FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce Parere Aveti Despre Roakeri

«123»
CatalinBerceni14.08.2008 09:13

Ma gandeam daca in ultimul timp s-a mai schimbat parerea romanului despre muzica rock si despre persoanele care asculta muzica asta atat de complexa, multi vad in rock doar niste oameni nespalati cu bocanci in picioare si plete. In realitate pot spune ca sunt multi terminati care asculta muzica asta si spun asta ascultand stilul rock de ceva ani, dar sunt si oameni de treaba cu care poti sa bey pana te bagi sub masa .Eu ca rocker spun ca oamenii care asculta stilul asta de muzica sunt la fel ca ceilalti poate putin mai betivi dar in rest nimic special fata de restul lumii.

Astept si parerea voastra (bine ma astept sa ma injure manelistii) despre rock si cei care asculta acest gen de muzica.

6564_rock_music.jpg

adidwu14.08.2008 19:16

Sunt total de acord cu aceste 3 cuvinte:Steaua,Bere ,Rock.

ADDA PRINTZESA14.08.2008 19:17

Rock me baby!!!

DelPiero1014.08.2008 19:22

Puneti intrebarea asta unui manelist! :laugh:

CatalinBerceni14.08.2008 19:32

Hmm, ma asteptam ca atunci cand vin de l-am unca sa gasesc pe aici numai injuraturi de genul : "Roaker nespalat mori..." :D , deci multumesc pt posturi!

Del Piero , am pus intrebarea pentru toti pentru ca mai sunt Houseri,Punkery si probabil Rappery pe la noi pe forum, asta in afara de roakery si manelisti, oricum parerea mea ca orice gen de muzica merita respectat atata timp cat exprima ceva inteligent, si este cu adevarat o muzica reusita, ca asa stiu si eu multe genuri de Rock care nu-mi plac :D

\m/\m/\m/\m/\m/

Imagine052.jpg

STARforce14.08.2008 20:02

Bine mai sunt si genul care asculta "limbi in park" la maxim in BMW-uri.Am intalnit cativa wkendu trecut cand ma intorceam de la mare si aratau la fel de JENIBILI ca manelarii.Sincer nu cred ca erau rockeri ci doar martori sau simulanti.Respect celor care asculta old school.Muzica din ziua de azi e shit pansat.....

CatalinBerceni14.08.2008 20:19

Eu sunt genul care asculta formatii mai clasice ca AC/DC , Pantera, Hammerfall, Queen,Arch Enemy, Riot,Manowar .....si exemplele pot continua, nu sunt adeptul celor de la likinpark si nici a muzicii data in blana la masina la stop mai ales ca este o imprudenta a soferului, sunt mai degraba adeptul castilor la telefon cand sunt la metrou sau in masina :D

adidwu14.08.2008 21:42

Cat timp ma simt eu bine ca ascult rock,parerea celorlalti nu ma intereseaza si nu conteaza.

Ca tot ai pomenit de Pantera ,mare pacat de Dimebag.

AdrianUltras2515.08.2008 06:15

Led Zeppelin Rule!

:punk:

CatalinBerceni15.08.2008 08:58

Ai dreptate, daca asculti Rock nu prea te intereseaza parerea celor din jur, si majoritatea Rockerilor sunt mult mai tari din punctul de vedere al caracterului pt ca nu prea avem Dumnezeu, nu prea ne lasam pacaliti de obiceiurile prostesti gen Dumnezeu sau alte porcarii care au numai tentativa de a manipula populatiile de mii de ani pana in prezent, si as pune o intrebare: Unde a fost Dumnezeu in ultimii 2008 ani? la cafea?

Cel mai clar exemplu este Jiji care spune mereu ca il ajuta Dumnezeu, pey asta insemna sa nu pierdem meciul cu Dinamo, si luam campionatul, sau cati oameni sunt prin puscarii sau omorati, nu prea ia ajutat "Dumnezeu".

So de cate ori joaca Steaua consider doua lucruri capitale fiind ca factori care precedeaza victoria: determinarea echipei si aportul nostru ca suporteri.Pt ca din cate stiu de cand merg pe Stadion, de cate ori Steaua a avut determinare si publicul langa echipa niciodata nu a pierdut si daca a pierdut a facuto cu demnitate si i-am aplaudat tot stadionul.

AdrianUltras2515.08.2008 09:27

N-ai nici un Dumnezeu ma!

CatalinBerceni15.08.2008 09:32

N-am spus ca ai , ziceam un lucru pozitiv despre roakeri........eu am un Dumnezeu numit bere, si asta este langa mine inca de pe la 8-9 ani cand l-am gustat pt prima data, de atunci imi este aproape si atunci cand n-am bani :D...deci e mai eficient decat Dumnezeul crestinilor :))

Apropo Toja este Roaker in sfarsit avem altceva in afara de manelisti si Houseri in echipa, dar inca n-am aflat ce formatii asculta,sper ca nu asculta doar alternativ, si asculta si el niste genuri mai complexe.

AdrianUltras2515.08.2008 09:40
de atunci imi este aproape si atunci cand n-am bani

how?

tell me!

teach me, master!

I will do your bidding...

And together we will drink the universe!

CatalinBerceni15.08.2008 09:57

Pey este simplu!

Proceduri de urgentza in caz ca nu exista finantare pentru consum de Alcool:

1. N-ai bani? au parintii, merge aproape mereu

2.Daca bey salariul cum fac eu in 2 zile ca mine asigurate ca ai cel mai bun prieten roaker si lucreaza ca programator. o sa-ti dea el sa bey pana te pui in cap.

3.Daca ai roakeri de la tine din oras, faci o cheta iesit pe afara si bey pana te pui iar in cap.

4.Daca ai putini bani si ai chef sa bey mult, coniacul Unirea este solutia cred ca cea mai naspa bautra cu care te poti imbata daca o bey seaca.

5. Spune-i prietenei tale ca daca te imbeti potenta ta capata o durata de timp mai mare, daca nu este virgina te va imbata pana adormi in pat cu ea.

6.Daca ai o sticla de alcool dublu rafinat si o sticla de 1,5 de prigat , poti sa ai o bautura alcoolica la 2,5 litrii care iti imbata 3 oameni pe langa tine (dupa un timp nu mai ma imbatam....si tot din proprie experientza, nu incerca sa bey sec ca vomiti 30 de min in continuu)

7. Mergi la patru dimineatza Hard and Heavy(gara de nord) in fiecare dimineatza este un gras care bea de-i sar capacele, o sa-ti dea el niste beri daca stai la masa cu el.

AdrianUltras2515.08.2008 10:00
5. Spune-i prietenei tale ca daca te imbeti potenta ta capata o durata de timp mai mare, daca nu este virgina te va imbata pana adormi in pat cu ea.

Asta nu mai merge ca i-am zis ca meciurile Stelei ajuta la cresterea timpului....

CatalinBerceni15.08.2008 10:06

Pey....nu prea cred ca are ce sa-ti mareasca timpul pt ca gay presupun ca nu esti si toate femeile bune care vin la meci se duc pe la tribune , prin peluze mai rar vezi o bunaciune...deci incearca faza cu alcoolul. Bine daca te imbeti din bere la fel de greu ca mine s-ar putea sa dea faliment sau sa plece la altul ca se plictiseste de cand bey si nu te imbeti :D .

adidwu15.08.2008 10:42

Cataline,esti plin de sfaturi utile!

De fapt cred ca esti un izvor nesecat de povete!

CatalinBerceni15.08.2008 10:59
Cataline,esti plin de sfaturi utile!

De fapt cred ca esti un izvor nesecat de povete!

Eu am incercat sa-l ajut din proprie experientza, cunosc altii care ma fac la capitolul bautura, si la facut rost si la rezistenta si la sex dupa ce bey...deci.....mereu e loc de mai bine.....mai ales daca incerci mereu mai mult....o sa ajungi cu ficatul praf ce-i drept dar nu vei regreta nimik pt ca mereu te-ai distrat,bine asta nu inseamna ca beau tot timpul, sunt la facultate am un job destul de bun... dar asta nu ma poate opri sa nu beau in fiecare seara cand ies de la munca 3-4 beri inainte de culcare :D

AdrianUltras2515.08.2008 11:14

Imunitatea la alcool e o boala care mai devreme sau mai tarziu ne loveste pe toti.

adidwu15.08.2008 16:50

Dati-mi si mie formula secreta a imunitatii la alcool,pentru ca durerea de cap dobandita cu ocazia zilei de Sf.Maria e cumplita

AdrianUltras2515.08.2008 17:42

Desi s-ar putea sa nu ma credeti, eu nu am mahmureala!

Nu stiu de ce.

Probabil din cauza insomniilor....

Sau poate e nevoie sa ai un cap intai ca sa te poata durea :))

DelPiero1015.08.2008 17:58
Dati-mi si mie formula secreta a imunitatii la alcool,pentru ca durerea de cap dobandita cu ocazia zilei de Sf.Maria e cumplita

Frate,eu abia acum incep sa beau(pe gagicamea o cheama si Maria),ce-mi recomanzi?Ea cica nu bea...nu-i nimic,beau si pentru ea! :naughty:

P.S.Catalin din Berceni(stai aproape de mine),nu o sa fii niciodata injurat pe acest forum pentru gusturile tale muzicale!Imi place sa cred ca noi,STELISTII ADEVARATI,incearca sa se feressca cat mai mult de aceasta lepra numita manele...

puyol15.08.2008 18:54
Cel mai clar exemplu este Jiji care spune mereu ca il ajuta Dumnezeu, pey asta insemna sa nu pierdem meciul cu Dinamo, si luam campionatul, sau cati oameni sunt prin puscarii sau omorati, nu prea ia ajutat "Dumnezeu".

e dreptul fiecaruia sa crea da sau sa nu creada in ce vrea sau ce nu vrea.. totusi,cum sa iti dai seama de existenta Sa in functie de ce debiteaza Becali ? in fine..

ontopic: miercuri si azi am avut ocazia sa lucrez cu un rocker si la el am vazut ceva ce nu mai vazusem pana acum... in locul ala mai moale din ureche,unde de obicei iti pui cercelul,nu stiu exact cum se numeste.. ei bine,el si-a bagat un inel tip verigheta cu un diametru sa zicem vreo 1,7-1,8 cm.. dar nu si l-a pus ca si cum ar fi un cercel,adica sa nu va imaginati ca e un cercel putin mai lat caruia eu ii zic inel.. imaginati-va cum pt un cercel normal va faceti gaura cu un ac ceva,un loc indeajuns de gros incat sa treaca o bucatica aia mica din cercel care strapunge urechea.. ei bine,el ca sa-si puna inelul, nu a trebuit sa isi faca cu acul,eu cred ca cea mai rapida metoda ar fi un pick-hummer din ala

adidwu15.08.2008 19:57

pentru.DelPiero10.

La mine Maria e sora mea.

Cat despre bautura incepe si tu cu bere,vorba aceea-bere dupa bere e placere.

AdrianUltras2515.08.2008 20:17

Be ma Tequilla cu Bere ca oricum nu iti mai aduci aminte a 2a zi!

«123»