FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Viktoria Plzen

«1234»
danimarcu13.07.2008 21:56
Joga , cu jucatorii astia nu prea avem sanse.

Pai vrei sa procedez ca restul turmei sa-l atac pe Lacatus?

Ce gandire naiva...

Pai daca toata lumea vede niste lucruri,inseamna "turma"?Pai daca Laca de aproape un an nu e in stare sa impuna echipei un stil,asta inseamna ca e slab,prietene!

Ma faci sa zambesc daca tu crezi ca esti mai stelist daca sari in apararea lui Lacatus.Daca observi bine,99% dintre cei ce-l criticam pe Lacatus o facem fara sa-l jignim,fara sa-l injuram si fara sa uitam ca el se confunda cu o mare parte din istoria Stelei.Il criticam pe antrenorul Lacatus,care nu are nici o treaba.Perioada de gratie s-a cam terminat,e timpul sa se apuce si el de treaba daca tot se agata cu toate fortele de functie...Parca spunea ca daca simte ca nu face fata la Steaua, pleaca.Cred ca ar trebui sa-i atraga cineva atentia ca nu prea pare ca face treaba la Steaua...

Joga Bonito13.07.2008 21:57
Nici raspunsul la aceasta intrebare nu-i face prea multa cinste lui Laca.

Atunci ne oprim aici ca nu are rost. O sa incerc sa caut alti adepti, ca vad ca tu inca il astepti pe Mourinho sa vina sa antreneze la Steaua.

@dax47

Pt mine e perfect, de abia scap de un suporter insolent.

@danimarcu,

Fix ce nu intentionam sa fac, sa starnesc valva.

Doi la mana, nu e corect ce faci. Ai luat o fraza din context si ai adaptat-o dupa bunul plac. Nu ai inteles mesajul meu.

Iar Lacatus e antrenor la Steaua de fix 23 de meciuri oficiale. La anul pe vremea asta, ne vom da cu parerea daca a impus sau nu un stil de joc echipei.

Lasa deoparte ura asta si pune-te in locul lui: ai venit intr-un moment greu, in iarna au plecat si au venit multi jucatori, 6 stelisti au fost in lotul nationalei, in vara iar au plecat jucatori multi, scadalurile se tin lant, iar suporterii sunt vesnic nemultumiti!

Si da, nu are rost sa fim ipocriti, s-a incercat ceva fata de perioada Olaroiu. Care vor sa-si dea valul de pe ochi sa vada, iar restul sa injure in continuare.

Trebuie timp, timp si iarasi timp sa cladim o echipa.

Baga la cap, nu sunt naiv, dar o schimbare de antrenor acum ne-ar fi fatala.

endorama13.07.2008 22:09
Intrebare: De ce nu a venit Petrescu sau un antrenor strain la Steaua, cand eram pe 7 cu Pedrazzini proaspat demisionar si la 20 de puncte de CFR? Draga Fedora, daca o sa gasesti raspunsul la aceasta intrebare poate nu o sa mai par atat de naiv si incapabil sa percep realitatea cruda.

n-au venit fiindca Becali l-a preferat pe Lacatus: antrenor slab, dar numai bun de pus de pavaza in fata suporterilor...

mikutu13.07.2008 22:21

www.gsp.ro/stire/in-birlogul-fiarei-86985.html

bineinteles...nu am fost acolo ca sa pot certifica! dar am incredeere ca asa se petrec lucrurile! mai terminati cu canonada asupra lui Lacatus! la urma urmei...trebuie sa fiti de acord chiar si voi cei ce-l dispretuti..ca e singurul STELIST din tot clubul! putin respect! daca stiti ce inseamna acest cuvant!

danimarcu13.07.2008 22:25
@danimarcu,

Iar Lacatus e antrenor la Steaua de fix 23 de meciuri oficiale. La anul pe vremea asta, ne vom da cu parerea daca a impus sau nu un stil de joc echipei.

Lasa deoparte ura asta ...

Care ura vere?Eu il urasc doar pe Becali,pe Lacatus nu l-as ura nici daca am retrograda...Doar am atras atentia ca nu este in stare sa puna Steaua pe un drum bun,atata tot.

Si o continuare cu Lacatus tot fatala ne este.Nu vezi ca nu jucam nimic?Ce e mai fatal decat sa-ti vezi idolii in halul asta?...

Joga Bonito13.07.2008 22:40
@joga bonito

Cata rabdare sa avem, te intreb? Vorba cuiva, se apropie anul si echipa joaca la fel! Cat sa-i dam? Oleg Protasov si-a impus jocul in 2-3 luni, Zenga la fel, pana si Oli a facut acelasi lucru( el in sens negativ).

Nu poti sa spui ca atatia jucatori cati a rulat Laca, sunt toti slabi! O fi unul, doi, zece, dar nu toti! O sa-mi spui placa cu relatii de joc, omogenitate. Relatiile de joc inchegate si omogenitatea e atunci cand Stancu stie dinainte sa paseze unde o sa fie Banel si szkeley, dar ideea e sa paseze, chiar daca nu sunt acolo unde credea el. Acum suntem inexistenti, nu se creeaza! NU stim sa atacam! Jucatorii alearga haotic dupa minge, nu se poate ca atacantii nostri sa faca presing la 30-40 m de poarta noastra!

Scuza cu relatiile de joc intervine atunci cand Steaua are 10-15 actiuni coerente si se gresesc 2-3 pase, nu cand nu ai nicio faza construita, nu cand dupa 2 pase se pierde mingea.

Sincer, iti admir fidelitatea fata de Lacatus, dar cocolosindu-l mereu dupa greseli, n-o sa-i faca niciun bine.

Mihai, vorbim dupa ce revin Ov. Petre, Radoi. Dupa ce Arthuro, Thiago, Sekely si Dayro vor avea 3-4 meciuri oficiale impreuna. Pana atunci o sa mai curga multa cerneala in ziarele autohtone si noi o sa mai tastam sute de mii de litere.

metzzz14.07.2008 04:41
:steag_sah_mic: Daca o tinem tot asa, la anul vom juca in B.

N-ar fi rau , poate scapam de oier.

Revenind , nu cred ca jucatorii pot juca ofensiv dintr-o data dupa ce in ultimii ani cu Olaroiu

jucau numai foarte defensiv. Unii inca au apucaturile de pe vremea lui Olaroiu...deci e greu sa se joace dintr-o data ofensiv. Poate intr-un an cine stie. Pana atunci trebuie sa va obisnuiti ca o sa fie haos uneori.

udaradu14.07.2008 06:39
Nici raspunsul la aceasta intrebare nu-i face prea multa cinste lui Laca.

Atunci ne oprim aici ca nu are rost. O sa incerc sa caut alti adepti, ca vad ca tu inca il astepti pe Mourinho sa vina sa antreneze la Steaua.

@dax47

Pt mine e perfect, de abia scap de un suporter insolent.

@danimarcu,

Fix ce nu intentionam sa fac, sa starnesc valva.

Doi la mana, nu e corect ce faci. Ai luat o fraza din context si ai adaptat-o dupa bunul plac. Nu ai inteles mesajul meu.

Lasa deoparte ura asta si pune-te in locul lui: ai venit intr-un moment greu, in iarna au plecat si au venit multi jucatori, 6 stelisti au fost in lotul nationalei, in vara iar au plecat jucatori multi, scadalurile se tin lant, iar suporterii sunt vesnic nemultumiti!

Si da, nu are rost sa fim ipocriti, s-a incercat ceva fata de perioada Olaroiu. Care vor sa-si dea valul de pe ochi sa vada, iar restul sa injure in continuare.

Trebuie timp, timp si iarasi timp sa cladim o echipa.

ori cum sintem in fata fatalitati...asa ca,ce am avut si ce am pierdut

Heart_For_Steaua14.07.2008 07:04
Cel mai slab meci din astea 2 pregatiri...Barem cand am luat-o cu 3-0 am avut ocazii... Acum cred ca fundasii nostri au avut 70 la suta din totalul posesiei noastre...Nu mai vorbesc de sutele de preluari si stopuri aiurea ale lui V. Badea si ale lui Banel , chiar si Ochirosii in prima repriza... Dayro in afara de acel sut n-a facut mai nimic ( nu prea are cum sa faca ceva in locul unde este pus )... Multi jucatori sunt mediocrii...Pacat de Zapata care a demonstrat ca e un mare portar... Jocul nostru lasa de dorit si dupa parerea mea e dificil de remediat, dar nu trebuie sa disperam, mai este timp pana la meciul din turul 3 preliminar...

Forza Steaua...

Mentalitate de cioban colegu , pentru ca nu ma intereseaza UCL , putem sa nu ne calificam.

Vreau titlul si Cupa , ca nu am mai facut un event de mult timp.

Si eu vreau eventul si sa facem o treaba cat mai buna in CL dar am scris ca mai este pana la turul 3 preliminar pentru ca mi se pare un meci important...nu ca etapele nu ar fi... Nu am mentalitate de cioban pentru ca putin ma intereseaza de banii ce ii primeste Becali din intrarea in grupe, pe mine ma intereseaza ca Steaua sa castige si sa joace bine...sa arate ca este totusi Steaua...

il_scorpio14.07.2008 07:23

Revenind , nu cred ca jucatorii pot juca ofensiv dintr-o data dupa ce in ultimii ani cu Olaroiu

jucau numai foarte defensiv. Unii inca au apucaturile de pe vremea lui Olaroiu...deci e greu sa se joace dintr-o data ofensiv. Poate intr-un an cine stie. Pana atunci trebuie sa va obisnuiti ca o sa fie haos uneori.

Hai ca asta chiar a fost distractiv.... sa dam iar vina pe Olaroiu. Oamenii au ramas marcati , cred ca si cand o sa aveti voi nepoti si stranepoti si n-o sa joace Steaua bine o sa le ziceti de Olaroiu ca el a stricat echipa:)).

JDERUL14.07.2008 08:05

Revin cu aceeasi intrebare care si-a mpus-o ,,nea Imi": de ce se mai testeaza in amicale formule care includ jucatori gata de plecare?

zoloz200514.07.2008 08:26
Revin cu aceeasi intrebare care si-a mpus-o ,,nea Imi": de ce se mai testeaza in amicale formule care includ jucatori gata de plecare?

jucatorii care sunt gata de plecare nu prea gasesc echipe unde sa fie vanduti ..

vlad7514.07.2008 09:08

Un amical fara rost. Amicalele se tin cu echipele tari.Cu anonimi de genul asta,care ne bat sau fac egal,gasim scuze de genul:am vrut sa testam jucatori. Poate doar atat putem la ora actuala.Egaluri cu amatori de prin Anglia si echipe de pe locul 9 din Cehia.

Sa vedem cum se descurca Steaua cu Besiktas sau cu AS Roma.Lacatus trebuie sa hotareasca mai repede pe ce posturi ii joaca pe unii.Dar e greu cu antrenoratul asta! Mama lui de Covercinao si alte scoli de antrenori.

gabriel_04pyb14.07.2008 09:14

Referindu-ne strict la disputarea meciului, NU SE SEZIZEAZA NIMENI CA Steaua NU JOACA NIMIC?

kosm1n14.07.2008 09:14

Hai ca asta chiar a fost distractiv.... sa dam iar vina pe Olaroiu. Oamenii au ramas marcati , cred ca si cand o sa aveti voi nepoti si stranepoti si n-o sa joace Steaua bine o sa le ziceti de Olaroiu ca el a stricat echipa:)).

Asa e Olaroiu a stricat tot ce era frumos! A facut din Steaua o echipa de locul 2! Mor de ciuda de fiecare data cand ma gandesc la el!

Marius14.07.2008 09:22

Inteleg de ce Dayro, Ochirosii, Szekely, Tiago, Stancu, Plesan, etc. sunt "marcati" de Olaroiu.

metzzz14.07.2008 09:36

Intelegi prost. Dayro , Ochirosii , Szekely , Stancu , chiar si Plesan incearca sa joace ceva.

Dar cand te trezesti in teren cu dealde Banel si surdu si fundasi centrali care se gandesc numai la plecare e cam greu. Sincer o spun inca o data. La Steaua s-a terminat un ciclu. Ei trebuiau sa plece de anul trecut ( Radoi , Ghionea, Goian , Dica , Ov. Petre, Lovin etc etc) .

Deja trebuia sa se inceapa reformarea echipei cu jucatori de la tineret sau tineri de valoare , gen Ochirosii , Szekely , Dayro , Stancu , Mustata , Iacob , Al. Tudose etc etc.

Dar de ce sa se reinceapa constructia echipei cand o putem carpi si jucam la ce-o fi. Ca doar costa bani reconstructia si nu primesti bani de la UEFA , asa ca trecem la achizitionarea jucatorilor cu unica calitate de a fi liberi de contract.

Marius14.07.2008 10:01

prietene, eu ti-am demonstrat ca marea majoritate a jucatorilor cu profil ofensiv din lotul actual al Stelei habar n-au de tactica "Oli". asa ca nu veni cu texte "mostenirea Olaroiu apasa..."

fii serios, suferim la capitolul ofensiva iar Olaroiu nu are nicio vina pentru treaba asta.

olfgob14.07.2008 10:37

Cred ca celmaibine ar fi ca Lacatus sa plece,din strict urmatoarele motive:as vrea sa vad corul care acum striga demisia,trecind la urmatorul refren,si anume:"ia uite,dom'lesi la asta,pe linga ca e varza,ne mai si lasa inaintea campionatului,ce las,dom'le..tz tz tz";as vrea sa vad cind vine urmatorul,cum apar iar antrenorii nevazuti de marile cluburi,facind expozeuri in paragrafe scurte despre tactica ce ar fi buna de adoptat,musai in cite 4-5 postari identice pe zi,pentru ca e clar ca nimeni nu va va putea satisface,profesionistii tastaturii;in al treilea rind,ar fi bine sa plece pentru ca nu ilmeritati...nici ciobanul,nici Piturca,nici huolaroiu,nici macar adversarii nu au avut\au parte doar de insulte,jigniri si indoiala.But maybe it's just me...ce sa fac daca eu nu joc manager toata ziua si nu pricep nimic...oricine ar veni antrenor,circotasii de meserie isi vor face datoria cu prisosinta,nu ma indoiesc de asta.O zi buna,dragii mei,cu multe succese la joc

kosm1n14.07.2008 10:56

Dupa cum am luato iar fara fundasi sigur o sa ne luptam pt locul doi si In Champions sigur nu intram! Asta e suntem de locul 2! CFR ma doare sa o spun da neau luato inainte la toate capitolele!

udaradu14.07.2008 10:58
Cred ca celmaibine ar fi ca Lacatus sa plece,din strict urmatoarele motive:as vrea sa vad corul care acum striga demisia,trecind la urmatorul refren,si anume:"ia uite,dom'lesi la asta,pe linga ca e varza,ne mai si lasa inaintea campionatului,ce las,dom'le..tz tz tz";as vrea sa vad cind vine urmatorul,cum apar iar antrenorii nevazuti de marile cluburi,facind expozeuri in paragrafe scurte despre tactica ce ar fi buna de adoptat,musai in cite 4-5 postari identice pe zi,pentru ca e clar ca nimeni nu va va putea satisface,profesionistii tastaturii;in al treilea rind,ar fi bine sa plece pentru ca nu ilmeritati...nici ciobanul,nici Piturca,nici huolaroiu,nici macar adversarii nu au avut\au parte doar de insulte,jigniri si indoiala.But maybe it's just me...ce sa fac daca eu nu joc manager toata ziua si nu pricep nimic...oricine ar veni antrenor,circotasii de meserie isi vor face datoria cu prisosinta,nu ma indoiesc de asta.O zi buna,dragii mei,cu multe succese la joc

cel mai bine ar fi ca Lacatus sa arate ca e antrenor adevarat sa ne poata astupa gurile rele.....sti tu pe cineva care a circotit cit a fost Protasov antrenor?

Miaus14.07.2008 10:59

Pentru cei care se tot intreaba de ce nu reusim sa batem pe swindon town si viktoria Plzen.

Pleșan: "Echipa este puțin obositã, fiindcã facem douã antrenamente pe zi"

Asta e problema vedeti, echipa e obosita, ce-i drept doar putin, incet incet pe la mijlocul lui octombrie o sa fim deja "epuizati".

Si stiu ca Plesan e potential international deci e unul din ala "greu" la mijloc.Pai ce pretentii sa am eu de la Surdu,Badea Nicolita cand Plesan e obosit dupa 2 saptamani de cantonamente?

Later edit:"Este clar faptul ca trebuia sa castigam, insa avem timp sa vedem care au fost greselile comise si speram sa le remediem cat mai repede. Pana la urma, este vorba despre meciuri amicale si, daca nu castigam in aceste partide, sa speram ca o vom face in cele oficiale", a declarat Valentin Badea.

Deci nu e o problema ca nu castigam in amicale, bun sunt perfect de acord , nu ne incalzesc cu nimic victoriile astea dar urmatoarea parte a frazei ma deranjeaza: sa SPERAM ca o vom face in meciurile oficiale.

Bai Badea, la Steaua cuvantul de ordine e TREBUIE nu SPERAM.Deci tovarasii mei de suferinta de pe forum nu cred ca e cazul sa ne mai batem capul cu daca e Laca antrenor, nu e Laca antrenor,etc.

Cu asemenea specimene in lot (si astia nu sunt Surdu,Banel,Lovin) cum sa faci performanta? Chiar credeti ca Lacatus nu le-a zis ca trebuie sa castige, ca Steaua TREBUIE sa castige mereu? Ba eu cred ca le-a spus, dar sincer am impresia ca vb la pereti.Mai bine un pustan de 18 ani de la Steaua II care sa joace cu credinta ca trebuie sa castige, decat de-alde Badea - Vaslui.

Joga Bonito14.07.2008 11:52
Cu asemenea specimene in lot (si astia nu sunt Surdu,Banel,Lovin) cum sa faci performanta? Chiar credeti ca Lacatus nu le-a zis ca trebuie sa castige, ca Steaua TREBUIE sa castige mereu? Ba eu cred ca le-a spus, dar sincer am impresia ca vb la pereti.Mai bine un pustan de 18 ani de la Steaua II care sa joace cu credinta ca trebuie sa castige, decat de-alde Badea - Vaslui.

Bine ai revenit printre cei vii, vere!

Cat despre problemele noastre, tind sa cred ca Badea va prinde primul "11" in aceasi masura ca si Cernea, dupa sosirea lui Zapata. Cred ca ce il tine la noi e probabil salariul "suculent". Pe principiul: mai bine rezerva la Steaua pe 150 de mii de euro, decat titular in provincie pe un salariu mai mic.

Ca o constatare oarecum intamplatoare: Laca e cel care a avut curajul sa-l trimita in C pe Lovin, sa-l imprumute pe Surdu la Buzau, sa-l tina rezerva pe Banel (nu va fi in primul "11", garantez!) si pe langa Ochirosii, Mustata ii va mai pastra in lot pe Al. Iacob si Vladut Rusu. Acestea din urma sunt niste actiuni care ar trebui sa ne dea de gandit.

ebonyc14.07.2008 12:04

sa fie cum zici tu joga (sa ramana Lovin in c, sa plece surdu la buzau, sa fie Banel rezerva si sa ii pastreze in lot pe mustata, Ochirosii,al Iacob si rusu). eu as fi multumit daca s-ar intampla asa. mustat si Ochirosii mi s-au parut pana acum cu un plus in fata celorlalti 2 dar asa cand esti tanar si nou la echipa, mai ai emotii. a si mi-as mai dori eu sa-l foloseasca pe Dayro pe postul lui, adica atacant pentru ca il chinuie rau la mijloc.

enjoy14.07.2008 13:29

desigur in pregatiri se cauta formule, se exerseaza scheme, etc. etc. la Steaua ar trebui sa se vada doar diferenta intre diferitele formule, care este mai eficienta, care se preteaza mai bine jocului ofensiv, defensiv, etc. acum la Steaua nu iese nimic, sunt prin Liga 3-a sau acum se intalnesc prima data! sunt pur si simplu stupefiat de modul cum joaca Steaua, nu are nici o idee de joc! pentru asta rabdarea mea fata de Laca s-a epuizat! vom avea cel mai slab an din istoria Stelei- presimt! PACAT!

«1234»