FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

45% pro becalizare

«123»
RED-STAR13.07.2008 15:52

Stati linistiti ca nu cred ca va fi nici un protest la adresa lui fecali, cel putin la Peluza Nord, mai ales acum ca revine in "forta" mustata. "Cine stie cunoaste" : vezi meciul cu Dinamo din retur.

danimarcu13.07.2008 18:49
cu surdu toata lumea are ceva pentru ca a fost laudat de Becali, nu are fata de Steaua, probabil ca aveti dreptate, dar dak e injurat si fluierat la fiecare atingere de minge in fiecare meci, cum credeti voi ca poate sa faca vreodata ceva...???pe Ovidiu Petre a inceput lumea sa-l injure de cand a zis Becali ca e "ca ceasu"..... sa fiu al dreaq dak nu a fost "ca ceasu"...crek cel mai bun om al nostru in campionatul trecut....dar noi l-am injurat, fluierat si huiduit constant....

Te contrazici singur.Deci O.Petre,desi a fost fluierat,a dat dovada ca e valoros si a jucat bine.

Daca Surdu ar avea valoare,ar face si el la fel.Ar juca bine,in pofida fluieraturilor din tribuna.Si ne-ar inchide gura la toti...Dar Surdu e zero barat,desi am crezut si eu ca merita o sansa.Diferenta dintre el si Petre e imensa.

maye16.07.2008 00:24

Cataline...poate sa fie aproape 100% pro Becali si sa traim intr`o lume complet fara discernamant , el , ciobanul retardat tot la stadiul de maimuta coborata de 3 secunde din copac va ramane...

nu ma doare ca el conduce Steaua...ma doare doar ca a distrus spiritul Stelei...si nu o zic eu sau tu..sau oricare altul de aici...o zic oameni care au luptat pentru astea doua culori si pentru gloria echipei...

...ma zbat , ma rasucesc si innebunesc incercand sa descopar solutia prin care putem scapa de jegul fecalian...dar nu o gasesc....si asta...da ...chiar e trist...

victor16.07.2008 16:30
Cataline...poate sa fie aproape 100% pro Becali si sa traim intr`o lume complet fara discernamant , el , ciobanul retardat tot la stadiul de maimuta coborata de 3 secunde din copac va ramane...

nu ma doare ca el conduce Steaua...ma doare doar ca a distrus spiritul Stelei...si nu o zic eu sau tu..sau oricare altul de aici...o zic oameni care au luptat pentru astea doua culori si pentru gloria echipei...

...ma zbat , ma rasucesc si innebunesc incercand sa descopar solutia prin care putem scapa de jegul fecalian...dar nu o gasesc....si asta...da ...chiar e trist...

ce noroc pe noi taranii, retardatii, slugile si gunoaiele becaliene ca mai exista justitiari si spirite lucide, avangardiste, asemeni tie! iti multumim salvatorule, adevarat erou al plaiurilor ros-albastre!

redevenind serios iti spun doar atat: esti absolut penibil! zbate-te si rasuceste-te mai putin, dar in schimb incearca sa iei mai multe pastile! poate te calmeaza!

«123»