FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Spectacol la teatru

«123»
fcsteaua.ro21.07.2008 19:44

Dupa ce ne-a aratat bun simt si cumpatare, Adi Ilie a dat cu paru-n balta. Declaratia sa malitioasa cu privire la nea Imi m-a lasat perplex. Pur si simplu nu era cazul ca Iliuta sa aiba o astfel de iesire. El a vorbit mereu pe teren, a adus bucurie in casele stelistilor si in inimile romanilor. Un tip ca el a trebuit sa "vorbeasca" doar pe teren sau sa-si insuseasca complet comportamentul elegant a celui pe care tocmai l-a atacat atunci cand a ales sa joace in hora oficialilor din fotbal.

Trebuia sa isi cenzureze impulsul de a riposta si sa astepte ca jucatorii adusi de el sa confirme sau sa se faca de ras. Daca acestia ar fi confirmat, atunci nu mai era cazul sa reactioneze pentru ca el ar fi fost un invingator, iar daca s-ar fi intamplat opusul, atunci cu adevarat trebuia sa taca pentru ca dreptatea ar fi fost de partea lui nea Imi.

Plecand de la aceste ciocniri, ma vad nevoit sa aplaud luarile de pozitie ale domnului Ienei, un personaj care a ales sa puna degetul pe rana sangeranda cu albastru, o demonstratie de verticalitate si reala preocupare fata de Steaua si viitorul acesteia. Alaturi de Hagi, Boloni si Balint, Emerich Ienei este acel om vertical care nu se teme sa-l critice pe George Becali, in ciuda crizelor de isterie si a comportamentului violent al celui din urma atunci cand nu i se da dreptate.

Ca si in precedentele editii de campionat laptele fierbe si sta sa dea in foc tocmai inaintea inceperii campionatului. Nu este liniste la Steaua, frustrarile s-au adunat, semintele conflictului sunt prezente. Pur si simplu atmosfera nu este una propice performantei. Manager general nu avem, antrenorul gaseste amestecul finantatorului un act firesc chiar daca cel de-al doilea habar nu are ce-i ala fotbal. Unde mai pui ca dialogul suprins de camerele video au evidentiat o slugarnicie a antrenorului pe care n-o banuiam. Un jucator adus cu declaratii exacerbate sa-l inlocuiasca pe Dica este trimis sa joace la Buzau, recunoscandu-se in acest mod pripeala in cazul achizitionarii sale, in timp ce Rada si Goian sunt tratati ca maturatori platiti cu ora. Totul in fata camerelor TV, pentru ca Becali isi calca in picioare argatii in vazul lumii pentru a i se vedea puterea.

Una peste alta zvonul instalarii lui Giovani Becali in pozitia de Presedinte al Stelei fix inainte de inceperea sezonului prinde contur. Sa fie doar un zvon?

Virgil21.07.2008 20:01

Giovani presedinte? Doamne fereste! Ne sunt vii in memorie perioadele cat a fost presedinte la Rapid si Dinamo. Nu ca Gigi a inebunit de=a binelea. Se alege praful. Sper sa fie doar un zvon.

Azzido21.07.2008 20:02

asta ne mai lipsea, Giovani presedinte la Steaua...

daca mai vine si asta cred ca ma mut la Polul Sud.

Steaua noastra, din pacate, nu mai e a noastra de mult, iar pe zi ce trece se departeaza de noi.

Trist !

dragos_drlsteaua21.07.2008 20:04

Daca se mai intampla si asta...nu stiu ce sa mai spun. Cert e ca Steaua este si va ramane ''bolnava'' atata timp cat nu va avea un antrenor care sa-i spuna clar ciobanului sa-si vada de terenurile si oile lui, pentru ca de echipa de fotbal are cine se ocupa. Plecand de la acest aspect, vad doua solutii: ori un antrenor strain care efectiv sa nu il bage in seama (gen Protasov), ori, in opinia mea, singurul antrenor roman capabil, Mircea Lucescu. Daca si peste el s-ar baga, atunci e clar ca omu' asta nu are limite...

Il Soldatino21.07.2008 20:08

Fratilor, puneti frana, va rog! Nu vreau sa declansez o discutie doar in jurul acestui subiect:) (Giovani Becali)

Sa zicem ca e vorba doar de un zvon. Am auzit si eu de la "prieteni ai prietenilor". Bucuresteni, desigur.... Stiti cum se vehiculeaza aceste informatii. Nu pot sa demonstrez nimic, dar sper ca (si) acest articol sa insemne o stopare inca din fasa a unei astfel de idei.

Noroc

Catalin

fantomass_boss21.07.2008 20:12

nu este zvon...se va adeveri kt de curad.....

radusor21.07.2008 20:12

Pe mine mai putin m-a intristat Ilie decat a facut-o Lacatus. Daca pana acu ii puneam la indoiala calitatile sale de antrenor, acum sunt foarte dezamagit de calitatea sa ca om. Nu imi vine sa cred..un om ca el, cu o situatie financiara buna presupun, sa accepte sa se bage Becali?!?! peste el?pacat de Lacatus!

Adi Ilie a fost cuminte pana acum, a ripostat pentru ca a fost atacat direct.Dupa parerea mea nici Ienei nu il critica destul de Gigi, el discuta prieteneste cu el.Ii spune ca a facut si bune si rele...ei bine o fi facut bine campionatului romanesc ca a cheltuit bani si i-au luat altii exemplu, dar Stelei ce bine i-a facut?ca a creditat-o?ca acum o calca in picioare, cu tot cu jucatorii sau suporterii ei? Asta e bine?

Desi legendele nu trebuiesc neglijate, dupa parerea mea cei care se pricep cu adevarat sa aiba functii pe calitatile lor, ceilalti sa aiba un loc la loja garantat.Sa nu se vbeasca aiurea, vorbele nu fac bine decat rareori.Spui ca trebuia ca Ilie sa nu riposteze acum pentru ca nu au demonstrat nimic acesti jucatori.Dar Ienei de ce trebuia sa vbeasca?Sunt 2 titulari noi veniti la Steaua: Szekely si Arthuro sau Kapetanos(doar nu ne bazam pe Badea).Kapetanos are valoare ca nu vbeste Ilie Dumitrescu prostii, ramane de vazut cum se va integra.

1on21.07.2008 20:16

Pãrerea mea: Lãcãtuș este conștient cã aceasta este șansa lui de a deveni un antrenor mare tocmai la echipa al cãrei simbol este, și de asta acceptã atâtea compromisuri. Hagi este mai slab ca antrenor, dar este un nume mai mare decât Lãcãtuș și i se vor mai ivi și alte șanse de a antrena echipe cu care va putea face performanțã (Galatasaray e un exemplu).

Ești sigur cã declarația lui Adrian Ilie este adevãratã și nu o invenție proprostistã? A fost înregistratã și datã la TV? Dacã n-a fost înregistratã eu nu cred cã a spus el așa ceva.

Da' dacã ajunge giovani președinte, ajungem rãu... rãu de tot... mult mai rãu ca acum...

PS: Am un sentiment nasol cum cã n-o sã ne mai calificãm și anul ãsta în grupele UCL. Doar dacã o sã avem un mare bulan și sã cãdem tot c-o echipa ca BATE Borisov. Iar de la un titlu, cred cã ne-am cam lins pe bot în 2005 și 2006. Anul ãsta cred cã va fi aranjat de rrrapid. Doar la o Cupã sper, da' și asta, Dumnezeu cu mila, cã pe djidji nu-l intereseazã, și doar dacã nu vom mai avea șanse nici mãcar la locul 2.

zloty21.07.2008 21:14

eu astept sa vad o negare a lu Adi Ilie la articolu din prostsport, nare cum sa dea dovada de atata nesimtire

Joga Bonito21.07.2008 21:46
Fratilor, puneti frana, va rog! Nu vreau sa declansez o discutie doar in jurul acestui subiect:) (Giovani Becali)

Sa zicem ca e vorba doar de un zvon. Am auzit si eu de la "prieteni ai prietenilor". Bucuresteni, desigur.... Stiti cum se vehiculeaza aceste informatii. Nu pot sa demonstrez nimic, dar sper ca (si) acest articol sa insemne o stopare inca din fasa a unei astfel de idei.

Noroc

Catalin

Noroace Cataline.

Inca nu a aparut editia de prosport cu "dezvalurile socante" si te-ai grabit sa zugravesti situatia si sa scrii un asemenea articol. Cam bizar, nu crezi?

vlad7522.07.2008 04:33

De ce ne amestecam noi in familia lui Becali? Steaua de astazi este a lui ,noi doar stam si privim cum se scufunda.Chiar nu avem nicio putere sa facem ceva.Repet,doar Justitia Divina ne mai poate salva,ca de cea romana,numai de bine.

Giovani ,presedinte,ar fi inca un cui batut in sicriu.

Tupac Amaru22.07.2008 05:00
De ce ne amestecam noi in familia lui Becali? Steaua de astazi este a lui ,noi doar stam si privim cum se scufunda.Chiar nu avem nicio putere sa facem ceva.Repet,doar Justitia Divina ne mai poate salva,ca de cea romana,numai de bine.

Cu Ioan Becali presedinte, un infractor dovedit si acceptat de statul democrat roman (ce bine e in democratie!) si un antistelist convins, ne paste tot ceea ce e mai rau. Deci....la cat marim contributiile pentru lunetistul ala ?

Living_Dead_Stripper22.07.2008 05:15

"Manager general nu avem, antrenorul gaseste amestecul finantatorului un act firesc chiar daca cel de-al doilea habar nu are ce-i ala fotbal. Unde mai pui ca dialogul suprins de camerele video au evidentiat o slugarnicie a antrenorului pe care n-o banuiam."

Unii dintre noi o bãnuiam, doar n-o sã-mi spunã nimeni cã vreun antrenor de pe lumea asta ar mai începe un meci, fie el și de pregãtire, cu Bãnel printre titulari.

Daca se mai intampla si asta...nu stiu ce sa mai spun. Cert e ca Steaua este si va ramane ''bolnava'' atata timp cat nu va avea un antrenor care sa-i spuna clar ciobanului sa-si vada de terenurile si oile lui, pentru ca de echipa de fotbal are cine se ocupa. Plecand de la acest aspect, vad doua solutii: ori un antrenor strain care efectiv sa nu il bage in seama (gen Protasov), ori, in opinia mea, singurul antrenor roman capabil, Mircea Lucescu. Daca si peste el s-ar baga, atunci e clar ca omu' asta nu are limite...

Cred cã un antrenor strãin, care n-a auzit de Miorița ar fi soluția idealã. Lucescu antrenor la Steaua? Doamne ferește! Dupã episodul Gigi cu fularu' spurcat la gât, acum asta ne-ar mai lipsi. Am deveni probabil și noi "singuri împotriva tuturor" sau "câini pânã la moarte". Mai pe șleau spus o eventualã înscãunare a garoiului în Ghencea (puțin probabilã, slavã Domnului) ar însemna certificatul de deces al Stelei, care și așa e în moarte clinicã...

udaradu22.07.2008 05:22

Cu Ioan Becali presedinte, un infractor dovedit si acceptat de statul democrat roman (ce bine e in democratie!) si un antistelist convins, ne paste tot ceea ce e mai rau. Deci....la cat marim contributiile pentru lunetistul ala ?

dja fac economii ,dar avansul il am pregatit......pe ei si pe mama lor.

maimultdecatstelist22.07.2008 05:32

Sincer eu m-am cam saturat sa citesc si sa aud declaratiile belicoase ale lui nea Imi.

De fiecare data cand apare pe presa o stire negativa despre Steaua apare si nea Imi cu cate-o declaratie menita sa pateze imaginea clubului.

Nu exista lucru la Steaua despre care sa nu comenteze sau sa acuze.

Intr-un fel bine face Ilie ca-l contreaza.

Finalmente, cu declaratile lui, nea Imi loveste in Steaua si nicidecum in Becali.

DanStan22.07.2008 05:56

Am trait s-o aud si p-asta ! Cine isi exprima indoiala privind valoarea majoritatii jucatorilor adusi in aceasta vara se zice ca 'pateaza imaginea clubului'. In schimb atunci cand jucatorii aia vor face figuratie in meciurile cu miza probabil imaginea nu va mai conta.

Il Soldatino22.07.2008 06:22

Noroc

Catalin

Noroace Cataline.

Inca nu a aparut editia de prosport cu "dezvalurile socante" si te-ai grabit sa zugravesti situatia si sa scrii un asemenea articol. Cam bizar, nu crezi?

Salutare. Ai putea sa fii mai explicit omule? Nu inteleg la ce faci referire.

Noroc

AdrianUltras2522.07.2008 06:49
La transferuri s-a urmãrit o anumitã strategie... Nu s-au cheltuit foarte mulți bani, nu s-au adus jucãtori numai cu statut de titular. M-am consultat mereu cu Lãcãtuș, cu Gigi Becali și cu Argãsealã.

Adi Ilie

E clar acum care e strategia de achizitii de la Steaua?

ebonyc22.07.2008 07:39

cu giovani b****i presedinte si Mircea Lucescu antrenor s-ar cam termina cu Steluta noastra. probabil ca ne-om strange 11 insi de la bloc si facem alt club

alexzeu22.07.2008 08:24

mie mi se pare extrem de ciudat articolul cum adica Adi Ilie a dat-o in balta?dar nea Imi de ce vorbeste de anumite lucruri pe care nu le stie?eu sunt deacord cu Ilie!

Il Soldatino22.07.2008 09:29
mie mi se pare extrem de ciudat articolul cum adica Adi Ilie a dat-o in balta?dar nea Imi de ce vorbeste de anumite lucruri pe care nu le stie?eu sunt deacord cu Ilie!

Prietene, incearca sa intelegi contextul inainte de a posta un comentariu. Lui Ilie nu i se contesta musai dreptul de a ractiona ci i se imputa MODUL in care a reactionat.

Nu se poate sa declari ceea ce a declarat el si sa fii atat de obraznic la adresa singurului antrenor care a adus o Cupa a Campionilor Europeni in Romania.

Faptul ca esti de acord cu reactia Cobrei imi dovedeste ca ai inteles prea putin din articol si nu ma mir de reactia ta. Noroc

enjoy22.07.2008 10:17

nea Imi a avut un bulan fantastic, a condus o echipa super facuta 100% de hala, el fiind cu atmosfera din interior care la rezultatele Stelei nu putea fi negativa. in rest aere de intelept ca toti din natia asta! ar face bine sa fie mai atent ce declara despre Steaua pentru ca Steaua l-a facut mare si nu invers! cat despre verticalitate uitati-va bine la interese. autorul articolului face precum nea Imi introducand in ecuatie posibile diversiuni, prilej de adrenalina pentru "mase"; bravos natiune!

lupi22.07.2008 10:20

Ai face bine sa vezi ce scrii ca Nea Imi e totusi Nea Imi

MIREL6RADOI22.07.2008 10:58

Il respect pe nea Emi pt ce-a facut pt Steaua!Insa cade in capcanele jigodiilor din presa...cum ceva nu merge bine,imediat il suna pe Jenei..si dansul,in naivitatea sa:( cade in "plasa" jigodiilor.Daca transferurile vor fi reusite,meritele vor fi ale lui Laca si nu a lui Ilie...daca's praf,toate se vor sparge in capul lui Adrian Ilie.

Garrincha22.07.2008 11:12

Cataline, nu te lua dupa ce scriu astia de la prostsport. Oricum am vazut declaratia netrunchiata a lui Adi si nu l-a atacat pe nea Imi, doar a spus ca Lacatus trebuie sa aiba liniste si ca faptul ca fostii jucatori critica Steaua, nu-l ajuta pe Laca deloc.

«123»