Nu stiu de ce dati verdicte d-lor autori de articole. Si imai ales in numele cui? Care va sunt argumentele de ordin tehnico-tactic? De ce nu va limitati la latura informationala ?
Chestii de genul "Lacatus nu e antrenor e un lucru deranjant de vizibil", sau "folosirea unor sisteme tehnice uluitor de neinspirate".... pur si simplu ma uimesc.
Sunteti toti cumva absolventi de Coverciano iar eu sunt singurul ratacit pe aici...?
Veti raspunde ca libertatea inseamna dreptul la opinie. In regula...Dar libertatea nu inseamna dezinformare sau manipulare. Din pacate voua (cei care postati articole anti -Lacatus) v-ar placea si v-ar bucura sa va impartasim toti opiniile...si sa ne terfelim in buna traditie romaneasca simbolul.
Argumente de genul "platesc deci am voie sa cer si sa contest" nu tin... Platesti ca sa vezi Steaua jucand...nu neaparat castigand. Platesti biletul la meci, dar nu ti se da garantie ca la un produs. Plata unui bilet nu implica un contract in care Lacatus, Dayro, Radoi et co au clauze speciale pe care trebuie sa le indeplineasca fata de noi. Vii la meci de placere (se presupune) si nimeni nu te obliga sa faci asta sau sa fii suporter al Stelei.
In ultimii ani -de la Stoichita incoace- nu a existat om pe banca tehnica sa nu fie contestat, blamat injurat. Piturca ne-a adus un titlu, si apoi dezastrul...Protasov spectacol dar si ineficienta. Zenga rezultate si catennacio, Oli o semifinala UEFA (cine-ar fi crezut) si un titlu dar si englezescul kick & run care nu a reprezentat Steaua. Apoi, Hagi care nicaieri nu a facut mai nimic, criticat si adulat, iar acum Lacatus...care ne-a dus in lupta pentru titlu cand nimeni nu spera nici la locul 2. (Si nu fiti ipocriti, recunoasteti...) incercand totodata sa aduca un joc mai spectaculos.
Dar ne trebuie continuitate...de asta are nevoie antrenorul Lacatus. Iar daca rezultatele pe termen lung "nu vor canta cu el", ca sa parafrazez un alt simbol...fiti siguri ca va avea demnitatea de a se retrage.