FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nesimtirea, calitatea indispensabila a omului de fotbal

«123»
SebahSTEAUA25.07.2008 16:21

inchei aceasta polemica aici. felicitari Marius pentru tonul pastrat de-a lungul conversatiei. scuze "multras" (glumesc) pentru jignirile aduse. sunt mult prea multe mizerii din toate partile. am mai spus-o, toti de la "Nasul" pana la "tolontan" sunt manjiti. este si o problema de modul cum privesti...intr adevar toata treaba e dubioasa.Ah, o ultima completare si promit sa inchei. Nasul a declarat alb pe negru ca nu a mai vorbit cu Taher de 8 ani (ca e adevarat sau nu, nu am de unde sa stiu, dar este o negare). Pana la urma toti luptam pentru acelasi scop: Steaua si toti suntem dezamagiti de modul in care sunt patate culorile ros-albastre.

Toate cele bune

Forza Steaua!

grizzly25.07.2008 16:52

articolul in sine nu ma m-ar face sa imi pierd vremea tastand. aia sunt toti bine mersi, grasi si frumosi si noi ne plesnim venele de nervi.

am postat doar pentru a preciza ca daca wikipedia crede ca Ochirosii are 1.76 eu merg pe mana lor. toate cele bune.

AdrianUltras2525.07.2008 20:41

Doar ca nu a vorbit nu inseamna ca nu au existat prostii intre ei.

De obicei lucrurile murdare ca darea de mita, nu le faci personal cand esti la un anumit nivel.

Pui pe altcineva sa le faca.

Declaratiile nasului si cele ale lupulescului se bat de foarte multe ori cap in cap.

Ca sunt toti murdari nu Neaga nimeni.Dar momentan, aceste dezvaluiri, pot face rau doar unei parti importante din acest grup mizerabil.

Asa ca sa moara astia intai!

Grizzly

pe wikipedia poate sa scrie oricine orice.asa ca e mai bine sa cauti pe altundeva informatia, sau macar sa verifici.

era la un moment dat scris ca robbie williams face milioane de dolari mancand hamsteri.

despre Kapetanos al nostru zicea ca e un jucator foarte slab.Si dupa cateva minute, a fost corectat si scrie despre el doar ca e un fotbalist grec.

nu neg faptul ca Ochirosii a avut 176 cm inaltime.Ca baiatul are 19 ani.ma gandesc ca nu s-a nascut gata crescut.

cautati poza in care e prezentat oficial alaturi de Carlos si Cristocea.veti vedea ce inaltime avea la 17 ani.

l.e.

am pus poza asta.e de anul trecut. din cate stiu eu Dica are 181.Si mi se pare ca sunt cam pe aceeasi linie.Daca nici asta nu arata ca are macar 180...

kaprun1.jpg

maye25.07.2008 21:26

mizerii tipice FRF...

AdrianUltras2526.07.2008 10:04

Am citit in prostsportul de azi ca cica becalii si dobos sunt acuzati in cazul "valiza" de tentative de manipulare a unui meci.

Ori din cate stiu eu, a juca corect un meci, nu inseamna manipulare.

Daca poate cineva sa imi explice si mie cum vine asta, as fi recunoscator.

Nu de alta, dar eu cred ca meciurile uta-CFR, CFR-rapid,Dinamo-CFR, CFR-gloria au fost mult mai "manipulate".

Unul din ele, cefere-rapid, a fost manipulat pe fata.Si nu a intervenit nimeni.

MoWeed26.07.2008 10:27

@Adrian

Ca sa nu mai vorbim de cazul meciului Ceahlaul- Poli Bragadiru, cand Jabba cerea suporterilor sa-i scuze pentru rezultat cu 2 zile inainte de meci....

Sau meciul CFR-Rapid cand golul CFR-ului a fost dat de langa un Sapunaru visator; acelasi Sapunaru care declara cu o saptamana inainte de meci ca-si va da autogol doar ca sa nu treaca Steaua pe primul loc....

Dar stai linistit ca nu se va intampla absolut nimic cu nici unul din personajele din fotbalul romanesc. Doar niciodata nu patesc nimic!

«123»