FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Andrei Ionescu la Steaua!

«123»
tavyto27.08.2008 10:39

Un transfer mai prost nu se putea.probabil o sa incalzeasca banca de rezerve sau dak e sa joace bn o sa joace bn o juma de sezon si dupa nimic.oricum cine stie poate la Steaua face ceva ca la Craiova a fost praf degeaba a fost pe la psv

Alynel27.08.2008 11:30

Inteleg ca s-au adus multi jucatori care trebuie sa se acomodeze dar totusi cand ai 2 echipe si joaca mai tot timpul una atunci de ce i mai aduci?La Bistrita tot cei care vor juca cu galata au fost pe teren si atunci mereu iasa in fata nu putem juca din 3 in 3 zile!!!pai dak tu aduci jucatori trebuie sa te gandesti ca totusi ei au venit sa joace nu sa faca antrenament si sa ia salariu(la unii le convine) dar totusi ai 3 atacanti Neaga,Badea chiar si kapetanos chiar dak i nou si i ti de dragu vremurilor apuse?mereu arthuro sau Stancu vor fi primii si sa vedem de pedriel ce stie !!Un lot de 20 de jcuatori e echilibrat dar noi sarim calu ca si cluju si se vede ca nu joaca nimik!!!nici nai cum cand tragi un an pt un titlu si apoi vine "noua achizitie' si iti ia locul eu zic ca is demoralizati .noi avem prea multi mijlocasi!!!! ce faci cand revine plesan?totusi sunt prea multi insa fundasi?...

trebuie sa tot inprovizam mai noi si Banel joaca fundas?nesu pleaca,Petrica nu mai poate,rada i trebuie incredere si pana revin restu joci cu cei de la echipa a 2?

Eu unul cred ca anul asta treansferurile sau facut haotic doar sa ne mandrim ca vine nu stiu ce super jucator!!!vedeti vreo unu sa straluceasca?tot vasluiu si urziceniu sunt sus noi anuntam transferuri de milioane si ei cu max 1milion iau 3-4 jucatori care joaca!!!atunci cine are de castigat

tu care bagi milioane sau ei care totusi au salarii mai mici dar iti pun probleme si in final in loc sa iei 12mil de la UEFA te trezesti eliminat de nu stiu ce echipa de amatori!!!

Si cele mai frumoase transferuri le face Dinamo:D:))

Ei vand jucatori si apoi i aduc inapoi.. acolo se vede valoare....

Cum naiba sa aduci jucatori inapoi...il vrei pe Mutu,pe Lobont,tamas,niculae,ii ai bratu...stoican,

si pe contra il vor azi maine vine si radu Stefan chiar si mitea ....pai atunci tu ce ai vandut is doar rebuturi cum nu mai joaca i repatriem ca au valoare!Sa va stergeti dupa valoarea voastra!!

FORTA Steaua!!

«123»