FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Avem sau nu obligatii catre Lacatus?

«123»
Azazello05.08.2008 12:10

Nu stiu de ce dati verdicte d-lor autori de articole. Si imai ales in numele cui? Care va sunt argumentele de ordin tehnico-tactic? De ce nu va limitati la latura informationala ?

Chestii de genul "Lacatus nu e antrenor e un lucru deranjant de vizibil", sau "folosirea unor sisteme tehnice uluitor de neinspirate".... pur si simplu ma uimesc.

Sunteti toti cumva absolventi de Coverciano iar eu sunt singurul ratacit pe aici...?

Veti raspunde ca libertatea inseamna dreptul la opinie. In regula...Dar libertatea nu inseamna dezinformare sau manipulare. Din pacate voua (cei care postati articole anti -Lacatus) v-ar placea si v-ar bucura sa va impartasim toti opiniile...si sa ne terfelim in buna traditie romaneasca simbolul.

Argumente de genul "platesc deci am voie sa cer si sa contest" nu tin... Platesti ca sa vezi Steaua jucand...nu neaparat castigand. Platesti biletul la meci, dar nu ti se da garantie ca la un produs. Plata unui bilet nu implica un contract in care Lacatus, Dayro, Radoi et co au clauze speciale pe care trebuie sa le indeplineasca fata de noi. Vii la meci de placere (se presupune) si nimeni nu te obliga sa faci asta sau sa fii suporter al Stelei.

In ultimii ani -de la Stoichita incoace- nu a existat om pe banca tehnica sa nu fie contestat, blamat injurat. Piturca ne-a adus un titlu, si apoi dezastrul...Protasov spectacol dar si ineficienta. Zenga rezultate si catennacio, Oli o semifinala UEFA (cine-ar fi crezut) si un titlu dar si englezescul kick & run care nu a reprezentat Steaua. Apoi, Hagi care nicaieri nu a facut mai nimic, criticat si adulat, iar acum Lacatus...care ne-a dus in lupta pentru titlu cand nimeni nu spera nici la locul 2. (Si nu fiti ipocriti, recunoasteti...) incercand totodata sa aduca un joc mai spectaculos.

Dar ne trebuie continuitate...de asta are nevoie antrenorul Lacatus. Iar daca rezultatele pe termen lung "nu vor canta cu el", ca sa parafrazez un alt simbol...fiti siguri ca va avea demnitatea de a se retrage.

Catalyn0705.08.2008 12:32
problema este patronul, nu antrenorul!

momentul de cumpana a fost anul trecut cand s-a "impacat" galeria cu patronul

daca nu putem protesta impotriva patronului, mi se pare nedrept sa protestam impotriva antrenorului

:steag_cruce_invers:

ai perfecta dreptate. Dupa pararerea mea, orice antrenor care ar veni acum la Steaua nu poate antrena la "capacitate" maxima, din cauza patronului, care-si baga nasu peste tot.

iar daca totusi ar veni un antrenor care nu ar accepta sa se bage patronul peste el, ar pleca dupa maxim 2 luni. ( fortat fiind de conducere )

enjoy05.08.2008 12:40

va intreb pe toti "carcotasii" impotriva lui Lacatus: in cat timp ati performat la slujba? a avut cineva rabdare cu voi? ati fos sustinuti de colegii mai experimentati sau ati fost huliti? dupa ce veti gasi raspunsurile, strict obiective, sa-mi spuneti ce facem cu Lacatus. succes!

joseph05.08.2008 13:17
Nu avem nici o obligatie fata de Lacatus, singura noastra obligatie este fata de Steaua, iar pentru binele acestei echipe, Lacatus trebuie demis urgent!

multitudinea de argumente prezentate ma face sa imi exprim uluirea... si sa iti multumesc ca ai deschis ochii tuturor prin acest post

LARI05.08.2008 13:32
Nu stiu de ce dati verdicte d-lor autori de articole. Si imai ales in numele cui? Care va sunt argumentele de ordin tehnico-tactic? De ce nu va limitati la latura informationala ?

Chestii de genul "Lacatus nu e antrenor e un lucru deranjant de vizibil", sau "folosirea unor sisteme tehnice uluitor de neinspirate".... pur si simplu ma uimesc.

Sunteti toti cumva absolventi de Coverciano iar eu sunt singurul ratacit pe aici...?

Veti raspunde ca libertatea inseamna dreptul la opinie. In regula...Dar libertatea nu inseamna dezinformare sau manipulare. Din pacate voua (cei care postati articole anti -Lacatus) v-ar placea si v-ar bucura sa va impartasim toti opiniile...si sa ne terfelim in buna traditie romaneasca simbolul.

Nu sunt absolvent de Coverciano si nu am jucat in viata mea jocuri gen FIFA. Am doar experienta mai multor ani de antrenamente tactice facute cu antrenori cu patalama si multe lecturi pe astfel de teme.

Parerile mele despre antrenorul Lacatus nu se rezuma la ce am scris in materialul de mai sus si imi reprosez acest lucru. De altfel, am postat si un comentariu la articolul D-lui Mihai Somanescu, in care am spus si ce-mi place la Lacatus-antrenorul, precum si motivul pentru care eu cred ca el trebuie sa ramana in Ghencea.

Dar sa stii ca in materialul de mai sus am mai notat si altceva: "Nu am inteles o groaza de lucruri pe care Laca le-a facut ca antrenor in Ghencea, asa cum sunt uluit cum de jocul in viteza, din cel mult doua atingeri, pe care l-a cerut inca din amicalele din iarna nu intra in reflexele jucatorilor." Cu tot respectul, de asta ce zici?

Nu am vrut sa insist insa asupra calitatilor sale de tehnician pentru ca am vrut sa scot in evidenta un aspect exact opus: lipsa de rabdare pe care o au multi dintre suporteri la adresa lui. Tocmai cu el! Am vrut sa evidentiez o stare de spirit groaznica: Lacatus e la un pas sa pateasca precum o alta legenda a Stelei, Victor Piturca. Nu intamplator am amintit episodul din Saptamana Mare.

Inchei trimitandu-te din nou la materialul de mai sus: "Daca nu avem rabdare cu Lacatus, cu cine mai putem avea?"

Acum o sa te rog sa-mi raspunzi: cat de mult am manipulat si cat de rau am terfelit eu imaginea lui Lacatus?

arpi_anglia05.08.2008 15:39

Hai Salut,

Personal nu inteleg de ce tot mereu trebuie sa ne legam de trecut si sa aminitm ca datorita lui Laca avem palmares si una si alta. Corect sunt intru-totu de acord cu voi, insa de aici si pina la "a inghiti in sec pt rezultate" eu zic ca este o diferenta uriasa. Haideti sa nu ne mai bazam tot atita pe idoli si legende si sa vedem dincolo de carierele lor de fotbalisti

si sa ne axam pe rezultatele de antrenorat. Daca esti un elev silitor nu trebuie neaparat ca sa fii si un manager silitor.

Fara indoiala ca Laca reuseste sa isi aproprie jucatorii de el unul din factorii importanti insa mai trebuie sa le insufle tactica de joc, daruinta, motivare si altele. Eu sincer cred ca Laca isi doreste foarte mult, asa de mult incit citeodata si-ar dori sa intre chiar el pe teren si sa traga echipa dupa el. Din nefericire insa cred ca mai mult de atit nu poate. S-ar putea ca pe viitor sa devina un antrenor extraordinar insa pina atunci el mai are nevoie de experienta si mai ales rezultate. Ce tot sa ne mai ascundem dupa deget, cite rezultate notabile am avut cu el pe banca? Meciu din" returul trecut cu "chefereu" si care a fost datator de speranta si doar atit. Trebuie in acelasi timp sa recunoastem ca am ajuns pe locul 2 din cauza mai multor circumstante care ne-au favorizat rezultatele (vezi meciurile cu Rapid, Craiova si altele). Poate o sa atrag nemultumiri din partea celor care cred si in sansa, insa hai sa ne uitam in trecut si sa ne intrebam cind s-a mai intimplat ca Steaua sa aiba nevoie de sansa? Nu, celelalte echipe se gindeau la sansa cind jucau contra Stelei.

Deci eu zic ca ar trebui sa avem parte de un antrenor care sa le evidentieze calitatile pe care le au fotbalistii nostri si nu unul care sa inceapa sa ii invete pe jucatori pozitii noi pe care sa joace. Dak asta se intelege prin crearea unui stil de joc eu unul ma las pagubas si imi este frica de meciurile care vor urma. Steaua este cel mai iubit club din Romania si nu un experiment de laborator pt crearea de o rasa de "ovine" care sa joace fotbal pt oierul preamarit. Sa-mi fie iertat!

Forza Steaua!!!

adriSteaua05.08.2008 20:15

Fiecare parte a venit cu argumentele ei, mai mult sau mai putin intemeiate.

Ca privitor de fotbal - si ca antrenor de tribuna sau TV, nici eu nu sunt incantat de jocul echipei. Insa, fata de meciul de la Vaslui, la jocul cu Brasovul s-a vazut altceva (daca ma insel, mea culpa): o ameliorare, un progres - fie el cat de mic - dar care promite. Si nici eu nu inteleg anumite abordari tactice si nici introducerea anumitor jucatori. Insa, bilantul se face la momentul lui.

Pe scurt: chiar daca tribuna este nerabdatoare in Ghencea (chiar discutam acest aspect cu un suporter al Brasovului langa care am stat la a 2-a la meciul cu Brasovul), sunt de parere ca trebuie sa avem rabdare. Macar atat pentru Laca. De ce spun macar atat? Ma raportez la aspectul evidentiat de alti confrati de pasiune: trecutul e trecut, prezentul e prezent. Corect, insa prin prisma gloriei trecutului cladim prezentul ca sa putem avea asteptari in viitor cel putin pe masura trecutului. Si in alta ordine de idei, romanul este sentimental: cand spuneti Lacatus, oare nu spuneti Steaua? Sau invers, corect? (A nu se intelege ca numele Stelei se sprijina doar pe Laca.) Old No. 7 afisa peluza...

Invit si eu ca autorul la rabdare. Si tutun ;)

Azazello06.08.2008 09:19
Nu sunt absolvent de Coverciano si nu am jucat in viata mea jocuri gen FIFA. Am doar experienta mai multor ani de antrenamente tactice facute cu antrenori cu patalama si multe lecturi pe astfel de teme.

Dar sa stii ca in materialul de mai sus am mai notat si altceva: "Nu am inteles o groaza de lucruri pe care Laca le-a facut ca antrenor in Ghencea, asa cum sunt uluit cum de jocul in viteza, din cel mult doua atingeri, pe care l-a cerut inca din amicalele din iarna nu intra in reflexele jucatorilor." Cu tot respectul, de asta ce zici?

Nu am vrut sa insist insa asupra calitatilor sale de tehnician pentru ca am vrut sa scot in evidenta un aspect exact opus: lipsa de rabdare pe care o au multi dintre suporteri la adresa lui. Tocmai cu el! Am vrut sa evidentiez o stare de spirit groaznica: Lacatus e la un pas sa pateasca precum o alta legenda a Stelei, Victor Piturca. Nu intamplator am amintit episodul din Saptamana Mare.

Inchei trimitandu-te din nou la materialul de mai sus: "Daca nu avem rabdare cu Lacatus, cu cine mai putem avea?"

Acum o sa te rog sa-mi raspunzi: cat de mult am manipulat si cat de rau am terfelit eu imaginea lui Lacatus?

Opinia mea privind manipularea nu se referea doar la tine, si de aceea am folosit si pluralul de cele mai multe ori in raspunsul meu. Din pacate am observat ca s-a facut o adevarata "obsesie" pe acest site, de la Olaroiu incoace, pentru criticarea antrenorilor, oricarea ar fi ei, si am subliniat asta. Nu am vrut sa pun spusele tale intr-o lumina falsa si daca am facut asta cumva, regret. Nu contest ca materialul e unul echilibrat in care apare notat si altceva decat un protest orb impotriva lui Lacatus, dar continui sa cred ca nu este momentul acum sa punem in balanta valoarea sa ca antrenor. Care nu se poate vedea doar dupa un retur si doua etape. Macar cu atat îi suntem datori.

Piece of Mind06.08.2008 10:50
Nu avem nici o obligatie fata de Lacatus, singura noastra obligatie este fata de Steaua, iar pentru binele acestei echipe, Lacatus trebuie demis urgent!

multitudinea de argumente prezentate ma face sa imi exprim uluirea... si sa iti multumesc ca ai deschis ochii tuturor prin acest post

"Multitudinea" de argumente se regaseste in jocul absolut mizerabil al echipei in mandatul Lacatus, cat si in "performantele" realizate de simbol la celelalte echipe pe care le-a antrenat.

Parca v-a luat Dumnezeu mintile cu Lacatus asta, il aparati atat de zici ca e cel putin Capello!

Gica Chioru06.08.2008 10:59
Macar cu atat îi suntem datori.

Baga la cap, colega, nu ii "suntem" datori cu nimic. El ne este dator "noua", el este dator Stelei. El a fost si este un angajat, un salariat, noi suntem ai Stelei pe viata, el azi e maine isi baga "chestia" in Steaua, adica in noi toti. El ne-a dat flegme, injuraturi ca la usa cortului si picioare rupte, noi i-am dat dragoste si respect el ne-a dat si ne da in continuare un comportament nedemn, de [...], un comportament ce sapa la temelia clubului, ca si cum nu ar fi suficienta logoreea dementa a lui Becali...

Azazello06.08.2008 11:23

Baga la cap, colega, nu ii "suntem" datori cu nimic. El ne este dator "noua", el este dator Stelei. El a fost si este un angajat, un salariat, noi suntem ai Stelei pe viata, el azi e maine isi baga "chestia" in Steaua, adica in noi toti. El ne-a dat flegme, injuraturi ca la usa cortului si picioare rupte, noi i-am dat dragoste si respect el ne-a dat si ne da in continuare un comportament nedemn, de baragladina jegoasa, un comportament ce sapa la temelia clubului, ca si cum nu ar fi suficienta logoreea dementa a lui Becali...

Colega, poate tie "ti-a dat flegme" si injuraturi...si de aceea ai atitudinea asta...N-am de unde sa stiu care e relatia ta personala cu el. Dar unde e dragostea si respectul pe care i le-ai dat tu si de care tot vorbesti ? Ca eu de cand sunt pe aici nu te-am "vazut" decat batjocorindu-l.

ROG PUBLIC toti suporterii stelisti de toate varstele sa spuna cine cand si in ce circumstante a fost injurat, flegmat sau batjocorit de Lacatus. Sa vedem daca are dreptate dl. Chioru.

Multumesc.

Gica Chioru06.08.2008 11:31

Baga la cap, colega, nu ii "suntem" datori cu nimic. El ne este dator "noua", el este dator Stelei. El a fost si este un angajat, un salariat, noi suntem ai Stelei pe viata, el azi e maine isi baga "chestia" in Steaua, adica in noi toti. El ne-a dat flegme, injuraturi ca la usa cortului si picioare rupte, noi i-am dat dragoste si respect el ne-a dat si ne da in continuare un comportament nedemn, de baragladina jegoasa, un comportament ce sapa la temelia clubului, ca si cum nu ar fi suficienta logoreea dementa a lui Becali...

Colega, poate tie "ti-a dat flegme" si injuraturi...si de aceea ai atitudinea asta...N-am de unde sa stiu care e relatia ta personala cu el. Dar unde e dragostea si respectul pe care i le-ai dat tu si de care tot vorbesti ? Ca eu de cand sunt pe aici nu te-am "vazut" decat batjocorindu-l.

ROG PUBLIC toti suporterii stelisti de toate varstele sa spuna cine cand si in ce circumstante a fost injurat, flegmat sau batjocorit de Lacatus. Sa vedem daca are dreptate dl. Chioru.

Multumesc.

Bah, cand "simbolul" isi flegma adversarii flegma aia ne atingea pe toti, cand injura ca la usa cortului ne injura pe toti. Eu i-am scandat numele pe stadioane, i-am iertat sau nu i-am bagat in seama derapajele cauzate de lipsa de educatie si de etnia din care face parte, pana la un punct, pana in ziua cand a indraznit sa injure Steaua. Injuratura care l-a facut pe Ion Alexandrescu sa-i zica: "du-te, pleaca!"

Miaus06.08.2008 21:09

Multumesc.

Bah, cand "simbolul" isi flegma adversarii flegma aia ne atingea pe toti, cand injura ca la usa cortului ne injura pe toti. Eu i-am scandat numele pe stadioane, i-am iertat sau nu i-am bagat in seama derapajele cauzate de lipsa de educatie si de etnia din care face parte, pana la un punct, pana in ziua cand a indraznit sa injure Steaua. Injuratura care l-a facut pe Ion Alexandrescu sa-i zica: "du-te, pleaca!"

Gica vezi mah ca ti-ai ales gresit echipa.Sunt altii cu club aristocrat nu noi.

Sunt tare curios sa aflu circumstantele in care s-a produs injuratura.Ca asa un imi bag **** in ea de treaba cred ca am zis fiecare cel putin o data.

zyder06.08.2008 22:29

Din pacate vad ca foarte multa lume confunda 2 chestii total diferite,respectiv,Lacatus ca jucator si Lacatus ca antrenor.Nu inteleg de ce o tot intoarcem pe toate fetele cand toti stim adevarul,Lacatus a fost un razboinic pe teren(adevarat ca avea un caracter "tiganesc",murdar) si un antrenor 0.10 ani daca Lacatus primeste ragaz tot infect vom juca pentru ca nu stie mai mult,e limitat,si asta e,asta e realitatea dura.Degeaba faceti comparatii,pituraca,murinho,etc etc,Hagi macar asa 0 antrenor cum era avea 2 chestii mari in plus fata de Lacatus antrenorul:nu ii placea pozitia "capra" si promova jucatorii tineri.

ps:caracterul de mahala gen Iancu si corsicanu ma dezgusta la Lacatus.toate cele bune,o opinie de stelist.

benzina06.08.2008 22:42

! ! ! ! ! ! ! rabdare si tutun ! ! ! ! ! ! !

Bogdanos07.08.2008 00:19

Ok ok .. am comentat si la articolul " Dune in B ca daia esti simbol " sau ceva de genu .. Lacatus este si va ramane o legenda vie care isi merita cu prisosinta numele de SIMBOL al Stelei ! Vreti sa spuneti ca nu am avut rezultate? sa derulam inapoi sa ne amintim pe ce pozitie eram la sfarsitul turului ... revenind ne dam seama ca am pierdut titlul la un singur punct ! De ce sa intamplat acest fenomen? pentru ca Marius Lacatus a insemnat in trecut Forta , Ambitie , Daruire .. ceea ce inseamna si acum ! Daca ii suntem datori lui Laca? ii suntem datori vanduti si nu avem voie sa schitzam un gest impotriva sa ! (asta fiind valabil pt stelistii adevarati nu pentru hahalerele care stiu doar sa critice ! ) ! ok .. echipa nu a jucat convingator in meciul cu Brasov .. dar a castigat ! singurul dus rece a fost cel de la Vaslui care speram sa nu se mai repete ! cat despre meciurile amicale nu au nici o valoare .. am pierdut cu RB Sallzburg cu 3-0 .. Va amintiti ce a zis Guus Hidink cand a pierdut in Ghencea cu reprezentativa Rusiei cu 0-3 in fata Romaniei? " Chiar daca pare penibil sunt multumit de ranamentul echipei ! " si ce a facut? a ajuns in semifinale la euro ! eu cred ca daca Lacatus va vedea ca nu va avea rezultate va pleca si singur deoarece se va gandi la binele echipei ! Parerea mea este ca nu este important jocul echipei daca echipa are rezultate ,, si Lacatus a obnitut doamne ajuta rezultate in astea 10 luni !

DanStan07.08.2008 00:38

Io personal nu cred ca vreun stelist are obligatii fata de Lacatus. Singura obligatie e sa nu ne mintim singuri si sa recunoastem ceea ce e evident : Lacatus a fost un MARe jucator al Stelei si e un antrenor mediu de Liga 1. Nu e genul de antrenor care sa poata face o echipa mare cu jucatori mediocri si din pacate exact asta i-ar cam trebui Stelei acum fiindca avem cam multe nulitati in lot.

Parerea mea este ca nu este important jocul echipei daca echipa are rezultate

Parerea mea e ca rezultatele alea sunt in primul rand consecinta jocului echipei. Daca jocul e mediocru atunci ramane sa ne bazam pe sclipirile individuale, pe noroc si ... pe butoane. Dar cum butonele s-ar putea sa nu functioneze anul asta (n-vem programare de la stapanire) iar norocul tre' sa si-l mai faca omul si cu mana (jocul) lui ...

«123»