FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ratarea Ligii Campionilor, un dezastru?

«123»
axl25.08.2008 11:18
Laca le facea la un moment dat, pe finalul partidei, semne ca un disperat ca astia sa vina in aparare.

Dar cand Laca le facea semne ca un disperat sa vina sa salute galeria era bine?

Cred ca pana la urma e o chestie de semantica.

LARI25.08.2008 11:21

@SuperSteaua

Steaua a fost regina Europei doar in anul 1986, asa cum in 1987 a fost FC Porto, asa cum in 1988 a fost PSV Eindhoven, asa cum dupa olandezi au fost AC Milan.

Si Real Madrid, de exemplu, s-a calificat intr-o groaza de semifinale in acei ani. E drept ca nu au prins nicio finala in a doua jumatate a anilor '80, dar asta nu inseamna ca erau sub Steaua ca valoare. Ar insemna sa vorbim discutii, ceea ce incerc sa evit.

Eu am vorbit strict ca rezultate, nu am vrut sa intru in speculatii. Din acest motiv m-am rezumat doar la echipele din spatele Cortinei de Fier. Oricum, cred ca asta e o discutie inutila. Eram o echipa de top in acei ani, asta am vrut sa scot in evidenta. Daca s-ar fi intocmit si in acei ani o ierarhie a echipelor de club, cum se face acum, am fi avut o baza solida de discutie. Asa...

@Virgil

Nu am facut referire la aspectele financiare tocmai pentru ca, din aceasta perspectiva, Steaua=Becali. Turcii isi conduc echipele ca pe o afacere, de aici si faza cu Skibbe. Becali nu a bagat in Steaua cat a scos din CL, asa incat consider ca o discutie pe aceasta tema e o pierdere de vreme.

De acord ca ratarea Ligii ar fi un lucru important dupa ratarea campionatului si o meritata calificare directa in grupe. Insa imi mentin parerea ca nu ar fi un lucru rau DECAT DACA am avea un parcurs lung in Cupa UEFA.

Insa eu am incredere ca ne vom califica. N-are rost sa ducem discutia catre aspecte usor negative. Steaua e neinvinsa in Ghencea sub comanda lui Lacatus (atat cat il duce pe el capul) iar numai acest lucru imi da incredere ca vom pasi iarasi in Liga.

bodanelu25.08.2008 11:27
Prietene Dragos, e si vina antrenorului.

E vina lui ca a facut schimbari defensive.

Ca a scos un atacant si a bagat un mijlocas.

@Adrian de ce au fost facute acele schimbari defensive? cumva fortat de accidentarile lui Ov. Petre si Golanski?

Singura schimbare ramasa a fost Toja-Tiago, unde ultimul a jucat mult mai ofensiv. So? care greseli?

Cand a scos un atacant si a bagat un mijlocas? eu nu`mi aduc aminte....

dragos_drlsteaua25.08.2008 11:33

Prietene Adrian, deci sa inteleg ca Aragones avea acelasi lucru in cap la Euro cand a scos un atacant si a bagat un mijlocas...Eu am o filozofie, oricat de prost ar fi antrenorul, el cunoaste cel mai bine ce material are la dispozitie si in functie de asta decide ce si cum. Cat despre Lacatus la Iasi, te-a indus in eroare unghiul de filmare, pentru ca directia pe care o arata el era atacul. ;)

kosm1n25.08.2008 11:34

Tu spui ca nu conteaza daca ratam CL! eu zic ca totusi conteaza! Experienta, prestigiu, venituri substantiale, imaginea clubului in europa care ar putea ajuta la aducerea unor jucatori de certa valoare in curtea noastra! Nu conteaza simplul motiv ca daca ne calificam ne facem de ras! Aici se gandeste slab si prea putin la viitor! Stelist pana la moarte!

AdrianUltras2525.08.2008 11:40

Axl

Macar atat sa faca.

Sa ii trimita sa ne salute.

Daca porcii aia nu au bunul simt sa o faca.

Pt asta Lacatus va avea intotdeauna o bila alba de la mine.Si el si Radoi, care la Bistrita l-a prins pe unul dintre jucatori de maneca si l-a smucit apoi impingandu-l catre galerie ca sa ne salute.

La Bistrita daca nu erau Radoi si Lacatus, nu ne saluta nimeni.

Dar nu pt asta e criticat aici Lacatus.E criticat pt ca e un antrenor slab.

bodanelu

Si decu Stancu nu trebuia bagat asa-i?

Dragos

Compari nationala Spaniei cu Steaua?

bodanelu25.08.2008 11:44

@Adrian atunci sa cerem modificarea regulamentelor, sa se poata face 4-5-20 de schimbari pe meci...

kosm1n25.08.2008 11:46
Axl

Macar atat sa faca.

Sa ii trimita sa ne salute.

Daca porcii aia nu au bunul simt sa o faca.

Pt asta Lacatus va avea intotdeauna o bila alba de la mine.Si el si Radoi, care la Bistrita l-a prins pe unul dintre jucatori de maneca si l-a smucit apoi impingandu-l catre galerie ca sa ne salute.

La Bistrita daca nu erau Radoi si Lacatus, nu ne saluta nimeni.

Dar nu pt asta e criticat aici Lacatus.E criticat pt ca e un antrenor slab.

bodanelu

Si decu Stancu nu trebuia bagat asa-i?

Dragos

Compari nationala Spaniei cu Steaua?

La Steaua nu se poate face o echipa in stilul Spaniei! De ce? Pai acolo asa a iesit fara sa se vrea, ei au multi mijlocasi de valoare si deaia au nevoie doar de un atacant dar la o echipa de club nu o sa vezi niciodata asa ceva pt ca e aproape imposibil sa aduni atatia mijlocasi la un loc! Nationala Spaniei e o exceptie!

AdrianUltras2525.08.2008 11:55

Bodanelu

trebuia scos Arthuro si bagat Stancu.

Si daca Ov Petre era accidentat nu trebuia sa joace.

bodanelu25.08.2008 12:02

Ov. Petre s-a accindentat pe parcurs. A fost fortat, nu a fost, a iesit accidentat. Tu, ca antrenor tineai in teren pe Toja, care venise de 10 zile si-l scoteai pe Arthuro?

orice as zice.. nu te multumeste. numai tu ai dreptate...

AdrianUltras2525.08.2008 12:05

aaaaaaaaaa

DAA!!!!

Daca s-a descurcat 80 de minute, mai merge inca 10.

Toja era un mijlocas lateral ofensiv.A fost scos ca sa fie bagat in locul lui un mijlocas central.

Noi jucam pe contraatac cu Arthuro, un jucator de viteza.O idee foarte buna.

Mult mai buna decat introducerea lui Stancu, atacant iesit total din forma si si lent pe deasupra.

c.ronaldo1725.08.2008 13:14
Prietene Dragos, e si vina antrenorului.

E vina lui ca a facut schimbari defensive.

Ca a scos un atacant si a bagat un mijlocas.

De ce nu l-a bagat pe Stancu cu Galata?

Era perfect pe contraatac.

Le mai dadeam o boaba macar si la 2-3 aia erau pierduti.

Cat despre faza cu "nu cred ca un antrenor le cere jucatorilor sa vina in aparare" la meciul cu Iasiul Laca le facea la un moment dat, pe finalul partidei, semne ca un disperat ca astia sa vina in aparare.

Schimbarile cu Galata au venit fortat. Golanski, O.Petre si Toja nu mai puteau continua meciul, de aceea au fost schimbati, am mai avut de "n" ori discutia asta. Scoti pe Toja, nu il bagi pe Stancu, pentru ca Stancu nu te ajuta deloc la faza defensiva, in schimb Tiago le stie si acolo in spate. A facut ceea ce a facut si Toja in spate, dpdv defensiv.

Arthuro a facut un meci foarte bun cu Galata, a tinut mult mingea in atac, si a avut o importanta mare la marcarea primului gol stelist.

Si daca Ov Petre era accidentat nu trebuia sa joace.

O.Petre este o piesa de baza in defensiva Stelei, era normal sa se forteze intratea lui in teren.

Pentru un timp am crezut ca ti`ai dat seama ca aberezi si ca realitatea nu e ca in Football Manager, dar se pare ca m-am cam inselat.

Virgil25.08.2008 13:18

@ c.ronaldo17

Super. O replica matura.

sorinf25.08.2008 13:22

ar fi trist sa ratam calificarea , mai ales dupa rezultatul din tur.

insa tristetea ar trece cred intr o saptamana doua, desi probabil ca ar fi alimentate de prezenta CFR in Liga

dar sincer, nu va intristeaza jocul si asezarea noastra saptamana de saptamana

praf la Vaslui

praf cu bv acasa victorie norocoasa

praf la Iasi

cu argesul avem deja 1-0 aia nu trec de jumate le da si om afara si noi o frecam la rece

la Bistrita ce sa zic.........

daca tatarusanu avea evolutia lui albut s ar fi scandalizat toata tara

OMU A FOST VARZA si doar el si evident oportunismul lui Stancu ne au salvat.

deci eu cred ca dezastru e evolutia de zi cu zi de cativa ani incoace

sincer.... vad o raza de soare

jucam un pic mai ofensiv

insa trebuie scapat de jucatori care nu au valoare de Steaua : Lovin Petre Marin

ne vedem cu totii miercuri

FORZA Steaua

mountytoma25.08.2008 13:39

dezastru nu e sa nu joci in CL un an, anul asta. dezastru e sa te chinui dupa aceea inca vreo 7-8 ani sa ajungi sa joci in preliminariile CL, pentru ca, nu stiu daca va e clar, anul acesta va insemna inmormantarea fotbalului romanesc dpv al cupelor europene. punctele adunate de cele 7 echipe vor face ca in urmatorii ani Romania sa se scufunde in ierarhia europeana, astfel ca va trebui sa jucam iarasi toate tururile preliminare. din fericire vom avea mai putine echipe. dar daca clujul ia din CL vreo 20 mil euro anul asta, si Dinamo vreo 10 anul viitor, in conditiile in care ciobanul prost nu mai baga bani, ci ii scoate!, atunci ne va fi foarte greu sa scoatem capul din Liga I in europa. nu uitati ca suntem in razboi total cu arbitrajul romanesc (slugile lui m Sandu) si majoritatea echipelor s-au cam aliat impotriva noastra. la asa vremuri grele ne trebuie super-echipa si super-conducatori. si inca nu avem

1uLy4Nn25.08.2008 13:41

este o rusine nu un dezastru..CFR a ajuns acolo pe munca noastra iar noi sa stam aks?

ne calificam :steag_cruce_invers:

morosanu'25.08.2008 13:59

dezastru ar fi daca mi-ar muri cineva din familie,prieten,apropiat,daca as fi bolnav la pat sau daca mi-ar lua apa casa... insa din fericire nu am parte de asa ceva! daca Steaua nu s-ar califica ,insa as vrea sa joace celelalte echipe in UEFA ,sa se oboseasca si sa-si rupa oasele sa vada toti ce inseamna sa joci fotbal adevarat! io sper totusi in calificare! hai Steaua si miercuri noaptea vom face un nou REVELION pe strazile tarii!

il_scorpio25.08.2008 15:15

Hai sa o luam pas cu pas sa nu ne mai gandim la ce o sa fie in grupe, ca o sa fim iar ciuca batailor.....sa castigam noi meciul asta si vedem apoi!!

AlexV25.08.2008 15:45

Nu stiu daca ne calificam dar in viitorul apropiat o sa fie nasol. Cu un antrenor ca Lacatus si fara fundas stanga pana la revenirea lui Emeghara nu ne descurcam nici macar pe plan intern. Avem 5 fundasi centrali, vreo 8 atacanti, 3-4 mijlocasi defensivi dar 3 portari nesiguri si 3 fundasi laterali dintre care unul revenit dupa o lunga accidentare. Ce bun ar fi acum Mihai Stoica, ce bine ne-ar sta cu Petrescu pe banca...

~CRISTI@NO~25.08.2008 19:03
aaaaaaaaaa

DAA!!!!

Toja era un mijlocas lateral ofensiv.A fost scos ca sa fie bagat in locul lui un mijlocas central.

Mult mai buna decat introducerea lui Stancu, atacant iesit total din forma si si lent pe deasupra.

scuza-ma ca te contrazic...tye ty se pare arthuro un jucator de viteza?...

mie sincer NU.:D:D:D

zoloz200525.08.2008 21:13
aaaaaaaaaa

DAA!!!!

scuza-ma ca te contrazic...tye ty se pare arthuro un jucator de viteza?...

mie sincer NU.:D:D:D

te rugam sa scrii si tu corect gramatical , si daca nu intelegi ironiile postarilor , sa nu mai postezi nici tu..

catasteaua1725.08.2008 21:57

asta e daca rata calificarea o ratam si gata nu e un capat de linie mai vin si alti ani daca mergem e si mai bine daca ratam , macar sa iesim cu fruntea sus mandri ca suntem stelisti fular-campionii

olfgob26.08.2008 01:24

Unii useri de pe aici dau impresia ca abia asteapta ratarea calificarii pentru ca sa isi dezvolte ideile tactice...nu am vazut atita inversunare impotriva huolaroiului cita este impotriva lui Lacatus...RUSINE RUSINE RUSINE!!!!!!!!si eu sper sa plece Laca...pentru ca nu il meritati

alexmk1726.08.2008 04:37

Dezastru??? NUUU! Va fi obiectiv indeplinit! Cinde crede ca Lacatus are puterea sa califice Steaua in Liga, se inseala amarnic!

Stiti de ce nu ne vom califica??? Pentru ca am ratat deja intrarea in Liga in anul asta! Pai, am luat titlul??? Am luat un rahat!

O sa revin cu explicatiile inaintea meciului cu Galata si veti vedea de ce nu avem nici o sansa sa ne calificam!

Domne, l-am facut praf si pe Olearoayu si pe becalic, dar Laca chiar ca nu le are!

O sa vedem noi ce vom face, cand in minutul 8 va fi 1-0 pentru turcaleti!

Voi nu vedeti bai ca becalicu va joaca pe degete cu Lacatus??? Nu vedeti ca nimeni nu mai are curajul si "cojonesurile" sa conteste ceva pe stadion??? A inchis gura omul cu Lacatus, il manipuleaza si pe Laca, si asta se vede cand vorbeste si spune: " Nu domne, nu ma bag eu la echipa, cum sa ma bag eu la echipa???" Afirmatia asta inseamna ca isi bate joc de presa si chiar de aia care il cred!

Degeaba vorbesc ca boul si vorbesc impotriva becalicului, care chiar daca baga ceva bani, tot nu stie sa se comporte sau sa gestioneze clubul asta???

O sa va spun cum vom pierde calificarea maine si asa va fi! Nu va trebui sa-mi recunosc greseala fata de Lacatus si nu va trebui sa recunosc ca Laca e antrenor, pentru ca vom pierde calificarea!

Problema nu e ca vom pierde o calificare! Asta e! Problema e ca nu avem antrenor, iar antrenorul nu-si da seama si se complace sa fie marioneta becalicului! Pacat, pentru ca echipa si jucatori chiar avem!

Cand va renunta la Banel si Lovin si il va aduce inapoi pe Bicfalvi sa joace titular, atunci Laca va arata 2 lucruri:

1. Nu mai este papusa lui becalic si nu este manevrat de asta sau de Piti

2. Are stofa de antrenor si poate deveni un antrenor bun

Laca, nu-l mai lasa pe Banel sa bata toate fazele fixe, ca nu stie baiatul sa loveasca mingea deloc!

sabin130726.08.2008 06:00
Unii useri de pe aici dau impresia ca abia asteapta ratarea calificarii pentru ca sa isi dezvolte ideile tactice...nu am vazut atita inversunare impotriva huolaroiului cita este impotriva lui Lacatus...RUSINE RUSINE RUSINE!!!!!!!!si eu sper sa plece Laca...pentru ca nu il meritati

de acord.

«123»