FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Andrei Ionescu la Steaua!

«123»
MoWeed23.08.2008 21:08

Sincer sa fiu nu cred ca merita 5 milioane de euro Costea, de banii aia poate sa ia un atacant mult mai bun din afara. Om trai si om vedea, dar nu cred ca-l vinde mititica la Steaua....

refresh23.08.2008 21:10
O iau si eu ca jijelu'.

Ionescu e pariul meu! Intr-un an va fi peste toti mijlocasii din Liga I!

Baiatul asta, pe langa certe calitati fotbalistice, mai are ceva ce il diferentiaza de alti tineri: ambitie foarte mare si un tupeu fantastic.

Si inca ceva, se pare ca si Costea este deja acontat pentru la vara.

Costea ar fi un vis, problema e doar unde ar juca in echipa, de vreme ce la Craiova joaca pe stanga, in banda. Asta ar insemna ca Lacatus (sau ce antrenor o fi atunci) sa-l joace pe Toja central. Dar ce facem cu Ochirosii? Avem si noi talente in curte, doar ca nu le baga nimeni in seama.

Bun, vine Ionescu. Dar ce face? Lacatus nu da credit juniorilor. Asta e clar. Si in plus jucam mereu cu doi inchizatori. Nu o sa aibe loc de Lovin de exemplu.

c.ronaldo1723.08.2008 21:15

Fratele lui Costea nu e Alexandru Costea?

AlexV23.08.2008 21:34

Sa fie intr-un ceas bun. Oricum la Steaua nu lotul reprezinta problema. Exista variante pentru toate posturile (mai putin fundasi laterali). Rada, Baciu, Ghionea, Plesan, sunt jucatori care ar fi titulari la orice alta echipa din Romania. Toja si Dayro par fotbalisti de calitate, Banel incepe sa joace mai bine, Stancu se transforma intr-o certitudine iar dintre cei trei noi veniti pe care nu am apucat sa-i vedem ( Pedriel, Abel si Ionescu) sunt convins ca macar unul va ajunge sa confirme.

Mai ramane un singur post deficitar...cel de antrenor.

adidwu23.08.2008 21:47

Asteptam transferul unui fundal stanga dar e bun si Andrei Ionescu.

Marius sper sa ai dreptate in privinta lui Ionescu si a lui Costea.

MoWeed23.08.2008 21:49

Probabil va fi adus si un fundas lateral, nu ne putem baza pe doar 3 fundasi laterali intr-un intreg sezon...

catasteaua1723.08.2008 22:22

ionescu tinar care promite ceva nush sa vedem dar e o prostie coproprietatea cu Craiova :bananadance:

mNiosu23.08.2008 22:34

Of Doamne...!!! :noexpression: Cat timp mai continuam sa cumparam "sperante" ?? Sa nu ramanem doar cu sperantele asa cum am ramas si cu speranta ca scapam de oier de cativa ani incoace... :sleep: . Cred ar trebnuii sa incepem sa luam certitudini ca partea cu "incercatu" e cam riscanta...chiar foarte riscanta...Poate mergea faza asa la o echipa ca Gloria dar la Steuaua unde se vrea performanta, strategia sa fiu sincer mi se pare de kkt :sad2: ...

Sper totusi sa ma insel, si macar 25% sa confirme dar tot nu vad un viitor stralucit asa...Om trai si om vedea...

:hai_steaua:

_Answer_23.08.2008 23:42

in cele din urma un transfer bun. poate vine si Ogararu si suntem intr-adevar o ECHIPA!!!

~CRISTI@NO~24.08.2008 00:18

Laty vazut vreodata jucand?eu sincer nu....dar faptul ca un club ca PSV...a remarcat ceva la el...ins ca e ceva de 'piciorul' lui...imi doresc din tot sufletul ca Laca' sa se bazeze si pe tinerii nostri :no::excl::excl::excl: si sa confirme ca este o viitoare stea*....

ITI UREZ MULTA BAFTA :thumbup:

84ava24.08.2008 04:47

Oricum tot Petre si Lovin vor juca,ca asa vrea Gigi sa inchidem jocul.

MALDINI24.08.2008 06:50

c.ronaldo17 fratele lui costea e Mihai Alexandru Costea :) dar prefera sa i se spuna "Matza" :)

ANTIgigi24.08.2008 07:21

Din nou cineva "cumpara" copii care cunosc ceva fotbal. Si ma refer la acest Jonescu. Un copil care chiar se crede fotbalist, care a avut un tupeu nemaipomenit de mare sa il jigneasca pe Mititelu', care, asa rau cum o fi, l'a ajutat sa treaca peste o perioada grea. Sunt mai mult decat sceptic in privinta acestui transfer si sunt convins ca in maxim 2 ani acest "bibelou" nu va demonstra nimic. E clar ca si aici este mana varului risipitor Giovanni, care l'a mai fentat o data pe varul Gigi. Sunt convins ca sunt foarte multi cred ca este un transfer reusit, care va da rezultate.....praf in ochi ! Singurul jucator de la Craiova care merita atentie este Costea, se stie. Traiasca Ciobanu' !

Joint24.08.2008 07:44

Daca nici anul asta nu avem jucatori buni si lot super echilibrat, inseamna ca nu am avut niciodata. Daca echipa asta ar avea si un antrenor nu de top, dar care sa-si cunoasca meseria si sa nu-si pupe in dos "jupinul", am avea rezultate frumoase si in tara si prin cupele europene.

Hai nea Gigi, incepi sa te misti natural, fa-ne si noua o bucurie si adu un antrenor la echipa.

:steagcruce:

AdrianUltras2524.08.2008 10:59

Mda...de ce a fost transferat?

MoWeed24.08.2008 11:13

@AdrianUltras25

Ca sa avem "manji tineri" care sa frece banca de rezerve sau sa ajute Buzaul sa ramana in prima Liga...

kosm1n24.08.2008 11:20

Degeaba avem jucatori daca nu sunt disponibili meci de meci!

fansteaua4624.08.2008 12:57

"Eu am încercat orice ca sã îl țin. L-am trimis în Olanda, i-am dat variante sã se împrumute și sã dea mai tîrziu banii, dar nu a vrut nimic. Mi-a zis cã nu îi place orașul etc. Era o situație fãrã ieșire. M-am gîndit sã nu fie vreun eșec și i-am dat drumul. Mai multe cluburi l-au vrut, dar el a vrut la Steaua. Craiova a scãpat de un caracter de...nici nu știu ce sã mai spun. Claudiu Niculescu a fost înger pe lîngã Andrei Ionescu. El a fost un om pentru care mi-am dat sufletul și m-a trãdat. Alții, pe care i-am neglijat, mi-au dat o palmã moralã. Au fost mai sufletiști ca Ionescu și au demonstrat cã sînt adevãrați ostași ai Craiovei", a spus Mititelu la televiziunea sportro.

SzabiStelistu24.08.2008 13:15

O sa vedeti ca va fi un mare jucator.....daca va uitati am postat la nu mai stiu ce articol,ca daca ar veni A.Ionescu in locul lui Cl.Ionescu ar fi perfect....el este un jucator foarte talentat si tanar!!BV Steaua pentru transferul facut!!! :steag_cruce_invers:

Korado24.08.2008 13:48

Daca acest fotbalist comfiram la Steaua pe postul care joaca , este bine venit !!!

Vrem performana , nu iar o dreantza!

SzabiStelistu24.08.2008 20:30
Deci pana la urma cum ramane,luam CL in 5 ani?

Deja ai inceput sa bei dupa egalul Stelei....

=))=))=))

Hassan24.08.2008 22:45

Inca un fotbalist pentru gloria BZ, Steaua II sau in cel mai bun caz banca de rezerve. Sincer, la cati mijlocasi centrali/ofensivi avem acum in lot vedeti vreun loc pe undeva pentru pustiul asta? BKL a luat banii din biletele noastre cu galata si i-a aruncat la gunoi..parerea mea...macar punea banii aia intr-o toaleta decenta la stadion decat in WC-ul asta de jucator care nu a impresionat prin absolut nimic decat prin gura mare "waaah waaah vreau in olanda waaah waah Craiova nu imi da 1 milion pe an waaah waaah pentru mine in Romania nu exista decat Craiova...."

Mai bine se duce si isi vede de treaba copilul...nu are ce cauta la Steaua

zloty24.08.2008 23:03

sper ca nu e adevarata faza ca pleaca eric la schimb cu ionescu + 500 mi ,e mult prea mult pentru un fotbalist care nu a realizat nimica in divizia a

AdrianUltras2524.08.2008 23:09

cred ca e vrajeala treaba cu schimbul de jucatori.

am cautat golsport.ro,sursa de unde au luat prostsportistii stirea, si nu exista.

Astristul25.08.2008 14:43

Mult succes la Steaua Andrei si sa speram ca vei face performanta, nu vei fi vandut dupa 1 an ca sa scoata patronul vreun profit. Daca Piturca n-ar fi stelist as zice uneori ca vrea sa ne infunde cu sfaturile date lui Gigi! :dry:

PS: Mi-a iesit un transfer din FIFA Manager! Sa speram ca urmatorul care imi va iesi va fi Costea! :biggrin:

«123»