FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Besiktas 1-0

«1234»
bebeto15.07.2008 20:30
nu legam 2 pase cred ca asta e evident pentru toata lumea nu??

plus ca:nu facem mai deloc presing in jumatatea adversa(asta-i clar vina lui Laca),nu suntem in stare sa cream spatii pt a combina si a ataca si asta-i o ,,buba´ de asezare in teren nu numai de calitatea jucatorilor.Laca si Hagi au fost mari jucatori dar ca antrenori sunt mediocrii(cel putin asta au aratat pina acum).din pacate cit timp vom fi in zodia,,oilor´ nu o sa pupam noi un antrenor de valuare adevarata,pe acestia ai gasesti deobicei de la 1mil in sus(Protasov a fost o exceptie...se pare ca are aproape 1mil la dnepr)

Adevarul este simplu si trist:cu Becali nu vom avea niciodata echipa de c.l :no: ....si din pacate asta nu e singura problema cu el,nici cea mai mare macar.

Joga Bonito15.07.2008 20:35

Zloty, iti sugerez cu prietenie sa mai citesti o carte, sa aprofundezi limba romana pt bacul care urmeaza. Nu are rost sa te mai agiti fara rost, nu vei schimba nimic, decat in cel mai rau caz vrei produce iritatii unor useri.

N-am nimic personal cu tine, dar am ajuns intr-un stadiu de sicstireala profunda. In ultimul an de cand te urmaresc in afara de: "Banel e varza" si "Banel e tigan" nu ai intervenit cu nimic constructiv.

La asemenea aspecte presupun ca se referea Azazello.

Probabil cand vei creste si vei promova bacul o sa-ti dai seama ca Steaua a trecut prin clipe grele de-a lungul istoriei ei marete. Chiar si acum trecem prin clipe neplacute, jocul sufera, instabilitatea la nivel de club persista. Pe de alta parte, in asemenea momente suporterii ar trebui sa ramana uniti si sa incerce sa suplineze aceste carente.

Intelegi fratilor odata, ca nu e greu... O echipa competitiva se formeaza in 2-3 ani. Un ciclul s-a sfarsit, incepe altul. Echipa e intr-o reconstructie profunda, care necesita mult timp si rabdarea noastra neconditionata. Desi eu anticipez o surpriza placuta la sfarsitul acestui sezon.

Forza Steaua!

fsorini15.07.2008 20:41
Zloty, iti sugerez cu prietenie sa mai citesti o carte, sa aprofundezi limba romana pt bacul care urmeaza. Nu are rost sa te mai agiti fara rost, nu vei schimba nimic, decat in cel mai rau caz vrei produce iritatii unor useri.

N-am nimic personal cu tine, dar am ajuns intr-un stadiu de sicstireala profunda. In ultimul an de cand te urmaresc in afara de: "Banel e varza" si "Banel e tigan" nu ai intervenit cu nimic constructiv.

Probabil cand vei creste si vei promova bacul o sa-ti dai seama ca Steaua a trecut prin clipe grele de-a lungul istoriei ei marete. Chiar si acum trecem prin clipe neplacute, jocul sufera, instabilitatea la nivel de club persista. Pe de alta parte, in asemenea momente suporterii ar trebui sa ramana uniti si sa incerce sa suplineze aceste carente.

Intelegi fratilor odata, ca nu e greu... O echipa competitiva se formeaza in 2-3 ani. Un ciclul s-a sfarsit, incepe altul. Echipa e intr-o reconstructie profunda, care necesita mult timp si rabdarea noastra neconditionata. Desi eu anticipez o surpriza placuta la sfarsitul acestui sezon.

Forza Steaua!

Da, la asta m-am referit eu, sa criticam, dar sa nu batjocorim pe nimeni. Sa fim o familie unde atunci cand un membru al ei are probleme ceilalti sar sa-l ajute nu sa-l batjocoreasca in public.

metzzz15.07.2008 20:49

Joga , am mai spus-o si eu ca un ciclu s-a terminat si incepe altul. Dar nu putem sa incepem un nou ciclu cu Banel si surdu. Acest ciclu trebuie sa aiba la baza jucatori tineri dornici de afirmare , nu unii care stau doar pentru salariu. Sa speram ca o sa avem parte de surprize placute pe parcursul acestui sezon. Eu unul inca mai sper ! :punk:

kosm1n15.07.2008 21:02

Nu am vazut meciul dar din ce am auzit singurul lucru pozitiv a fost scorul! Totusi avand in vedere ca se skimba tactica ekipei eu inca sunt ingaduitor ca o sa se rezolve! Haide Laca tu poti! stelist pana la moarte!

zloty15.07.2008 21:04

Forza Steaua!

Nam nimic cu Banel ,e un fotbalist slab ca persoana e de admirat ,a invins saracia e constiincios ,e modest nui e frica de munca doar ca nu le prea are cu fotbalul atat , nu e vina lui ca se afla in teren , cat despre sfaturile tale cu privinta la limba romana iti spun doar sa ti le pastrezi si sa reusesti si tu sa treci de capacitate .

In fine e parerea ta si tio respect , tiam zis vreau doar echipa sa joace si sunt sigur ca acest lucru iti doresti si tu , nu ma intereseaza cine e pe banca fie ca e Laca fie ca e altcineva ,fie ca e Mirel sau un pusti de la Steaua 2 ,doar sa joace ca de 3 sezoane mimam fotbalul

Zimi si mie totusi ce tia placut la meciul de divizia b pe care lai urmarit? un lucru ??

Numai bine

tazonne15.07.2008 21:26
Inainte de meciul de azi am postat un comentariu in care precizam ca ma astept ca dupa partida corul criticilor sa prinda din nou aripi. Ei bine, nu m-am inselat.

Acealeasi critici seci, lipsite de profunzime care vizeazã in mod stereotip un anume jucator sau o asezare tactica sunt repetate obsesiv.

Si ma intreb de ce nu vorbiti despre lucrurile bune care le-a aratat acest meci? Nu aveti ochi si pentru asa ceva ?

De pilda:

1. Evoluția excelenta a lui Mirel in centrul defensivei care ma face sa cred ca un cuplu cu Ghionea ar fi redutabil pe viitor si totodata sa ma impac cu plecarea lui Goe.

2. Jocul lui Petre Marin care la varsta lui a fost singurul pastrat 90 minute in teren. Bravo Jair!

3. Faptul ca Szekely s-a integrat foarte bine si promite ca va fi un jucator de baza

4. Daruirea lui Badea care pare sa se fi trezit.

5 Jocul in crestere al lui Banel - injurati-ma (altceva oricum nu stiti) dar a fost evident

Dar nu ! Tot ce vad sunt critici peste critici.

Imi pare ca acest forum este uneori al unei echipe adeverse cu useri care de abia asteapta sa batjocoreasca jucatorii Stelei, staff-ul, in frunte cu antreorul, tot ve tine de club.

Increderea e pricipala calitate a unui suporter ! Unde va este increderea in Steaua domnilor ?

in primul rand sunt critici de la cei care iubesc aceasta echipa, sunt critici fiindca noi nu suntem decat de locul 1, la Steaua mereu numai locul unu a existat si noi vrem sa vedem o echipa care sa faca cinste suporterilor ei!

1--Defensiva avem , am avut si sezonul trecut cea mai buna aparare

2-- da, a jucat 90 de min , este fotbalist , asta ii este meseria, are o conditie fizica si e logic sa joace 90 de min , dar intrebarea mea este: a dat randamentul asteptat in aceste 90 de min?

3--perfect de acord cu tine

4--asta am sesizat si eu , Doamne ajuta sa isi fi revenit!

5--nu te injura nimeni , suntem oameni civilizati si putem purta o discutie civilizata fie ea si in contradictoriu.... daca vb unui user din 5 preluari nu a mai gresit 4 ci doar 3 si crezi ca e o crestere in joc.... nasol moment... parerea mea e ca Banel de 2 ani nu mai arata nimic, n-am ninic cu el, toata stima pt omul Banel, dar ca fotbalist nu mai merge...

Numai bine! Forza Steaua

danimarcu15.07.2008 21:43

Frate @Joga ,visezi cai verzi pe pereti...

Ce reconstructie? Ce echipa competitiva? Ce te-a facut pe tine sa deduci ca la Steaua se doreste asa ceva?Tu nu vezi ca Jiji are o "tactica" de la care nu se abate nici o clipa?Si anume: rezultatul de moment,care sa aduca o calificare in LC si banii aferenti?...

In rest,sper sa anticipezi bine!...

neaalecu15.07.2008 21:55

incredibil!! eu nu pot sa imi scot din minte un singur lucru: Banel nu stie cu mingea! orice ar fi! inteleg fiecare cu parerea lui,dar asta nu are ce cauta in prima Liga si el e titular la Steaua si la nationala :)) de asta rade o europa intreaga de noi , ca ne prezentam cu astfel de nulitati pe teren. nu fac o caracterizare a lui Banel pt ca "0 e nul " si am spus prea mult despre calitatile fotbalistice,in rest nu am nimic cu el, baiat de treaba,modest,etc. dar cand va invata 1-sa faca preluare,2-sa dea o pasa mai lunga de 2m,3-sa centreze din alergare sau chiar de pe loc,posibil sa cred altceva despre el.

multa bafta fanilor Banel!

ANTIgigi15.07.2008 22:14

Ma bucur atat pentru jocul prestat cat mai ales pentru jucatorii nou-veniti care si-au facut datoria. Antrenorul a avut de asemenea un cuvant greu de spus. Nici nu ai fi zis ca patronul este pe marginea terenului. Tin sa laud jocul lui Surdu, Nicolita, Badea. Jucatori ce trebuie tinuti cu orice pret la echipa, experienta lor e determinanta. Cu putin noroc putem trece de grupe cu acest joc, de campionat nu imi fac griji.

PS: Acest comentariu este un simplu pamflet si NU trebuie tratat ca atare.

Este cat se poate de clar ca in acest an Steaua nu va termina pe podium iar Lacatus nu va mai prinde sfarsitul anului. Pana nu pleaca creditorul din Ghencea, Steaua va decadea cu timpul. Si din pacate....nimeni nu ne poate ajuta! AVANTI ciobane !

maye16.07.2008 00:02

meci slabutz....sunt complet neimpesionat

...in schimb eu nu il mai pot rabda pe cioban...face circ cu Goe sa vada toti rechinii din tvu....EU NU MAI POT!HAI DRACULUI SA FACEM CEVA SA SCAPAM DE RETARDATU` ASTA....de maine ma apuc sa lipesc afise anti fecali....

FORZA Steaua!

Dragutzul_stelistul16.07.2008 05:50

Deci cum sa va spun eu? Steaua a jucat de 2 ori cu Beshiktas odata a batut cu 2-1 si acu cu 1-0 deci suntem mai buni ca ei nu? nu conteaza cum joci in timpu meciului :P scoru vorbeste la sfarsit fularultrasfularsteaua2

mountytoma16.07.2008 05:56

eu raman la parerea ca meciul de ieri nu a fost unul rau. am avut si noroc in aparare, dar am avut si destule faze bunicele in atac. deja imi pare rau de cele spuse despre Kapetanos, care s-ar putea sa fie un nou tun al lui Becali (gen Thereau, luat pe mai nimic si vandut pe 3 milioane euro). sa mai asteptam, dar oricum am senzatia ca Ilie Dumitrescu stie ce spune despre grec. Banel si Badea - clar sunt mult mai buni din postura de rezerva introdusa in teren spre sfarsitul meciului. ov Petre este cu cateva clase peste tiago, poate neadaptarea acestuia sa fie una din cauze, dar deocamdata s-a vazut ca intrarea lui Ovidiu a adus mai multa siguranta in aparare si mijlocul terenului nu a mai fost al adversarului. in atac avem doua castiguri certe: Szekely si Stancu. cu timpul sper ca relatiile de joc intre mijlocasi si atacanti sa se imbunatateasca. Dayro se pare ca nu stie ce trebuie sa joace, si de aceea eu cred ca el trebuie jucat varf de atac, cu singura misiune de a baga mingea in poarta de acolo de unde o prinde!

cuplul Radoi Ghionea mi s-a parut depasit mai ales la fazele fixe (au avut turcii cel putin 5 lovituri de cap de la cativa metri de Zapata, noroc ca nu au fost plasate), se vede ca au neaparat nevoie in teren de ov Petre sau Lovin. daca e sa se accidenteze ov Petre, Lovin ne va fi foarte util. nu sunt de acord sa joace amandoi odata, dar Lovin trebuie pastrat in lot, caci Tiago nu e inchizator, Plesan la fel. Plesan ar fi mai potrivit dupa mine sa preia rolul lui Dica, adica sa faca ceea ce a facut ieri dar mult mai in fata, nu in fat fundasilor, acolo unde trebuie sa joace ov Petre.

concluzie: eu sper ca ne vom descurca in CL, ca vom castiga campionatul si ca vom vedea pe parcurs un joc demn de Steaua.

Turcu Sorin16.07.2008 06:05

Cica s-a enervat ciobanul si va mai face un transfer de marca. Eu zic ca va fi ori Clement Palimaru ori Epaminonda Nicu (doi jucatori de mare mare viitor)

bogdan16.07.2008 06:11

Nu ma mai lansez in critici ca vorbesc de unul singur.

O intrebare.

Ati vazut cum joaca chefereul? Si au deja 2 echipe.

Atat, restul cugetati.

blood_2_hot16.07.2008 06:26

Sunt stelisti care se arata extrem de indignati de faptul ca echipa e criticata pe acest site.

Pentru ca si acestia sa fie multumiti, sa incercam o analiza pe placul lor...

"

Cu cateva saptamani inainte de inceperea campionatului, echipa se prezinta promitator.

Ca intotdeauna, patronul Gigi Becali si-a tinut promisiunile si a investit masiv in intersezon pentru a aduce la Steaua numai jucatori de valoare, indiferent de pretul lor. S-a tinut desigur cont si de posturile descoperite din echipa.

Astfel, dupa extrem de reusita vanzare a lui Dica, pe care s-a obtinut un pret excelent, atacul a fost completat cu doi jucatori binecunoscuti (Arturo si Kapetanos), cu mare experienta in competitiile europene. Pentru acestia, trebuie sa avem incredere in deosebita pricepere manageriala a lui Adi Ilie si intuitia dintotdeauna a patronului, care a analizat DVD-urile cu ei.

Pastrarea lui Vali Badea in lot s-a dovedit de bun augur (dovada golul marca in amical) si arata priceperea lui Lacatus in a alege oamenii pentru sezonul urmator.

Avand in vedere ca marea noastra vedeta, Rica Neaga, a ramas si ea la Steaua, Lacatus isi va permite sa-l treaca pe Dayro Moreno (un jucator care n-a prea confirmat pana acum) in centrul linie de mijloc, pentru a prelua sarcinile tactice ale lui Dica din sezonul trecut (mai ales in meciul cu Dinamo).

Tot la mijloc, a fost adus un jucator extrem de interesant din Portugalia, Tiago, care daca va continua pe linia prestatiilor din amicale de pana acum, s-ar putea chiar sa fie convocat la nationala tarii sale.

Nicolita este in mare revenire de forma. A obtinut un penaly la meciul cu turcii, si asteptam de la el un sezon de vis. El e un jucator polivalent, si ne vom astepta din nou la celebrele schimburi de banda laterala intre el si noul venit Szekely.

Sa-i dam anul acesta o sansa si lui Surdu sa ne arate ce poate. Sigur perioada de acomodare a trecut si eu cred ca va fi jucatorul de care avem nevoie.

"Hagi" de la Buzau, Claudiu Ionescu este una din marile speranta ale liniei noastre de mijlocasi. Astfel, impreuna cu valorosul nostru international Ov. Petre putem zice ca avem un mijloc consistent.

In aparare lucrurile stau perfect ca intodeauna. Toti jucatorii sunt dornici sa ramana la Steaua si sa faca performanta.

Concurenta intre portari este benefica si cel mai in forma va fi titular.

Marius Lacatus si Pedrazzini sunt antrenorii potriviti. Ideile tactice indraznete (gen Plesan mijlocas defensiv, Dayro mijlocas ofensiv, Golanski fundas, Neaga varf impins, Surdu in lot), tactul de a comunica cu jucatorii si suporterii ne fac sa speram intr-un sezon unde noi vom fi CAMPIONI!

"

e, cum va place asa?

Daca critici echipa si incerci sa vezi adevarul nu inseamna ca nu iubesti Steaua, ci dimpotriva.

udaradu16.07.2008 06:37
Deci cum sa va spun eu? Steaua a jucat de 2 ori cu Beshiktas odata a batut cu 2-1 si acu cu 1-0 deci suntem mai buni ca ei nu? nu conteaza cum joci in timpu meciului :P scoru vorbeste la sfarsit fularultrasfularsteaua2

tu chear ca esti DRAGUT.sti ce ma facut sa te remarc.....nu stiai cum sa ne spui.

fsoica16.07.2008 07:00

eu cred ca Joga Bonito e sub tratament cu Prozac.

Doar asa poate cineva sa mai vada ceva bun in jocul depresiv de prost al Stelei.

Dupa umila mea parere, Steaua sucks !

Pastrati-va injuraturile pentru dupa turul 3 preliminar din LC, caci atunci voi aduce textele cu adevarat dure !

Inteleptul16.07.2008 07:06

Mama da multi pesimisti pe aici....Este adevarat ca Steaua nu mai joaca asa bine de ceva vreme...dar asta e din cauza ca au plecat ceva jucatori importanti,mai ales Dicanio (chiar daca a jucat mai prost pe sfarsit de sezon....era cel mai bun)...Acum cica pleaca si Goian(eu sper sa nu se inteleaga pana la capat cu transferul)...

In amicaluri baieti nu sunt asa determinati precum in meciurile oficiale :D ,ia sa dea Gigi prime pentru victorile cu 2-0 in fata echipelor mari (in amicaluri),ca sa stimuleze jucatori :D sa joace pentru ceva....Eu cred ca pentru bani ar juca mai bine :D (pentru bani in plus )...

Eu astept sa vad primul meci oficial,si dupa acea ma pronunt pentru soarta Stelei in acest sezon...A da si tragerea la sorti pt turu 3 preliminar..(sper sa picam cu un adversar inferior :D )

Hai Steaua... :hai_steaua:fularsteaua2 , fular-campionii suntem mereu :steag_sah_mic:

:steag_cruce_invers:

il_scorpio16.07.2008 07:51

Meciul asta nu a fost diferit de celelalte 2 decat prin scorul inregistrat la final. Daca acest meci s-ar fi incheiat cu egal sau infrangere nu ar fi fost nimic surprinzator.

Ce sa ne mai ascundem, echipa joaca slab si cred ca ceea ce conteaza in acest moment este turul 3 din Liga. Este determinant, daca cumva ne vom califica printr-o minune pot sa sper ca jucatorii vor avea un moral excelent si vor arata si ei ceva fotba.

Daca nu ne vom califica vor fi cu totii la pamant va spun eu sigur. Unii ziceau mai sus de Cupa Romaniei. Si eu mi-as dori enorm . Dar sa fim seriosi, toti jucatorii straini au venit aici pentru Liga. Credeti ca o sa -si rupa ei picioarele pe la Vaslui, Tg Jiu, Medias??? Sa fim seriosi.

Vom avea un sezon infricosator. La cupa sa nu va ganditi in primul rand datorita ciobanului. In campionat CFR o sa bata pe toata lumea , in schimb noi.... Acasa o sa ne chinuim cu victorii cu 1-0 , 2-0 din penalty, din noroc, din ajutorul arbitrilor, datorita presiunii publicului pe final( echipele nou promovate au o adevarata arta de a pierde meciuri pe final in primul sezon) sau datorita lui Dayro singurul jucator al Stelei pe faza de atac. Restul sunt nulitati. In deplasare egaluri si infrangeri. Deci Liga Campionilor ar fi o sansa buna sa spalam rusinea.

Ceva offf-topic acum vreau sa povestesc o intamplare petrecuta acum cateva zile. De ceva vreme incoace imi venea de multe ori prin gand daca as putea juca si eu fotbal asa prin divizia A , macar la o echipa mai modesta asa...ca chestie ... ma gandeam daca as face fata, avand in vedere ce specimene de fotbalisti exista(si la Steaua de altfel).

Si mergand eu intr-o zi la un fotbal pe un teren din asta sintetic( un pic mai mare decat cele obisnuite) il intalnesc acolo pe celebrul Bunica. Curios ma fac confortabil la marginea terenului si astept sa-l vad cum se descurca pe teren din asta mai mititel. Sa vad daca are vreo treaba. Si concluzia a fost dura : la pamant, nici o treaba prieteni sarea mingea din el ca din coltul mesei. In afara de faptul ca e inalt si il mai cauta cate o minge in rest nimic. Poate o sa ziceti ca jocul asta pe teren mic nu e concludent. Asa zic eu dar asta era din cale afara de idiot. Si cand te gandesti ca majoritatea jucatorilor din campionat sunt cam ca el sau mai prosti. Asta macar e inalt exista riscul sa se mai loveasca vreo minge de el ....da aia care's si mai mititei? :)) . P.S. Am uitat sa precizez Bunica era unul dintre jucatorii de "mare valoare" ai Gloriei in B , fiind un fel de idol al suporterilor buzoieni cu mult inainte de meciul cu Steaua.

In fine ideea e ca avem un fotbal la pamanat. Cred ca oamenii astia care se fac ca joaca fotbal si-au pierdut vocatia. Trebuiau sa se apuce de balet ceva , ca fotbalul e prea complex pentru ei.

Marius16.07.2008 08:25

Fara sa fiu inteles gresit, dar, amice scorpio, cate antrenamente ai facut pana acum? In cate cantonamente ai fost?

Miaus16.07.2008 09:18

Marius cantonamente poti sa faci, rezistenta poti sa o capeti dar "tecnica" si gandirea nu prea.

Daca il antrenezi si pe Becali vreo 3-4 ani scoatem un nou Banel.Rezistenta poate fi modificata, restul mai putin.

Aceeasi chestie observata de scorpio am vazut-o si eu. E imposibil sa iti sara mingea ca din coltul mesei la orice preluare.La juniori primul lucru pe care il inveti e cum sa faci dracului un stop (sau ma rog asa era pe vremea mea).

DanStan16.07.2008 10:43
In amicaluri baieti nu sunt asa determinati precum in meciurile oficiale :D ,ia sa dea Gigi prime pentru victorile cu 2-0 in fata echipelor mari (in amicaluri),ca sa stimuleze jucatori :D sa joace pentru ceva....Eu cred ca pentru bani ar juca mai bine :D (pentru bani in plus )...

Mde, in amicaluri ar putea juca pentru a demonstra ca-si merita locul in prima echipa. Sau pentru a exersa noi scheme si combinatii. Sau pur si simplu pentru ca poarta tricoul Stelei si nu pe al celebrei Avantul Pocraca de Sus. Da' astea sunt tampenii. E clar ca singurul motiv pentru care un fotbalist ar juca la Steaua sunt banii lu' Jiji. Io ma-ntreb de ce dreaq ne agitam noi. Mai bine sa luam exemplu de la domnii fotbalisti ai Stelei care nu pot face ceva pentru Steaua decat daca-i plateste gros Jiji.

Bah, care mai scandeaza ceva pe stadion fara sa-si fi luat inainte banu' de la Jiji e prost. Care se mai duce in groapa sau in tziganie sa sustina echipa fara sa fi incasat inainte o prima babana de la Jiji e fraier. Care mai umbla cu tzoale ros-albastre fara sa fi trecut inainte pe la stapanire sa-si incaseze malaiu' e papagal. Clar ?

Kustic16.07.2008 10:56

VARZAAAAAAAAAA!!!!!!! sezonul asta terminam pe 6 !!!

il_scorpio16.07.2008 11:55
Fara sa fiu inteles gresit, dar, amice scorpio, cate antrenamente ai facut pana acum? In cate cantonamente ai fost?

Nu e vorba de cantonamente e vorba pur si simplu de niste chestii simple. Sa faci o preluare, un stop sa nu sara mingea 5 m din tine sa dai o pasa la intalnire ( si sa-ti si reuseasca) pentru astea nu'ti trebe nici un cantonament. Astea nu trebe sa ti explice nimeni , degeaba te duci in 1000 de cantonamente daca ai un pic glezna fina si un pic de logica si gandire in joc le faci fara atatea antrenamente. Io nu vorbeam de chestii de tactica ... ca la 5+1 nu prea se pune problema( singura chestie e te aperi in 5 ataci in 5) ma refeream la cat de limitati tehnic sunt majoritatea jucatorilor din A( pai uite-te si la Steaua sunt cativa jucatori care nu stapanesc nici unul dintre alea 3 lucruri care le-am scris mai devreme ce sa mai vorbesc de un dribling ceva: Banel, Ovidel, Lovinel, Surdu si inca multii altii da nu vreau sa mai intru acuma in discutii).

Sau uite-te la Badea omul nu e chiar asa praf cum zic unii are el o tehnica buna zic peste media campionatului. Dar daca nu-l duce capu' saracu ce sa-i faci?? Voi il vedeti cum se pierde de atatea ori in driblinguri nereusite sa demonstreze el ca e mare vedeta. Pai nu asa demonstrezi.....arestand mingea. Arati ca esti jucator cand faci o preluare corecta scoatand eventual un om din joc , avansezi un pic si dai repede drumu la minge!

«1234»