FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ratarea Ligii Campionilor, un dezastru?

«123»
stelist24/2426.08.2008 06:09

baieti hai sa nu mai vb de Gigi, nu-i acordati atentie si gata, eu cred ca toata lumea stie inclusiv si el cat de tare il ''iubim'' din tot sufletu' :D, cat despre Laca, totusi cred ca stie ce face ... sa fii in pielea lui acum cu atita accidentati.. off doamne.. nu stiu cine s-ar descurca mai bine acum cand jucatorilor le trebuie un stelist adevarat sa ii motiveze

p.s. noaptea greu adorm din cauza ca ma gandesc la acest retur

eu scriu Gigi cu litere minuscule de ce se face prima automat majuscula, ca si Dinamo la fel :(

apropo el la creier e cam slabuts si nu e puternic de caracter, nu inteleg de ce se lasa influentat de unii "prieteni" si isi bate joc de echipa

sabin130726.08.2008 06:24
Ratarea prezentei in grupele Ligii ar fi cu adevarat un dezastru daca nu ar fi urmata de demiterea antrenorului-simbol.

Una peste alta, oricat ar sari de fund in sus "lacatusistii", ne-am facut singuri viata grea pentru retur, cand puteam castiga la pas la Istanbul, cu mai mult curaj si inspiratie din partea bancii tehnice in a doua repriza.

Si cu ce ramai? Cu patronul cancer! Oameni buni, chiar am innebunit cu totii?.. Chiar uitam consecvent ce inseamna ¨antrenor la Steaua?¨. Dragi administratori, cautati in arhiva articolele de acum un an in care toti strigau aici la unison ca in epoca-Becali la Steaua cel de pe banca tehnica nu va avea prerogativele si condtiile unui antrenor, in veci!

Ia voi, anti-¨lacatusistii¨ faceti un sfat al batranilor si propuneti o solutie in locul lui Lacatus, un om care sa-i redea lui Becali coerenta, intelepciunea, echilibrul de care pe vremuri ne bucuram si noi nespus; si nu acest nenorocit de antrenor-simbol, care l-a adus pe Gigi in halul in care e si nu-l lasa sa-si vada de treaba lui de patron. Dati-mi un nume de antrenor, de om, de ce vreti voi pe care il vedeti potrivit in locul lui Lacatus, si care poate sa-si faca meseria de antrenor in liniste, in condtitii normale pentru un antrenor de fotbal.

Ti-as dori mult curaj si inspiratie in activitatile tale cu Becali sef..

grizzly26.08.2008 07:09
Domne, l-am facut praf si pe Olearoayu si pe becalic, dar Laca chiar ca nu le are!

sa intelegem ca esti un fel de guru al antrenoratului modern.

stelist24/2426.08.2008 07:20
Ratarea prezentei in grupele Ligii ar fi cu adevarat un dezastru daca nu ar fi urmata de demiterea antrenorului-simbol.

Una peste alta, oricat ar sari de fund in sus "lacatusistii", ne-am facut singuri viata grea pentru retur, cand puteam castiga la pas la Istanbul, cu mai mult curaj si inspiratie din partea bancii tehnice in a doua repriza.

Si cu ce ramai? Cu patronul cancer! Oameni buni, chiar am innebunit cu totii?.. Chiar uitam consecvent ce inseamna ¨antrenor la Steaua?¨. Dragi administratori, cautati in arhiva articolele de acum un an in care toti strigau aici la unison ca in epoca-Becali la Steaua cel de pe banca tehnica nu va avea prerogativele si condtiile unui antrenor, in veci!

Ia voi, anti-¨lacatusistii¨ faceti un sfat al batranilor si propuneti o solutie in locul lui Lacatus, un om care sa-i redea lui Becali coerenta, intelepciunea, echilibrul de care pe vremuri ne bucuram si noi nespus; si nu acest nenorocit de antrenor-simbol, care l-a adus pe Gigi in halul in care e si nu-l lasa sa-si vada de treaba lui de patron. Dati-mi un nume de antrenor, de om, de ce vreti voi pe care il vedeti potrivit in locul lui Lacatus, si care poate sa-si faca meseria de antrenor in liniste, in condtitii normale pentru un antrenor de fotbal.

Ti-as dori mult curaj si inspiratie in activitatile tale cu Becali sef..

aha as dori sa revina Becali cel de lata data

Phanttom26.08.2008 09:27
Sper sa ne calificam , si am incredere ca o vom face!Din punctul meu de vedere , ratarea calificarii ar fi un dezastru.De ce ? Pentru ca in primul rand jucatorii ar avea moralul la pamant , iar asta se va vedea in evolutiile viitoare din campionat si Cupa UEFA.Si de ce sa nu recunoastem , si banii sunt o pierdere semnificativa.Chiar daca Jiji al nostru are destui bani , acesti bani de la UEFA sunt bineveniti.Daca ar fi sa aleg intre o calificare in CL sau ratarea calificarii si jucarea semifinalei sau finalei cupei UEFA sincer as alege a 2-a varianta.Acum ramane sa vedem ce se va intampla.Dupa parerea mea 90% Steaua se califica.Sunt si putin superstitios , Steaua nu a pierdut niciodata cand eu am fost pe stadion , asa ca nu va pierde nici acum , pentru ca voi fi prezent :tongue:

Maldini sper sa ne porti noroc si de data asta. O sa tin minte ce ai spus :)

FORZA Steaua!

pangica26.08.2008 09:34

am 2 bilete la tribuna 1.doritorii sa sune la 0723548492

sabin130726.08.2008 09:34

*stelist 24/24, daca nu ai observat ironia legata de Becali e grav. Sper totusi ca mi se pare.

raducelbun26.08.2008 09:36

Da. Ratarea Ligii Campionilor este un dezastru din punct de vedere fotbalistic. Parerea mea este ca doar in Europa iti poti arata valoarea. Competitia interna nu reprezinta decat rampa de lansare spre fotbalul adevarat. Daca vreti, un fel de preliminarii. Stiti care este marea diferenta intre Steaua si restul echipelor romanesti? - Steaua a reusit de cele mai multe ori sa-si confirme performantele obtinute in tara prin prestatii onorabile in competitiile europene care au urmat. Atat inainte cat si dupa Revolutie. Campionatul Romaniei il poti castiga in multe feluri - arbitrii, sacose cu bani, non combatul adversarelor (vezi Dinamo si rapid in meciurile cu CFR) - problema este ce faci cu el.

Am vazut ca multi dintre voi considerati ca ar fi mai bine sa stam acasa pentru ca inca nu ne putem bate cu mai marii fotbalului European. Nu sunt de acord sub nicio forma cu voi. Momentul in care Steaua o sa se poata lupta de la egal la egal cu acesti "mari" se va prelungi si mai mult cu fiecare neparticipare in competitiile europene, si in special in UCL unde nivelul este mai ridicat.

Altfel, oare cati dintre jucatorii noi veniti la Steaua ar fi ales aceasta echipa daca nu aveau perspectiva participarii in UCL? Oare Szekely ar mai fi ales Steaua? Dar Toja? Dar... Nu stiu dar poate ca stiti voi.

Da. Simpla participare in UCL iti creste cota fie si numai prin faptul ca acolo ajung putini.

Da. Ratarea Ligii Campionilor este un dezastru din punct de vedere fotbalistic asa cum neparticiparea la marile competitii europene si mondiale este un dezastru pentru orice echipa sau sportiv cu pretentii din lume.

Sunt sigur ca asa ganditi cu totii si ca de fapt prin postarile voastre nu faceti decat sa transmiteti nemultumirea pe care o aveti vis a vis de prestatiile echipei din ultima perioada. Si eu fac parte dintre cei nemultumiti de jocul echipei (si nu am precedat niciodata sa-mi exprim parerea despre acest lucru) dar sper, si sunt convins, ca daca ne vom califica va fi mai bine ca anul trecut. Fie si numai datorita faptului ca poate de data asta vom avea parte de o tragere la sorti mai buna. Si, parca, de data asta avem si un lot mai bun!

Nu stiu ce asteptati voi de la meciul asta dar stiu ca eu sa sa fiu tare suparat daca vom rata aceasta calificare.

P.S. Unde mai puneti ca vineri voi pleca in Turcia :thumbsup:

stelist24/2426.08.2008 10:07
*stelist 24/24, daca nu ai observat ironia legata de Becali e grav. Sper totusi ca mi se pare.

:steag_sah_mic:

da-l in ma-sa principalu in Liga sa intram ca sunt stresat din cauza asta)

vidu26.08.2008 15:23

da. din pacate ratarea calificarii in Liga Campionilor ar fi un dezastru.

unul mare, chiar imens.

mai als unul un dezastru financiar.

pt patronul cel lacom...

http://www.vidu.ro/Steaua-in-Liga-campionilor.php

Irresistible23Steaua26.08.2008 16:01
Dezastru??? NUUU! Va fi obiectiv indeplinit! Cinde crede ca Lacatus are puterea sa califice Steaua in Liga, se inseala amarnic!

Stiti de ce nu ne vom califica??? Pentru ca am ratat deja intrarea in Liga in anul asta! Pai, am luat titlul??? Am luat un rahat!

O sa revin cu explicatiile inaintea meciului cu Galata si veti vedea de ce nu avem nici o sansa sa ne calificam!

Domne, l-am facut praf si pe Olearoayu si pe becalic, dar Laca chiar ca nu le are!

O sa vedem noi ce vom face, cand in minutul 8 va fi 1-0 pentru turcaleti!

Voi nu vedeti bai ca becalicu va joaca pe degete cu Lacatus??? Nu vedeti ca nimeni nu mai are curajul si "cojonesurile" sa conteste ceva pe stadion??? A inchis gura omul cu Lacatus, il manipuleaza si pe Laca, si asta se vede cand vorbeste si spune: " Nu domne, nu ma bag eu la echipa, cum sa ma bag eu la echipa???" Afirmatia asta inseamna ca isi bate joc de presa si chiar de aia care il cred!

Degeaba vorbesc ca boul si vorbesc impotriva becalicului, care chiar daca baga ceva bani, tot nu stie sa se comporte sau sa gestioneze clubul asta???

O sa va spun cum vom pierde calificarea maine si asa va fi! Nu va trebui sa-mi recunosc greseala fata de Lacatus si nu va trebui sa recunosc ca Laca e antrenor, pentru ca vom pierde calificarea!

Problema nu e ca vom pierde o calificare! Asta e! Problema e ca nu avem antrenor, iar antrenorul nu-si da seama si se complace sa fie marioneta becalicului! Pacat, pentru ca echipa si jucatori chiar avem!

Cand va renunta la Banel si Lovin si il va aduce inapoi pe Bicfalvi sa joace titular, atunci Laca va arata 2 lucruri:

1. Nu mai este papusa lui becalic si nu este manevrat de asta sau de Piti

2. Are stofa de antrenor si poate deveni un antrenor bun

Laca, nu-l mai lasa pe Banel sa bata toate fazele fixe, ca nu stie baiatul sa loveasca mingea deloc!

[...] . (punct)

Ia si tine cu CFR ca aia is in UCL direct.

Il ai antrenor pe cel mai mare simbol al nostru si tu il contesti? Mai [...]

Pentru mine este o onoare ca Steaua sa il aiba pe Lacatus antrenor.

Laca4ever !!!!!!!!

:steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers:

aurelultras26.08.2008 17:36

Ratarea CL este un dezastru pentru noi, pentru ca acolo ne este locul.

Inseamna ca ne intoarcem in mocirla diviziei a, Liga intai sau cum ii mai zice....

Asta ne diferentiaza de restul.....

Kreator26.08.2008 17:39

"Dar îi respect infinit și pe aceia care își folosesc timpul și energia pentru visul oricãrui stelist adevãrat: dispariția finanțatorului din Ghencea!"

Pai stabilisem parca deja ca Principele Cacareaza de Pipera I-ul este doar Creditor si nu Finantator la Steaua.

"Omul" asta nu a mai bagat nici un banut din buzunarul lui soios (de cioban) de patru ani la acest club.

De patru ani Steaua se autofinanteaza prin parcursul din Cupele Europene, drepturi de televizare, bilete vandute, campionat etc.

Elvis26.08.2008 19:57

Deșteaptã-te Române - Imnul României

(Imnul de stat al României este alcãtuit din unsprezece strofe. La ocazii festive se interpreteazã strofele 1, 2, 4 și 11)

Deșteaptã-te, române, din somnul cel de moarte,

În care te-adâncirã barbarii de tirani!

Acum ori niciodatã, croiește-ți altã soarte,

La care sã se-nchine și cruzii tãi dușmani.

Acum ori niciodatã sã dãm dovezi la lume

Cã-n aste mâni mai curge un sânge de roman,

ªi cã-n a noastre piepturi pãstrãm cu falã-un nume

Triumfãtor în lupte, un nume de Traian!

Priviți, mãrețe umbre, Mihai, ªtefan, Corvine,

Româna națiune, ai voștri strãnepoți,

Cu brațele armate, cu focul vostru-n vine,

"Viața-n libertate ori moarte!" strigã toți.

Preoți, cu crucea-n frunte cãci oastea e creștinã,

Deviza-i libertate și scopul ei preasfânt.

Murim mai bine-n luptã, cu glorie deplinã,

Decât sã fim sclavi iarãși în vechiul nost'pãmânt!

LARI27.08.2008 09:57
"Dar îi respect infinit și pe aceia care își folosesc timpul și energia pentru visul oricãrui stelist adevãrat: dispariția finanțatorului din Ghencea!"

Pai stabilisem parca deja ca Principele Cacareaza de Pipera I-ul este doar Creditor si nu Finantator la Steaua.

"Omul" asta nu a mai bagat nici un banut din buzunarul lui soios (de cioban) de patru ani la acest club.

De patru ani Steaua se autofinanteaza prin parcursul din Cupele Europene, drepturi de televizare, bilete vandute, campionat etc.

Ai perfecta dreptate. A fost o greseala de exprimare.

Korado27.08.2008 12:42

Nici nu vreau sa ma gandesc ca Steaua nu se califica.... Nu mai mai uit la meciuri daca nu !!!

Korado28.08.2008 00:05

Steaua sa calificatttt !!!

«123»