FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua Bucuresti - AS Roma 3 - 1

«123»
fcsteaua.ro26.07.2008 19:52

Desi am vizionat o partida fara miza trebuie sa recunoastem cat de mult aveam nevoie de un astfel de meci. Atat de mult timp am asteptat sa o revedem pe adevarata Steaua, echipa de care ne-am indragostit. O fi fost amicala confruntarea din aceasta seara, dar, cu siguranta, a fost cu mult peste media meciurilor tari din campionatul Romaniei. Steaua a aratat ca o echipa matura, un mecanism functional cu putine lucruri ce mai trebuiesc puse la punct. Baietii nostri au sutat intr-un singur meci la poarta adversarilor cat au facut-o in intreg returul editiei precedente de campionat si au avut ocazii la minut. In plus, pasele lalaite si laterale se pare ca nu mai reprezinta obligatii de serviciu trecute intr-o fisa de post a ros albastrilor.

De departe, Dayro Moreno si Petre Marin au fost cei mai buni jucatori de pe teren, urmati indeaproape de brazilianul Arthuro, portarul Zapata si Ochirosii. Szekely, desi nu a facut meciul pe care dorea sa-l faca cadou propriilor suporteri la debutul sau, a aratat curaj, tehnica si determinare. Cu rabdare si sprijin din partea echipei tehnice dar si a publicului, Janos poate deveni in cel mai scurt timp cel mai valoros jucator din Liga I.

Roma a fost o umbra a echipei ce elimina in sezonul trecut marele Real Madrid. In primul rand din cauza evolutiei bune a ros albastrilor. A mai contat si absenta lui Totti dar si faptul ca romanii nu stau foarte bine cu pregatirea fizica. Desi nu putem fi siguri ca aceasta este unica fata prezentata in viitor, trebuie sa admitem ca este frumoasa aceasta noua echipa a Stelei, in parte si o mostenire a lui Adrian Ilie.

Dupa multa vreme am asistat la o circulatie mai buna a balonului, prezenta in joc, determinare si mult curaj. Evolutia lui Arthuro a reprezentat o surpriza extrem de placuta pentru suporterii Stelei, iar curajul si calitatea jocului prestat de manjii Ochirosii si Bogdan Stancu ne dau sperante pentru viitor. Tiago Gomes si Kapetanos reprezinta inca doua mari semne de intrebare. Primul a avut cateva executii bune dar ceva kilograme mai putin l-ar ajuta sa dea mai mult randament, in timp ce grecul a jucat prea putin.

Ramane de vazut daca va fi liniste la echipa pentru ca acesti baieti ne-au demonstrat intr-un meci amical cu vicecampioana Italiei ca viitorul ar putea suna si bine. Meciurile din Liga I sunt mult mai dure, competitia e lunga, iar adversarii joaca atat pe teren cat si in comisii.

Steaua Bucuresti - AS Roma 3 - 1

Steaua Bucuresti: Zapata - Golanski, Radoi, Ghionea, Petre Marin - Plesan, Ovidiu Petre, Szekely, Nicolita - Dayro Moreno, Arthuro.

Rezerve: Cernea, Vatca, Goian, Rada, Baciu, Nesu, Vali Badea, Lovin, Ochirosii, Neaga, Bogdan Stancu, Tiago Gomes, Kapetanos

Min 7' GOOOL Steaua. Zapata degajeaza balonul, Dayro Moreno, desprins de marcaj, ramane singur cu portarul Romei si lobeaza elegant mingea peste acesta.

Min74' GOOOL Steaua. Bogdan Stancu inscrie din cadere cu capul dupa o lovitura de colt executata perfect de Razvan Ochirosii.

Min 80' GOOOL Steaua. Acelasi Ochirosii patrunde pe stanga, centreaza in cross, iar Rica Neaga marcheaza pentru 3-0 cu un sut spectaculos, din cadere.

Min 90' GOL Roma. Vucinici loveste mingea puternic de la 30 in urma executarii unei lovituri libere, mingea are o traiectorie ciudata urcand peste zidul stelist si intra in poarta spectatorului Vatca dupa ce musca si bara.

bull4026.07.2008 20:18

Super joc !!!

Bravo baieti!!!

Bravo Lacatus!!!

Forza Steaua !!!

ASA DA !!!

:steag_cruce_invers:

danimarcu26.07.2008 20:25

A fost cel mai bun meci pe care l-a facut Steaua de ceva timp incoace.

Kapetanos are plasament bun,nu intamplator s-a intalnit cu 3-4 ocazii rare...

Thiago este foarte bun,mai ramane sa se integreze mai bine in joc.Arthuro e un castig,se vede de departe ca le are...Dayro a fost cel mai bun,urmat de Szekely.Galateanul a facut niste sarje si driblinguri fine cum demult nu am mai vazut pe Ghencea.Dayro se simte mai bine fara Dica,parca e in apele lui,joaca mai bine acum.Restul au jucat bine, cu un minus pt Banel care si cand ii reuseste o faza, o strica ulterior printr-o executie penibila...Oricum,ca rezerva e bun Banel,ca fuge tare..))

Sper din toata inima sa-mi dea Lacatus o palma dovedindu-mi ca m-am inselat in privinta lui!As fi cel mai fericit din lume...

AdrianUltras2526.07.2008 20:26

Daca joaca asa tot sezonul, nici nu imi pasa daca castiga ceva sau nu.

suportera_nr.126.07.2008 20:30

Felicitari si multumim Steaua pentru aceasta seara frumoasa! Sper sa mai avem parte de astfel de seri. Cat priveste jucatorii, pe langa ce s-a spus as mai adauga inca un nume: atata timp (putin) cat a jucat mi-a placut mult Neaga. Dar cel mai mult m-a incantat R.I. Ochirosii.

Heart_For_Steaua26.07.2008 20:33

Un meci exceptional facut de noi , cum de mult timp nu am mai vazut , pot spune ca azi nu am vazut un jucator slab , toti au jucat super bine si au multumit , cred, si pe cel mai exigent suporter... Asa trebuie sa jucam tot timpul , si , asa cum zicea si AdrianUltras , putem sa pierdem orice numai sa vedem ceea ce am vazut in seara aceasta tot timpul:)

Spre 24!!! Forza Steaua!!! Forza Laca!!!

I.N.Money26.07.2008 20:38

Remember the Titans :)

Intr-adevar am vazut un joc entuziasmant , un joc cum Steaua nu a mai practicat de ani de zile chiar daca a fost intr-un meci amical .

Problema Stelei ramane aceasta inconstanta , pentru ca am vazut in seara asta ca potential exista si daca Laca o sa reuseasca sa rezolve acest defect al nostru cu siguranta o sa se auda iar in Europa de Marea Steaua Bucuresti

PS : Bine ai re-revenit Rica Neaga !

David_Steaua200726.07.2008 20:55

Baieti,nu va entuziasmati!!A fost un joc bun intradevar,nu putem nega,dar sa nu uitam ca roma a fost platita sa vina sa joace acest amical si nu-si putea permite sa joace chiar la nivelul ei maxim(cine a fost pe stadion cred ca a observat ca nu se prea omorau cu firea,[pate doar dupa ce s-a facut 3-0)

Nu va imbatati cu apa rece dupa un meci,la fel cum nu trebuie sa cadeti intr-o depresie cand jucam prost un meci!!

Plusuri:Dayro Moreno,Petre Marin,Razvan Ochirosii si Zapata(ah ce pase mai dadea)

Minusuri:Kapetanos si Banel Nicolita(el e un obisnuit)

Sa vedem in campionat cum merge treaba!!Doamne Ajuta!!

Forza Steaua!

kosm1n26.07.2008 20:57

----------------------------------ZAPATA-----------------------------

Golanski-----------Radoi------------------------Ghionea---------P.Marin

--------------------------------Ov.Petre-------------------------------

Szekely------------Dayro-----------------------Plesan--------R.Ochirosii

----------------------------------Arthuro------------------------------

As zice ca insfarsit asta inseamna Steaua! P.Marin o sa fe inlocuit in curand de Emeghara pana atunci isi face bine treaba:D! In rest rezervele imi plac Stancu, Rada, Badea, Tiago, Nicolita....suna bine viitorul!!!! Se vede ca Lacatus le-a bagat ceva in cap desi mai e mult de munka pentru a lua un ritm si moral bun pt orce meci! Forzza Steaua si Forzzzza Laca!

greenyes26.07.2008 21:02

Astept cu nerabdare imagini de la meci, din pacate pe net meciul nu a putut fi vazut :(

Il Soldatino26.07.2008 21:08
Astept cu nerabdare imagini de la meci, din pacate pe net meciul nu a putut fi vazut :(

Sal. Ai putina rabdare. Un coleg de-al meu lucreaza la un rezumat in clipa de fata. O sa il puna pe site imediat ce isi va termina munca. Noroc

AdrianUltras2526.07.2008 21:24

a fost pana la urma doar un amical.

sa nu ne hazardam.

sa speram.

(p.s. in tribune au fost multi impresari.nu ar fi exclus ca unii jucatori sa fii jucat bine doar datorita acestui fapt.)

Yoyoyoi26.07.2008 21:29

cool-TV.net :wink:

endorama26.07.2008 21:34

ciudat... eu l-am vazut.... ce nu am putut eu sa vad in schimb sunt meciurile din Liga 1.. se pare ca acum ca cei de la Antena 1 au drepturile de transmisie nu vom mai putea vedea meciurile pe sopcast ca inainte... din cate retin eu, anul trecut meciurile de pe Antena 1 erau singurele care nu se puteau vedea si pe net....

despre meciul cu Roma.... eu zic ca a iesit foarte bine asa cum a iesit... acum sa vedem ce va fi miercuri la Vaslui acum ca Porumboiu si-a facut echipa de straini si deci teoretic imuna la butoanele lui Becali... chiar sunt foarte curios...

MALDINI26.07.2008 21:34

Foarte frumos meciul..sper sa jucam asa in continuare...si sper sa vina Toja , ca am auzit ca nu mai vine.. :(

dorianpirau26.07.2008 21:39

Sal. Ai putina rabdare. Un coleg de-al meu lucreaza la un rezumat in clipa de fata. O sa il puna pe site imediat ce isi va termina munca. Noroc

Puteti sa puneti tot meciul pe net? :) :) Ar fi mai frumos sa il vedem pe tot.

stroe26.07.2008 21:42

stie cineva cum se numeste mel care canta la prezentarea echipei??????????

authentik26.07.2008 21:43

Stie cineva cum se numeste melodia folosita in timpul prezentarii jucatorilor?

Virgil26.07.2008 21:52

De la fata locului s-a vazut ca Steaua are stofa de campioana. Actiunile in viteza, driblingurile spectaculoase, numeroase suturi la poarta si nu in ultimul rand golurile - unul mai frumos decat celalalt - au rasplatit increderea suporterilor in echipa.

Pentru cei care nu au avut incredere in Lacatus, meciul de astazi ar trebui sa constituie in sfarsit certitudinea ca Steaua lui Laca, joaca un fotbal de poveste.

Dayro a fost foarte bun, dar pot spune ca fiecare jucator s-a intrecut pe el.

Putem pe buna dreptate avea incredere in echipa. Asa cum a aratat in aceasta seara, e ceea ce ne dorim de ani de zile.

Prezentarea a corespuns asteptarilor, fiind facuta in stil de mare echipa. Asa cum Steaua si este. La prezentare jucatorii au iesit in tricourile galben electric si marturisesc ca mi-au placut.

Dupa fluierul de final au urmat frumoase jocuri de artificii, aplaudate la scena deschisa.

Referitor la oaspeti, se poate spune ca au luat jocul in serios. Au jucat tare, iar numarul 34 a avut doua victime la activ, Plesan si Golanski, ambii solicitand schimbarea.

Arbitrul (Coltescu parca)a trecut cu vederea cateva faulturi ale italienilor, chiar si un penalty clar ca lumina reflectoarelor. O bila cenusie pentru el.

Galeriile Stelei(nord si sud) au fost la inaltime cantand tot timpul meciului.

dorianpirau26.07.2008 21:58
Stie cineva cum se numeste melodia folosita in timpul prezentarii jucatorilor?

Parca a zis cineva : White Stripes - 7 nation army

arpi_anglia26.07.2008 21:59

Pt toti cei interesati melodia de prezentare e :The White Stripes - Seven Nation Army

Intrati pe limewire si asta e!!!

pt restu care vor sa vada meciu pe net :fratilor ce nu va luati digi? pt 20 lei sau mai putin aveti o gasca de canale! Iar dak stati in afara nimeni nu tre sa stie asta nu?

Forza Steaua!!! O surpriza placuta in seara aceasta dupa niste meciuri de pregatire care se vede ca au fost doar atit de pregatire!!!

1uLy4Nn26.07.2008 22:06

frumos meciul...daca am avea aceeasi determinare in joc tot timpul am fii campioni de acum...dintre toti jucatorii Dayro Moreno a aratat o imensa pofta de joc si de afirmare..sa speram ca anul acesta o sa fie anul nostru

P.S. Nu trebuie sa ne'o luam in cap..Miercuri avem meci cu vasluiul si trebuie sa invingem :P

dorianpirau26.07.2008 22:07
Pt toti cei interesati melodia de prezentare e :The White Stripes - Seven Nation Army

Intrati pe limewire si asta e!!!

pt restu care vor sa vada meciu pe net :fratilor ce nu va luati digi? pt 20 lei sau mai putin aveti o gasca de canale! Iar dak stati in afara nimeni nu tre sa stie asta nu?

Forza Steaua!!! O surpriza placuta in seara aceasta dupa niste meciuri de pregatire care se vede ca au fost doar atit de pregatire!!!

As da si 500 de dolari pe antena sa prinda canalele romanesti, dar nu cred ca merge aici in america... Ce naiba e aia digi?

1uLy4Nn26.07.2008 22:09

Digi TV este o noua televiziune prin satelit lansata in Romania

endorama26.07.2008 22:12
Pentru cei care nu au avut incredere in Lacatus, meciul de astazi ar trebui sa constituie in sfarsit certitudinea ca Steaua lui Laca, joaca un fotbal de poveste.

fotbal de poveste sub Lacatus?

«123»