FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua și obsedatul Lucescu

«123»
Marius09.08.2008 16:12
@Marius

Articolul asta e clar impotriva lui Lucescu asa cum merita infectul asta. Daca nu ii raspunde nimeni din club macar sa-i raspundem noi, suporterii, prin vocea domnului Ardeleanu.

Asa ca spune-mi mie, dupa parerea ta, ce crezi tu ca si-a dorit domnul Ardeleanu cand a scris acest articol? Tare sunt curios....

hai sa-ti satisfac curiozitatea.

Eu cred ca domnul Ardeleanu si-a dorit ca prin acest articol sa arate cat este de ipocrit si cat de mult minte Lucescu. De ce cred asta? Pentru ca domnul Ardeleanu a luat pe rand afirmatiile lui Lucescu si le-a demontat pe fiecare in parte.

Dar nu-i asa Mo ca era mult mai simplu si mai tru sa scrie doar un "da-l in ma-sa de tigan"?

dee09.08.2008 17:31

domnului Ardeleanu ii cam place sa improaste cu noroi, insa, de data aceasta, are dreptate. Lucescu are obsesia Steaua ( bine, si altii o au) , insa in cazul lui ura si frustraile s-au materializat in infiintarea cooperativei.

AAA .. nuuu, eu am primit acest manifest din partea tertilor mentionati in postul de mai sus. Sunt indignati ca nu pot sa se sarute cu suporterii adversi in timpul meciului. Mi-am facut datoria de mod si am postat opiniile muultmairespectabililordecatmine domni. Si domnisoare (ce badaran sunt).

vad ca vrei sa-mi fii 'secretara' , sa-mi transmiti mesajele... sa inteleg ca te-ai saturat de plimbarile prin benzinarii? nici o problema, trimite-mi CV-ul, poate te angajez.

Stanici09.08.2008 17:40

Pai eu imi fac datoria fara a fi nevoie de remuneratie, don'saoara!! Oricum, am inteles ca se face sesiune de pupat in zone intime pe suporterii adversi. In caz ca nu te afli printre organizatori, vezi ca sunt unul dintrei suporterii adversi de care te poti folosi la nevoie! Da un semn si o rezolvam noi! Adica sunt suporter advers in sensul ca tu tii cu ensepe echipe si eu tin cu Steaua.

Oricum, de ce oare sa intelegi TOT ce am scris pana acum, cand ai vazut ultima mea postare si ti-a trecut isnstantaneu pintre urechi sa ma faci de ras? Vezi ca glumesc la faza cu zonele intime! Sunt stelist si accept numai steliste:))).

@Maruse, vb pe mess despre verze si alte legume. Pana una alta, tu ma faci pe mine prastie fara sa imi dai argumente, fara a lua in seama dreptul meu din nastere de stelist (sau ar fi mai bine daca as fi antistelist?) de a-mi exprima o opinie vis a vis de starea de degradare in care se afla nvelul de sustinere a Stelei de pe siteul asta. In locul tau m-as retrage, la fel de mare succes ati avea si tu si Dee si ailaltii pe dinamoprostia.

HAI Steaua!!! HAI ARMATAAAAA!!!

milovan djilas09.08.2008 18:21

Sper sa n-o fi mai povestit! :kisstogether: In toamna lui 1987, Steaua a facut 0-0 la Bacau iar potaile aveau 1 punct in fata. Poli Timisoara a reusit o victorie neverosimila cu Dinamo, 2-1, in aceeasi toamna, iar finalmente Steaua a luat campionatul. La finalul turului Poli era pe locul 7, iar dupa retur a retrogradat. Dupa un an, Poli era pe primul loc in B, aproape de UTA. De ce va spun toate astea? Pe timpul ala, la Poli era presedinte de club Anghel Stelian, un om apropiat familiei mele - cel putin pe vremea aia, noi, ca si el, fiind brasoveni.

Ne-am intalnit cu el prin decembrie 1988, iar eu, pustan de 13 ani l-am intrebat "Stelule, cum de i-ati batut pe Dinamo acum un an?". Mi-a raspuns ca doar printr-o aparare la sacrificiu, determinare etc, iar la pauza, la 1-0, Mucescu a intrat peste ei in vestiar si le-a spus: "Bai, voi ati innebunit, ce faceti??? vedeti ca daca ne incurcati, la vara o sa cadeti in "B".

Timisorenii au batut, iar nea Mircea a asmutit asupra lor toata dinamoviada: Bacau, Corvinul, Moreni, Victoria, Farul (da, la acea vreme erau cu Dinamo), Brasov si Cluj, pus arbitrii, iar Poli a cazut in B. Chiar si in "B", Lucescu a motivat echipele sa bata Timisoara si sa o lase mai moale cu UTA.

Cam cu de astea se ocupa marele strateg. Totusi, pentru respectarea adevarului, are o semifinala cu Dinamo, 0-1 si 0-1 cu Anderlecht, in Cupa Cupelor 1989-1990.

Stanici09.08.2008 18:28

@ djilas, esti dilau?! Or sa puna astia tunurile pe tine cum ca nu esti stelist adevarat daca nu tii cu mucescu in acest articol! Ai grija! unde te crezi?!! Cumva pe siteul suporterilor Stelei?!!!!!!

Marius09.08.2008 18:31

Nu stiu de ce nu ma mira faptul ca ai inteles fix zero.

In fine, fii un adevarat in continuare.

Stanici09.08.2008 18:37

Dadaaaa, hai sa ne luam cu faze de-astea! Stii bine ca nu vreau sa fiu adevarat, vreau doar sa ma iau de cei ca tine... hai sa ne doara in cot de Steaua si sa ne punem propriile si personalele gandiri p-aici. Recunoaste, de cat timp esti mod, ai inabusit din fasa orice exprimare mai dura a unor suporteri stelisti. Vezi, in plm, ca aici e Steaua, nu taramul tau sau al altora de liniste ! Nu am de gand sa las siteul asta pe mana fifistilor (nu esti stelist, esti suporter fifa). Daca ala mai mare considera ca gresesc, sa ma retrogradeze si sa ma lase in durerea mea.

Virgil09.08.2008 18:38

@ milovan djilas

Antrenorul Timisoarei era daca nu gresesc, Robert Cosmoc, care locuia intr-un bloc de pe str. Banului, colt cu Calea Victoriei. Eram oarecum vecini si intr-o dimineata l-am intalnit in frizerie. Era putin rotofei si il stiam un om blajin. Il intalnisem deseori, mai ales ca in blocul in care locuia aveam un prieten. Nu-l cunosteam decat din vedere pe domnul Cosmoc, dar l-am intrebat fara sfiala, cum de a reusit sa invinga Dinamo. S-a uitat la mine, a zambit fericit si a ingaimat ceva. L-am felicitat. Fericirea era reciproca.

bodanelu09.08.2008 18:46

Marius, spune si tu parerea ta... ca pe a lu` Stanici o stim si e placuta!

Pana la urma suntem stelisti... nu pacifisti. Nu vreau sa stau sa ma pup cu suporterii a 9 echipe care`mi dau mie lectii de "cum sa tin cu echipa mea si cu inca 10 pe langa"

Asta e fotbalul modern, care nu are ce cauta la noi!

Marius09.08.2008 18:47

@ Stanici

Tu ai o mare problema. Ai impresia (total gresita) ca poti judeca in ce masura este cineva "mai stelist" decat celalalt. Ei bine, nu poti si e doar problema ta daca o sa continui in directia asta.

Daca tu spui ca sunt suporter fifa, iarasi e treaba ta. N-am nici timp si nici chef sa-ti enumar "realizarile si sacrificiile" mele pentru Steaua. Eu cu asta am incheiat dialogul pe forum cu tine. Orice nelamurire mai ai discutam intre noi.

LE: bodanelu

Daca o sa citesti primul meu post la articol o sa vezi care e parerea mea. Un articol necesar intr-o anumita masura, de bun simt si care il combate pe Lucescu in primul rand cu argumente, nu cu apelative.

john_8609.08.2008 18:49

oricat de mare antrenor ar fi vreodata Mircea Lucescu, cu toate ca nu e chiar ce vrea sa para a fi, imi va fi imposibil sa simt pentru el altceva in afara de repulsie. el este cel mai infocat antistelist, cam la egalitate cu Borcea. remember sevilla, 7 mai 1986

Virgil09.08.2008 18:54

Dorele,

mi-am spus parerea cu foarte multe ore in urma. ;)

Stanici09.08.2008 18:55

CATRE MARIUS

Bine, bai, Maica Theresa! Fii martirul celor ca tine! ( macar daca ati avea bunul simt sa va exprimati bunul simt in defavoarea Stelei in alta parte).

Nu judec, ba! Constat... cu tristete... ca lasam la o parte Steaua si o dam in... prostii de-ale tale.

Cand spuneai ca abia astepti sa ne bata BGS-ul pe astia, "ultrasii" care sustineam echipa la bine si la rau, cum era, mah?!! JET, peace!

mountytoma09.08.2008 18:56

milog si frustrat din fire, Lucescu va muri intr-o zi de ciuda. va muri de ciuda ca altcineva in Romania a reusit ceea ce el nu a reusit. va muri de ciuda ca nu a antrenat Steaua.

pentru mine a fost mereu un antrenor bun doar sa faca dintr-o echipa de anonimi o echipa de locul 3-4.

nu-l voi ierta niciodata pentru neconvocarea la nationala a jucatorilor Stelei, cand in schimb ne reprezentau cu cinste "supervalori" hunedorene plus altii gen iorgulescu. din cauza alora a fost nevoie de schimbarea antrenorului nationalei pentru a fi convocati si jucatori ca Lacatus, Belodedici, Piturca s a m d.

Lucescu are asupra mea acelasi efect ca si manelele: imi provoaca diaree!

Virgil09.08.2008 18:59

@ Stanici

Ai face bine sa scrii si numele celui caruia ii adresezi micili tale randulete. Ca sa nu existe confuzii. Si hai sa nu transformam in balci articolul lui C. Ardeleanu. ;)

Lucescu are asupra mea acelasi efect ca si manelele: imi provoaca diaree!

:))) Chiar asa ti se intampla? Foloseste cu incredere saprosan sau furazolidon. :)))

Stanici09.08.2008 19:04

Ahem.. bai, cum le-au transformat ei mereu, asa fac si eu, mah! De acum incolo, cat o sa fiu verde, exprimarile tendentioase fata de adersarii Stelei or sa fie permise.

A! si vezi ca nu sunt "micili" sau "marili". Pur si simplu, sunt!

ultrasbr09.08.2008 19:46

Cica jegul de trica a scandat cu cioroii impotriva Stelei inainte de meci.

Ba, ala care o sa-i infiga un scaun in cap retardatului astuia o sa fie un mare om.

[...]

mountytoma09.08.2008 20:50
Cica jegul de trica a scandat cu cioroii impotriva Stelei inainte de meci.

Ba, ala care o sa-i infiga un scaun in cap retardatului astuia o sa fie un mare om.

mai bine facem noi memoriu la Liga sa depuncteze ambele tabere de ciori pentru scandarile la adresa Stelei! ca dl Argaseala, albitru' lu' peshte, se ocupa de altele...

despre tricaputzamica, doar atat: e un complexat care tanjeste inca la banii lui Becali. odihneasca-se in pace, la doi metri sub pamant!

MoWeed09.08.2008 20:54

@ultrasbr

M-am obisnuit ca scandarile astea cu "nu e Steaua" prin tiganie, scandari care pana acum nu au fost pedepsite de nimeni. Cu toate memoriile nu rezolvam nimic....

mecarm10.08.2008 08:54

Si daca...ne trezim cu il muce antrenor la Steaua intr-o zi?O sa spuneti ca sunt nebun dar...totul este posibil,credeti-ma.O sa radeti dar visul lui este sa antreneze Steaua intr-o zi... asa ca PREGATITI-VA!!!!

MoWeed10.08.2008 09:05

@mecarm

Doamne-fereste!!!!!

As muri de nervi cand as vedea taranii care-l aduleaza pe Jiji cum l-ar iubi si pe il muce....

Totusi nu cred ca va pleca de la o echipa la care e pastrat desi rezultatele lui sunt mediocre...

dax4710.08.2008 14:01

Cine va pune sa va uitati la meciurile astora ? Iesiti si voi in oras, e sambata seara, da-o draq.

Steaua e Steaua - titanul fotbalului romanesc si complexul tuturor echipelor din Romania (fie ele dinamu, Rapid, chefere Cluj, etc )

Steaua ii domina la toate capitolele : palmares, suporteri, imagine de piata, rating, spectatori, performante internationale de neimaginat pentru celelalte echipe din campionat. E greu sa traiesti plin de complexe. Si cum altfel sa te manifesti, ca sa te elibereze de stres decat prin violente verbale si chiar si fizice.

Traim intr-o tara de milogi. Educatia e la pamant, sa fii civilizat inseamna sa fii ciudat in ziua de azi, si daca esti si corect e clar ca esti fraier.

Nu cred ca avem ce sa facem atata vreme cat tara asta e plina de dobitoci, mai ales la conducere.

puffin710.08.2008 21:47

my baietzi lasati-l si pe Lucescu asta ca e nuj cum cam aiurea sa va zic ceva dak era asa mare antrenor cum se crede nu il dadea interul afara si din ce cauza o castigat el Lucescu marele antrenor Cupa UEFA va zic eu are un singur nume si are un numar 10 Hagi Hagi nu il mai bagati in seama pe Lucescu e la 60 de ani intelegeti-l:)))

xDaJACKALx10.08.2008 22:03
my baietzi lasati-l si pe Lucescu asta ca e nuj cum cam aiurea sa va zic ceva dak era asa mare antrenor cum se crede nu il dadea interul afara si din ce cauza o castigat el Lucescu marele antrenor Cupa UEFA va zic eu are un singur nume si are un numar 10 Hagi Hagi nu il mai bagati in seama pe Lucescu e la 60 de ani intelegeti-l:)))

ar fii vrut lucica sa castige macar Cupa UEFA

robson11.08.2008 06:23
Ahem.. bai, cum le-au transformat ei mereu, asa fac si eu, mah! De acum incolo, cat o sa fiu verde, exprimarile tendentioase fata de adersarii Stelei or sa fie permise.

A! si vezi ca nu sunt "micili" sau "marili". Pur si simplu, sunt!

Tu ai parerile tale, eu, pe ale mele. Nu scrie in numele meu, cum nici eu nu scriu in numele tau. Mai ales ca e alt articol, care n-are nicio legatura cu discutia trecuta.

On topic: Toata lumea il injura pe buna dreptate pe Lucescu pt comentariile anti-Steaua, dar pe Ghencea a fost aclamat la Seara Campionilor, in timp ce foste glorii ale Stelei erau trecute cu vederea. Stiu ca n-au fost doar stelisti pe stadion, dar oricum.

«123»