FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua Bucuresti - AS Roma 3 - 1

«123»
danimarcu26.07.2008 22:14
Pt toti cei interesati melodia de prezentare e :The White Stripes - Seven Nation Army

Intrati pe limewire si asta e!!!

pt restu care vor sa vada meciu pe net :fratilor ce nu va luati digi? pt 20 lei sau mai putin aveti o gasca de canale! Iar dak stati in afara nimeni nu tre sa stie asta nu?

Forza Steaua!!! O surpriza placuta in seara aceasta dupa niste meciuri de pregatire care se vede ca au fost doar atit de pregatire!!!

As da si 500 de dolari pe antena sa prinda canalele romanesti, dar nu cred ca merge aici in america... Ce naiba e aia digi?

Nu merge in State.Eu sunt in Portugalia,prind digi TV,dar semnalul este destul de slab,cand ploua tare nu vad nimic( :wall: ).Satelitul Intelsat,care transmite semnalul acopera doar teritoriul Romaniei si unele tari din vestul Romaniei,dar din fericire semnalul ajunge pana in vestul indepartat al Europei...

Tavone27.07.2008 00:14

intr-adevar melodia e White Stripes - 7 nation army dar trebuie sa fie DJ Luigi di Arzano Special Remix

Cat despre meci...no comment

Sper sa fie asta adevarata fata a echipei de acum!

Vom vedea in 3-4 etape!

A fost un show total nu ce au avut inaripatele...

Azzido27.07.2008 01:09
intr-adevar melodia e White Stripes - 7 nation army dar trebuie sa fie DJ Luigi di Arzano Special Remix

Cat despre meci...no comment

Sper sa fie asta adevarata fata a echipei de acum!

Vom vedea in 3-4 etape!

A fost un show total nu ce au avut inaripatele...

cred ca e vorba de:

Digi TV este o noua televiziune prin satelit lansata in Romania

nu e nou deloc.

este primul sistem de transmisie prin satelit accesibil publicului.

vezi www.digitv.ro

Bundy27.07.2008 02:18

Asta e Steaua pe care o vrem!....Lacatus trebuie sa lucreze la constanta in joc si rezultatele vor veni. Toate laudele pt echipa in special Petre Marin,Radoi, Dayro, Szekely, Ochirosii, Zapata, Golansky.

yull27.07.2008 06:00
Pt toti cei interesati melodia de prezentare e :The White Stripes - Seven Nation Army

Intrati pe limewire si asta e!!!

pt restu care vor sa vada meciu pe net :fratilor ce nu va luati digi? pt 20 lei sau mai putin aveti o gasca de canale! Iar dak stati in afara nimeni nu tre sa stie asta nu?

Forza Steaua!!! O surpriza placuta in seara aceasta dupa niste meciuri de pregatire care se vede ca au fost doar atit de pregatire!!!

As da si 500 de dolari pe antena sa prinda canalele romanesti, dar nu cred ca merge aici in america... Ce naiba e aia digi?

Intra pe http://www.cool-TV.net/TV-channels/TV-live...tal-online.html si gasesti acolo gsptv1,2,3. Eu acolo am vazut meciurile de sambata. Calitatea e destul de buna. Citeste help-ul.

Tupac Amaru27.07.2008 06:03

Meciul de aseara mi-a amintit, dupa mult timp, de fotbalul - spectacol specific Stelei.

Am vazut un viitor mare jucator - Szekely (care vorbeste romaneste foarte bine -bravo lui!) si un antrenor care incepe sa creasca in spiritul pe care il stie atat de bine - Lacatus.

Felicitari, echipei, a dovedit ca se poate juca fotbal. Daca va continua sa joace asa, eu nu voi mai critica pe cineva din echipa, indiferent de rezultat. Dar rezultatele vor fi bune daca vom mentine acest apetit ofensiv, asa ca n-as prea avea motive de critica.

Inca doua nume care m-au impresionat aseara - Dayro si Petrica.

Si o noua deceptie, a cata oara - celebrul antitalent care nu face decat sa se compromita in permanenta, nu-i voi mai pronunta numele.

Specialized27.07.2008 06:26
fular-campionii:steag_cruce_invers: Forta Steaua! ati jukat super;) sper sa continuati tot campionatul asa ;) Specialized:P
zloty27.07.2008 06:51

ce mia mai placut la meciul de aseara a fost si lovitura de incepere , e placut sa vezi ca fostele glorii nu sunt uitate

Razvypitesti27.07.2008 07:18
:steag_cruce_invers::steag_sah_mic: :steag_sah_mic: :steag_sah_mic::steag_cruce_invers:

Steaua_roma_a.jpg

Steauia_roma_b.jpg

MoWeed27.07.2008 07:57

Asa trebuie sa joace Steaua....

Dayro a jucat aproape perfect, s-a vazut ca are clasa. Ochirosii a jucat foarte bine, sper sa fi vazut si Laca diferenta dintre el si Banel.

Sper sa joace asa si in campionat....

c.ronaldo1727.07.2008 08:26
Virgil27.07.2008 09:35

Omul meciului, Dayro Moreno, in actiune. Se poate spune ca echipamentul Stelei combina culorile drapelului national al Columbiei. Tara lui Dayro. Dar si ale tarii in care joaca in prezent.

4196_dayro_1.jpg

kosm1n27.07.2008 10:02

Pentru mine omul meciului a fost Ochirosii! Doua centrari din care au iesit ultimele doua goluri! As vrea sa joace toate meciurile deacum incolo pentru ca e singurul care stie sa dea o centrare cum trebuie!

il_scorpio27.07.2008 10:08

Super Steaua ce pot sa mai zic. Echipa a jucat aseara cum ne doream cu totii. Daca Lacatus ar mai face 2 schimbari : Nesu in locul lui Petre Marin si Ochirosii sau Neaga in locul lui Banel chiar ca am avea o echipa de vis. Si sa vina si Toja...

pui de dac 11227.07.2008 10:10

buna idee asta cu Dayro in locul lui Dica! stiu ca e prea devreme dar nici nu se compara jocul de acuma cu cel de pe vremea lui Dica, e cu 2 viteze in plus. Daca ramane Dayro cu aceeasi pofta de joc ajungem departe! :steag_cruce_invers:

ytse jam27.07.2008 10:53

mie mi-a placut ffff mult de Petre Marin. mi se pare un om ce stie sa isi dozeze f bine efortul, si care stie cum sa se plaseze pe teren. sper sa il mai tine macar sezonul asta

authentik27.07.2008 10:58
Stie cineva cum se numeste melodia folosita in timpul prezentarii jucatorilor?

Parca a zis cineva : White Stripes - 7 nation army

multumesc, multumesc

SteauaToronto27.07.2008 11:17

Vreau si eu pozele de ieri, daca baietii cu care am fost de la Triada sa-mi dea un privat ca vreau sa stiu cine era baiatul cu camera.

DelPiero1027.07.2008 11:21

De Dayro stim toti ce poate...da' de Szekely ce ziceti?Ce jucator roman verticalizeaza ca el in acest moment?

pui de dac 11227.07.2008 12:01

melodia cu pricina o gasiti la 'magazine' cu numele de Mad - the concert (night and day mix)

radone27.07.2008 12:58
melodia cu pricina o gasiti la 'magazine' cu numele de Mad - the concert (night and day mix)

sau mai cautati The White Stripes - Seven Nation Army (DJ Luigi di Arzano Special Remix)ca sunt la fel:D

grizzly27.07.2008 13:37

dupa ce ne-am mintit pana acuma ca meciurile amicale nu conteaza (cand fugeam dupa egalare cu swindon de ex.), acuma ne amagim ca am rupt in doua roma si jucatorii nostri sunt niste smecheri ceva. kapetanos ala e praf. Iacob era cu 2 clase peste el. arthuro alearga mai incet decat Dica, iar thiago ala nu ii face concurenta decat lui Lovin. am cumparat straini de mana a 2-a. zapata si Dayro sunt cu mult, mult peste cei adusi acum.

evolutii pozitive am vazut tot de la cei la care ne asteptam. zapata, golanski, Mirel, ov Petre, Dayro, au confirmat. m-a surprins placut jocul bun al lui Ochirosii. de asemenea, szekely pare a amortiza deja investitia facuta. ramane doar sa subliniez ca un amical e un amical, ca strainii adusi sunt sub jucatorii romani pe care ii aveam deja si ca ramane o parere de rau vis-a-vis de bicfalvi, vazand cum confirma manjii nostri. deocamdata e de bine si o senzatie placuta. dar ar trebui sa fiu chiar naiv sa cred ca asta e nivelul romei, ca Dayro va mai pasa cu calcaiul si in europene sau ca Ghionea ar fi mai bun decat Goian. sau ca Nicolita va pierde locul de titular desi e clar ca fuge mingea de el si el de minge.

o ultima idee, Petre Marin ar trebui sa fie pus in rama si aratat cu degetul celor care se autointituleaza fotbalisti profesionisti.

eu_jimmy27.07.2008 14:12

Intra pe http://www.cool-TV.net/TV-channels/TV-live...tal-online.html si gasesti acolo gsptv1,2,3. Eu acolo am vazut meciurile de sambata. Calitatea e destul de buna. Citeste help-ul.

am intrat acum aici ca sa vad daca pot sa vad pe viitor meciurile pe gsptv...da nu gasesc gsptv pe site-ul asta...sunt cateva posturi acolo pe prima pagina da nu apare si gsptv:(

Mady_Stelist27.07.2008 14:54

Forza Steaua! E un inceput de sezon bun, o victorie cu vicecampioana Italiei, dar sa nu ne imbatam cu apa rece, era doar un amical! Sa vedem ce va fi in Liga 1! Forza Steaua! :steag_cruce_invers:

MALDINI27.07.2008 15:01

Am cautat toate variantele de melodie ... nici una nu seamana 100 % cu aia de aseara...daca gaseste unu varianta de aseara sa-mi dea si mie un link de download sau ceva pe pm pls

«123»