Stie careva daca e televizat meciul?
Meciul va fi transmis live pe sport.ro
Stie careva daca e televizat meciul?
Meciul va fi transmis live pe sport.ro
Doamne ajuta sa nu il vedem pe Nicolita in teren si daca se poate Doamne sa nu intre nici Badea!
...pun pariu pe un bax de Heineken ca Nicolita va fi titular. Se baga cineva? ![]()
Si joaca Kapetanos.Sa-l vedem ! ![]()
Nicolita titular, szekely pe stanga, 2 inchizatori, un varf de careu, Dayro retras.... Viitorul suna bine! Mama cate schimbari ofensive ale antrenorului...
fata de meciurile trecute cand mai si jucam cu echipe gen swindon sau plzen,acum cu besiktas,cel putin repriza asta parca am mai miscat ceva.
Totusi suntem departe de ceea ce ne dorim.Si nu inteleg de ce se insista pe stanga cu P.Marin si nu i se da credit lui Nesu,jucator mai tanar si din cate il stim,mai bataios. Tiago asta mi se pare putin sarit din schema pt ca nu joaca mai nimic dar cred ca odata cu revenirea lui Ov Petre sarma va fi titular. Kapetanos doar 2 lovituri de cap dar pana se va adapta o sa`i ia ceva timp,nu stie limba si mai ales ca nu are meciuri in picioare de un an,plus pana se acomodeaza cu sistemul echipei..hmmm...oricum peste Surdu. Stam binisor cu jucatorii defensivi dar nu prea sunt foarte multe solutii pt ofensiva.
Alaturi de Laca!
Forza Steaua!
Eu zic ca a fost o prima repriza buna , paradoxal si Banel a jucat binisor desi a facut 2 stopuri de gradinita...Dayro ca deobicei incanta... Si Kapetanos a avut 2 faze dar se vede ca nu are tehnica si nu re meciuri jucate...Radoi magistral in aparare...Per total un joc bun ... Mai slabi mi s-au parut Tiago si Plesan .... Chiar si Zapata a avut una sau doua ezitari, dar e bine ca nu s-a intamplat nimic...
Comentatorul are impresia ca Lovin joaca mai bine ca Tiago . Si eu la fel ...
jucam ca naiba , pai cum sa nu joace Lovin mai bn ca tiago?? ala e fortat de 3-4 sezoane sa joace mijlocas defensiv, iar pe tiago acuma la bagat Lacatus sa joace mijlocas defensiv,asea pa Stancu la mijloc si jucam ofensiv, dupa cum bine zicea comentatorul
......Nu mi se pare ca avem un joc de C.L.....Trebuie sa tragem din greu ,acum pe ultima suta de metri daca vrem sa facem ceva anul asta in cupele europene....si in campionat desigur!!!
Hai Steaua.... ![]()
O repriza a2a mediocra...Mai avem de muncit pana la performanta...Oricum, macar in meciul asta nu ne-am facut de ras...Trebuie sa remarc azi 3 jucatori : Radoi care in prima repriza a fost magistral si a aratat ca este un mare jucator. Dayro care arata ca poate fi un adevarat playmaker daca este asezat unde trebuie si daca primeste sarcinile adecvate. Ochirosii care in cele mai putin de 20 de minute in care a jucat a facut-o foarte bine , si a aratat ca isi doreste sa fie titular, post care, dupa parerea mea, il merita in favoarea lui Nicolita.
Citesc postarile voastre si trebuie sa va zic ca sunt amuzante. Vi se pare ca Steaua joaca ceva in acest meci cu besiktas? Steaua joaca foarte prost,putem spune ca joaca mai bine doar daca am compara acest meci cu disputa cu swindon. Stiu ca sunt meciuri amicale,dar forma echipei ma ingrijoreaza,aratam a echipa de pluton in cel mai bun caz. Inainte macar aveam o aparare buna,acum cu plecarea lui Goe a scazut media de inaltime si am luat goluri din faze fixe. Radoi si Ghionea pot face fata prin plasament dar avem nevoie de un turn de control acolo.
Lacatus ma dezamageste in sensul ca nu incearca sa contureze un prim 11. Domne au trecut cateva amicale peste noi si desi e adevarat ca multi jucatori au venit tarziu(multumim verilor lui Becali pentru intarzierea acestor transferuri de "mare valoare") nu vad incercandu-se o formula cat de cat stabila. Lacatus il omoara pe Dayro incercand sa-l faca noul Dica. De ce ne trebuie un nou Dica? De ce nu poate fi echipa vedeta? Stiti de ce? pentru ca Steaua nu are jucatori pentru a forma o echipa de fotbal si imi pare rau sa zic ca nici antrenor de valoare nu prea are(pentru cei ce ma acuza ca sunt anti-Lacatus,vedeti-va de treaba). Steaua trebuie sa isi schimbe aceasta tactica imputita gen "da-i mingea lui Dica ca vede el ce face"(acum cu Dayro in locul lui Dica) sau "da-i mingea lui Banel ca ala fuge".
Imi e din ce in ce mai clar ca Lacatus nu stie inca cine merita sa fie in primul 11,avand in vedere ca trimite niste jucatori gen Banel,surdu,ionescu,neagoe in teren. Cum poti sa joci cu Goian(tocmai ce a fost introdus in teren) cand stii ca omul vrea sa plece si e aproape de un transfer? Cum sa-i bagi in teren pe surdu si ionescu cand jijel a confirmat ca ii da la buzau? Ce cauta Banel in teren cand e praf si pulbere de aproape 2 sezoane(nu bagati scuza cum ca a obtinu penalti astazi ca o sa mor de ras)? Ce poata se ne mai arate Petre Marin la varsta sa cand e clar ca e depasit(in rest tot respectul pentru o cariera remarcabila)?
Jucatori de valoare pentru mine in acest moment sunt zapata,Radoi,Ghionea,ov Petre(mai bun decat thiago+Lovin la un loc),emeghara(sper sa-si revina cat mai repede),nesu,golanski,Ochirosii,Dayro,szekely si Stancu. Echipa n-a jucat mai nimic astazi si cel mai mult m-a dezamagit golanski,un jucator de la care am pretentii. S-a vazut clasa lui Mirel astazi,acesta facand un meci bun la revenirea sa in echipa Stelei.
Oricat am incerca sa gasim scuze,Steaua e departe departe de tot de ceea ce arata odata. Apropo,daca inca sunteti optimisti in ceea ce priveste viitorul acestei echipe din care a mai ramas doar blazonul si fanii adevarati,aflati de la Becali ca urmatorul antrenor al Stelei va fi zerOli. Cand am aflat asta am simtit o mare bucurie in suflet stiind ca "traditia" acestui joc mizerabil are un viitor in Ghencea. Vai de capul nostru.
Ah,si scuza cum ca nu s-au adaptat unii jucatori nu tine,chiar nu tine,insa noi tinem mortis sa gasim scuze pentru orice. Szekely si Stancu,doi jucatori de valoare si de perspectiva s-au acomodat destul de repede din cate vad insa si jocul lor sufera cand vad cu cine trebuie sa schimbe pase in fata. Cei doi au fost cele mai scumpe transferuri ale noastre daca nu ma insel,ceea ce confirma zicala aia cum ca dai un ban da face. Baietii astia care au venit ba imprumut ba moca n-au aratat mai nimic pana acum.
Sper sincer sa iasa o echipa din aceasta adunatura insa acest lucru se va intampla atunci cand va inceta amatorismul din conducerea Stelei fie cea din loja,fie cea de pe banca.
Sper ca n-am suparat pe nimeni cu opiniile mele,dar fratilor stam rau,rau de tot.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
dinou o mare dezamagire si dinou o intarire a vorbelor spuse de multi de-aici: Lasa nu le are cu antrenoratu.... cum sa joci ma cu jucatori care sunt ca si plecati?!?! pt ce sa ii mai bagi in teren? pt ce? ma doare undeva ca am castigat cu 1-0, preferam sa luam 5 si sa nu marcam dar macar sa construim , sa avem pase care sa circule frumos, actiuni de toata splendoarea... nimic! pacat, pare pacat... 'tuti ciobanu matii!
Sunt fan Steaua din R.M si ma bucur enorm cind Steaua invinge,oricum am ramas fan si dupa infringeri.Astazi am batut o echipa de valoare,ma bucur pentru Mirel si sigur pentru CEA MAI TARE ECHIPA DIN LUME-Steaua Bucuresti!!!FOTZA Steaua!!! ![]()
Inainte de meciul de azi am postat un comentariu in care precizam ca ma astept ca dupa partida corul criticilor sa prinda din nou aripi. Ei bine, nu m-am inselat.
Acealeasi critici seci, lipsite de profunzime care vizeazã in mod stereotip un anume jucator sau o asezare tactica sunt repetate obsesiv.
Si ma intreb de ce nu vorbiti despre lucrurile bune care le-a aratat acest meci? Nu aveti ochi si pentru asa ceva ?
De pilda:
1. Evoluția excelenta a lui Mirel in centrul defensivei care ma face sa cred ca un cuplu cu Ghionea ar fi redutabil pe viitor si totodata sa ma impac cu plecarea lui Goe.
2. Jocul lui Petre Marin care la varsta lui a fost singurul pastrat 90 minute in teren. Bravo Jair!
3. Faptul ca Szekely s-a integrat foarte bine si promite ca va fi un jucator de baza
4. Daruirea lui Badea care pare sa se fi trezit.
5 Jocul in crestere al lui Banel - injurati-ma (altceva oricum nu stiti) dar a fost evident
Dar nu ! Tot ce vad sunt critici peste critici.
Imi pare ca acest forum este uneori al unei echipe adeverse cu useri care de abia asteapta sa batjocoreasca jucatorii Stelei, staff-ul, in frunte cu antreorul, tot ve tine de club.
Increderea e pricipala calitate a unui suporter ! Unde va este increderea in Steaua domnilor ?
@azazelo de ceea ce vb tu se numeste incredere oarba , a fost un joc slab inpotriva unei echipe slabe ,pai daca vrei tu poti sa gasesti orice scuza sau orice lauda vrei tu unui jucator
hai sa laudam de ex. arta lui Banel de a scoate penaltiul ,magistral
orice daca vedeam sami dea speranta dar
(( nimic , ar trebui sa ne bucure ca ce? Mirel joaca bine?? cand a jucat slab? Banel joaca putin mai bn?? ca ii iese un stop din 4 nu inseamna asta, determinarea lui Badea??? a avut un sut atat.Petre Marin a jucat tot meciul?? asta sa fie trecut la capitolul performanta??
nu legam 2 pase cred ca asta e evident pentru toata lumea nu??
Inainte de meciul de azi am postat un comentariu in care precizam ca ma astept ca dupa partida corul criticilor sa prinda din nou aripi. Ei bine, nu m-am inselat.
Acealeasi critici seci, lipsite de profunzime care vizeazã in mod stereotip un anume jucator sau o asezare tactica sunt repetate obsesiv.
Si ma intreb de ce nu vorbiti despre lucrurile bune care le-a aratat acest meci? Nu aveti ochi si pentru asa ceva ?
De pilda:
1. Evoluția excelenta a lui Mirel in centrul defensivei care ma face sa cred ca un cuplu cu Ghionea ar fi redutabil pe viitor si totodata sa ma impac cu plecarea lui Goe.
2. Jocul lui Petre Marin care la varsta lui a fost singurul pastrat 90 minute in teren. Bravo Jair!
3. Faptul ca Szekely s-a integrat foarte bine si promite ca va fi un jucator de baza
5 Jocul in crestere al lui Banel - injurati-ma (altceva oricum nu stiti) dar a fost evident
Imi pare ca acest forum este uneori al unei echipe adeverse cu useri care de abia asteapta sa batjocoreasca jucatorii Stelei, staff-ul, in frunte cu antreorul, tot ve tine de club.
Increderea e pricipala calitate a unui suporter ! Unde va este increderea in Steaua domnilor ?
absolut de acord cu tine...m-am supersaturat de criticile josnice si in mare parte nefondate ale tuturor televizomanilor astia de pe fotolii sau din spatele tastaturii...inca avem jucatori multi care ori nu au jucat deloc,ori sunt accidentati,ori nu sunt la 100% din capacitate...si totusi,am vazut un joc acceptabil,mai ales ca nu a fost contra sportului studentesc de ex...nu-l cunosc pe virgil ala si nici nu-mi doresc,pt ca n-as castiga nimic,dar ca sa vorbesti de o echipa care a luat 8-0 in Liga si inca mai are jucatori de atunci care au scris istoria pe care au scris-o...si sa zici ca asa ti-ai dori sa-i vezi pe Steaua cum joaca (desi Steaua a castigat)...inseamna ca esti un adevarat olimpic...
@zloty,nu te lua de azazello,el e genul de suporter care e mereu optimist,iar eu unul ii respect credinta aproape oarba,cum zici tu,in Steaua.
Eu sunt un tip optimist in viata de zi cu zi si eram cam la fel si ca suporter al Stelei,credeam mereu ca puteam sa ne punem cu oricine insa atunci era ceva ce imi dadea speranta,si poate cel mai important echipa Stelei imi inspira un sentiment de unitate,si nu numai mie.
Am vazut toate amicalele televizate de pana acum si sunt dezamagit,dezamagit de joc,dezamagit de echipa,dezamagit de antrenor. Dezamagit de joc pentru ca ce joaca Steaua nu seamana a fotbal(din pacate acest "stil" se pare ca prins la noi din era zerOli),dezamagit pentru ca se greseesc si cele mai elementare pase si nu exista relatii de joc(probabil si datorita numeroaselor veniri),si in final,dezamagit de antrenor pentru ca il sacrifica pe Dayro punandu-l la mijloc cand acest e atacant pur-sange si ceea ce m-a enervat cel mai mult in meciul de astazi,este ca a folosit mai multi jucatori confirmati de Becali ca fiind transferati.
Ceea ce nu vede azazello in optimismul sau nemarginit este ca Steaua sufera la toate capitolele,nici macar apararea,singurul punct forte al nostru,nu mai este ce a fost. Singurele lucruri de care ne putem agata pe viitor sunt forma buna a lui Stancu,szekely,Dayro si siguranta din apararea a lui Radoi si zapata. Azazello,nu vreau sa par rautacios,dar unde ai vazut tu ca Banel e in revenire de forma? pentru ca a scos un penalti? pentru ca dat un gol din lovitura libera cu swindon fara sa vrea? (mingea care ar fi fost prinsa de portar daca nu-l deruta Baciu prin saritura sa). Banel ramane acelasi mediocru muncitor care nu stie sa execute nici cele mai elementare procedee fotbalistice. Acelasi lucru despre Badea desi acesta e ceva mai valoros decat Banel. Badea va fi Andrei Cristea 2 pentru ca si el,ca si majoritatea atacantilor stelisti,joaca retrasi,chiar catre mijloc pentru ca nu primesc mingi de la mijlocasi. Astazi,foarte rar am vazut unul sau doi atacanti d-ai nostri gata sa primeasca o centrare in careu pentru ca pe flancuri nu contam.
Concluzia mea dupa aceste 3 meciuri de pregatire este ca apararea e mai slaba ca anul trecut,mijlocul e la fel de penibil in ceea ce priveste creatia iar atacul e slab pentru ca atacantii nostri nu primesc mingi in fata,trebuie sa vina la combinatii scurte la mijloc pentru ca mijlocasii nostri nu pot sa scoata mingea d-acolo in regim de viteza.
Imi pare sincer rau ca jocul nu merge si nu ma bucur ca pot sa critic,cum sugereaza unii de pe forum. Critica nu e rea,atat timp cat e facuta cu masura,adica fara injuraturi si alte tampenii. Asta e situatia,la Steaua actuala putine lucruri merg bine si nu pot sa ma prefac si sa ignor realitatea. As avea sperante pentru viitor daca nu as sti ca soarta lui Lacatus e deja pecetluita si ca urmatorul antrenor va fi zerOli(de ce Doamne,ce schimbari a adus omul asta in jocul Stelei ca sa merite un al treilea mandat aici,si va rog nu-mi bagati argumentul cu "rezultatele",ca m-am saturat de "rezultate",mai vrem si noi o pasa,un dribling,o faza demna de traditia Stelei).
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Besiktas, o echipa bine organizata tactic, spectaculoasa, determinata, foarte periculoasa. Asa cum am vrea sa o vedem pe Steaua.
Doamne fereste. Au fost 2 echipe modeste intr-un joc plictisitor, fara miza, fragmentat in repriza a 2-a de schimbari.
Besiktas a fost o echipa mediocra, cu un plus de tehnicitate. Atat. Pe salarii de un milion de Euro si transferuri de milioane. Vai de mama lor, nu degeaba au terminat pe 3. Fener si Galata ii joaca in picioare pe astia.
Sunt fan Steaua din R.M si ma bucur enorm cind Steaua invinge,oricum am ramas fan si dupa infringeri.Astazi am batut o echipa de valoare,ma bucur pentru Mirel si sigur pentru CEA MAI TARE ECHIPA DIN LUME-Steaua Bucuresti!!!FOTZA Steaua!!!![]()
Cea mai tare postare pe ziua de azi. Bine ai venit prietene pe umilul nostru forum.
O vaga speranta intr-o mare de lamentari.
Suntem ingrijorator de slabuti!!Daca dam peste o echipa mai serioasa in turul 3 preliminar al Cl putem scapa repede de grji si ne putem concentra pe campionat si chiar pe Cupa Romaniei(Doamne,cand o veni ziua in care sa mai vad si eu pe Steluta in finala Cupei??)
Decat sa fim parteneri de antrenament prin LC mai bine ne mai inchegam putin in campionatul nostru cel de toate zilele(poate si cu mai putine scandaluri anul asta)
Cu Steaua pana la moarte!!
De pilda:
Absolut de acord cu tine, majoritatea celor ce zic ca critica nu critica ci distrug totul. Senzatia pe care o ai este ca esti pe forumurile dusmanilor Stelei daca citesti postarile lor. Batjocura este cu ce trateaza ei pe oricine din club. Si ce este mai tare ca dupa ce ii fac pe toti jucatori, antrenori, oficiali de batjocura incheie cu "Hai Steaua". La ce sa mai "Hai Steaua" nu inteleg, care "Stea" ca aia pe care zic ca o vor sa straluceasca o batjocoresc prin toti componentii ei.
@predatorpulse7 nam nimic cu azzazelo , asa eram si eu dar jocul asta plictisitor al unei echipe care odata era renumita pentru . frumusetea jocului ei ma schimbat.
Azi cand lumea vede un joc plictisitor si de div. b sa vi sa zici ca a fost totusi bine?? ca Banel na mai gresit 4 stopuri a gresit 3 sa zici ca e un lucru bun??
Nu inteleg ce se intampla cu unii ,daca ei il apara pe Lacatus se cred stelisti chiar daca echipa nu joaca nimic, pai noi restul care asteptam ceva in + de la echipa ? chiar asea daca vrei ca echipa ta sa joace bine esti considerat suporter de ocazie?Nam nimic cu Lacatus (desi ca antrenor e de nivel mediocru, il respect pentru ce reprezinta pentru club) nu ma intereseaza cine e antrenor cat sa faca treaabaaaa , sa vina si Dan Petrescu , daca echipa o sa joace o sa isi mai aminteasca cineva oare de incidentul cu acea Zdreanta visinie??
@Basarab
Bine-ai venit prietene de peste Prut!