Ahahahahah
Del Piero e sub papuc ![]()
p.s.
Da' cu cine sa te culci? ![]()
![]()
Ahahahahah
Del Piero e sub papuc ![]()
p.s.
Da' cu cine sa te culci? ![]()
![]()
aici se disputa pacea in georgia.... femei mai gasesti![]()
Pai daca toti ar fi praf, cine ar mai avea chef de razboi?
@Adriane
Vezi ca pe alt topic ti-a dat un apropo cu id-urile de mess, asa ca poate te vrea pe tine
![]()
Daca era legala marijuana peste tot in lume, nu s-ar mai bate nimeni cu nimeni.
aici se disputa pacea in georgia.... femei mai gasesti![]()
Pai daca toti ar fi praf, cine ar mai avea chef de razboi?
@Adriane
Vezi ca pe alt topic ti-a dat un apropo cu id-urile de mess, asa ca poate te vrea pe tine
Faza nasoala ca trebuie sa ne strangem tot poporul sa negociem pacea cu-n singur rus =))
Faza nasoala ca trebuie sa ne strangem tot poporul sa negociem pacea cu-n singur rus =))
:biggrin:
ba
io nu vreau pace
io vreau sa merg in abhazia sa omor si io vreo 2-3 abhazi si sa stau la plaja.
in osetia de sud nu vreau sa merg ca e munte.
prefer marea.
Ce gay sunteti mah,daca ati sti ce gagica am,nu ati insela-o nici cu Halle Berry(plm,asta mi-a venit acu in minte)!
P.S.Ma laud!Si nu-s sub papuc!Nici o femeie nu v-a reusi sa tina pe mn sub papuc... ![]()
ma...pune o poza cu pretena-ta daca esti asa smecher ![]()
ba
io nu vreau pace
io vreau sa merg in abhazia sa omor si io vreo 2-3 abhazi si sa stau la plaja.
in osetia de sud nu vreau sa merg ca e munte.
prefer marea.
Eu as vrea pace pt ca in conflictul dintre Rusi si Americani au picat saracii georgieni care n-au vina ...cum am putea sa cadem si noi la mijloc
Ba nu ma provoca!La naiba,se uita la ce scriu si nu ma lasa...ca eu as vrea...
ma...pune o poza cu pretena-ta daca esti asa smecher![]()
Acum cauta pe hai faiv o poza calumea ![]()
@DelPiero10
Ai grija ca la betie toate femeile iti par bune:))))
Bah,asa e! =))
Bah,asa e! =))
Cate palme ti-ai luat cand te-a vazut ce ai scris?
)
Ok ...eu va las....ma bag la somn ca ma trage berea de ochi......Oricum ......as prefera Ungurii in locul Georgienilor ![]()
Ok ...eu va las....ma bag la somn ca ma trage berea de ochi......Oricum ......as prefera Ungurii in locul Georgienilor![]()
Eu as prefera pe oricine in locul ungurilor:))))
Ok ...eu va las....ma bag la somn ca ma trage berea de ochi......Oricum ......as prefera Ungurii in locul Georgienilor
Afara,afara,cu ungurii din tara!
MoWeed: steagro
eu vreau dinamooisti ![]()
Ungurii sunt amenintarea numarul 1 la ora actuala in tara noastra deci nu se poate, plm la Oradea saptamana trecu au fluturat in centrul orasului Steaugurile ungariei si cantau un cantec de genul "noi nu lasam mana dupa drapel , murim cu el in mana , pana ne vom lipii iar de patria mama"
PLM o sa avem un conflict gen Serbia cu Kosovo daca nu actioneaza cineva, pt ca deja tot tineretul secuiesc este crescut in spiritul obtinerii independentei fata de Romania a tinutului Secuiesc.]
Asta pot sa zic ca este tema pe week-ul asta, astept solutii ca acum mi-e foame , fug la Supermarket =)) ![]()