mah, lasati-i pe turcaleti... GATA! Le-am dat clasa... S-a cutremurat Ghencea! Primul care mai aduce aminte de hell-ul lor din Istanbul ia ban direct!
mah, lasati-i pe turcaleti... GATA! Le-am dat clasa... S-a cutremurat Ghencea! Primul care mai aduce aminte de hell-ul lor din Istanbul ia ban direct!
Marius, tocmai datorita superioritatii pe care o afisau nu ne putem abtine ![]()
Fantastic !
Mizeria de gsp.ro este doar plina de articole de Steaua !
FANTASTIC !
MIZERIILE !!!!!!!!!!!!
nu am mai intrat de la mizeria cand s-au pus capra la unguri....
MANDRU CA SUNT 1 din 4 MILIOANE !
Multumim baieti Respect Nicolita FORZA Steaua.
@ the_ace
din cate vad eu tu nu pricepi acest joc! mai documenteaza-te si apoi...!
Felicitari !
era de asteptat aceasta victorie pe care ne`am dorit`o cu totii..
Multumim , Steaua !
Forza Steaua
Inca o seara magica in care am ramas fara voce.Bravo baieti bravo Marius.
Am si o problema cum se numeste melodia care se pune acum la stadion si inlocuieste eternul Scooter
pls ca de la inceputul meciului o am in cap si vreau sa stiu.multumesc mult
Excelent! superb meci! e diferenta mare intre un asemenea meci in care fiecare din baieti isi da sufletul pe teren si...meciul cu gloria de exemplu.
Zapata = 8 ....a cam somat astazi
Petre Marin = 10 ... nici Kewel nici Nonda nici Arda Turan nu au trecut de el azi
Nesu = 10 si respectele mele. Multumim. Analog Petre.
Goian = 10 pentru daruire si jocul facut in ciuda infiltratiilor si accidentarii din timpul meciului
Radoi = 11+ omul a fost din nou peste tot, a socos orice minge, a indepartat orice pericol, a iesit cu cateva pase foarte bune din aparare, a tras echipa dupa el si i-a sustinut si imbarbatat pe ceilalti....un adevarat capitan. Multumim.
Ghionea...a jucat putin dar si el foarte sigur.
Lovin = 8 a alergat, a deposedat tot ce a prins, i-a reusit pana si un dribling si o centrare. S-a vazut ca a jucat cu ambitie. Bravo...asa iti sta bine!
Ovidiu Petre = 8 pentru daruire si pt ca a jucat desi nu era 100%. in rest cam sters desi a avut cateva interventii foarte bune.
Toja = 8 a alergat enorm, a sprijinit si defensiva, a facut f bine dublaj la Arda cu Nesu. Incepe sa se inteleaga cu colegii si joaca parca tot mai bine. O pasa de mare maestru la gol.
Nicolita = 10 A alegat cat turcii la un loc, a inscris ( din offsaid), NU A MAI INCERCAT DOAR SA CENTREZE CI A INTRAT CU MINGEA LA PICIOR, a reusit pana si o pasa de senzatie cu calcaiul si cateva centrari bune din faze fixe. Bravo Banele.
Dayro = 6 s-a zbatut, a coborat in defensiva, a facut risipa de energie si asta s-a vazut. a ratat foarte mult in situatii clare.In primul rand ar trebui sa fie atacant nu mijlocas central.
Arthuro = 7 ...si-a jucat rolul obisnuit, a tras fundasii dupa el, a avut si cateva ocazii f bune dar nu a marcat. UN mare - pentru preluarea aia de toata jena din careu.
Bogdan Stancu ....nu a aratat mare lucru dar a si jucat putin, in momente in care turcii faceau totul ca sa inscrie.
Thiago s=a achitat bine de sarcini dar a ratat si el o situatie excelenta.
CU putin exercitiu la suturile pe poarta....azi dadeam 4 sau 5.
Important e ca am castigat si nu oricum. Am castigat intr-o maniera demna de istoria si spiritul Stelei.
Bravo Baieti. Bravo Laca! Bravo Steaua. Bravo si suporterilor pt atmosfera nemaipomenita.
Hai cu grupele.!
iar neam calificat dupa un 2-2 ![]()
Steaua MAGICA !
restul SA TACA !
ACUM VORBESC CAMPIONII !
TRAIM PENTRU ASEMENEA MECIURI SI ASEMENEA NOPTI !
Bv Steaua....am aratat ca suntem cea mai buna echipa din Romania...
![]()
![]()
![]()
![]()
Felicitari baietii!!Bravo Steaua ![]()
Am fost mult peste galata chiar dak aveau multe 'staruri' dar si noi am avut unul care pana in min
95 a fugit de nu mai avea suflare.
Cu toate ca sunt mandru ca sunt stelist sunt trist pt ca am vazut ca chiar dupa 3 luni lipseste pregatirea fizica!!s-ar putea pune pe baza daruirii extraordinare insa eu cred ca am fi avut mai multe sanse dak jucatorii mai putea alerga si dak mai lasau pasele de finete si finalizarile spectaculoase si bagau spitu in lopta si era in poarta!!!
Dak ati observat Dayro prin min 80 deabia se tara,Nicolita sa vazut clar ca nu mai putea insa mereu fundasii ca Mirel,nesu,si Petre Marin ieseau in viteza si mereu aratau ca inca mai puteau....
ce sa fie sunt fundasii mai seriosi cu pregatirea Radoi sa accidentat,Marin are o varsta iar nesu nu a prea jucat,chiar si Lovin a aratat ca inca mai rezista fizic!!!
Vom face o figura frumoasa in Ch dar totusi mie frica de proprii jucatorii!!
Bv Steaua!!BV Lacatus si bv Becalii pt miille de rugaciuni(euro)!!!
Adevarul e ca lotul actual fara accidentari este ce-l mai valoros din Liga I! Cand o sa-si revina Plesan o sa facem furori in campionat!
--------------------ZAPATA----------------------
GOLANSKI-----Radoi------Goian-------EMEGHARA
------------------Ov. Petre----------------------
Nicolita-----------PLESAN-----------------TOJA
-----------ARTHURO---------Dayro--------------
Adevarul e ca lotul actual fara accidentari este ce-l mai valoros din Liga I! Cand o sa-si revina Plesan o sa facem furori in campionat!
--------------------ZAPATA----------------------
GOLANSKI-----Radoi------Goian-------EMEGHARA
------------------Ov. Petre----------------------
Nicolita-----------PLESAN-----------------TOJA
-----------ARTHURO---------Dayro--------------
i-as face loc si lui Szekely, cand isi revine.
Forza Steaua
Inca o seara magica in care am ramas fara voce.Bravo baieti bravo Marius.
Am si o problema cum se numeste melodia care se pune acum la stadion si inlocuieste eternul Scooter
pls ca de la inceputul meciului o am in cap si vreau sa stiu.multumesc mult
The White Stripes-Seven Nation Army DJ Luigi di Arzano Special Remix
De vreo catva timp tot zic asta: "Pe noi stelisti adevarati, Stelutzica, nu ne lasa NICIODATA prada disperari!!!"
Dixit
o seara perfecta..e tot ce pot sa mai spun..
Bravo Steau Bravo Baieti ati jucat cu sufletul nu cu buzunarul !! In fine dar cred ca si pt buzunar ati fugit
)))
Baieti,o calificare mare,un meci pregatit perfect . Dar de ce nu vad niciun "antilacatus " pe aici sa comenteze ceva ? V-a demonstrat azi Lacatus ca este un antrenor potrivit pt Steaua si de-aia?
parereA mea e ca azi am fost schiopi.
TOJA bezmetic pana la pasa de gol, Arthuro in nota sa obisnuita (slabut); adaugam la astea prezenta pe teren in acelasi timp a celor 2 inchizatori identici si n alea bune si n alea rele;
Dayro si indolent si ghinionist....
si cu toate astea...am batut campioana Turciei!!!!!!!!!!!!!
LALALALALALALALALALALALALALALALALA
cand vom fi intregi si vom juca pe bune sper sa creasca automat si nivelu performantei si sa batem cluburi din G14
pt asta avem nevoie de TOJA adaptat la jocul de aici si la un atacant cu adevarat performant (un Arthuro mai rapid, un Stancu maturizat sau poate, cine stie, un Ricardo Suarez Pedriel surprinzator)
astept revenirea lui Plesan sau explozia lui Ionescu
Bravo lor! Un singur lucru vreau sa spun: cred ca e cel mai bun meci facut de Lovin de cind a venit la Steaua. N-o fi fost el jucatorul meciului, dar sunt curios sa vad ce note va primi in tabelul ala. Bravo si lui Banel, care ar fi un jucator minunat daca ar avea putin mai multa minte.
Oricum, felicitari tuturor !
Bravo suporterilor! (fantastici, ca intotdeauna)
Bravo antrenorilor Lacatus si Becali!
Bravo jucatorilor!
Un rezultat excelent, chiar daca a fost obtinut prin una dintre cele doua modalitati prin care Nicolita poate inscrie in poarta adversarilor: din ofsaid (cealalta fiind prin lovirea gresita a mingii - vezi cazul meciului tur). Cel mai bun mi s-a parut Radoi, care a facut ca rezultatul sa fie neschimbat in privinta golurilor primite.
In legatura cu meciul, ne putem bucura ca suntem chiorii din tara orbilor: Galatasaray a fost cea mai slaba echipa care a jucat in Templu din 1980 incoace! Ce or fi vrut baietii aia sa caute in Liga Campionilor?
Inteleg asadar ca obiectivul a fost indeplinit si ca in grupe (unde vom da si de echipe adevarate) ne vom uita iarasi cu admiratie la superjucatorii care vor veni sa ne invete fotbal si de vor da cate o caruta de goluri.
Dar ce conteaza? A luat Becali 10 milioane de Euro?
Acum, cinstit vorbind: nu cred ca avem vreo sansa la un parcurs onorabil in grupe cu aceasta echipa, care mi se pare mai slaba decat cea facuta de Hagi (asta nu inseamna ca aia ar fi fost o echipa puternica).
Si faptul ca am intrat in grupe nu poate fi o "performanta uriasa", asa cum pronuntau cei doi comentatori de la Antena 1. Cum naiba ar mai caracteriza ei castigarea Ligii Campionilor?
Apropo de cei doi comentatori: desi a jucat ca un bezmetic (adica la fel ca de obicei) tot meciul, ratand tot ce e de ratat in atac (cu exceptia golului din ofsaid) si punand in cateva randuri in pericol poarta lui Zapata, cred ca au pronuntat numele minunii din Faurei, in termeni laudativi, de cel putin 200 de ori. I-o plati Soros?
anti LACA7US unde sunteti mancav'ar pamantul de "stelisti"......
dezamagirea pe care am simtit-o la acel val virulent si de ultima speta impotriva lui Lacatus ma face sa intreb acelasi lucru: UNDE SUNTETI?????
de atunci, am spus, sa nu indrazneasca sa se bucure la succesele care vor venicu Laca pe banca, si iata ca vin! stiu, suntem toti euforici, multumiti, incantati, dar pe acei ¨stelisti¨ nu-i pot uita, nu-i pot intelege, nu-i pot ierta..
Multumi Laca! Multumim baieti! Suntem mandri de voi!!
anti LACA7US unde sunteti mancav'ar pamantul de "stelisti"......dezamagirea pe care am simtit-o la acel val virulent si de ultima speta impotriva lui Lacatus ma face sa intreb acelasi lucru: UNDE SUNTETI?????
de atunci, am spus, sa nu indrazneasca sa se bucure la succesele care vor venicu Laca pe banca, si iata ca vin! stiu, suntem toti euforici, multumiti, incantati, dar pe acei ¨stelisti¨ nu-i pot uita, nu-i pot intelege, nu-i pot ierta..
Multumi Laca! Multumim baieti! Suntem mandri de voi!!
Imi pare rau, eu sunt un tip care nu crede in continuare ca avem antrenor. Nici dupa acest succes, pentru care nu stiu cine e de felicitat: Lacatus sau Becali.
Corect ar fi sa il felicitam atat pe Lacatus (antrenor cu numele), cat si pe Becali (adevaratul antrenor).
Vedeti, de-aia n-am incredere in Lacatus. Nu el face echipa!
PS V-ati intrebat cat ii va mai ajuta norocul pe Lacatus/Becali? Daca turcii dadeau gol in min. 5? Credeti ca ne mai calificam? Si sa vedeti atunci ce-l injurau pe Lacatus cei care-l lauda acum.....
bravo Steaua..tin sa il felicit pe Lacatus si pe baieti pentru aseara ..au facut un meci bun,nu extraordinar!!!...omul jocului Radoi urmat de Banel si Lovin...acuma as vrea sai vad pe cei care il contestau pe Lacatus si comentau inainte de meci ca vom pierde,ca Lacatus e un antrenor de kkt etc ec ca stiti si voi..tin sa va amintesc de anul trecut cand era Hagi antrenor...meciul cu bate borisov sa comparat ca cel ca galata..in niciun caz..deci echipa totusi a evoluat fata de anul trecut...si nu mai incercati sal criticati pe Lacatus degeaba!!!!!!!!!!!!!!!
@Tupac Amaru de unde stii tu ca Becali e adevaratul antrenor?Imi explici si mie?Nu zice nimeni ca Lacatus e super antrenor , dar de aici pana la ce spui tu e cale lunga.Asta inseamna ca si eu as putea antrena Steaua,nu?Ca si asa nu eu as face echipa.Si daca dadeau turcii gol in min 5 ce?Noi daca dadeam gol la 0-0 cand a dat Arthuro bara , daca dadea Dayro 2-3 goluri atunci cand a avut marile ocazii , daca tiago dadea gol , daca se termina 4-0 ? Mai zicea cineva ceva?Turcii au avut 2 ocazii ( una mai mare una mai medie sa zic asa ) in 90 de minute?Pai tu cu 2 ocazii in 90 de minute vrei sa te califici ?