FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Andrei Ionescu la Steaua!

«123»
fcsteaua.ro23.08.2008 19:09

Finantatorul Stelei a anuntat sambata seara ca mijlocasul Universitatii Craiova, Andrei Ionescu, va semna cu Steaua.

"E corectã informația. Adrian Mititelu a zis cã îl dã oricui dã 500.000 de euro și 50% dintr-un eventual transfer. Jucãtorul a preferat Steaua și mi-a spus cã nu e în mãsurã sã negocieze contractul, va semna ce spun eu. Așa a spus și Neaga, dar sper sã aibã un final mai fericit. Mititelu mi-a zis cã i se rupe inima, fiindcã nu vrea sã dea jucãtori la rivalele din București, dar nu are ce face. Jucãtorul nu mai voia sã semneze cu el. ªi a zis cã la Steaua e cel mai bine sã îl dea. ", a spus Becali la gsptv.

Jucatorul de 20 de ani va fi detinut in coproprietate (50 / 50) de Steaua si Universitatea Craiova, refuzand sa-si prelungeasca contractul cu Universitatea in acest sezon. Astfel, s-a ajuns la o solutie de compromis, fiind cedat la trupa lui Marius Lacatus.

Noul fotbalist din Ghencea a jucat 3 sezoane la Craiova, aflandu-se in probe si la PSV Eindhoven in sezonul 2004/2005!

Acesta joaca pe postul de mijlocas central ofensiv, impresionand prin viteza, dribling si precizia pasei.

Ice_Angel23.08.2008 19:12

Sa speram ca va confirma la Steaua dar totusi nu cred ca se va impune anul asta la echipa deoarece are foarte mult de recuperat dpdv fizic.Probabil va fi imprumutat ca si alti tineri ai Stelei.

DelPiero1023.08.2008 19:15

Superb!Nu as vrea insa sa-l vad imprumutat...

MoWeed23.08.2008 19:16

Un an de juniorat la PSV Eindhoven nu e de ici de colo. Este un talent cert, sper sa confirme.

Marius23.08.2008 19:17

"Micul Balaci" !

**alex**23.08.2008 19:20

3 sezoane la Craiova poate prin divizia C sau D la satelit ca pustiul a fost suspendat doi ani. Cam asta am gasit eu despre A.Ionescu : http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=73359

Am remarcat declaratia : "Sunt hotãrât sã plec împreunã cu familia în altã țarã, cel mai probabil în Olanda, sunt sãtul de România". Si pana la urma nu l-a mai vrut nimeni in Olanda.

Marius23.08.2008 19:25

L-a vrut Eindhoven! Initial Mititelu a cerut vreo 5 mil. pe el, in 2006. Acum cica cerea 2 mil. dar pana la urma a acceptat 500.000 pentru ca jucatorul pleca liber de contract la vara...

MoWeed23.08.2008 19:27

Din cate imi amintesc a fost o telenovela si cu Ionescu. Jucatorul vroia la PSV, Mititelu nu vroia sa plece si a profitat de paragraful din regulament conform caruia daca si-a terminat junioratul la Craiova trebuia sa semneze cu ei.

Acum nu l-a mai vrut nimeni pentru ca de ceva timp nu a mai jucat. O sa aiba nevoie de vreo luna sa ajunga la un nivel de joc optim...

DelPiero1023.08.2008 19:30

Deci pana la urma cum ramane,luam CL in 5 ani?

MoWeed23.08.2008 19:31

Deja ai inceput sa bei dupa egalul Stelei....

cRiss4Steaua23.08.2008 19:32

sa vedem cum va evolua, dupa ce 2 ani a fost suspendat si nu a jucat la nivel inalt

**alex**23.08.2008 19:35

A avut o dezlegare pentru 2 mil de euro, s-a dus in Olanda si nu l-a vrut nimeni : "Pus pe lista de transferuri, Andrei Ionescu nu a reușit sã-și gãseascã o echipã în Olanda și a revenit în țarã http://www.craiovamaxima.ro/stiri/3772/And...onescu-la-d.htm

Si auzi declaratie de acum o saptamana!! "Mai bine mã las de fotbal decît sã evoluez la o altã grupare din Liga I. Pentru mine existã doar Universitatea și strãinãtatea?, a precizat ?Micul Balaci?. http://www.craiovamaxima.ro/stiri/3778/Ion...-din-Liga-i.htm

MALDINI23.08.2008 19:40

Sper sa ne ajute si sper sa nu il vad pe la echipa a 2-a.Urmeaza Costea ? :biggrin: :hmmm: . "Cioara" ( Costea ) este un stelist pur sange , la fel ca fratele sau Mihai Costea.Am avt placerea sa imi petrec ani buni alaturi de ei pe vermea cand eream si eu la fotbal :).Mereu i ziceam ca o sa ajunga la Steaua :) .Sincer sa va spun fratele lui Costea , Mihai , este dupa parerea mea cu o clasa peste Florin Costea...sa vedem daca va confirma la Chimia Rm.Valcea in Liga a 2-a pentru ca a fost imprumutat 1 an.

DelPiero1023.08.2008 19:40

Deja ai inceput sa bei dupa egalul Stelei....

Dupa exact o ora,ca am avut de explicat pe mess si telefon dece nu vreau sa ma intalnesc cu EA!Femeile astea,se cred centrul Universului!Hai ca suntem off-topic si vina Marus si ne baneaza!Deci luam CL in 4 ani,nu 5... :hai_steaua:

cRiss4Steaua23.08.2008 19:43

Maldini, vorbesti serios ? Fratii Costea stelisti ? asta e bine :laugh:

MoWeed23.08.2008 19:44
Dupa exact o ora,ca am avut de explicat pe mess si telefon dece nu vreau sa ma intalnesc cu EA!Femeile astea,se cred centrul Universului!Hai ca suntem off-topic si vina Marus si ne baneaza!Deci luam CL in 4 ani,nu 5... :hai_steaua:

Pe masura ce trece timpul si bei tot mai mult, scade termenul in care luam CL. Pana la 12 o sa zici ca-l luam anul asta :gathering:

MALDINI23.08.2008 19:44

@cRiss4Steaua vb foarte serios , ani buni din copilarie i-am petrecut cu ei , stiu ce zic ;)

DelPiero1023.08.2008 19:48

Pe masura ce trece timpul si bei tot mai mult, scade termenul in care luam CL. Pana la 12 o sa zici ca-l luam anul asta :gathering:

Du-te mah,ca nici in coma n-o sa zic asa!Maldini,nu-l stiu pe Costea al mic,ce post joaca,tot ca frac'su'?E bine ca sunt stelisti,de fapt cunosc pe cineva din Rm Valcea care mi-a dat aceeasi informatie,insa e bn ca tu o confirmi...

MALDINI23.08.2008 19:50

Da tot atacant este .Este inalt , dribleaza bine si suteaza la fel de bine cu ambele picioare ( Mihai Costea ).Sper ca intr-o buna zi sa joace la Steaua :D

Bogdan 4 Steaua23.08.2008 19:57

In cel mai bun caz ajunge langa Claudiu Ionescu la Gloria Buzau:D...dar poate ma insel.

Forza Steaua!

zloty23.08.2008 20:51

N-a mai fct si asta un meci bun din vara lu 74 , de la 17 ani e speranta au trecut 3 ani si tot speranta e

Marius23.08.2008 20:57

O iau si eu ca jijelu'.

Ionescu e pariul meu! Intr-un an va fi peste toti mijlocasii din Liga I!

Baiatul asta, pe langa certe calitati fotbalistice, mai are ceva ce il diferentiaza de alti tineri: ambitie foarte mare si un tupeu fantastic.

Si inca ceva, se pare ca si Costea este deja acontat pentru la vara.

danimarcu23.08.2008 21:02
O iau si eu ca jijelu'.

Ionescu e pariul meu! Intr-un an va fi peste toti mijlocasii din Liga I!

Baiatul asta, pe langa certe calitati fotbalistice, mai are ceva ce il diferentiaza de alti tineri: ambitie foarte mare si un tupeu fantastic.

Cred ca uiti cine-l antreneaza!Esti sigur ca va juca mai mult de 15 minute la 3 meciuri?...

Si inca ceva, se pare ca si Costea este deja acontat pentru la vara.

Eu nu cred asta!De unde ai scos-o?

Marius23.08.2008 21:06

N-am uitat cine-l antreneaza si, sincer sa fiu, nici nu ma intereseaza, imi mentin pararea. Oricum, sunt sigur ca pana in iarna va fi peste Plesan.

Despre Costea vorbim la vara ;)

DelPiero1023.08.2008 21:06

E mai beat ca mn Marus,iti spun sigur!

«123»