Bravo Alina Multumim !
Bravo Alina Multumim !
Felicitari. Inca un sportiv ce face cinste clubului de LEGENDA.
Suntem mandri de tine !
Felicitari Alina.
FELICITARI SI LA CAT MAI MUL
TE SUCCESE
Astea sunt momentele pentru care merita sa traiesti; inca am lacrimi in ochi si mi-e greu sa ma adun. Vreau doar sa spun ca, spre deosebire de unii jucatori de tot kktul din echipa de fotbal pentru care stelismul e doar o conjunctura ce duce la umplerea pungii, Alina e o stelista adevarata; nu stiu cati din voi cunosc faptul ca a venit la intalnirea AISS de anul trecut (singura sportiva din CSA Steaua care a participat) unde a tinut un discurs de toata frumusetea. Felicitari, Alina, si-ti doresc sa continui pe acest drum si sa devii o legenda a judo-ului, chiar mai mare decat a fost Ryoko Tani.
Bravo Alina! ![]()
Sper sa urmeze si altele pt sportivii romani!
cat de tare poate sa fie fetita asta .. bravo ei .. in momentele astea nu mai conteaza ca e stelista ..
Felicitari Alina ! Aceste momente te fac sa fii mandru ca esti roman si mai ales ... STELIST !
auzi stire la Pro TV: 'desi e legitimata la Steaua,Mircea Sandu crede ca galeria rrapidului ii va striga numele'...LOL
in alta ordine de idei,FELICITARI ALINA!O sportiva extraordinara,un mare caracter...m-ai facut,dupa muuult timp,sa ma simt mandru ca sunt roman!
am plans de bucurie, o minunatie de sportiva! ce face ea cu 48 kg ale ei, si ce burdihane caram noi :-)
Bravo ALINA Dumitru! Un aur olimpic face mai mult decat toate aberatiile despre Liga 1 de prin presa! Si nu numai.
Inclestare mai mare ca in semifinala cu japonezota n-am vazut in viata mea...
BRAVO ALINA!
Unul din momentele in care poti fi mandru ca esti ROMAN! Cand ma gandesc in ce conditii fac performante acesti sportivi EXTRAORDINARI, mai ca-mi vine sila sa ma uit la alde Lovin, Banel si alti farisei ai sportului, care habar nu au ce inseamna sa te pregatesti in conditiile in care se pregatesc acesti SPORTIVI ADEVARATI!
O idee: daca e in tara, sa vina Alina la meciul cu argesul la stadion si sa fie ovationata asa cum merita de noi toti si sa se organizeze o festivitate de premiere inaintea meciului!
Inca odata BRAVO ALINA!
Mandru ca sunt STELIST!!!
Sper sa se auda tot mai des imnul asta superb la festivitatile de premiere...
mandru ca sunt roman..felicitari Alina si mult succes pe mai departe
Mai cand auzi imnul asta care rasuna peste tot ti se face pielea de gaina!!!cu toate ca pe unii i mobilizeaza imnul pe altii(nationala Romaniei) desi il cantau de mama focului de credeai ca ajungi fluierand in finala ei au demonstrat ca sunt niste papagali!!!Dak ati vazut ca unii chiar plang cand aud imnul ,meritat castiga Aur pt Romania altii iasa in fata sa se akopere de glorie reusind o calificare amarata!!!
Ganditiva ca fetele acestea fie judo,gimnastica au toata ziua antrenament chiar 2 si stau departe de casa la o varsta la care altele zboara din scandal in scandal si aduc ceva pt Romania aduc glorie
noi idolatrizam pe Mutu pe Chivu care dak ar muncii cat fetele astea la un loc cred ca ar juca ceva nu s-ar bater cu pumnu in piept ca ei au calificat nationala sa se gandeasca,ca au avut noroc si cu celelalte echipe care au mai pus probleme!!!
Va amintiti cand l-a injurat Mutu pe Banel la euro!!! asa vrem sa arate 'idolul unei generatii'!!!
Rusine celor care simuleaza sportu !!! felicitari Alina Dumitru
Felicitari tuturor celor care participa la olimpiada si aduc glorie tarii!!!
Forta Steaua
Nimic mai corect, Alynel! Valabil si pentru unii mercenari ce imbraca tricoul Stelei! - la echipa de fotbal ma refer, adica:).
@Alynel
Mare dreptate ai, cantitatea de munca este mult mai mare pentru practicantii multor sporturi olimpice. Asta desi recompensele financiare si conditiile de antrenament sunt precare.
Cum ar fi fost sa se multumeasca si Alina Dumitru numai cu calificarea la olimpiada?
LE:
"Sunt foarte fericita, mi-am indeplinit visul. Am reusit sa o inving pe cea mai titrata judoka din toata timpurile. M-am pregatit mult pentru aceasta medalie. Nu m-am putut abtine sa nu plang: am reusit aurul olimpic. E cea mai frumoasa zi din viata mea. Presedintele Traian Basescu m-a sunat si m-a felicitat. Mi-a spus ca se bucura pentru ce am realizat. Nu am vorbit cu nimeni de acasa", a declarat Alina Dumitru, la iesirea de la controlul anti dopping, la Special.
"A fost destul de greu. Am picat iar cu japoneza si era un pic dificil acest meci, dar am reusit sa o inving, ceea ce ma bucura foarte mult. Victoria in fata japonezei este cea mai importanta din cariera mea. Cum sa nu fie importanta din moment ce Tani Ryoko era cea mai valoroasa sportiva la aceasta categorie si cred ca toata lumea si-ar dori sa o invinga. Japoneza este neinvinsa de ani de zile. Am avut emotii si in finala. Ma gandeam ca am invins cel mai valoros sportiv si sa pierzi in finala ar fi fost mare pacat. M-am adunat si am reusit sa o inving", a spus campioana olimpica a categoriei 48 kg.
"Cand auzi cum iti canta imnul nu poti sa nu izbucnesti in plans. Stii ca o lume intreaga se uita la tine, este un moment foarte emotionant. Pe podium am fost cea mai fericita din lume si am realizat ca mi-am indeplinit visul. Era visul meu de la Atena, cand am ratat medalia", a afirmat sportiva.
Judoka romana Alina Dumitru a castigat, sambata, medalia de aur la Beijing, categoria 48kg, reusind sa treaca in finala de cubaneza Yanet Bermoy printr-un ippon de senzatie.
Alina Dumitru, in varsta de 26 de ani, de cinci ori campioana europeana, nu avea in palmares nicio medalie olimpica, dupa ce la Atena, in 2004, a ratat podiumul terminand pe locul cinci. Pe langa titlurile europene, Alina Dumitru mai are in palmares doua medalii de bronz la Campionatele Mondiale, in 2005 si in 2007.
Tani Ryoko este una dintre cele mai titrate sportive la aceasta categorie, avand in palmares doua titluri olimpice, la Sydney 2000 si Atena 2004 si doua medalii de argint, obtinute la JO-1992 de la Barcelona si la JO-1996 de la Atlanta. Palmaresul impresionant al sportivei japoneze cuprinde si sapte titluri mondiale (1993, 1995, 1997, 1999, 2001, 2003 si 2007). In varsta de 33 de ani, japoneza s-a retras temporar din activitate dupa JO de la Atena, pentru a naste primul ei copil in 2005, insa a revenit pe tatami in 2007, pentru a-si pregati participarea la competitia de la Beijing.
Medalia de aur obtinuta de Alina Dumitru este prima pentru Romania in istoria acestei discipline. Palmaresul romanesc la JO mai cuprinde trei medalii la judo, toate de bronz, castigate de Mircea Fratica si Mihai Cioc la Jocurile Olimpice de la Los Angeles, din 1984 si de Simona Richter, la JO-2000, de la Sydney.
Onlinesport
Mediafax
Pe mine deopotriva m-a bucurat dar si m-a intristat medalia de aur obtinuta de Alina Dumitru. M-am bucurat pentru ca aceasta fata merita medalia de aur la cata munca a depus si cat a suferit in ultimii ani. Ea si alti sportivi fac sacrificii zilnice de care fotbalistii nostri "minunati" nu cred ca au auzit,de fapt ei se plang la orice rahat.
M-a intristat aceasta medalie pentru ca va da sansa unor umflati de a se lauda cu "performantele sportului romanesc". Romania are o medalie de aur la judo datorita alinei Dumitru si atat. Statul roman si-a bagat piciorul in tot sportul romanesc,iar sportivi nostri au ajuns in situatia in care sa se antreneze fara infrastructura necesara. Poate ca la judo mai merge cum mai merge dar ce te faci cu alte sporturi care iti cer investitii majore,in care trebuie sa faci sali,bazine de inot,etc. Pai eu stiu ce faci,te doare in cot si mergi mai departe,ca doar d-aia sportul nu e in primele 10 prioritati ale asa zisului Guvern tariceanu.
Sportivii nostri castiga medalii(indiferent de ce culoare) si dau impresia lumii ca romanilor le pasa de acele sporturi cand de fapt la nivel institutional nepasarea e la ordinea zilei. Nu stiu daca mai este vreo alta tara din lume care sa aiba o medaliata de aur la inot fara sa avem un bazin la standarde olimpice in tara. Jenant. Raman la parerea mea ca aceste medalii sunt doar ale lor,ale sportivilor,nu ale Romaniei pentru ca Romaniei nu i-a pasat de formarea acestor atleti.
Inca o data felicitari Alina!!!
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Recunosc ca nu ma pricep absolut deloc la acest sport si ca azi a fost pentru prima data in viata cand am vazut un meci de judo . Nu am cuvinte pentru performanta Alinei , am stat lipit de televizor chiar daca nu intelegeam prea bine ce se intampla , si m-am bucurat ca un copil cand i-a pus cotul in gat adversarei din finala . FELICITARI ALINA !!! FELICITARI PITI !!!
Ea reprezinta o adevarata sportiva care merita tratata regeste in tara asta de-acum incolo , dar probabil maine pe prima pagina vom avea rapid-CFR .
Succes gimnastelor la 5 dimineata !
pentru cei care probabil nu stiu , eu am vazut acum parca 2 ani , finala UCL castigata de Liberty Oradea la Judo Baieti. Parca aveam si acolo ceva romanasi...careva din Oradea sa confirme ![]()
Ar fi frumos,daca la primul meci pe Ghencea dupa intoarcerea de la Beijing,ciobanul s-o invite pe Alina.Poate la meciul cu Galatasaray. ![]()