Finantatorul Stelei a anuntat sambata seara ca mijlocasul Universitatii Craiova, Andrei Ionescu, va semna cu Steaua.
"E corectã informația. Adrian Mititelu a zis cã îl dã oricui dã 500.000 de euro și 50% dintr-un eventual transfer. Jucãtorul a preferat Steaua și mi-a spus cã nu e în mãsurã sã negocieze contractul, va semna ce spun eu. Așa a spus și Neaga, dar sper sã aibã un final mai fericit. Mititelu mi-a zis cã i se rupe inima, fiindcã nu vrea sã dea jucãtori la rivalele din București, dar nu are ce face. Jucãtorul nu mai voia sã semneze cu el. ªi a zis cã la Steaua e cel mai bine sã îl dea. ", a spus Becali la gsptv.
Jucatorul de 20 de ani va fi detinut in coproprietate (50 / 50) de Steaua si Universitatea Craiova, refuzand sa-si prelungeasca contractul cu Universitatea in acest sezon. Astfel, s-a ajuns la o solutie de compromis, fiind cedat la trupa lui Marius Lacatus.
Noul fotbalist din Ghencea a jucat 3 sezoane la Craiova, aflandu-se in probe si la PSV Eindhoven in sezonul 2004/2005!
Acesta joaca pe postul de mijlocas central ofensiv, impresionand prin viteza, dribling si precizia pasei.