FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Besiktas 1-0

«1234»
dragos_drlsteaua16.07.2008 13:13

Hai sa trag si eu niste mici concluzii la rece, dupa ce am vazut toate meciurile de pana acum.

In primul rand, trebuie sa incep prin a-l remarca pe Szekely, care da dovada ca este un super fotbalist. Tehnica in regim de viteza, plasament si in plus, face si foarte bine faza defensiva. Nici acum nu imi vine sa cred ca a venit la noi si echipa fara el in noul sezon nu o concep. In al doilea rand, Dayro incepe din ce in ce mai mult sa se integreze tactic in echipa, pentru ca, slava Domnului, calitati tehnice are destule! Nu in ultimul rand, vreau sa-l remarc pe Petre Marin, care a faccut niste meciuri foarte bune in cele doua cantonamente de pana acum, dovedind ca la 35 de ani inca mai are loc in echipa. Si cam atat cu partile bune! Pentru ca, sincer sa fiu, nu prea mai gasesc, desi ma chinui. La capitolul dezamagiri, sper insa ca acest cuvant sa-l folosesc doar pentru aceste doua stagii, nu si pentru turul de campionat care urmeaza, il pun in capul listei pe Golanski! Parca a venit schimbat de la acest Euro, sau poate sa pun forma lui slaba tocmai pe faptul ca nu a avut o perioada de odihna mai mare? Nu stiu, cert e ca nu mai e acelasi Pawel pe care il stiam. Preluari aiurea, faulturi inutile, nervozitate excesiva si o lehamite ingrijoratoare...Continuam cu Zapata, care a facut cateva greseli neobisnuite pentru un portar de talia lui. Iesiri aiurea la centrari coroborate cu ramasul pe linia portii atunci cand nu era cazul. In fine, sa speram ca in meciurile oficiale isi va reveni. Bogdan Stancu e o alta mare dezamagire, desi trebuie sa recunosc ca nici nu aveam prea mari asteptari de la pitestean. Prea static, uneori inexistent in joc, trebuie sa traga tare daca vrea sa imbrace tricoul ros-albastru. Thiago Gomes, un jucator adus cu surle si trambite, care parca vad ca se va intoarce cu coada intre picioare in tara sa natala. Vorba comentatorului de pe sport.ro, pare mai depasit de situatie decat Lovin, deci sa fim seriosi! Inchei lista cu grecul Kapetanos, care, sa-mi fie iertat, da nu e prieten deloc cu mingea. Par chiar dusmani de moarte! Am vazut niste preluari care nici in Liga a 4-a nu sunt acceptate...sa speram ca Arthuro e altceva.

P.s. Nicolita nu se regaseste la dezamagiri pentru ca, sa fim seriosi, cine se mai asteapta la ceva de la el?

In fine, sper ca pana la inceputul turului sa cristalizam un prim 11, cu care sa abordam foarte bine inceputul de campionat, pentru ca avem mare nevoie!

FORZA Steaua!

rivelino16.07.2008 14:08
Cica s-a enervat ciobanul si va mai face un transfer de marca. Eu zic ca va fi ori Clement Palimaru ori Epaminonda Nicu (doi jucatori de mare mare viitor)

Il vreau pe Marinica Ionica

enjoy16.07.2008 14:14

de trei luni caut Steaua si n-o gasesc; unde e Steaua? astept un raspuns care sa "suplineze" (citat de la comentatorii cu bacalaureat) lipsa echipei!

bijoux_bz16.07.2008 15:07

Steaua e in plop si plopul in vacanta

lupi16.07.2008 15:24
Deci cum sa va spun eu? Steaua a jucat de 2 ori cu Beshiktas odata a batut cu 2-1 si acu cu 1-0 deci suntem mai buni ca ei nu? nu conteaza cum joci in timpu meciului :P scoru vorbeste la sfarsit fularultrasfularsteaua2

cati ani ai?

Sunt stelisti care se arata extrem de indignati de faptul ca echipa e criticata pe acest site.

Pentru ca si acestia sa fie multumiti, sa incercam o analiza pe placul lor...

"

Cu cateva saptamani inainte de inceperea campionatului, echipa se prezinta promitator.

Ca intotdeauna, patronul Gigi Becali si-a tinut promisiunile si a investit masiv in intersezon pentru a aduce la Steaua numai jucatori de valoare, indiferent de pretul lor. S-a tinut desigur cont si de posturile descoperite din echipa.

Astfel, dupa extrem de reusita vanzare a lui Dica, pe care s-a obtinut un pret excelent, atacul a fost completat cu doi jucatori binecunoscuti (Arturo si Kapetanos), cu mare experienta in competitiile europene. Pentru acestia, trebuie sa avem incredere in deosebita pricepere manageriala a lui Adi Ilie si intuitia dintotdeauna a patronului, care a analizat DVD-urile cu ei.

Pastrarea lui Vali Badea in lot s-a dovedit de bun augur (dovada golul marca in amical) si arata priceperea lui Lacatus in a alege oamenii pentru sezonul urmator.

Avand in vedere ca marea noastra vedeta, Rica Neaga, a ramas si ea la Steaua, Lacatus isi va permite sa-l treaca pe Dayro Moreno (un jucator care n-a prea confirmat pana acum) in centrul linie de mijloc, pentru a prelua sarcinile tactice ale lui Dica din sezonul trecut (mai ales in meciul cu Dinamo).

Tot la mijloc, a fost adus un jucator extrem de interesant din Portugalia, Tiago, care daca va continua pe linia prestatiilor din amicale de pana acum, s-ar putea chiar sa fie convocat la nationala tarii sale.

Nicolita este in mare revenire de forma. A obtinut un penaly la meciul cu turcii, si asteptam de la el un sezon de vis. El e un jucator polivalent, si ne vom astepta din nou la celebrele schimburi de banda laterala intre el si noul venit Szekely.

Sa-i dam anul acesta o sansa si lui Surdu sa ne arate ce poate. Sigur perioada de acomodare a trecut si eu cred ca va fi jucatorul de care avem nevoie.

"Hagi" de la Buzau, Claudiu Ionescu este una din marile speranta ale liniei noastre de mijlocasi. Astfel, impreuna cu valorosul nostru international Ov. Petre putem zice ca avem un mijloc consistent.

In aparare lucrurile stau perfect ca intodeauna. Toti jucatorii sunt dornici sa ramana la Steaua si sa faca performanta.

Concurenta intre portari este benefica si cel mai in forma va fi titular.

Marius Lacatus si Pedrazzini sunt antrenorii potriviti. Ideile tactice indraznete (gen Plesan mijlocas defensiv, Dayro mijlocas ofensiv, Golanski fundas, Neaga varf impins, Surdu in lot), tactul de a comunica cu jucatorii si suporterii ne fac sa speram intr-un sezon unde noi vom fi CAMPIONI!

"

e, cum va place asa?

Daca critici echipa si incerci sa vezi adevarul nu inseamna ca nu iubesti Steaua, ci dimpotriva.

bv pritene.esti magic

lupi16.07.2008 15:29
Meciul asta nu a fost diferit de celelalte 2 decat prin scorul inregistrat la final. Daca acest meci s-ar fi incheiat cu egal sau infrangere nu ar fi fost nimic surprinzator.

Ce sa ne mai ascundem, echipa joaca slab si cred ca ceea ce conteaza in acest moment este turul 3 din Liga. Este determinant, daca cumva ne vom califica printr-o minune pot sa sper ca jucatorii vor avea un moral excelent si vor arata si ei ceva fotba.

Daca nu ne vom califica vor fi cu totii la pamant va spun eu sigur. Unii ziceau mai sus de Cupa Romaniei. Si eu mi-as dori enorm . Dar sa fim seriosi, toti jucatorii straini au venit aici pentru Liga. Credeti ca o sa -si rupa ei picioarele pe la Vaslui, Tg Jiu, Medias??? Sa fim seriosi.

Vom avea un sezon infricosator. La cupa sa nu va ganditi in primul rand datorita ciobanului. In campionat CFR o sa bata pe toata lumea , in schimb noi.... Acasa o sa ne chinuim cu victorii cu 1-0 , 2-0 din penalty, din noroc, din ajutorul arbitrilor, datorita presiunii publicului pe final( echipele nou promovate au o adevarata arta de a pierde meciuri pe final in primul sezon) sau datorita lui Dayro singurul jucator al Stelei pe faza de atac. Restul sunt nulitati. In deplasare egaluri si infrangeri. Deci Liga Campionilor ar fi o sansa buna sa spalam rusinea.

Ceva offf-topic acum vreau sa povestesc o intamplare petrecuta acum cateva zile. De ceva vreme incoace imi venea de multe ori prin gand daca as putea juca si eu fotbal asa prin divizia A , macar la o echipa mai modesta asa...ca chestie ... ma gandeam daca as face fata, avand in vedere ce specimene de fotbalisti exista(si la Steaua de altfel).

Si mergand eu intr-o zi la un fotbal pe un teren din asta sintetic( un pic mai mare decat cele obisnuite) il intalnesc acolo pe celebrul Bunica. Curios ma fac confortabil la marginea terenului si astept sa-l vad cum se descurca pe teren din asta mai mititel. Sa vad daca are vreo treaba. Si concluzia a fost dura : la pamant, nici o treaba prieteni sarea mingea din el ca din coltul mesei. In afara de faptul ca e inalt si il mai cauta cate o minge in rest nimic. Poate o sa ziceti ca jocul asta pe teren mic nu e concludent. Asa zic eu dar asta era din cale afara de idiot. Si cand te gandesti ca majoritatea jucatorilor din campionat sunt cam ca el sau mai prosti. Asta macar e inalt exista riscul sa se mai loveasca vreo minge de el ....da aia care's si mai mititei? :)) . P.S. Am uitat sa precizez Bunica era unul dintre jucatorii de "mare valoare" ai Gloriei in B , fiind un fel de idol al suporterilor buzoieni cu mult inainte de meciul cu Steaua.

In fine ideea e ca avem un fotbal la pamanat. Cred ca oamenii astia care se fac ca joaca fotbal si-au pierdut vocatia. Trebuiau sa se apuce de balet ceva , ca fotbalul e prea complex pentru ei.

Si eu l-am vazut pe Goga la sintetic mare(cu porti de 5 m si teren lung de circa 70 m) si era blana.numa injura tot meciu si se mira cum ia el bataie de la niste amatori.

endorama16.07.2008 20:23

mai, nu stiu eu ce va fi in meciurile oficiale, dar eu zic totusi sa nu tragem prea multe concluzii din meciurile amicale.. mai ales cu privire la calitatea jocului practicat de Steaua... adevarul e ca mai toate meciurile amicale sunt filmate de la mica inaltime si de aici se creeaza impresia ca jocul e foarte aglomerat si deci cam plictisitor....

eu am incredere zero in Lacatus, dar concluzia cu privire la noul sezon o sa mi-o fac doar cand incepe sezonul - mai ales in cupele europene, ca in Liga 1 e cam greu sa-ti dai seama uneori care e contributia lui Gigi la evolutia si mai ales rezultatele obtinute...

«1234»