@ ssilviu_19 asta crezi un ca e admosfera din Ghencea? injuraturi ca la usa cortului? d-asta te duci u pe stadion? sa iti bagi si sa iti scoti?
@ ssilviu_19 asta crezi un ca e admosfera din Ghencea? injuraturi ca la usa cortului? d-asta te duci u pe stadion? sa iti bagi si sa iti scoti?
Dar conditiile se compara?50 RON sa te bata soarele in cap pe canicula asta. Nu exista nocturna, probabil si facilitatile sunt inferioare celor de pe Ghencea.
Inteleg ca asa e in capitalism dar putin respect pentru suporterii lor(da, sunt si suporteri al lui Gloria Bistrita care o sa plateasca biletul asta) nu ar strica.
Si ce "conditii" ofera stadionul Ghencea ? Scaunul ala de plastic prafuit si posibilitatea de a cumpara cola din aia lesinata si calduta pentru 4 lei paharul ? Wow, ce facilitati. Cred ca nici pe Old Trafford nu exista asa ceva.
Hai sa nu fim ipocriti. E dreptul celor de la Bistrita sa fixeze pretul biletelor, asa cum e dreptul Stelei sa fixeze pretul la faimoasele meciuri din "Sampions Lig" la niste sume astronomice fata de ce se ofera in schimb.
Un comentariu cu care sunt 100% de acord.
Si as mai adauga ceva: in Ghencea, se mai ofera in pret "sugi p*** (urmeaza numele portarului echipei oaspete)" si o multitudine de m**e adversarilor. Cu atatea prezente feminine in jur! Este, realmente, o mostra de mare "inteligenta" din partea celor care "incurajeaza" echipa!
Ceva off-line, nu pot sa ma abtin, este cumva o confirmare la ceea ce unii stiau deja:
"Echipa lui Cosmin Olaroiu, Al Hilal, a suferit o infrangere categorica in fata lui Olympiacos, scor 0-4, intr-un meci amical disputat pe stadionul Georgios Karaiskakis."
Cinstit, nu ma bucur deloc, si stiti de ce? Daca dupa demiterea lui Lacatus (care nu e departe!), Dan Petrescu va zice "pas"?
Brrr....deja ma ia cu friguri....
daca chiar nu iti plac conditiile si atmosfera din Ghencea nu se supara nimeni daca nu o sa mai mergi la meciuri!du-te si tu la meciurile progresului unde nu o sa ai parte de injuraturi pentru ca acolo domneste linistea si pacea!
de acord cu silviu! daca nu va place pe Ghencea atunci stati in puii mei (ca sa nu primesc ban-uri sau altele) pe canapeaua voastra de 2 lei si uitati-va la meci de la TV! Si-asa le trebuie si la tzaranii aia niste audientza. Nu va obliga nimeni sa veniti pe Ghencea. Chiar nu ne suparam daca samantzari ca voi stau acasa!
Hai bft! Astept suporteri adevarati la stadion nu astia care vor fotolii, cola cu gheatza, eventual nu vreti si-o gustarica..? hai ca-i zic lu bunica sa va faca ceva sa nu muriti dreaq de foame! =)))
ne place sau nu, legea cererii si ofertei stabileste preturile. daca nu s-ar duce nimeni sa cumpere bilete, le-ar face imediat 10 lei... asa, ganditi-va un pic obiectiv, cand mai au ei sansa sa vanda asa multe bilete si la asa pret? la meciul aranjat cu CFR Cluj? la meciul in familie cu rapidul? la vrajeala cu Dinamo?
Steaua e una si asa cum profitam noi de ea bucurandu-ne ca suntem suporterii celei mai valoroase echipe de fotbal din Romania, tot asa incearca si altii sa profite, dar asa cum pot ei.
sunt curios cati dintre cei care va plangeti pe aici de pretul exagerat al biletelor o sa fiti prezeni la Bistrita...dupa numarul commenturilor sunt deja 3 microbuze...
Hai bft! Astept suporteri adevarati la stadion nu astia care vor fotolii, cola cu gheatza, eventual nu vreti si-o gustarica..? hai ca-i zic lu bunica sa va faca ceva sa nu muriti dreaq de foame! =)))
Auzi prietene, dar mataluta cine esti de ai inceput sa dai certificate de "suporter adevarat" si pe ce baza ? Pentru ca unii zic adevarul verde-n fata gata, nu mai au dreptul sa fie stelisti ? Eu ma intreb daca tu ai vazut vreodata un stadion din Germania sau Anglia, unul oarecare, nu neaparat Old Trafford sau Emirates. Dar la urma urmei aici suntem in Romania, unde ideea ca suporterul este si el un CLIENT, si daca vrei ca el sa se intoarca la stadion cat mai des cu putinta trebuie sa-i oferi niste conditii ar starni cel mult rasul. La noi CLIENTUL in general e doar fraierul pe care l-ai pacalit, repede, sa-i luam banii cu cat mai putine cheltuieli cu putinta.
tu stii macar ce scrie in Regulamentul UEFA, referitor la infrastructura stadioanelor?
Chapter 2: Spectator-related areas
Article 16 – Stands and spectator facilities
(3)The stadium must be equipped with refreshment and catering facilities for all spectators in every sector of the stadium.
Lui ssilviu_19 si lui syro_stelist_4_life si altora ca ei:
Ar mai exista o varianta in afara de lipsa "samantzarilor" de la stadion: cateva zile de munca in folosul comunitatii, care sa se desfasoare exact la momentul la care joaca Steaua, ar fi extrem de utile pentru niste "unforgiveni" ca voi, desi in apararea voastra ar putea fi luata in considerare perioada extrem de nefasta prin care treceti - acnee, vise erotice si alte neplaceri ale pubertatii.
Si acum zi cinstit cand ai mancat ultima oara semintze. Este ca in galerie, la meci?
PS Apreciez foarte mult ultrasii, cu doua conditii: sa isi sustina exclusiv echipa, fara violenta si sa dea dovada de inteligenta. Dar incep sa cred ca a doua conditie e chiar imposibil de indeplinit!
de acord cu silviu! daca nu va place pe Ghencea atunci stati in puii mei (ca sa nu primesc ban-uri sau altele) pe canapeaua voastra de 2 lei si uitati-va la meci de la TV!
Si tu in ce calitate dai acest "sfat"?
P.S. ai pui? ai si gaini? de unde stii tu ce fel de canapea am eu sau altcineva?
Nu va obliga nimeni sa veniti pe Ghencea. Chiar nu ne suparam daca samantzari ca voi stau acasa!
Deci nu va suparati. Tu si mai cine, daca pot sa te intreb? In numele cui vorbesti?
Astept suporteri adevarati la stadion
Esti in "comitetul de primire"? Sau esti portar la stadion? In ce calitate "astepti" tu suporterii?
In fine, te-as sfatui sa nu mai fii asa vehement in postari. Si te-as ruga sa ne lamuresti cine esti, in numele cui vorbesti si in ce calitate astepti suporterii aia adevarati la stadion.
Cred ca nu vei primi niciun raspuns la intrebarile de mai sus...
incercati sa nu mai induceti stelistii in eroare...pe pagina principala scrie ca meciul este Duminica, dar el este de fapt Sambata....la fel si la meciu cu Arges: meciul se disputa la 20:30, iar pe site scria 21:00.
tu stii macar ce scrie in Regulamentul UEFA, referitor la infrastructura stadioanelor?
Chapter 2: Spectator-related areas
Article 16 – Stands and spectator facilities
(3)The stadium must be equipped with refreshment and catering facilities for all spectators in every sector of the stadium.
Asa este! Acest paragraf din Regulamentul U.E.F.A. ne indreptateste sa cerem conditii decente la stadionul nostru, insa acest drept ne este, pur si simplu, ignorat de mareata conducere a Stelei!
Avand in vedere laudarosenia stimatului patron, cum ca ''am bagat milioane, zeci de milioane in Steaua si in stadion''...referirea la suporteri si la conditiile minimului bun simt si la facilitatile fanilor din Ghencea lipsesc cu desavarsire!!!
Lui ssilviu_19 si lui syro_stelist_4_life si altora ca ei:
Ar mai exista o varianta in afara de lipsa "samantzarilor" de la stadion: cateva zile de munca in folosul comunitatii, care sa se desfasoare exact la momentul la care joaca Steaua, ar fi extrem de utile pentru niste "unforgiveni" ca voi, desi in apararea voastra ar putea fi luata in considerare perioada extrem de nefasta prin care treceti - acnee, vise erotice si alte neplaceri ale pubertatii.
Si acum zi cinstit cand ai mancat ultima oara semintze. Este ca in galerie, la meci?
PS Apreciez foarte mult ultrasii, cu doua conditii: sa isi sustina exclusiv echipa, fara violenta si sa dea dovada de inteligenta. Dar incep sa cred ca a doua conditie e chiar imposibil de indeplinit!
hai ba,ma lasi....de oameni ca tine este nevoie la teatru sau la film!acolo esti sigur ca ai de unde sa cumperi un suc si o punga de pop korn si nici nu dai de "samantzari" sau de ultrasi acolo!de fapt n-o sa dai(din pacate)de absolut nimeni pt ca nimeni nu mai merge in ziua de azi la teatru sau la film!la stadion e nevoie de oameni care sa sustina echipa,nu de oameni carora le pasa ca e putin praf pe scaun sau ca nu au de unde sa ia un suc!chiar nu te obliga nimeni sa mergi la meci daca nu iti place!
@ssilviu_19: Cu tot respectul, dar dai semne ca nu ai inteles nimic. Raportat la conditiile pe care le ofera stadioanele din Romania, preturile la bilete sunt exagerate. Platesti un abonament si constati la fata locului ca scaunul este rupt sau lipseste cu desavarsire. Locurile de parcare sunt insuficiente, toaletele la fel, caile de acces in tribune ineficiente. E un aspect de bun simt ca, platind pentru un tichet de intrare, sa ai parte de conditii macar decente, ceea ce la noi nu se prea intampla in momentul de fata.
Cei de la Bistrita nu trebuie condamnati, politica lor se inscrie perfect in trend. Un Bistrita - Iasi nu se va compara niciodata cu un Bistrita - Steaua, dupa cum, respectand proportiile, noi nu vom plati la fel pentru bilete cu Barcelona si respectiv Galatasaray.
PS Sa vedeti preturi la pachetele pentru Liga. Aproape sigur, vor fi mai mari decat in sezonul precedent. Cat despre imbunatatiri la stadion in acest timp, nu prea-mi aduc aminte. Poate o spoiala pe scarile de acces...
Ce tot o dati pe dupa cires, cei de la Bistrita sunt niste mari nesimtiti.. eu as fi mers clar la meci, da acum cand am aflat ca e 500 biletu (ma asteptam la 200 -250 max) mai las-o dracu, inseamna ca tata Jean ne ia de tampiti. Pai 500 biletu plus drum plus ce mai bei, adica vreun milion si ceva ..
Si pe langa asta nu e vb neaparat de bani, dar cand il vad ranjind pe la TV pe zabalosu de Horoba si explicand el cum "oricum va fi plin stadionu" (ceva de genu"e prosti astia, i-am facut pe fraieri"), mai bine beau banii aia dcat sa -i bag in buzunaru slugilor lu dinamu de la Bta
@mirceaor: daca e sa punem problema asa, si pe mine ma duce un meci de CL in jur de 2,5 milioane... Nu stau sa detaliez, din simplul fapt ca pasiunea pentru culori nu inseamna (si) calcule de genul asta.
am si eu o intrebare...se poate vedea pe net meciul Gloria Bistrita - Steaua Bucuresti ?
Nu va mai plangeti atat de pretul biletelor.Multi dintre voi se plang de pretul biletelor dar n-au fost in nici o deplasare la Bistrita sau in alta parte.Va spun EU care am deplasari cat toti voi la un loc ca pretul biletului nu este schimbat de acum 2(doi)ani la Bistrita.Tot 50ron a fost si acum 2 ani si anul trecut.Cei care merg in deplasare nu platesc biletul....si daca ar fi sa-l plateasca nu cred ca este mult....pt oricare dintre voi care vor sa mearga intr-o deplasare si se pune problema ca nu au bani de bilet contactati-ma.
hai ma :laugh:
acum 2 sezoane a fost 20 de lei biletul, iar intalnirea trecuta s-a disputat la Reghin si a fost 50 de lei, nu la Bistrita... Dar nu putem sa-ti explicam noi care avem "toti la un loc" (fasssss) deplasari cate ai tu in seculara ta existenta :laugh:
Bine,Irina,ce te miri?Nu vezi ca-i plin net-ul de ultrasi de-astia?
Cred ca individul de mai sus nici nu stie in ce tara e Bistrita...
bai mecarm masoara-ti cuvintele...pana la urma Yoyoyoi e o fata... ai meria un mic ban....
Haideti sa revenim totusi la topic, pe cat posibil...disputele dauneaza grav sanatatii forumului! ![]()
Din cate am putut sa-mi dau seama la fata locului, taticu' Horoba se lauda degeaba cu stadionul lui plin. Mai sunt doua ore si ceva pana la meci si bilete inca mai sunt, cu siguranta. Bine c-am plecat ca desteptu' azi-noapte la 3 fara 10 de-acasa, sa am sanse mai mari la un bilet...
Sa-ti echivaleze Dumnezeu pretul biletelor in goluri luate, nea Jeane!
sa va spun io cum sta treaba... io care`s din Bistrita . LA REGIN ... da este foarte adevarat la pretul biletelor nime nu so bagat decat ce`i de la reghin ei o fost in masura sa decida! nu o fost stadionu gloriei sa puna ei pretu .si galeria gloriei care la tote meciurile intrau gratis au fost nevoiti la cateva meciuri sasi cumpere bilete si la meciu cu Steaua o intrat dupa 20-30 de minute pe stadion.
Cat despre meciu de ieri .... nimeni nu so asteptat la pretul asta da foarte bine !!! pt ca gloria NU-I Steaua nu are atatia bani! tot stadionu o fost renovat inafara de tribune (dar si alea o fost vopsite si scaunele schimbate) trebuiau cumva intr-un fel sau altu sa`si scota banii pt ca de fiecare data la meciurile cu Steaua si Dinamo peluza si TOT stadionu ii FUL anul trecut so vandut totate biletele la meciu cu Steaua si so mai pus in vanzare inca 2000 care o fost stiu cum stateau oamenii pe langa gard si nu aveau locuri .... asa ca cine vrea sa vada meciu da 50 de lei... care nu... sa stea acasa si sa se uite la GSP!!
am si eu o intrebare... ce o facut stelisti pe tot parcursul meciului in METROPOLIS la sport bar???