In primul rand trebuie remarcati JUCATORII DE FOTBAL:

P.Marin - nota 10+ ; Incredibil. Fantastic. Meciul vietii. Ce jucator...

M.Radoi -nota 10 ; Cel mai bun meci al lui la Steaua.

Nesu - nota 10 ; Daca am avea 10 ca el in teren...

Nicolita - nota 10 ; daruirea si munca compenseaza cateodata lipsa de valoare.

Goian - nota 9 ; extrem de sigur. La fel si Ghionea cand a intrat.

Zapata,Ov.Petre,Lovin,Toja,Dayro si Arturo au pus si ei umarul cat au putut, dar fara realizari mari. Pasa lui Toja e de remarcat.

S-a vazut clar diferenta de valoare/atitudine intre grupul primilor 5-6 si ceilalti.

Cred ca absenta lui Golanski a fost cheia victoriei pentru Steaua. Daca juca el, nu juca Nesu sau P.Marin si pierdeam 25% din potential.

Nu e deloc intamplator ; cei 5-6 jucatori de mai sus, sunt cei care au dus-o pe Steaua in semifinalele cupei UEFA, acum cativa ani. Acea performanta nu este intamplatoare! Se datoreaza valorii sau dupa caz determinarii acestor jucatori fantastici.

Daca reusim sa adaugam niste jucatori la lista celor 5-6, mai ales doi jucatori la mijlocul terenului, ca sa ii inlocuiasca pe catastrofele Ov.Petre si Lovin (Radoi a jucat azi cat 3, respingand si tot ce trecea de acestia) putem avea meciuri frumoase si anul asta.

udaradu28.08.2008 06:22

sunt unul dintre contestatarii lui Lacatus si cu respect va spun ca pe mine antrenorul Lacatus nu m-a convins.Victoria si calificarea de aseara este rezultatul valorii individuale al fiecarui jucator si motivatia primei consistente pe care Becali lea oferito in cazul calificari.Afirm si sustin in continuare ca antrenorul Lacatus NU ARE VALOARE DE Steaua si de Liga Campionilor.(sa dea d-zeu sa nu am dreptate).Avem un lot destul de valoros,nu are cine sa-i aseze in teren si lipsesc ideile tactie.Ne bucura calificarea dar din pacate asta e adevarul.

MALDINI28.08.2008 06:32

Lol, alt antrenor ... udaradu ... duceti-va ma si antrenati voi Steaua ...of of numai antrenori pe aici pe forum

sabin130728.08.2008 06:49
sunt unul dintre contestatarii lui Lacatus

..si cred ca esti mandru de tine

greenyes28.08.2008 06:52
am intrat de 6 ori in Liga, mereu dupa cel putin un tur preliminar, mereu pe munca noastra, iar altii au doar de castigat din asta si sunt totusi nerecunoscatori...

bravo baieti, bravo Laca, bravo Becali, in seara asta sunt prieten cu toata lumea...

am picat cu unul dintre cei mai dificili adversari posibili, daca nu cel mai dificil, si am reusit.

mandru ca sunt stelist !!!

6 calificari in Liga nu-i de colea

imi doresc sa vad Barcelona, juventus si sahtior la Bucuresti

Salutare. Cel mai dificil???? Poate cu numele si nici atat. La ce au aratat turcii in aceste doua meciuri cu un joc de fotbal practicat de Steaua i am fi calcat in picioare......Atletico Madrid Shalke. 4 0. Umilinta totala pentru nemti....fotbal total.....

Nu ma hazardez in alte comentarii pentru ca inca ne cautam. Imi place sa cred ca peste un an, tot cu Lacatus la timona, dupa 2 2 in deplasare cu o echipa de acelasi nivel de joc ca al Galatei de aseara chiar o sa i calcam in picioare.

Sper ca in grupe sa JUCAM FOTBAL.

Sper ca Nicolita sa fie invatat (de la el singur nu avem nici o sansa) cum e treaba cu offside ul (nu e prima oara cand asteapta mingea in offside iar la viteza lui ar putea dejuca offsideul cu usurinta dar.....).

Sper sa invete sa dea drumul la minge cand trebuie (Dayro astepta in gura portii iar Nicolita i a pasat cand deja faza era terminata, si nu e prima oara cand face asta; sa nu rmana pasa data lui Bogdan Stancu unicat).

Sper ca Dayro sa nu mai fie sufocat. Pai saracul a alergat cat Nicolita, nu a mai avut timp si de fotbal....si cand te gandesti la ce calitati are Dayro....asta e......din mjlcoasul de creatie care trebuia sa fie acest super atacant a ajuns alergator de performanta.

Inca astept FOTBALUL sa revina in Ghencea. Daca o sa jucam la fel de "tactic" de castigat o sa castigate doar ciobanul.

eduardo_stelist28.08.2008 06:55

Daca si acum, dupa aceasta frumoasa calificare mai aveti chef de polemici cu frustrati (tupac amaru) va compatimesc.

O atmosfera ca aseara si un asemenea joc prestat ar trebui sa va faca sa ignorati toti pateticii de pe site`ul asta, toti antilacatusii si antibanelii.

Sa spui ca Banel a pus de cateva ori poarta lui Zapata in pericol este ceva de neinteles: Tupac, la ce meci te`ai uitat, ce ai vazut tu?

Imi este extrem de mila de tine, de familia si prietenii care te suporta, nu meriti sa privesti si sa respiri tot ce emana spiritul ros-albastru......ESTI PRAF!!!!!

Multumesc Lacatus, multumesc Mirel, multumesc Banel, multumesc Lovin, multumesc Zapata, multumesc Steaua pt tot ce mi`ati oferit aseara!!!!!

pytycrys28.08.2008 06:55

Sa dau si eu niste note...

Zapata:8.5-N`a facut nimic special

Nesu:9-Surprinzator,la ultimul meci a jucat extraordinar

Goian:9-Foarte bun

Radoi:9.5

Petre Marin:9

Lovin : Prost ca de obicei..6.5

Ov.Petre:8

Toja:9 pentru pasa de gol

Dayro :8.5 a ratat de multe ori...

Nicolita:10 a avut si ocazii si driblinguri

Arthuro-same as Lovin

Tupac Amaru28.08.2008 07:11

Salutare, baieti!

Daca v-ati trezit din betie, uitati-va in oglinda, faceti un dush, downloadati meciul si uitati-va din nou, dupa care raspundeti-mi si mie: arata Steaua a echipa de Liga Campionilor?

MALDINI28.08.2008 07:14

Ba tu te auzi ma ce vorbesti?Daca Steaua nu arata a echipa de CL , turcii arata a echipa?Aia care au avut 2 ocazii in 90 de minute , aia e echipa?

eduardo_stelist28.08.2008 07:24
Salutare, baieti!

Daca v-ati trezit din betie, uitati-va in oglinda, faceti un dush, downloadati meciul si uitati-va din nou, dupa care raspundeti-mi si mie: arata Steaua a echipa de Liga Campionilor?

Si dimineata vrei sa o incepi convingandu`ne de netezimea creierului tau?? Pt ce te zbati?? Ia legatura cu cineva care se pricepe(tu sigur nu esti in stare) sa faca un site si fa unul antilacatus si antisteaua pe care sa fii administrator, moderator, user si ai sa fii fericit!!!

Aici faci trafic degeaba, de fapt nu degeaba: starnesti amuzament si senzatii de mila. Succes in continuare la aberatii!!!!

DanStan28.08.2008 07:25
In legatura cu meciul, ne putem bucura ca suntem chiorii din tara orbilor: Galatasaray a fost cea mai slaba echipa care a jucat in Templu din 1980 incoace! Ce or fi vrut baietii aia sa caute in Liga Campionilor?

Neica, prestatia adversarilor mai depinde si de jocul Stelei. Sunt convins ca 'cea mai slaba echipa care a jucat in Templu din '80 incoace' s-ar pi** la orice ora pe rhapid sau ceferecluj. Nu mai zic de dhinamooisti, le dadeau 4-5 lejer turcaletii. Steaua a jucat foarte bine ieri. Da, am avut si noroc, dar in primul rand jocul a fost de inalt nivel.

stelist24/2428.08.2008 07:25
sunt unul dintre contestatarii lui Lacatus si cu respect va spun ca pe mine antrenorul Lacatus nu m-a convins.Victoria si calificarea de aseara este rezultatul valorii individuale al fiecarui jucator si motivatia primei consistente pe care Becali lea oferito in cazul calificari.Afirm si sustin in continuare ca antrenorul Lacatus NU ARE VALOARE DE Steaua si de Liga Campionilor.(sa dea d-zeu sa nu am dreptate).Avem un lot destul de valoros,nu are cine sa-i aseze in teren si lipsesc ideile tactie.Ne bucura calificarea dar din pacate asta e adevarul.

ba baiatu-le se pare ca esti de pe alta lume, schimbarile efectuate de el au fost perfecte as zice eu si multi ar fi de acord, s-o tina tot asa, hai Laca, du-ne optimi! :)

Gica Chioru28.08.2008 07:31

Felicitari, Steaua! Felicitari, Stelisti! Felicitari, Marius Lacatus!

M-am indoit si inca ma indoiesc de calitatile antrenorului Lacatus. Rezultatul de aseara este mare iar jocul nostru a fost exceptional. Este momentul sa-mi cer scuze stelistilor de pe acest site, stelisti care s-au simtiti jigniti de cuvintele grele pe care le-am adresat lui Lacatus. Dragostea si devotamentul lor nu merita asa ceva indiferent de ceea ce cred eu despre el.

Virgil28.08.2008 07:32

Cuvintele, oricat de mari si frumoase ar fi, palesc pe langa o victorie atat de importanta. Felicitari Steaua! Si cand spun Steaua ma gandesc in primul rand la jucatori, care si-au dat sufletul pe teren. Apoi la cei mai speciali suporteri din lume, suporterii Stelei, care prin sustinerea non stop a echipei, au purtat-o spre victorie. In al treilea rand la staful tehnic condus de antrenorul legenda Marius Lacatus.

Beneficiari ai acestui rezultat sunt in primul rand Gigi Becali si Marius Lacatus. Primul va baga in propriile buzunare in jur de 15 milioane pentru a treia oara consecutiv. Al doilea, a obtinut cel mai mare si mai important rezultat din cariera. Continuitatea sa la Steaua ramane fara dubii.

Cei pacaliti sunt jucatorii si noi suporterii intr-o oarecare masura. Jucatorii, pentru ca joaca pe niste salarii de nimic in comparatie cu rezultatele peste asteptari obtinute ani de-a randul. Coroborand aceasta problema a salariilor cu faptul ca dupa ani de zile in slujba ciobanului, nu sunt lasati sa plece afara, la mai bine (cum spun chiar ei), concluzionez ca nu sunt nici mai mult, nici mai putin decat niste oameni legati de glia exploatatorului, niste exploatati. Ca sa nu spun sclavi.

Noi suporterii suntem pacaliti, pentru ca din acei bani veniti de la UEFA, nu se aduc imbunatatiri stadionului. Si sunt multe de spus in aceasta privinta.

In fine, sper sa prindem o grupa cat se poate de echilibrata si sa ne plasam pe unul dintre primele doua locuri.

axl28.08.2008 07:33

@Tupac, eu unul te respect pentru ca gandesti, da lasa-ma in puii mei sa ma bucur linistit.

Respect, Gica!

AdrianUltras2528.08.2008 07:38
Sa dau si eu niste note...

Zapata:8.5-N`a facut nimic special

Nesu:9-Surprinzator,la ultimul meci a jucat extraordinar

Goian:9-Foarte bun

Radoi:9.5

Petre Marin:9

Ov.Petre:8

Toja:9 pentru pasa de gol

Dayro :8.5 a ratat de multe ori...

Nicolita:10 a avut si ocazii si driblinguri

Arthuro-same as Lovin

E destul de greu sa gandesti obiectiv.

Lovin a fost aseara unul dintre cei mai buni de pe teren.

A ajutat si apararea si atacul.A recuperat mult, a facut dublaj, a dat si pase pt cei din atac.

E greu insa sa judeci obiectiv.Mai ales cand obijnuiesti sa folosesti apostroful in loc de cratima.

Nicolita a avut ocazii si driblinguri.De aia e bun?

Asta ai inteles tu din tot ce a facut omul ala ieri?

Vladady28.08.2008 07:38

ba baiatu-le se pare ca esti de pe alta lume, schimbarile efectuate de el au fost perfecte as zice eu si multi ar fi de acord, s-o tina tot asa, hai Laca, du-ne optimi! :)

"udaradu" udate-am caineste,duta javra si uda'n alta parte,la Borcea spre exemplu...

:steag_cruce_invers::bananadance: :bananadance:

STARforce28.08.2008 07:43

Da corect lasati-ne sa ne bucuram....

bubylycy28.08.2008 07:57

Heloo guys... e bine ca iam batut pe turci.... meritatu..:)

dE acum sa vedm ce om fac iin continuare..:):steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers:

Vladady28.08.2008 07:58

Felicitari Steaua :steag_cruce_invers::bananadance:fular-campionii

Steaua FOREVER...

Asta e Borcea dupa meci...

suparat....jpg

suparat....jpg

leoc98028.08.2008 08:03

Pentru ca in astfel de momente nimic nu e mai dulce decat frustarrea dusmanilor, sa vedem ce gasim noi pe spurcatomania (mi-am tratat scarba, si pot sa intru si pe siteurilor lor acum :D ):

"sunt plin de suparare si durere .nu mai pot .",

"Steaua merita felicitata...trebuie sa recunoastem. s-au calificat pe meritul lor.",

"NOI CAND Borcea?CAND?CA NU MAI POT SA VAD AN DE AN Steaua IN CL."

mountytoma28.08.2008 08:05

daca ai ceva cu Lovin, nu inseamna ca el a jucat slab aseara. eu cred ca titularizarea lui ne-a ajutat enorm aseara! aseara a inceput sa deposedeze si el din lateral venind din spate, aseara a avut curaj sa plece la atac si a centrat perfect pentru ceea ce ar fi putut fi golul vietii lui arthuro (si de ziua lui!), a alergat pana la ultimul fluier ca un nebun. nu-ti ajunge? mie deocamdata da, astept insa mai mult de la el. este ambitios, si are puterea sa treaca peste atitudinea asta rautacioasa a unor suporteri ca tine.

Salutare, baieti!

tu cand te uiti in oglinda cred ca nu vezi nimic...

«123457»