FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Bistrita se imbogateste pe spatele suporterilor stelisti

«123»
fcsteaua.ro19.08.2008 09:55

Gloria Bistrita a fixat la 50 de lei pretul unui bilet pentru partida pe care o va desfasura pe teren propriu sambata in compania vicecampioanei Romaniei, Steaua Bucuresti.

Daca acum doi ani acelasi bilet de intrare se vindea la casele de bilete ale stadionului ardelean cu 20 de lei, biletele fiind epuizate in cateva ore, in returul campionatului trecut clubul din Bistrita a disputat o parte dintre meciuri pe stadionul "Avantul" din Reghin, unde cei care doreau sa vada Steaua pe viu au fost nevoiti sa plateasca 50 de lei pe tichet.

La acea data pretul biletelor fixat pentru partida Gloria Bistrita-Steaua a creat valva in media romaneasca, insa oficialii bistriteni s-au scuzat, spunand ca nu ei sunt vinovati pentru preturile excesive ale biletelor. "Nu am fixat noi acest pret. Avem o intelegere cu cei de la Reghin sa ne dea terenul gratis, iar noi nu ne amestecam in preturile biletelor. Si noi sintem dezavantajati", a declarat atunci presedintele Jean Padureanu.

Stiind ca cererea este foarte mare, oficialii Gloriei profita de faptul ca Steaua are foarte multi suporteri in nordul tarii si fixeaza acelasi pret la bilete, dorind sa-si scoata investitia de peste 2 milioane de euro facuta in acest an in infrastructura stadionului. Astfel, daca se vor vinde toate cele 15 000 de bilete scoase la vanzare, Gloria Bistrita ar incasa 750 000 de RON, echivalentul a 7,5 miliarde de lei vechi.

La celelalte partide disputate pana acum de Gloria Bistrita pe teren propriu, un bilet de acces pe stadion nu a depasit suma de 20 de lei, atat cu U Craiova cat si cu Poli Iasi, in tribune nefiind prezenti mai mult de 2 000 de spectatori la fiecare meci.

Mentionam faptul ca pretul unui bilet la Gloria Bistrita-Steaua, indiferent de zona, este egal cu pretul unui bilet la Tribuna 2 la partida Steaua-Galatasaray Istanbul, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, si este dublu fata de pretul unui bilet la peluza, la acelasi meci din Champions League.

Irina Maxim/Onlinesport

adidwu19.08.2008 09:58

Ce sa te astepti de la cei 2 hoti ,Padureanu si Horoba?

MoWeed19.08.2008 10:12

Ce mizerii de oameni.... ar trebui sa fie stadionul gol...

50 RON ca sa stai pe un stadion infect sa te bata soarele in cap...

Virgil19.08.2008 10:15

Aceasta practica ar trebui stopata. A inceput-o Rapidul la meciul cu CFR, o va continua la cel cu Dinamo, si acum Gloria avand un precedent in materie, profita. Atata timp cat nu exista o limita obligatorie a preturilor, echipele mici isi vor burdusi conturile la meciurile cu Steaua. Pana cand?

MoWeed19.08.2008 10:19

@virgil

Nu cred ca se va pune vreodata o limita la pretul biletelor. Pai Jean de unde mai scoate bani(si stim ce influent e asta la federatie)?

Mereu a fost asa la meciurile dintre echipele mici si Steaua. In loc sa-si respecte fanii si sa puna preturi decente la bilete vor numai sa se imbogateasca

mirceaor19.08.2008 10:25

sa-i ia dracu ... daca ramane asa cu 500 de mii nici nu mai merg ..pai la Galata e 25 la peluza si la ruptii astia 50? daca raman preturile asa presimt o mare tzeapa pentru lordu' lu' peste

eddie the 'ead19.08.2008 10:29

Eu nu neg ca "nea Jean" incearca sa-si faca plinul, asa cum nu zic ca pretul biletelor nu e prohibitiv.

Totusi, ca practica, stabilirea unui pret diferit la bilete in functie de adversar e o treaba care se face oriunde. Un bilet mediu la Barca-Atletico Madrid (ca sa nu vorbesc de Barca-Real unde sunt preturi uriase) e de doua ori mai scump decit unul la Barca-Almeria.

Yoyoyoi19.08.2008 10:30

problema este ca AISS Cluj a organizat o deplasare de aproximativ 50 de persoane la acest meci... Acum am ramas 15, iar eu inca ma mai gandesc daca merg... parca nu am chef sa-i dau bani lu' tata Jean asa de-a moaca... eventual la coroana o sa pun bani...

mirceaor19.08.2008 10:34

irina eu inca sper sa se razgandeasca prostii aia, pentru ca numai un tampit ar putea crede ca stadionu ala va fi macar pe jumate plin la preturile astea..

Yoyoyoi19.08.2008 10:44

din pacate s-au vandut toate biletele, Mircea....

sabin130719.08.2008 10:50

15 euro un bilet la.... reghin??!??!! penibil!!

mirceaor19.08.2008 10:53

Hmm imi vine greu sa cred.. da poate asa e..Oricum nici sa ma tai eu nu as plati atatia bani pentru un meci la Reghin. Chestie de principiu, nu-mi place sa fiu luat de prost. Dar fiecare cu optiunile lui

axl19.08.2008 10:57

La mica ciupeala.

Daniellone19.08.2008 11:01

va atacati degeaba... e simpla lege a cererii si ofertei. nu vrei, nu dai. nu cred ca a venit padureanu sa-ti puna pistolul la tampla sa-i dai 50 de lei ca sa vii la meci. stadionul are mai putin de 8.000 de locuri, iar doritori sa vina la acest meci vor fi peste 20.000 de oameni. atunci cand cererea depaseste oferta, e logic ca pretul sa creasca.

Yoyoyoi19.08.2008 11:13

meciul se joaca la Bistrita, nu la Reghin...

la Reghin au jucat pana s-a refacut gazonul si s-a lucrat la tribune... acum e un stadion practic nou la Bistrita... asta nu inseamna ca la meciul cu Poli Iasi sa fie 20 de lei biletul si acum 50 de lei

enjoy19.08.2008 11:34

baieti, nu joaca Steaua in fiecare zi la Bistrita. pretul e o dovada a valorii echipei Steaua, vroiati sa fie 5 lei? Irina, cu scuzele de rigoare pentru ca banuiesc ca esti fata dupa nume, nu mai introduce diversiuni pe acest site. HAIDE Steaua!

stoicavlad4319.08.2008 11:41
meciul se joaca la Bistrita, nu la Reghin...

la Reghin au jucat pana s-a refacut gazonul si s-a lucrat la tribune... acum e un stadion practic nou la Bistrita... asta nu inseamna ca la meciul cu Poli Iasi sa fie 20 de lei biletul si acum 50 de lei

ma nu conteaza dak la Iasi e 20 de lei ...........trebuia sa fie si la Bistrita asa

Virgil19.08.2008 11:43

@ enjoy

Nu e nicio diversiune. E o chestiune cat se poate de reala enjoy. Si e bine sa se stie, ca preturile au luat-o razna. Pentru ca ne priveste direct.

Ce atitudine e asta la adresa unei steliste de-a noastra? Daca esti nervos, ia un diazepam si fa nani. Si ai face bine sa-i ceri scuze. Lasa lumea sa-si spuna civilizat punctul de vedere. Zau asa, Yoyoyoy nu are nicio vina ca acest articol a aparut si pe site-ul nostru.

Pentru ca pur si simplu a fost preluat de pe Onlinesport. Rusinica! Nu ma asteptam de la tine... :0

paulbn19.08.2008 11:45

Nu e chiar asa cum scrie in articol.

Eu sunt din Bistrita. Stelist din Bistrita.

Prima gafa din articol ... cea cu biletele. Nu sunt 15.000. Stadionul are 8000. Minim 2000 de bilete se dau gratuit. Ieri am sunat la club si mi-au zis 30 RON (intrarea generala). Stelistii vor fi parcati cel mai probabil in peluza. In restul stadionului nu se intra cu insemne steliste!

Alta gafa din articol: la meciurile cu Iasi si Craiova a fost 10 ron biletul.

In anii trecuti la meciul cu Steaua biletul erau 20 ron , exceptand Reghin unde a fost 50 RON.

Orice pret va fi la bilet, stadionul se va umple. Si cu 20 de ron , si cu 50 si chiar cu 100 RON. Asa era planul. Daca LPF ar fi pus meciul in nocturna , sa se inaugureze si nocturna , pretul servit ar fi fost 100 RON.

PS.

Pentru cei care veniti la Bistrita , sa va lasati acasa aparatele foto, ca BGS-estii nostri sunt cam zelosi.

Yoyoyoi19.08.2008 11:46

ce diversiuni mamica???

e 50 de lei pretul!!! asta tinand cont ca la Steaua-Galata e 25 la peluza si 50 la tribuna...

si tinand cont ca in meciul trecut de la Bistrita biletul a fost 20 de lei....

si in meciul viitor de la Bistrita tot 20 de lei o sa fie... doar cu Steaua e 50 :wall:

Paul, anul trecut cate bilete s-au vandut la Bistrita? (nu ma refer la mecul de la Reghin) Cati stelisti cu bilete cumparate au ramas la porti pentru ca stadionul era plin cu 20-30% peste capacitate, iar alti mii de oameni cu bilet au ramas pe afara?

Ah... 10 lei a fost biletul cu Iasi si Craiova? Chiar mai enervant

paulbn19.08.2008 12:12

mereu s-au vandut (fie la Bistrita fie la Reghin) bilete peste numarul oficial de 7980 de scaune cate exista;

Altfel nu se explica de ce se sta pe scari, garduri , beton, in picioare, etc

Tot ce am atras atentia , ca sunt niste gafe in articol si atat.

k-steaua19.08.2008 12:14

oameni buni...eu inteleg ca nimic nu mai este in regula in tara asta dar totusi fiecare isi vinde marfa cum crede de cuviinta....daca nu-ti convine ceva ai si o alta alternativa: nu te duci....intr-adevar este o deplasare grea din punct de vedere financiar dar haideti sa terminam cu pomenile: toti vor sa merga gratis, sa intre gratis eventual si de baut gratis....sa fim seriosi, acum se cern suporterii adevarati de cei care vin doar ca e bogea si mai bat si ei pe cineva .....sau mai fura din benzinarie....si este si o lege a pietei care ne spune ca atunci cand o cerere depaseste oferta, obligat va creste pretul....cui nu-i convine poate protesta cum crede el de cuviinta dar in litera legii....asta e libertatea pt care s-a murit in 89....nu sunt bogat dar nici nu ma voi crampona pt 50 lei / bilet.....se putea si mai bine dar daca vrei sa vezi meciul dai banii care ti se cer....

PS sunt curios acum cu cat va vinde copilu' biletele.... :hmmm:

joitaru19.08.2008 12:28

Pai e logic PENTRU EI sa faca chestia asta. Nu prea mai exista bun simt prin Romania, e ceva tipic

La noi de sarbatori se scumpesc toate produsele, in alte tari se ieftinesc. Astia suntem, CALICI, AVARI, sa scoatem cat mai mult de pe urma... nu prea conteaza, bogat, sarac sa le vina banu.

mirceaor19.08.2008 12:37

Vorba aia, prost e cel care da nu cel care cere...

paulbn19.08.2008 12:42

In plus as adauga eu , intr-un orasel ca Bistrita , unde nu vin nici Airon Meidan nici Leni Crevitz , venirea Stelei e cu siguranta in top5 evenimente(de masa) ale anului. Alaturi de zilele municipiului :D

va atacati degeaba... e simpla lege a cererii si ofertei. nu vrei, nu dai. nu cred ca a venit padureanu sa-ti puna pistolul la tampla sa-i dai 50 de lei ca sa vii la meci. stadionul are mai putin de 8.000 de locuri, iar doritori sa vina la acest meci vor fi peste 20.000 de oameni. atunci cand cererea depaseste oferta, e logic ca pretul sa creasca.

«123»