FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Viktoria Plzen

«1234»
olfgob14.07.2008 13:53

@ Udaradu Nu retin nume,dar si atunci erau destui carora nu le cinvenea ca s-a ratat UCL,desi a fost clar ca atunci ne-au ingropat in tur ratarile(antrenorul te invata sa ajungi cu mingea in pozitie de gol,atunci tu ca (presupus)fotbalist,trebuie sa inscrii)-trebuia sa fie cel putin 4-1 pt noi,iar in retur prea-iubitul capitan.Erau contestatari,si multi chiar,care nu au digerat seria de egaluri,asa ca nu-mi spune ca nu existau circotasi chiar si pe vremea lui Protasov.Cele 6 puncte fata de locul 1 erau opovara prea mare,desi se vedea cu ochiulliber ca echipa joaca frumos.CIRCOTASI DE PROFESIE VOR EXISTA TOT TIMPUL

greenyes14.07.2008 14:42
Cu asemenea specimene in lot (si astia nu sunt Surdu,Banel,Lovin) cum sa faci performanta? Chiar credeti ca Lacatus nu le-a zis ca trebuie sa castige, ca Steaua TREBUIE sa castige mereu? Ba eu cred ca le-a spus, dar sincer am impresia ca vb la pereti.Mai bine un pustan de 18 ani de la Steaua II care sa joace cu credinta ca trebuie sa castige, decat de-alde Badea - Vaslui.

Si din pacate iar ajungem la capul imputit al pestelui si implicit la Laca. Cine a adus acesti "impotenti" la Steaua cu care Laca tre sa si bata capul? Laca de ce i accepta, de ce nu taie in carne vie???

Eu inca am in cap meciul cu Arsenal de pe Ghencea cand am vazut fotbal .... dar acel meci a fost urmat de altele de toata jena ....

Noi ramanem cu DE CE urile ..... ei cu banu ... noi ne luam portia de nervi .... si forza Steaua!

Cat pestele imputit o sa continue sa se imputa iar noi o sa i acceptam mirosul stricat ...... o sa avem parte de aceleasi de ce uri si meciuri de rahat ..... dar parca iar o sa vad tribuna inflamata de niste pase gresite date de atleti, ionesti (Doamne l au comparat cu Hagi...valeu), badei, etc etc..... si pestele o sa scape din nou frumos mirositor....

Miaus14.07.2008 14:56
Si din pacate iar ajungem la capul imputit al pestelui si implicit la Laca. Cine a adus acesti "impotenti" la Steaua cu care Laca tre sa si bata capul? Laca de ce i accepta, de ce nu taie in carne vie???

E un mic cerc vicios.Laca ii da afara si ii inlocuieste cu cine? Cu jucatori mai buni pe care ii transfera sau ii promoveaza.

Jucatori buni pentru transferuri trebuie sa scoata jijel bani iar de la Steaua II nu poate sa promoveze toata echipa ca pana una alta nu suntem Ajax.

Virgil14.07.2008 15:09

Dau doar un exemplu. In anul in care Steaua a castigat CCE, a batut tot in pregatiri. Inclusiv pe Milan.

Ce sa asteptam de la salahorii astia care nu stiu sa creeze o faza mai ca lumea. Care nu pot duce o faza de la cap la coada. Lipsesc aproape cu desavarsire constructia(de vina e calitatea paselor), suturile la poarta, recuperarea balonului din terenul adversarului (asa cum cerea Protasov). Imi pare rau sa o spun, dar nu cred in echipa din acest an a Stelei. La Steaua se joaca haotic. Fara o idee de joc. De calificarea in grupele CL, refuz sa vorbesc. Nu vreau sa pun sare pe rana.

Cat despre antrenor, Fenerbahce, marea echipa turca, l-a angajat pentru urmatorii 2 ani pe Luis Aragones. Nimeni altul decat antrenorul Spaniei care a castigat recent Euro 2008. Salariul pe care il va primi Aragones se ridica la 12 milioane euro in cei doi ani!

Pe langa adevaratii oameni cu bani din Turcia, Gigi este un biet sarac.

makaan14.07.2008 15:42

Tind sa cred ca si pe langa adevaratii oameni cu bani din Romania,Gigel e un calic, raportat la cati bani cash are...numai tarlalele si papagalul sunt de el

leonardo14.07.2008 16:54
Dau doar un exemplu. In anul in care Steaua a castigat CCE, a batut tot in pregatiri. Inclusiv pe Milan.

Ce sa asteptam de la salahorii astia care nu stiu sa creeze o faza mai ca lumea. Care nu pot duce o faza de la cap la coada. Lipsesc aproape cu desavarsire constructia(de vina e calitatea paselor), suturile la poarta, recuperarea balonului din terenul adversarului (asa cum cerea Protasov). Imi pare rau sa o spun, dar nu cred in echipa din acest an a Stelei. La Steaua se joaca haotic. Fara o idee de joc. De calificarea in grupele CL, refuz sa vorbesc. Nu vreau sa pun sare pe rana.

Cat despre antrenor, Fenerbahce, marea echipa turca, l-a angajat pentru urmatorii 2 ani pe Luis Aragones. Nimeni altul decat antrenorul Spaniei care a castigat recent Euro 2008. Salariul pe care il va primi Aragones se ridica la 12 milioane euro in cei doi ani!

Cu Milan a facut 0-0.

enjoy14.07.2008 21:11

@ Virgil: ai dreptate cand spui ca e sarac; eu ma gandeam insa ca e sarac cu duhul si cam asta ar fi cauza tuturor belelelor venite peste Steaua. ma gandesc ca la Steaua s-a ajuns la un lot de jucatori sub nivelul minim necesar; anul asta nu va iesi nimic!

«1234»