FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

O scrisoare ( echipa ) pierduta

«123»
fcsteaua.ro14.07.2008 13:17

Steaua are o problema. De-aici se nasc toate relele care priveaza acest club de performanta. Sa ma explic. Marea problema a clubului nostru( sunt optimist cand afirm asta) e ca, incepand de la primul om din club, toata lumea gandeste pentru binele propriu, mai degraba decat in interesul general, a se citi al clubului. Cum vine asta? Pai simplu. Am observat cu totii, strategia conducerii din ultima vreme: preturi la bilete si abonamente din ce in ce mai mari, eliminarea oricaror reduceri pentru abonati, mare parte din jucatorii adusi sunt fie liberi de contract, fie adusi de la echipe mediocre, ca sa nu spun altfel: Cordoba, Amadora, Buzau, Mioveni. Singurele transferuri reale, au fost 3 mari si late: Stancu de la prietenul Bucsaru, Szekely de la Otelul si Ochirosii care era oricum al nostru.Impreuna, acesti jucatori au costat 2,5 milioane de euro, care in mare parte au fost recuperati de vanzarea lui Dica. Il mai vinde si pe Goian, si pac, pac, uite profitul. Pentru ca apoi sa ni se spuna: am investit milioane de euro in jucatori, bla bla bla. Asta e patronul, care evident se gandeste numai la profit, sa-si scoata parleala, ca un bun negustor ce e.

Urmeaza presedintele executiv. Cu el e simplu. Daca un personaj ca cel care imprumuta cu bani Steaua te considera indispensabil, e clar. Esti un lingau de clasa mondiala.Insa, asta nu-l impiedica pe "nea' Vali" sa aiba anumite calitati de administrator.Problema e ca, e foarte dispus sa-si lase aceste calitati sa se iroseasca, facandu-i pe plac nebunului. El stie foarte clar in ce directie se indreapta clubul, dar ce mai conteaza o chestie neinsemnata precum onoarea sau demnitatea, atata vreme cat i se construiesc case, i se cumpara masini si cecul vine cu precizie elvetiana in fiecare luna. La naiba cu Steaua, sa vina cascavalul! Si daca trebuie sa ling cam 23 de ore din 24, fie!

Si acum ajungem la partea cea mai sensibila. Cea care doare cel mai mult. Antrenorul.Daca de la primii doi nu ai pretentii sa inteleaga ideea de stelist, de la Marius avem. Sau aveam, in cazul meu.Paranteza. Daca suntem cu totii de acord ca Steaua merge pe un drum infundat, ca nu exista o strategie pentru transferuri, ca verii sunt pusi pe capatuiala, atunci de ce simbolul nostru, singurul stelist aflat acolo intre hiene, nu iese si trage un semnal public de alarma? De ce? Inchis paranteza.

Dupa cum spuneam, Marius Lacatus este antrenorul Stelei. Visul majoritatii suporterilor ros-albastri e implinit. Dar ramane intrebarea: daca Adrian Ilie, Gheorghe Hagi, Mihai Stoica, Oleg Protasov si Walter Zenga n-au fost buni pentru oier, de ce Marius este?Raspunsul e simplu. Pentru ca mult mai importante decat calitatile lui de antrenor sunt mai importante - asemenea lui Argaseala - calitatile de om care face ce i se spune fara prea multe intrebari. Daca cei enumerati mai sus, aveau prostul obicei de a pune intrebari, iar Oleg Protasov nici nu-l baga in seama, Marius Lacatus e antrenorul care accepta cu seninatate sa antreneze jucatori de care e constient ca n-au valoare: vezi cazurile Ionescu, Neagoe, Surdu, Badea, Plesan, Banel sau care sunt cu gandul in alta parte, vezi cazurile Goian, Ghionea, Radoi, Rada( saracu' nici n-a fost lasat sa joace atat de mult ), sau pur si simplu jucatori blazati precum Ov. Petre, Lovin, Baciu sau Nesu. Incredibil cum un jucator din '86 l-a dat afara pe Lovin nu de prost jucator ce e, ci de indisciplina... Si aici revenim la problema de la care am plecat: si antrenorul se gandeste tot la binele personal. Din pacate asta e durerosul adevar. Sa fim sinceri: daca el chiar isi inchipuie ca va face ceva durabil la felul cum joaca Steaua acum e mai depasit decat credeam. Parerea mea sincera e ca el spera ca cum-necum sa califice Steaua in Liga, ca sa-si poata trece la CV o astfel de performanta. Daca mai reuseste si vreun egal eroic cu vreo mare echipa, cu atat mai bine. Petrodolarii arabi se vor inmulti, iar pentru astfel de cauze, lui Marius nu-i e rusine sa se implice. Cazurile Inter Gaz sau Ceahlaul Piatra Neamt o dovedesc.

Cat despre jocul Stelei, rezultatele din amicale vorbesc de la sine. Trei meciuri, trei esecuri. In fiecare meci am fost condusi. E totusi o performanta, avand in vedere ca am jucat o divizionara a treia engleza, o echipa de mijlocul clasamentului din Cehia si o campioana a unei tari cu fotbalul la pamant, precum Austria. Vrajeala cu rezultatele din amicale, nu tine. Acum cativa ani, cand a preluat Oli Steaua pentru prima oara am reusit niste rezultate catastrofale in Anglia, printre care si un 1-4 cu Milwall. Aceeasi placa a urmat. Conteaza oficialele. Rezultatul: Oli a fost demis dupa 7 etape.

Inca ceva: nu mai dati vina pe jucatori. Ei nu au venit de capul lor la Steaua. Ei nu joaca de capul lor. Ei sunt niste studenti, care asculta ce le spune profesorul. Daca ei nu inteleg nu este vina lor. Profesorul trebuie sa se faca inteles de toata lumea. Daca nu se face inteles, are o problema. Daca se face inteles si Steaua joaca asa, atunci noi avem o problema si n-avem un antrenor. Un manager... Un presedinte...

Mihai Somanescu

xDaJACKALx14.07.2008 13:31

E clar ca Lacatus tine cu dinti de postul sau.A antrenat numai echipe mici fara nicio performanta notabila, postul de antrenor la Steaua e sansa carierei lui ca antrenor, de aia si inghite toate rahaturile de la patron.

ultrash14.07.2008 13:53

Asa e! jucatorii n`au nicio vina.ei atat pot,astea le sunt limitele. Sunt jucatori de fotbal pt echipe gen buzau,otopeni,gaz metan unii dintre ei ,in niciun caz pt Steaua.De vina nu sunt ei,ca saracii se chinuie dar nu pot mai mult de atat astia sunt! De vina e cine ii aduce la Steaua si evident cine ii accepta adica Lacatus a carui unica vina-consider eu-e aceea ca nu pleaca demn si se lasa subjugat de creditor.

In rest,mi se pare odios sa`l acuzi pe Lacatus ca nu vrea decat binele personal.Cred ca orice antrenor ar veni in Ghencea in momentul asta n`ar reusi nimic cu actualii jucatori si actuala conducere.Poa` sa vina si Mourinho si Ferguson si Mancini si mamele lor,toti la un loc nu o scot la cap.

Ca n`are cum!N`avem cu cine....

SI DA!Steaua ARE O PROBLEMA!MARE! Familia Becali !!!

xDaJACKALx14.07.2008 14:00
Lacatus a carui unica vina-consider eu-e aceea ca nu pleaca demn si se lasa subjugat de creditor.

In rest,mi se pare odios sa`l acuzi pe Lacatus ca nu vrea decat binele personal.

Nu el mai intai se gandeste la binele Stelei , la copiii din Africa, daca se simte bine Angelina Jolie si abea pe urma daca mai are timp se gandeste si la binele personal.Daca nu se gandeste la persoana sa atunci de ce "nu pleaca demn si se lasa subjugat de creditor"?

MoWeed14.07.2008 14:02

Nu cred ca Lacatus este interesat doar de binele personal. La ce lot avem, daca l-ar interesa binele personal ar pleca acum pana nu incepe dezastrul. Da, sunt de acord cu tine ca ar trebui sa plece datorita imixtiunii patronului dar ia gandeste-te un pic ce s-ar intampla daca ar pleca si antrenorul cu 2 saptamani inainte sa inceapa sezonul?

Cat despre jucatori, ai dreptate in mare. Este evident ca multi dintre ei atata pot si nu e vina lor ci a conducerii ca i-a adus(stim prea bine cine aduce jucatori la Steaua) si a antrenorului ca insista cu ei. Pe de alta parte daca ar fi sa scoata jucatorii care sunt blazati, se gandesc la plecare sau pur si simplu atata pot nu ar mai ramane multi jucatori in lot.

Cea mai mare problema este Becali. Dupa ce vom scapa de acest infect, celalalte probleme se vor rezolva singure....

ultrash14.07.2008 14:09
Lacatus a carui unica vina-consider eu-e aceea ca nu pleaca demn si se lasa subjugat de creditor.

In rest,mi se pare odios sa`l acuzi pe Lacatus ca nu vrea decat binele personal.

Nu el mai intai se gandeste la binele Stelei , la copiii din Africa, daca se simte bine Angelina Jolie si abea pe urma daca mai are timp se gandeste si la binele personal.Daca nu se gandeste la persoana sa atunci de ce "nu pleaca demn si se lasa subjugat de creditor"?

pt ca,asa cum ai spus si tu,tine cu dintii de psotul asta! de ce? simplu: ca si la Hagi e sansa vietii lui de tehnician,antreneaza Steaua Bucuresti echipa pe care o poarta in suflet. Ca sa-i fie alaturi accepta orice,inclusiv ca se lasa aproape calcat in picioare de cioban.Adica accepta niste compromisuri pe care Zenga si Protassov nu le-ar fi acceptat niciodata,pt ca spre deosebire de ei,Lacatus e stelist pursange si se confunda cu o mare parte din istoria clubului militar.In momentul de fata in Ghencea exista un singur stelist autentic: Lacatus. Greseste acceptand compromisurile astea dar o face pt ca iubeste Steaua.Singurul de acolo care o iubeste e el.Voi credeti ca sta acolo pt bani?sau ca sa`si adauge in cv o calificare in Ch League?Prostii...ce sa faca el cu o foaie pe care scrie ca a calificat Steaua in grupele UCL? Credeti ca asta ii va aduce postul la o echipa mai mare? La ce-i mai trebuie in cv chestia asta cand are deja lista plina la sectiunea cariera de jucator cu Cupa Campionilor si atatea si atatea cupe si titluri?

Problema celor care se iau de Lacatus e alta. Aceea ca nu constientizeaza faptul ca el n`are decat vina ca nu pleaca! Nu`i el vinovat ca joaca echipa asa,daca ne dam antrenori din fata tastaturii e grav,duce`ti`va voi si antrenati ca e usor asa. Sau incercati sa vedeti adevarul pur:acela ca la noi cancerul e Becali si atat,de la el se trag toate. Lacatus poate pleca,vine altul in loc si tot nu face niciun drac.Ca n`are cu cine,nici la propriu nici la figurat! ce,daca vine mourinho ce credeti ca face cu neagoe,Banel si ionescu?Ia CCE si si`o trece in CV? OOOh da!

Think again !

MonKu14.07.2008 14:13

Daca Lacatus ar trebui sa plece, sa il lase pe Becali cu echipa lui cu tot....atunci....noi....noi suporterii de ce nu plecam, de ce mai mergem la meciuri, de ce mai intram pe acest site dedicat echipei lui Becali, de ce ne consumam, de ce ...de ce? Poate pentru ca, asa cum este, cu bune cu rele este totusi Steaua, echipa noastra, atat de draga....si nu poate...sigur...si lui Lacatus ii este tot asa draga...si in loc sa se planga de ce jucatori are, si mai ales ce patron, isi vede de treba si incearca sa faca o echipa. Are totusi alaturi de el cateva milioane de suflete ros-albastre....sufletul lui este ros albastru...si la asa ceva nu poti renunta indiferent cati Becali se interpun...este doar o parere.

Alaturi de Laca!!!

floroflores14.07.2008 14:33

Veti vedea ca vom juca un fotbal de calitate si vom iesi campioni!!! Alaturi de Laca!!! LA_CA_TUS!!! LA_CA_TUS!!! Steaua F.C. 1947 SIAMO TORNATI

Pepe_Juvelu14.07.2008 15:09

da..intr-adevar..singurul vinovat este profesorul,in acest caz,antrenorul lacats.in primul rand nu stie sa invete,iar in al doilea rand daca vede ca nu are ce face cu jucatori gen surdu,Lovin,Banel,Badea si multi altii..acesta ar trebui sa ii lase repetenti,in cazul nostru,sa renunte la ei.Petrescu este mult..mult peste Lacatus..iubiti simbolurile si haideti sa retrogradam si sa ii injuram pe jucatori,dar sa il prea slavim pe Lacatus..

Mihai Somanescu14.07.2008 15:26

O singura precizare am pentru cei care cred ca Laca nu se gandeste in primul rand la el: ganditi-va ca n-a avut nicio remuscare in a semna cu Universitatea Craiova! Desi stia cat de injurata a fost Steaua acolo cat si el. Dar nu a contat...

Daca nu erau fanaticii olteni, apucam sa-l vedem cantand, m-a facut mama oltean...

Tupac Amaru14.07.2008 15:37

Mihai, pur si simplu n-am ce comenta la acest articol; absolut la fel gandesc si eu.

Totusi, lui Nicolita ar trebui sa ii pronuntam numele, nu prenumele. Asta, ca sa nu fim acuzati ca discriminam, chiar si pozitiv, un tzigan din echipa noastra in raport cu ceilalti jucatori...Nenorocitul de Soros nu doarme...

Dagoth14.07.2008 15:52
Voi credeti ca sta acolo pt bani?sau ca sa`si adauge in cv o calificare in Ch League?Prostii...ce sa faca el cu o foaie pe care scrie ca a calificat Steaua in grupele UCL? Credeti ca asta ii va aduce postul la o echipa mai mare? La ce-i mai trebuie in cv chestia asta cand are deja lista plina la sectiunea cariera de jucator cu Cupa Campionilor si atatea si atatea cupe si titluri?

Nu zãu... ca patron, când vrei un antrenor, te uiți la cariera de jucãtor sau la cea de antrenor? Cupele lui Lãcãtuș sunt de domeniul trecutului, ca antrenor nu se ridicã la un nivel acceptabil pentru Steaua, dar o calificare în grupele CL cu lotul de acum ar fi privitã ca o performanțã. Nu cautã sã facã o performanțã pentru a ajunge la o echipã mai mare, ci numai ca sã își prelungeascã șederea la Steaua... deși sunt convins cã peste ceva vreme se descotorosește ciobanul și de el.

ultrash14.07.2008 15:52

nu`mi vine sa cred,v`a atins molima becaliana si ati inceput paranoic sa`l mitraliati pe Lacatus!

Ajuta-ne,Doamne!desteptarea frati Stelisti,nu Laca e problema ci altcineva.Ghici ciuperca cine?

Daca tot sunteti asa inversunati asteptati meciul cu Roma si pe tot parcursul meciului scandati cat va tin plamanii:"Laca pleaca din Ghencea!","Demisia","Laca,Laca,Laca lasa`ne,lasa`ne,lasa`neeeeee" ;)

Don`t worry,n`are zahar! ;)

leonardo14.07.2008 16:08

In primul rand o corectie in legatura cu campioana Austriei, aceasta este Rapid Viena ! Red Bull Salzburg este vicecampioana Austriei !

Apoi aceste articole care apar aici, in prima instamta impotriva lui Adrian Ilie si acum impotriva lui Lacatus, pe mine ma pun pe ganduri in legatura cu independenta acestui site ! Poate ca deranjeaza multa lume ceea ce spun eu acum, dar si eu sunt deranjat sa vad cum acest site se transforma intr-o tribuna care loveste in STELISTII ADEVARATI care au mai ramas in club. Sunt curios ce urmeaza ? Daca Steaua se califica in grupele C.L. ce veti spune ? Oricum vad ca presiunea asupra lui Lacatus este amplificata cu ajutorul vostru, al celora care ii dati apa la moara creditorului sa-si duca planul la bun sfarsit, facand din Steaua o turma personala ! Vi se pare ca daca vine alt antrenor, va face mai mult in debandada organizatorica in care se zbate clubul ? FORZA Steaua !!!!

ultrash14.07.2008 16:11
In primul rand o corectie in legatura cu campioana Austriei, aceasta este Rapid Viena ! Red Bull Salzburg este vicecampioana Austriei !

Apoi aceste articole care apar aici, in prima instamta impotriva lui Adrian Ilie si acum impotriva lui Lacatus, pe mine ma pun pe ganduri in legatura cu independenta acestui site ! Poate ca deranjeaza multa lume ceea ce spun eu acum, dar si eu sunt deranjat sa vad cum acest site se transforma intr-o tribuna care loveste in STELISTII ADEVARATI care au mai ramas in club. Sunt curios ce urmeaza ? Daca Steaua se califica in grupele C.L. ce veti spune ? Oricum vad ca presiunea asupra lui Lacatus este amplificata cu ajutorul vostru, al celora care ii dati apa la moara creditorului sa-si duca planul la bun sfarsit, facand din Steaua o turma personala ! Vi se pare ca daca vine alt antrenor, va face mai mult in debandada organizatorica in care se zbate clubul ? FORZA Steaua !!!!

corect! nu comentez faptul ca ai pus la indoiala independenta siteului,oamenii de aici merita apreciati si oricum nu`i treaba mea asta,imi pare insa bine ca ii "urechezi" pt faptul ca au inceput sa traga in glorii:Ilie,Lacatus...

leonardo14.07.2008 16:15
O singura precizare am pentru cei care cred ca Laca nu se gandeste in primul rand la el: ganditi-va ca n-a avut nicio remuscare in a semna cu Universitatea Craiova! Desi stia cat de injurata a fost Steaua acolo cat si el. Dar nu a contat...

Daca nu erau fanaticii olteni, apucam sa-l vedem cantand, m-a facut mama oltean...

Scuza-ma dar deja aberezi ! Nu-i asa ca Lacatus este un tradator ? Ha, ha, ha ! Cred ca ar trebui sa te opresti ! Chiar trebuie sa calci in picioare toate valorile noastre ? Iti respect parerea ca Lacatus nu este un mare abtrenor ! Dar mai departe e mai bine sa taci !!!!

predatorpulse714.07.2008 16:15

Beleaua nu e ca Laca e "subjugat" de oier ci ca echipa nu merge. Pur si simplu. Maine poimaine se face un an si echipa a jucat doar cat sa dea un gol pentru ca mai apoi sa stea cu fundul in poarta si sa apere rezultatul. Combinatii in viteza nu am vazut,driblingul a devenit o raritate unde altadata se gasea din belsug iar echipa a mers in acel "ritm" al lui Olaroiu,adica pe sistemul "hai ca am mai castigat un meci,nu conteaza ca am avut 3 suturi pe poarta si am dat gol din faza fixa".

Nu pot sa cred ca Lacatus e un om atat de orb incat sa nu vada panaramele ce i-au ramas in lot si amaratii astia care au venit(cu exceptia lui Stancu si szekely). Steaua merge atat de prost pentru ca nu mai are certitudini,nimeni nu e in siguranta pe langa Becali,nici antrenorul,post care ar putea fi desfiintat la noi pentru ca acesta nu are autoritate,nici jucatorii,care pot fi pusi pe lista de transferuri in orice secunda de catre cioban,desi poate Lacatus ar avea nevoie de ei.

Eu unul cred ca Lacatus sta acolo sperand ca se va lega o echipa din niste valori certe(putine ce-i drept),jucatori adusi de cioban(ionescu,neagoe etc) si vesnici mediocri gen Lovin,Banel si altii.

Din pacate,nu asa se construieste o echipa competitiva. Ca sa faci o echipa puternica,trebuie sa trimiti in primul 11 jucatori care si-au demonstrat valoarea. Acele CERTITUDINI de care vorbeam mai devreme. La noi,compromis e cuvantul de ordine. E o certitudine deja faptul ca Banel nu are valoare de Steaua(nu stie nici sa preia,nici sa centreze,nici sa paseze),la fel si Lovin(trebuie dat afara pentru ca nu are valoare nu ca a tipat la Laca). O alta certitudine e ca Dica nu poate sa joace la mijloc si totusi e folosit acolo(bine ca a plecat ca era blazat),exact ca restul atacantilor nostri,vezi cazul Dayro.

Aceste flagrante greseli tehnico-tactice se tot repeta de aproape un an si ceva,unele din ele existand inca din era Olaroiu,iar asta e inadmisibil. Oricat de slab antrenor ar fi Lacatus,nu pot sa cred ca el nu vede aceste lucruri,insa problema este,asa cum spus mai sus,ca nu face el toata echipa si nu are control 100% asupra lotului. Daca cineva crede ca toti jucatorii din acest lot sunt doriti de Lacatus,insemana ca acel cineva sufera de naivitate dusa la extrem.

Daca exista un mediu care sa incurajeze performanta,incepeam pregatirea pentru noul sezon vazand care ne sunt punctele tari si punctele slabe,o analiza SWOT daca vreti. E clar ca avem un portar de incredere in zapata,ca mai trebuia adusi niste oameni pe flancuri,unde Petre Marin dadea semne de oboseala si emeghara era pe masa de operatie. De asemenea,buba de la mijloc trebuia rezolvata,prin aducerea a 1-2 jucatori de creatie,iar in fata mai trebuia adusi maxim inca 2 atacanti. Trebuia investit in vreo 5-6 jucatori de valoare,dar care sa fie titulari certi,vorba lui nea imi. Avand in vedere ca noi am devenit urmatorii din lista de echipe care trebuie distruse a lui nea giovanni,noi am urmat in ultimii ani sistemul patentat de javre,adica se vand si se aduc prea multi jucatori. Practic in fiecara vara noi trebuie sa integram cate 5-6 jucatori in primul 11,ceea ce e absolut stupid,nu poti sa creezi omogenitate cand juma de echipa se schimba mai mereu.

Credeti-ma cand va spun ca ar fi un adevarat miracol daca Lacatus ar scoate o echipa din acest lot in care gasim jucatori care abia asteapta sa plece,jucatori care nu joaca pe posturile lor,jucatori care nu au valoare dar joaca pentru ca i-a adus Becali si jucatori adusi pentru ca erau foarte foarte foarte ieftini sau chiar gratis(vezi kapetanos). Introduceti in aceasta ecuatie a titlului si faptul ca contracandidatele s-au intarit,corpo e sef peste arbitri iar toata Liga 1 vrea sa bata "echipa lui Becali" si veti vedea cat de greu va fi sa luam titlul.

Soarta lui Lacatus era pecetluita din momentul in care a venit la Steaua,pentru ca aici e creditor Gigel Becali. Putea sa ia si titlul,la prima ratare a unui obiectiv major cum ar fi CL,Jiji ii lua capul. Oricum o dai Jiji iese curat. El se baga la echipa pentru ca el aduce o parte importanta a lotului,dar de rezultate raspunde Lacatus. A adus legenda Stelei sa antreneze aici,desi nu are experienta ca antrenor,i-a dat niste jucatori de mana a 2-a si l-a lasat sa vada ce face. Daca Lacatus va reusi,Jiji se va lauda peste tot iar daca jocul va merge prost(cum merge acum),Lacatus va pleca de capul sau(bineinteles fortat un pic de Becali) iar peluza nu va avea pe cine injura,pentru ca Lacatus nu poate fi injurat(si nici nu merita asa ceva) iar Becali va scapa pentru ca Lacatus si-a dat demisia,nu-i asa?(ca si in cazul Hagi,desi Gica a avut cojones incat sa spuna ce se intampla acolo de fapt).

Sper sa ne inselam cu totii si sa luam titlul,dar in aceste conditii,va fi foarte,foarte greu si daca Lacatus va pleca sper sincer ca Dan Petrescu sa nu vina sa se umileasca aici in fata ciobanului.

Steaua va avea din nou antrenor cu adevarat din momentul in care antrenorul va aproba venirile si plecarile,ba chiar va cere anumiti jucatori si creditorul nu se va mai baga in alcatuirea echipei,chiar daca "sunt banii lui".

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Dagoth14.07.2008 16:19

Este un articol mai obiectiv. Nu vãd nimic rãu în a spune lucrurilor pe nume. Cât despre Lãcãtuș, dacã spun cã mai are de învãțat și stã pentru bani, înseamnã cã îl vreau afarã? Mai toți antrenorii lucreazã în primul rând pentru bani, indiferent la ce echipã activeazã.

ultrash14.07.2008 16:26
Este un articol mai obiectiv. Nu vãd nimic rãu în a spune lucrurilor pe nume. Cât despre Lãcãtuș, dacã spun cã mai are de învãțat și stã pentru bani, înseamnã cã îl vreau afarã? Mai toți antrenorii lucreazã în primul rând pentru bani, indiferent la ce echipã activeazã.

acum o dai la`ntors,in fine

Dagoth14.07.2008 16:29

Unde o dau la întors? Am zis cã oierul o sã caute sã scape de el, nu cã eu îl vreau afarã.

iulianbarlad14.07.2008 16:31

am mai spus-o si voi continua s-o spun ca Steaua este in momentul de fata victima unei campanii bine pusa la punct si care vizeaza erodarea clubului .se speculeaza foarte bine aversiunea suporterilor-in mare indreptatita-fat de cioban si se lucreaz sistematic pe plan mediatic la inducerea ideii ca la Steaua situatia din lot si de la nivelul conducerii este incendiara.se asteapta cu nerabdare primele rezultate slabe chiar si in amicale pentru a ascuti conflictul dintre suporteri si conducere.se inventeaza amenintarea lui Lacatus venita dinspre Dan Petrescu.se inoculeaza ideea ca Lacatus este antrenor slab,pe baza faptului ca inainte de a veni la Steaua a antrenat echipe slabe,de parca primul club antrenat de Lucescu a fost Barcelona.se apropie startul noului campionat si cei care au actionat asa cum am spus mai sus doresc un start slab al nostru pentru a se crea o diferenta de puncte greu de recuperat.de aici pana la haos nu mai e decat un pas,mai ales daca se rateaza inrarea in grupele UEFA CL.PUN PARIU CA SUPORTERII VOR AVEA UN CUVANT GREU DE SPUS LA INSTALAREA HAOSULUI.ei sunt cel mai usor de manipulat!FORTA Steaua!!!

ultrash14.07.2008 16:38

Unde o dau la întors? Am zis cã oierul o sã caute sã scape de el, nu cã eu îl vreau afarã.

fie,probabil am inteles eu gresit din postul tau se intelegea mai degraba dezaprobarea fata de Laca si faptul ca ai cam vrea sa plece

leonardo14.07.2008 16:46
am mai spus-o si voi continua s-o spun ca Steaua este in momentul de fata victima unei campanii bine pusa la punct si care vizeaza erodarea clubului .se speculeaza foarte bine aversiunea suporterilor-in mare indreptatita-fat de cioban si se lucreaz sistematic pe plan mediatic la inducerea ideii ca la Steaua situatia din lot si de la nivelul conducerii este incendiara.se asteapta cu nerabdare primele rezultate slabe chiar si in amicale pentru a ascuti conflictul dintre suporteri si conducere.se inventeaza amenintarea lui Lacatus venita dinspre Dan Petrescu.se inoculeaza ideea ca Lacatus este antrenor slab,pe baza faptului ca inainte de a veni la Steaua a antrenat echipe slabe,de parca primul club antrenat de Lucescu a fost Barcelona.se apropie startul noului campionat si cei care au actionat asa cum am spus mai sus doresc un start slab al nostru pentru a se crea o diferenta de puncte greu de recuperat.de aici pana la haos nu mai e decat un pas,mai ales daca se rateaza inrarea in grupele UEFA CL.PUN PARIU CA SUPORTERII VOR AVEA UN CUVANT GREU DE SPUS LA INSTALAREA HAOSULUI.ei sunt cel mai usor de manipulat!FORTA Steaua!!!

Sunt de acord cu tine ! Si atunci nu ar trebui, ca noi suporterii, sa fim acum alaturi de echipa ?

mikutu14.07.2008 16:48
Beleaua nu e ca Laca e "subjugat" de oier ci ca echipa nu merge. Pur si simplu. Maine poimaine se face un an si echipa a jucat doar cat sa dea un gol pentru ca mai apoi sa stea cu fundul in poarta si sa apere rezultatul. Combinatii in viteza nu am vazut,driblingul a devenit o raritate unde altadata se gasea din belsug iar echipa a mers in acel "ritm" al lui Olaroiu,adica pe sistemul "hai ca am mai castigat un meci,nu conteaza ca am avut 3 suturi pe poarta si am dat gol din faza fixa".

Nu pot sa cred ca Lacatus e un om atat de orb incat sa nu vada panaramele ce i-au ramas in lot si amaratii astia care au venit(cu exceptia lui Stancu si szekely). Steaua merge atat de prost pentru ca nu mai are certitudini,nimeni nu e in siguranta pe langa Becali,nici antrenorul,post care ar putea fi desfiintat la noi pentru ca acesta nu are autoritate,nici jucatorii,care pot fi pusi pe lista de transferuri in orice secunda de catre cioban,desi poate Lacatus ar avea nevoie de ei.

Eu unul cred ca Lacatus sta acolo sperand ca se va lega o echipa din niste valori certe(putine ce-i drept),jucatori adusi de cioban(ionescu,neagoe etc) si vesnici mediocri gen Lovin,Banel si altii.

Din pacate,nu asa se construieste o echipa competitiva. Ca sa faci o echipa puternica,trebuie sa trimiti in primul 11 jucatori care si-au demonstrat valoarea. Acele CERTITUDINI de care vorbeam mai devreme. La noi,compromis e cuvantul de ordine. E o certitudine deja faptul ca Banel nu are valoare de Steaua(nu stie nici sa preia,nici sa centreze,nici sa paseze),la fel si Lovin(trebuie dat afara pentru ca nu are valoare nu ca a tipat la Laca). O alta certitudine e ca Dica nu poate sa joace la mijloc si totusi e folosit acolo(bine ca a plecat ca era blazat),exact ca restul atacantilor nostri,vezi cazul Dayro.

Aceste flagrante greseli tehnico-tactice se tot repeta de aproape un an si ceva,unele din ele existand inca din era Olaroiu,iar asta e inadmisibil. Oricat de slab antrenor ar fi Lacatus,nu pot sa cred ca el nu vede aceste lucruri,insa problema este,asa cum spus mai sus,ca nu face el toata echipa si nu are control 100% asupra lotului. Daca cineva crede ca toti jucatorii din acest lot sunt doriti de Lacatus,insemana ca acel cineva sufera de naivitate dusa la extrem.

Daca exista un mediu care sa incurajeze performanta,incepeam pregatirea pentru noul sezon vazand care ne sunt punctele tari si punctele slabe,o analiza SWOT daca vreti. E clar ca avem un portar de incredere in zapata,ca mai trebuia adusi niste oameni pe flancuri,unde Petre Marin dadea semne de oboseala si emeghara era pe masa de operatie. De asemenea,buba de la mijloc trebuia rezolvata,prin aducerea a 1-2 jucatori de creatie,iar in fata mai trebuia adusi maxim inca 2 atacanti. Trebuia investit in vreo 5-6 jucatori de valoare,dar care sa fie titulari certi,vorba lui nea imi. Avand in vedere ca noi am devenit urmatorii din lista de echipe care trebuie distruse a lui nea giovanni,noi am urmat in ultimii ani sistemul patentat de javre,adica se vand si se aduc prea multi jucatori. Practic in fiecara vara noi trebuie sa integram cate 5-6 jucatori in primul 11,ceea ce e absolut stupid,nu poti sa creezi omogenitate cand juma de echipa se schimba mai mereu.

Credeti-ma cand va spun ca ar fi un adevarat miracol daca Lacatus ar scoate o echipa din acest lot in care gasim jucatori care abia asteapta sa plece,jucatori care nu joaca pe posturile lor,jucatori care nu au valoare dar joaca pentru ca i-a adus Becali si jucatori adusi pentru ca erau foarte foarte foarte ieftini sau chiar gratis(vezi kapetanos). Introduceti in aceasta ecuatie a titlului si faptul ca contracandidatele s-au intarit,corpo e sef peste arbitri iar toata Liga 1 vrea sa bata "echipa lui Becali" si veti vedea cat de greu va fi sa luam titlul.

Soarta lui Lacatus era pecetluita din momentul in care a venit la Steaua,pentru ca aici e creditor Gigel Becali. Putea sa ia si titlul,la prima ratare a unui obiectiv major cum ar fi CL,Jiji ii lua capul. Oricum o dai Jiji iese curat. El se baga la echipa pentru ca el aduce o parte importanta a lotului,dar de rezultate raspunde Lacatus. A adus legenda Stelei sa antreneze aici,desi nu are experienta ca antrenor,i-a dat niste jucatori de mana a 2-a si l-a lasat sa vada ce face. Daca Lacatus va reusi,Jiji se va lauda peste tot iar daca jocul va merge prost(cum merge acum),Lacatus va pleca de capul sau(bineinteles fortat un pic de Becali) iar peluza nu va avea pe cine injura,pentru ca Lacatus nu poate fi injurat(si nici nu merita asa ceva) iar Becali va scapa pentru ca Lacatus si-a dat demisia,nu-i asa?(ca si in cazul Hagi,desi Gica a avut cojones incat sa spuna ce se intampla acolo de fapt).

Sper sa ne inselam cu totii si sa luam titlul,dar in aceste conditii,va fi foarte,foarte greu si daca Lacatus va pleca sper sincer ca Dan Petrescu sa nu vina sa se umileasca aici in fata ciobanului.

Steaua va avea din nou antrenor cu adevarat din momentul in care antrenorul va aproba venirile si plecarile,ba chiar va cere anumiti jucatori si creditorul nu se va mai baga in alcatuirea echipei,chiar daca "sunt banii lui".

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

intr-adevar., iata o analiza pertinenta...din pacate nu multi reusesc sa-si dea seama de situatie, si inca foarte multi , desi li se ofera raspunsul la nas,,refuza sa inteleaga. felicitari si tie si lui joga bonito..cei care ati avut rabdarea sa explicati pentru toate 'IQ-urile'' , situatia de la club! eu unul...recunosc..nu am aceasta rabdare! forza Steaua! forza Lacatus!

Dagoth14.07.2008 17:17

Nu înțeleg cine ar avea interes în desființarea Stelei. Furia suporterilor vizavi de cioban este justificatã, zic eu, și nu mai e nevoie sã reiau motivele. ªi nu cred cã va fi haos dacã se rateazã calificarea în grupele CL, așteptãrile de la noul sezon nemaifiind așa mari ca înainte. Cine pisici s-ar putea aștepta sã ajungem lejer în grupe cu alde Bãnel, Badea, și toți anonimii ãștia nou-veniți (excepții fiind Szekely și Stancu)?

fie,probabil am inteles eu gresit din postul tau se intelegea mai degraba dezaprobarea fata de Laca si faptul ca ai cam vrea sa plece

Scuzele mele dacã nu m-am exprimat cum trebuie. Ca sã clarific: Lãcãtuș a fost mare jucãtor, nu e (încã) mare antrenor, dar, mãcar pentru stabilitate, el trebuie sã rãmânã la Steaua.

@ mikutu, și eu sunt de acord cu predatorpulse7, dar chiar trebuia sã citezi întreg ditamai postul?

«123»