FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua și obsedatul Lucescu

«123»
fcsteaua.ro09.08.2008 10:48

Încãrcat fiind de energie negativã, în urma unui schimb de replici, ce confirmã cã inventatorul teatrului absurd nu putea fi decât român, cã tot am pomenit mai sus de un rinocer (tu zici cã un anume lucru e negru, ei te contreazã zicând cã are destul alb, revii, cum e la modã sã se spunã, punctual, ei divagheazã și mai abitir: c-ai fi bãtrân, deci învechit, arogant - cumplitã aroganțã-i adevãrul -, misogin și mare lucru-cum te legi de negru, dacã n-oi fi și rasist), n-am avut când aborda subiectul Lucescu. Nu trece o lunã de la Dumnezeu fãrã ca Il Luce sã nu-și aminteascã de Steaua, satanizând-o. Același scenariul al steauafobului: încropește un interviu cu ziariști mânjiți, pe care-i cumpãrã cu o cinã (nu de tainã, de tain), în care dupã ce se autoproclamã printre primii 10 antrenori ai Europei (absurd, n-ai cum fi acolo, când cu Sictirul tãu n-ai prins nici mãcar o semifinalã europeanã ?) și-și vomitã imprecațiile. Totul e cusut cu ațã albã, ceea ce iese și mai în relief din cauza tenului tuciuriu. Ediții revizuite și adãugite dupã baronul Munchausen. La intervenția sa din 22 iulie, mai apare o nãscocire: Valentin Ceaușescu i-ar fi cerut de douã ori sã pãrãseascã România, pentru ca Steaua sã nu mai aibã o concurentã: "Mi-am fãcut la Dinamo o echipã puternicã și competitivã, dar nu puteam sã câștig campionatul, deși meritam și aveam valoare, din cauza Stelei". Dacã n-ar fi incoruptibila statisticã, s-ar gãsi câțiva naivi sã-l creadã. Dar în vreme ce echipa din Ghencea prindea trei semifinale europene, cu vârfurile Sevilla și Barcelona, groparii de lângã Spitalul de Urgențã, în frunte c-un Lucescu cu ochii roatã dupã pomeni, ce-mi fãceau ? Ieșeau din primul tur al cupelor europene (inferioare Cupei Campionilor Europeni), trei ediții consecutive, cu vârful rușinii, care ar trebui sã-i tiranizeze toatã viața: 0-1 și 1-2 cu 17 Nentori Tirana. Cine n-o lãsa atunci pe competitiva Dinamo sã câștige ? Alt Valentin, probabil Ballantine's. Cât despre alegația cã Steaua a câștigat cu noroc trofeul suprem european, numai un ghinionist și un complexat ca Lucescu putea scoate de sub cârlionți o asemnea gogomãnie.

Când au cãzut Ceaușeștii, Lucescu a luat eventul: are formal dreptate, dar uitã sã spunã cã titlul l-a câștigat doar la un punct diferențã, dupã rejucarea meciului cu Farul (în prima partidã, utilizase doi jucãtori de la naționalã și FRF a dat meci pierut cu 0-3; apoi s-a rejucat, deci un titlu însușit cu "metode specifice"). Sã mai destrãmãm o inepție: Steaua ar fi fost a Ceaușeștilor (aparent mai suportabil, decât a "prostãnacului" Postelnicu). Dar în sfertul de secol ceaușist (1965-1989) protejata Steaua a câștigat de 8 ori titlul. Dar urgisita Dinamo ? Tot de 8 ori. Ori n-a fost niciuna echipa familiei domnitoare, ori au fost amândouã!

Anecdota cu datul afarã de la echipa naționalã dupã 4-0 cu Austria e fumatã. Oficial prima reprezentativa a fost condusã de tandemul Lucescu-Ienei, dupã care nea Imi a preluat cârma de la falimentarul Lucescu(0-1 cu Irlanda de Nord la București din cauzã cã antistelistul Il Luce miza în continuare pe obosiții juveți și expirații de la Corvinul: pentru asmenea rezultat cum sã pretinzi cã te aclama mulțimea, stârnind gelozia clanului ?). O altã constatare din care cauzã mincinosul va muri într-o zi de inimã rea e faptul cã falanga antrenorilor dinamoviști(Angelo-Il Luce) au realizat cu naționala numai 2 calificãri la turnee finale, iar troica steliștilor(Ienei-Iordãnescu-Pițurcã) 6, cu acel vârf american din 1994(și de n-ar fi fost gafeurul portar, Prunea...). Raptul ghetei de aur-via Cãmãtaru, ca o formã de protest la dominația abuzivã a Stelei, poate constitui material de studiu la toate penitenciarele lumii. Complexul lui Mircea Lucescu fațã de Steaua e fãrã lecuire: el niciodatã nu va putea egala performanțele(e drept uluitoare ale Stelei) decât fragmentar. Iar trofeul unic al Europei, niciodatã. Ni-cio-da-tã!

Constantin Ardeleanu

Living_Dead_Stripper09.08.2008 11:08

Nu Ceausestii a fost principalul rau al acestei tari. Cateii din jurul lor, securistii, pupincuristii si aplaudacii, care dealttfel i-au omorat chiar in ziua de craciun, astia au fost SUNT si VOR FI tumoarea maligna din pieptul acestei tari.

Pentru cei care nu stiu, infectul KGB-ist Cornel Dinu (un alt simbol dinamovist) a fost cel care l-a adus la televiziune pe Iliescu, in ziua de 22 decembrie 1989...

dinam0 a fost echipa securitatii iar securitatrea a fost dinamovista, asa cum garoiul batran stralucescu-minune este un simbol reprezentativ al spiritului dinamovist, care inseamna numai frustrare!

chewie09.08.2008 11:13

in sfarsit cineva are initiativa de a-i da o replica lui il mucea.....m-am saturat sa tot vad famelia frustratilor din fotbalul romanesc....doi imbecili ce dau vina pe nereusitele lor pe echipa care le pune in umbra jumatatile de victorie....pacat ca nimeni din stafful Stelei nu face acelasi lucru....felicitari domnule Ardeleanu pentru inca un articol exceptional...

MoWeed09.08.2008 11:16

Acest jeg si-a facut din a ataca Steaua scopul vietii.

Cand Steaua castiga Cupa Campionilor Europeni, lotul nationalei antrenate de el era format in mare din dinam0-visti de-a lui si asta spune multe despre frustrarea lui. Nu inteleg de ce se baga mereu in seama facand deliciul catorva ignoranti care sunt fanii lui dinam0 si Rapid(sunt sigur ca si intre fanii acestor echipe sunt anumite persoane care recunosc adevarul). Mai bine si-ar vedea de Sahtiorul lui unde cu investitii de zeci de milioane de euro e incapabil sa depaseasca grupele UEFA Champions League...

CaTaLiNsm StElIsTu09.08.2008 11:18

Felicitari ne'a Constantine!Pacat ca frustratul Il Muce,pardon...Luce :shit: ,nu are"privilegiul"sa citeasca acest articol.

Dar pana la urma stiti vb aceea :"zica lumea ce o vrea cea mai buna e tot Steaua!!!!!!"

AdrianUltras2509.08.2008 11:25

Acest aripios cu trecut de catea pe nume stralucescu nu imi mai e antipatic.

Inainte il uram.Dar acum ma amuza.

Pot sa spun chiar ca imi e mila de el.(bine, cine ma stie, stie ca mi-e mila de toti prostii)

Deja toate rautatile astea ale il luceului si-au pierdut din semnificatie.

La fel ca o injuratura repetata la nesfarsit.

La inceput te supara, dar dupa ce e repetata de 10 ori deja nu mai are aceeasi semnificatie.

Asa si mircica cel mic.

In fiecare luna el ataca Steaua profitand de faptul ca OAMENI(nu milogi ca el - si cand zic tigan aici, nu ma refer deloc la rromi) ca Emeric Ienei sau Puiu Iordanescu nu ii raspund.

I-a raspuns Hagi o data.Si mie mi-a fost destul.

Se pare insa ca lui nu ii e.

Inca il mananca.URA, CIUDA!!!

Il dor toate astea, inca!

Pe marele stralucescu, regele blaturilor!

In afara de supercupa europei castigata cu Galata lui Terim, lucelu nu are nimic in palmares.

A castigat campionate doar acolo unde a putut sa faca blaturi(credeti ca au scapat turcii de el de bun ce e?).

Cu Brescia era ca crapidul, ABBA (un an in a, 2 in b, unul iar in a).In Romania a facut "performante" la dinam0(no comment) si crapeed(castigand un campionat de multi considerat murdar). La Inter i-au dat aia m...ere(evident), in frunte cu Ronaldo.

Si la sahtior sta pe banii miliardarului si tot si-o musca din cand in cand(vezi 4-0 anul trecut cu Dnepropetrovskul lui Protasov), ca nu le poti cumpara pe toate!

Despre declaratia asta a lui, am mai vorbit.

Povestea de fapt statea altcumva.

Cam asa:

Valentin:"Mircea, pleaca din tara, sa nu ne mai faci de rusine cu dinam0 al tau, ca nu avem nevoie de voi sa pierdeti cu echipe gen 17 nentori.S-asa in Europa face Steaua totul."

Bineinteles ca masivul antrenor a inteles ce a vrut.

Ice_Angel09.08.2008 11:30

Lucescu s-a cam plictisit sa se tot bata cu lvov&co. si probabil ca vrea si el putin spatiu in media si din cauza asta iese cu declaratii urate la adresa Stelei...Pacat de munca de antrenor pe care o strica cu gura

Stanici09.08.2008 12:00

Domnule Ardeleanu, tin sa imi exprim indignarea vis a vis de articolul dumneavoastra. Pai daca omul are o anumita parere , are tot dreptul sa si-o exprime, chit ca da in Steaua. Dumneavoastra, ca antrenor, ce rezultate ati avut incat sa va arogati dreptul de a da in acest cetatean al Romaniei?

Eu mi-as dori sa facem din acest site fieful tuturor anti-stelistilor, pe care sa ii respectam si in niciun caz sa ii jignim, cum a facut porcul ala de Stanici, care a inteles in mod gresit ca despre Steaua nu se gandeste , se simte!

Frati stelisti, uniti-va! Haideti sa ne pupam bot in bot cu toti tiganii si cu potaile care lovesc in Steaua, sa vada lumea ca si atunci cand vine vorba de Steaua, putem, prin o atitudine plina de servilism, sa uitam de clubul nostru si sa tinem cont nu de simtiri ci de o ratiune nenecesara in cazul de fata.

Semnat:

Marius, Dee, Robson & CO

P.S. - in cazul in care aceasta postare a fost scrisa de o persoana de sex feminin, sa nu va puna mama naibii sa o contestati, ca noi suntem cavaleri si luam partea fetitelor, indiferent de preferintele lor fotbalistice pentru ca, inca odata, Steaua vine ultima in gandul nostru si ne place sa aratam lumii ca stim bunele maniere.

Semnat:

Atarnachii.

MoWeed09.08.2008 12:03

@Stanici

Cel mai tare post de pana acum! Mare dreptate ai....

Stanici09.08.2008 12:16

AAA .. nuuu, eu am primit acest manifest din partea tertilor mentionati in postul de mai sus. Sunt indignati ca nu pot sa se sarute cu suporterii adversi in timpul meciului. Mi-am facut datoria de mod si am postat opiniile muultmairespectabililordecatmine domni. Si domnisoare (ce badaran sunt).

kosm1n09.08.2008 12:23
Domnule Ardeleanu, tin sa imi exprim indignarea vis a vis de articolul dumneavoastra. Pai daca omul are o anumita parere , are tot dreptul sa si-o exprime, chit ca da in Steaua. Dumneavoastra, ca antrenor, ce rezultate ati avut incat sa va arogati dreptul de a da in acest cetatean al Romaniei?

Eu mi-as dori sa facem din acest site fieful tuturor anit-stelistilor, pe care sa ii respectam si in niciun caz sa ii jignim, cum a facut porcul ala de Stanici, care a inteles in mod gresit ca despre Steaua nu se gandeste , se simte!

Frati stelisti, uniti-va! Haideti sa ne pupam bot in bot cu toti tiganii si cu potaile care lovesc in Steaua, sa vada lumea ca si atunci cand vine vorba de Steaua, putem, prin o atitudine plina de servilism, sa uitam de clubul nostru si sa tinem cont nu de simtiri ci de o ratiune nenecesara in cazul de fata.

Semnat:

Marius, Dee, Robson & CO

P.S. - in cazul in care aceasta postare a fost scrisa de o persoana de sex feminin, sa nu va puna mama naibii sa o contestati, ca noi suntem cavaleri si luam partea fetitelor, indiferent de preferintele lor fotbalistice pentru ca, inca odata, Steaua vine ultima in gandul nostru si ne place sa aratam lumii ca stim bunele maniere.

Semnat:

Atarnachii.

Nu ar trebui sa ne inversunam dar hai sa fim seriosi ce rost avea comentariul ala din partea lui Lucescu? Adevarul e ca e un frustrat!

AdrianUltras2509.08.2008 12:25

Stanici, As putea sa zic ca esti chiar porc.

Stanici09.08.2008 12:27

Bai frate, lasa-ma cu "hai sa nu ne inversunam" !! M-am saturat, pe bune, mi-au ajuns pana la gat sclifoselile, imi vine sa mor cand aud asa zisi stelisti "neinversunadu-se". Trecem printr-o pasa proasta la nivel de echipa, conducere, joc, e momentul sa strangem randurile si sa fim inversunati!!! daca o tinem in halul asta, o sa fim luati de sclavi peste tot. Chiar si pe acest site.

O sa lipsesc cateva ore, am de pus la punct cateva amanunte in legatura cu plecarea la istanbul. Fiti siguri ca o sa va dau replici cand ma intorc daca aveti ceva cu mine!

Numai bine!

bodanelu09.08.2008 12:51

porcu, porcu, porcu, porcu, porcu!!!!!

Virgil09.08.2008 12:58

Am citit si eu afirmatiile facute de Lucescu si am fost uimit. Cu ceva timp in urma vorbea la modul elegant despre Steaua, in virtutea bunelor relatii pe care le are cu Becali.

Sunt convins ca iesirea lui in media cu acele aberatii, se datoreaza faptului ca galeriile noastre (N si S), l-au perpelit la foc mic pe fi-su, la meciul contra Brasovului si iesirii oarecum neasteptate a lui Marius Lacatus, dupa marcarea unui gol.

Tot ce a spus acolo e ranchiuna, e frustrarea pe care a trait-o toata viata vis a vis de CCE cucerita de Steaua in 7 mai 1986. Si nu numai pentru cea mai inalta performanta a fotbalului romanesc, ci si pentru faptul ca de-a lungul timpului le-am fost superiori. Istoria nu minte. Noi 23 de titluri, ei 17. Ca sa nu mai vorbesc de Cupe ale Romaniei, de numar de suporteri si simpatizanti, stadion, samd.

Si a mai spus ceva si de PCR. :))) Hai sa fim seriosi, PCR-ul avea treburi mult mai serioase decat de a se baga in problemele fotbalului.

Haideti sa-l intrebam de ce dadea Militia amenzi de circulatie, le suspenda permisele de conducere, nu le elibera pasapoarte, arbitrilor care aveau curajul sa nu avantajeze pe fata, echipa din Stefan cel Mare. Si multe altele.

Toata aceasta revarsare de ranchiuna, amestecata cu invidie si rautate, tradeaza un caracter lipsit de eleganta, al unui om format de clubul Dinamo.

Imi e mila de el.

Apreciez promptitudinea maestrului Ardeleanu de a raspunde pe cel mai nimerit ton Lucescului cel Batran.

AdiM09.08.2008 13:12

Stanici, ca tot vrei sa comentez, daca ai fi citit ce ti-am zis azi sa citesti, vis-a-vis de romani, ''Politicianismul ne omoara. (...)În locul omului slab și învins, care se apleacã mereu la toate bãtãile de vânt, om care covârșește, ca numãr, în politicã, ca și în celelalte ocupații, trebuie sã creem Neamului acesta un învingãtor.''

I.N.Money09.08.2008 13:29

Mi-ar placea sa ii aud acum cum il justifica "stelistii" care il aplaudau pe acest infect la gala lui Popescu acum cateva luni . " Doar in Ghencea se poate intampla asa ceva " urla Muce prin presa , uitand ca in tigania lui din Giulesti ai nevoie de umbrela pentru a sta pe banca si pentru a te apara de "respectul" rapidistilor .

Muce Junior merita o primire mult mai dura ( chiar daca unii alergau dupa autograful lui ) nu pentru ca e fiul acestui nesimtit umflat de presa romana , ci pentru ca la fel ca taica-su are un singur high point in viata , acela de a vorbi despre Steaua .

Au trecut deja 10 ani de la replica lui Hagi si acest mizerabil inca vorbeste fara sa atraga o replica care sa ii inchida gura definitiv , ba chiar incepe sa fie agreat in Ghencea . Ma uit la oameni care au fost contemporani cu el ( Dinu ) , care urasc Steaua si port probabil aceeasi frustrare specifica anti stelistilor , insa care nu vorbesc cum o face acest Mucescu , marele antrenor Mircea Mucescu .

Pacat de el , medicamente pentru frustrare inca nu s-au inventat .

MoWeed09.08.2008 13:35
Mi-ar placea sa ii aud acum cum il justifica "stelistii" care il aplaudau pe acest infect la gala lui Popescu acum cateva luni .

Pai o sa zica: "a fost un exemplu de civilizatie" sau mai stiu eu ce alte tampenii.

danimarcu09.08.2008 13:48
Mi-ar placea sa ii aud acum cum il justifica "stelistii" care il aplaudau pe acest infect la gala lui Popescu acum cateva luni .

Ma indoiesc ca erau acolo numai stelisti...

La vremea respectiva am gandit ca e un gest de superioritate...

Dar ce-i poti face unui frustrat,ca boala asta nu are leac?Probabil ca mucescu se culca si se trezeste cu gandul la Steaua,asa ca e pedepsit pe veci.Ce cosmaruri trebuie sa aiba fatalaul!...

Bun articolul,dar cred ca aparitia lui in media reprezenta un raspuns mai potrivit si mai bine directionat.Ma indoiesc ca el va avea ecou fiind prezent doar aici...

Marius09.08.2008 14:29

In primul rand, Staniciule, esti prastie... credeam ca ai inteles cate ceva din ce am discutat.. in fine, de acum nu ma mai obosesc.

In al doilea rand, un articol necesar. Doua lucruri le regret insa. 1. faptul ca acest articol are toate sansele sa "evolueze" intr-unul de tip "da-l in ma-sa pe tiganul de Lucescu", si nu cred ca asta si-a dorit domnul Ardeleanu.

2. Faptul ca nici acest articol, nici alte 1000 nu-l vor opri pe Lucescu din declaratiile belicoase la adresa Stelei.

P.S. Uitasem, Staniciule, chiar esti prastie... fara 'sto.

MoWeed09.08.2008 14:49

@Marius

Articolul asta e clar impotriva lui Lucescu asa cum merita infectul asta. Daca nu ii raspunde nimeni din club macar sa-i raspundem noi, suporterii, prin vocea domnului Ardeleanu.

Asa ca spune-mi mie, dupa parerea ta, ce crezi tu ca si-a dorit domnul Ardeleanu cand a scris acest articol? Tare sunt curios....

kosm1n09.08.2008 15:04
Bai frate, lasa-ma cu "hai sa nu ne inversunam" !! M-am saturat, pe bune, mi-au ajuns pana la gat sclifoselile, imi vine sa mor cand aud asa zisi stelisti "neinversunadu-se". Trecem printr-o pasa proasta la nivel de echipa, conducere, joc, e momentul sa strangem randurile si sa fim inversunati!!! daca o tinem in halul asta, o sa fim luati de sclavi peste tot. Chiar si pe acest site.

O sa lipsesc cateva ore, am de pus la punct cateva amanunte in legatura cu plecarea la istanbul. Fiti siguri ca o sa va dau replici cand ma intorc daca aveti ceva cu mine!

Numai bine!

Cu acest articol i s-a raspuns lui Lucescu asa ca inversuneazate singur prietene! Noi nu raspundem la cald cum face Becali! Raspundem calm si cu cap! Tine minte!

zob7909.08.2008 15:10
acest articol are toate sansele sa "evolueze" intr-unul de tip "da-l in ma-sa pe tiganul de Lucescu", si nu cred ca asta si-a dorit domnul Ardeleanu.

Ba eu cred ca exact asta si-a dorit domnul Ardeleanu. Mi se pare totusi ca articolul e cam lung; intrucat frustrarile non-competentei tuciurii sunt cunoscute de toti stelistii, nu cred ca mai avea rost sa le expuna si demonteze aici; era suficient un "Il muce de **** sa ne-apuce", plus o invitatie catre noi de a gasi rime cit mai potrivite

w3bmaster09.08.2008 15:24

Eu atat zic

Tiganu tot tigan ramane :)

lupi09.08.2008 15:57

Nici rachita nu-i ca pomu, nici tiganu nu-i ca omu.

«123»