FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Bistrita se imbogateste pe spatele suporterilor stelisti

«123»
AdrianUltras2519.08.2008 12:47

PaulBN

Presupun ca esti din Bistrita.

Eu o sa vin la meci si vreau sa iti zic de acum ceva, sa nu o iei in nume personal.

O sa urinez prietene pe orasul tau la greu!

O sa urinez de toti aia 50 de lei.

O sa urinez pana tata jean se ineaca!

shack3r19.08.2008 14:07

Hmm...Alba Iulia,leaganul civilizatiei romanesti,nu?

dax4719.08.2008 14:33

Toti incearca sa faca bani de pe urma Stelei - intr-un fel e de inteles lacomia acestot gazde. Ei n-au suporteri, n-au galerie si sunt invidiosi pe faima Stelei si pe iubirea ce ii este purtata peste tot in tara, inclusiv in orasele acestor gazde. Ei scot mai multi bani dintr-o vizita a Stelei decat din toate celelalte meciuri la un loc. Deci va dati seama ce mult inseamna si pentru ei Steaua Bucuresti ! Astia stiu sa aprecieze valoarea, de aia pun preturile cele mai mari atunci cand vine Steaua !

:steag_cruce_invers:

1uLy4Nn19.08.2008 14:35

sper sa ii face pe saracii oameni sa nu regrete ca au dat atatia bani pe bilet. Steaua sa faca spectacol si sa castige la scor, iar lumea sa plece multumita acasa :innocent:

paulbn19.08.2008 15:04
PaulBN

Eu o sa vin la meci si vreau sa iti zic de acum ceva, sa nu o iei in nume personal.

sa fi sanatos si iubit

dee19.08.2008 15:05
e 50 de lei pretul!!! asta tinand cont ca la Steaua-Galata e 25 la peluza si 50 la tribuna...

si tinand cont ca in meciul trecut de la Bistrita biletul a fost 20 de lei....

pana la urma nu inteleg care-i problema ?! Orice meci pe care-l disputa Steaua in provincie trezeste un mare interes,deci cerere mare --> preturi pe masura. Anul trecut la meciul cu Dinamo, de la Reghin, tot 50 ron a fost biletul. Mai mult ca sigur stadionul va fi plin, indiferent de costul biletului.

Ideea e sa ai un stadion plin, de aceea pe Ghencea preturile sunt mai reduse, pentru ca si capacitatea stadionului este mult mai mare si exista riscul ca suporterii sa nu umple tot stadionul in cazul unor preturi prea piperate. In schimb, sigur se vor gasi platitori de bilete la suprapret, care sa umple un stadion mic.

paulbn19.08.2008 15:35
Toti incearca sa faca bani de pe urma Stelei - intr-un fel e de inteles lacomia acestot gazde.

Si noi (adica Steaua) ne-am comportat identic cand au venit Real Madrid & Co.

Am pus niste preturi cam piperate si unii (FCS) s-au imbogatit.

AdrianUltras2519.08.2008 16:06

PaulBN

Ala e meci de CL, spectacol garantat.

Ce spectacol poate iesi din gloria - Steaua?

gloria se apara supranumeric iar Steaua incearca sa dea gol.

Ala e spectacol?

MoWeed19.08.2008 16:11
Toti incearca sa faca bani de pe urma Stelei - intr-un fel e de inteles lacomia acestot gazde.

Dar conditiile se compara?

50 RON sa te bata soarele in cap pe canicula asta. Nu exista nocturna, probabil si facilitatile sunt inferioare celor de pe Ghencea.

Inteleg ca asa e in capitalism dar putin respect pentru suporterii lor(da, sunt si suporteri al lui Gloria Bistrita care o sa plateasca biletul asta) nu ar strica.

mirceaor19.08.2008 16:18

Io unu ii doresc sincer un atac de cord fatal de ziua lui "lordului Ligii I"

eddie the 'ead19.08.2008 16:26

PaulBN

Ala e meci de CL, spectacol garantat.

Ce spectacol poate iesi din gloria - Steaua?

gloria se apara supranumeric iar Steaua incearca sa dea gol.

Ala e spectacol?

Se vinde numele Stelei. Si in CL ai dat mai multi bani ca sa vezi Real Madrid sau Arsenal decit ai dat pentru Dinamo Kiev sau Slavia Praga. Iar spectacolul nu e garantat nici in CL, decit daca si-or face Manchester, Real, Steaua sau altele trupe de circ... Si acolo platesti in mare parte faptul ca asisti la un brand care e CL.

Corect, conditiile sunt teoretic incomparabile (ca si pe Ghencea tot o buda la citeva mii de oameni e), si n-am fost niciodata la Bistrita, dar banuiesc ca nu face biletul 50 de roni. Cred ca deranjant nu ar trebui sa fie faptul ca pretul e mai mare decit la alte meciuri, ci ca e mult prea mare fata de conditiile oferite. Repet, nu am fost niciodata acolo, stiu stadionul Gloriei (daca se joaca acolo) doar de la TV. Poate ca ma insel eu si 50 RON e o suma rezonabila... :)

dax4719.08.2008 16:27

Faci niste confuzii majore :

1 - nu noi am setat preturile, ci maria sa, el ciobandante !

2 - buzunarele noastre nu sunt asa doldora de bani, de crezi ca ne convin preturi din astea umflate cu steroizi ;

3 - tu faceai comparatie intre Ghencea si un stadion de pe la tara ;

4 - ti-ai permis sa faci comparatie intre un meci de campionat, fara de prea mare importanta, si un meci de Champions League - care , fie vorba intre noi, e de neconceput ;

5 - e t c

Cred ca ai prins ideea.

morosanu'19.08.2008 19:10
PaulBN

daca vrei pot sa iti fac un examen complet din urina...

AdrianUltras2519.08.2008 19:18

mda

numa sa nu ma taxezi in plus

ca numa aia 50 pt bilet ii am

enjoy19.08.2008 21:35

@ virgil : daca spui tu eu imi mai cer odata scuze. dar , cred ca cel nervos esti tu, pentru ca n-ai citit decat ce-ai vrut. n-ai vazut ca mi-am cerut scuze din start? imi pare rau, n-as fi vrut sa te supar, mai ales pe tine si repeet Steaua nu e echipa de doi lei, merita cincizeci! in rest numai de bine, am vizita medicala la zi si nu mi s-a recomandat nici un tratament. sa inteleg ca in Bucuresti stresul e mai mare si voi sunteti obisnuiti cu diazepamul; eu locuiesc la tara si am o pofta de somn nebuna. sper sa nu iei in serios ce-am scris si dimpotriva sa te relaxezi! HAIDE Steaua!

maye19.08.2008 21:57

Tatarusanu + Sepsi + Biletele la meciul cu Steaua = recuperare investitii in stadion + buget pentru anii competitionali 2008-2010

..si uite asa ati aflat ce gandeste jeanel...

enjoy19.08.2008 22:05

@ virgil: apropo' de civilizatie, de unde ai scos-o? am pus eu vreo opreliste la cineva, am spus sa se abtina si sa nu isi spuna parerea? ma surprinde total atitudinea ta fata de mine; sa-mi fie rusine, de ce? pentru ca incerc un dialog normal, fara ura si razbunare, poate uneori mai acid pentru cei care-si aroga prea multe drepturi si ne iau de la distanta cu norocsau poate cu mai multe adrese pentru cei ce vor sa inteleaga? "tonul echilibrului" s-a rupt pe acest site si ma doare; incerc uneori, ca si acum, un gust amar vazand nivelul dialogului, iar astazi am vazut niste replici de-a dreptul nepotrivite ca sa nu spun altfel. ma intreb si va intreb pe toti care scrieti aici, oare astia sunt stelistii de rasa sau trebuie sa mai cautam? nu dau lectii, constat doar si vorba unuia, ma minunez dar nu renunt! numai bine!

Virgil20.08.2008 06:28

@ enjoy

Super. Nu ma asteptam sa ma lasi pe datorie. :) Pentru mine ramai acelasi stelist rasat, deosebit. :)

Marius20.08.2008 07:45

Ma, am si eu o intrebare de neofit... sezonul trecut, cand meciul s-a jucat la Rghin, n-am avut exact aceeasi discutie? Parca si atunci au fost niste preturi comparabile cu astea si lumea era la fel de nemultumita... dar stadionul a fost plin.

strezahuzum20.08.2008 09:20

50 RON sa te bata soarele in cap pe canicula asta. Nu exista nocturna, probabil si facilitatile sunt inferioare celor de pe Ghencea.

Inteleg ca asa e in capitalism dar putin respect pentru suporterii lor(da, sunt si suporteri al lui Gloria Bistrita care o sa plateasca biletul asta) nu ar strica.

Si ce "conditii" ofera stadionul Ghencea ? Scaunul ala de plastic prafuit si posibilitatea de a cumpara cola din aia lesinata si calduta pentru 4 lei paharul ? Wow, ce facilitati. Cred ca nici pe Old Trafford nu exista asa ceva. :gathering:

Hai sa nu fim ipocriti. E dreptul celor de la Bistrita sa fixeze pretul biletelor, asa cum e dreptul Stelei sa fixeze pretul la faimoasele meciuri din "Sampions Lig" la niste sume astronomice fata de ce se ofera in schimb.

Horica20.08.2008 09:54

Eu zic ca se va umple stadionu, indiferent de pret. O sa fie cel putin jumatate din mures, bistriteni, din alte judete apropiate, galeriile din Bucuresti...etc

Dupa cum se spunea si mai sus la Reghin a fost acelasi lucru, la TV ziceau ca au fost numai nust cate mii de oameni, si candcolo cine a fost pe stadion a vazut ca era aproape dublu decat se spunea...

Pt cei care vin: Ne vedem acolo sa sustinem echipa! Forza Steaua!

EuroSTELIST20.08.2008 12:04

@ MoWeed, mai nou au si "gazdele" noastre de duminica nocturna. A scris si in presa in urma cu ceva timp. In plus, uite si tu ca meciul incepe la 19:45. Daca n-ar avea instalatie de iluminat, ar trebui sa dureze cam un sfert de ora sa se termine pe lumina, nu? :)

Oricum, orice s-ar spune, oricate argumente s-ar aduce, nimeni si nimic nu cred ca-l poate scuza pe nea Jenica de catre Padure pentru pretul colosal al biletelor. Sincer, daca as fi in locul Oitzei Supreme, la returul din Ghencea as lasa intrarea libera. Sa fie mesajul clar ca pe echipa lor nu da nimeni nici doi bani! :thumbsup:

Later Edit: Sau, pana la urma, cand se joaca meciul? Aici, la rubrica "Meciul urmator" e trecut duminica la 19:45, insa pe site-ul oficial si pe alte site-uri de sport scrie de sambata, la ora 18. Pana la urma, cand mergem la meci? :ce_oameni:

Tupac Amaru20.08.2008 16:29

Si ce "conditii" ofera stadionul Ghencea ? Scaunul ala de plastic prafuit si posibilitatea de a cumpara cola din aia lesinata si calduta pentru 4 lei paharul ? Wow, ce facilitati. Cred ca nici pe Old Trafford nu exista asa ceva. :gathering:

Hai sa nu fim ipocriti. E dreptul celor de la Bistrita sa fixeze pretul biletelor, asa cum e dreptul Stelei sa fixeze pretul la faimoasele meciuri din "Sampions Lig" la niste sume astronomice fata de ce se ofera in schimb.

Un comentariu cu care sunt 100% de acord.

Si as mai adauga ceva: in Ghencea, se mai ofera in pret "sugi p*** (urmeaza numele portarului echipei oaspete)" si o multitudine de m**e adversarilor. Cu atatea prezente feminine in jur! Este, realmente, o mostra de mare "inteligenta" din partea celor care "incurajeaza" echipa!

Ceva off-line, nu pot sa ma abtin, este cumva o confirmare la ceea ce unii stiau deja:

"Echipa lui Cosmin Olaroiu, Al Hilal, a suferit o infrangere categorica in fata lui Olympiacos, scor 0-4, intr-un meci amical disputat pe stadionul Georgios Karaiskakis."

Cinstit, nu ma bucur deloc, si stiti de ce? Daca dupa demiterea lui Lacatus (care nu e departe!), Dan Petrescu va zice "pas"?

Brrr....deja ma ia cu friguri....

Korado20.08.2008 22:13

E foarte adevarat ce scrie in articolul de mai sus... toata lumea stie ca atunci cand joaca Steaua oriumde in tara ! Preturile Bubuie ! Chestia asta dovedeste ca... este o echipa tritrata si cunoscuta pe care un om ar plati destul de mult daca stai sa te gandesti cat e salariul in Romania!

:steag_sah_mic:

ssilviu_1920.08.2008 22:48

Un comentariu cu care sunt 100% de acord.

Si as mai adauga ceva: in Ghencea, se mai ofera in pret "sugi p*** (urmeaza numele portarului echipei oaspete)" si o multitudine de m**e adversarilor. Cu atatea prezente feminine in jur! Este, realmente, o mostra de mare "inteligenta" din partea celor care "incurajeaza" echipa!

Ceva off-line, nu pot sa ma abtin, este cumva o confirmare la ceea ce unii stiau deja:

"Echipa lui Cosmin Olaroiu, Al Hilal, a suferit o infrangere categorica in fata lui Olympiacos, scor 0-4, intr-un meci amical disputat pe stadionul Georgios Karaiskakis."

Cinstit, nu ma bucur deloc, si stiti de ce? Daca dupa demiterea lui Lacatus (care nu e departe!), Dan Petrescu va zice "pas"?

Brrr....deja ma ia cu friguri....

daca chiar nu iti plac conditiile si atmosfera din Ghencea nu se supara nimeni daca nu o sa mai mergi la meciuri!du-te si tu la meciurile progresului unde nu o sa ai parte de injuraturi pentru ca acolo domneste linistea si pacea!

«123»