Hai sa trag si eu niste mici concluzii la rece, dupa ce am vazut toate meciurile de pana acum.
In primul rand, trebuie sa incep prin a-l remarca pe Szekely, care da dovada ca este un super fotbalist. Tehnica in regim de viteza, plasament si in plus, face si foarte bine faza defensiva. Nici acum nu imi vine sa cred ca a venit la noi si echipa fara el in noul sezon nu o concep. In al doilea rand, Dayro incepe din ce in ce mai mult sa se integreze tactic in echipa, pentru ca, slava Domnului, calitati tehnice are destule! Nu in ultimul rand, vreau sa-l remarc pe Petre Marin, care a faccut niste meciuri foarte bune in cele doua cantonamente de pana acum, dovedind ca la 35 de ani inca mai are loc in echipa. Si cam atat cu partile bune! Pentru ca, sincer sa fiu, nu prea mai gasesc, desi ma chinui. La capitolul dezamagiri, sper insa ca acest cuvant sa-l folosesc doar pentru aceste doua stagii, nu si pentru turul de campionat care urmeaza, il pun in capul listei pe Golanski! Parca a venit schimbat de la acest Euro, sau poate sa pun forma lui slaba tocmai pe faptul ca nu a avut o perioada de odihna mai mare? Nu stiu, cert e ca nu mai e acelasi Pawel pe care il stiam. Preluari aiurea, faulturi inutile, nervozitate excesiva si o lehamite ingrijoratoare...Continuam cu Zapata, care a facut cateva greseli neobisnuite pentru un portar de talia lui. Iesiri aiurea la centrari coroborate cu ramasul pe linia portii atunci cand nu era cazul. In fine, sa speram ca in meciurile oficiale isi va reveni. Bogdan Stancu e o alta mare dezamagire, desi trebuie sa recunosc ca nici nu aveam prea mari asteptari de la pitestean. Prea static, uneori inexistent in joc, trebuie sa traga tare daca vrea sa imbrace tricoul ros-albastru. Thiago Gomes, un jucator adus cu surle si trambite, care parca vad ca se va intoarce cu coada intre picioare in tara sa natala. Vorba comentatorului de pe sport.ro, pare mai depasit de situatie decat Lovin, deci sa fim seriosi! Inchei lista cu grecul Kapetanos, care, sa-mi fie iertat, da nu e prieten deloc cu mingea. Par chiar dusmani de moarte! Am vazut niste preluari care nici in Liga a 4-a nu sunt acceptate...sa speram ca Arthuro e altceva.
P.s. Nicolita nu se regaseste la dezamagiri pentru ca, sa fim seriosi, cine se mai asteapta la ceva de la el?
In fine, sper ca pana la inceputul turului sa cristalizam un prim 11, cu care sa abordam foarte bine inceputul de campionat, pentru ca avem mare nevoie!
FORZA Steaua!