Din ce in ce mai putin imi face placere sa citesc postarile de pe acest site (atentie-posarile nu articolele). Si asta pentru ca nu vad decat o adunatura de vesnic nemultumiti, de critici, de experti, care mai de care aruncand cu vorbe grele inspre Steaua. intr-un mod lipsit total de o baza argumentativa. "Suntem praf", "petarde de jucatori" "Lacatus e varza", intr-un cuvat toti sunt niste incompetenti, si doar cei care critica detin adevarul absolut.
Ma astept si eu la reactii pe masura la aceasta postare, ma astept sa fiu injurat si acuzat...Tuturor dinainte va spun ca nu pumnul in gura si injuria va fac mari stelisti. Nici macar prezenta la stadion doar pentru a "gratula" cu multa "m...ie" adeversarii.
Dar e clar ca, printe noi, userii fcseaua, diluarea e mare si discernamantul lipseste uneori. Si nici macar nu a inceput sezonul. Majoritatea ati trasformat stelismul intr-o lupta anti Becali. A fi stelist in acceptiunea multora este sa-l faci cioban, oier ori cretinoid si analfabet pe finantator, sluga pe Argaseala, carpa pe Lacatus. Imi amintesc cate "complimente" nu "și-a luat" și Cobra la instalarea ca manager, marioneta fiind unul din ele. Si acum toti lauda demnitatea lui. Subiectivism pur. Si lista continua - Dica, jucator care a facut enorm pt noi, jignit in cel mai josnic mod, Nicolita huiduit mai rau decat un caine, in trecut Ov. Petre., victima afinitatii pentru Oli.
Si atunci va intreb: daca ce avem nu e este respectat (ma refer in primul rand la jucatori) cine este bun pentru Steaua? O galerie care, datorita unor baieti buni, mari priceputi la fotbal a "castigat" locul intai "magna cum laudae" la capitolul violenta in sezonul trecut, facand inutil frumosul efort al celorlalti? Un "stelist" care loveste un cameraman ? Ori unul care vrea sa loveasca portarul unei echipe adeverse? Nu e nevoie sa-mi raspundeti. In caz ca nu ati observat, intrebarile sunt retorice.
Este trist ce se intampla, si vad ca multi au cazut deja in capcana media care se pare va continua si in noul sezon campania anti-Steaua.
Cat priveste becalizarea, nu sunt un fan al ei. Dar niciun contestatar de meserie. Eu nu vad o Stea care a murit, dar vad in schimb zeci de incercari de asasinat. Si din pacate fara voia lor, multi sunt complici la asta.
Numai bine.
E un punct de vedere si il respect,insa becalizarea este principala problema a Stelei pentru ca blocheaza orice urma de profesionalism,profesionalism fara care nu se poate naste o noua echipa a Stelei. In trecut au mai fost "dâre" de profesionalism prin prezenta unor antrenori buni sau a unor manageri capabili(nu-i mai numesc ca se stiu),oameni care isi faceau treaba si in acelasi timp incercau sa-l fenteze pe Becali,care abia-i astepta dupa colt sa le dea in cap.
Eu iubesc Steaua si o sa tin la clubul asta pana mor,insa incepe sa ti se faca sila cand vezi ca Steaua e distrusa sistematic din interior de catre stim noi cine. Presa si jegurile de la alte cluburi doar mai dau lovituri slabe,insa adevaratele "crosee" sunt aplicat de catre creditorul Becali care vrea sa fie in tot si in toate la acest club. Dupa cum bine zicea cineva,el are impresia ca a inventat acest club. Sa nu credeti ca fac reclama,dar uitati-va pe onlinesport sa vedeti victimele ciobanului in scurta sa "domnie" la Steaua. Si acolo nici nu sunt mentionati jucatori care au fost umiliti de ciobanel,nu-i mai mentionez ca ii stiti. Nu vedeti ca Jiji mereu tine antrenorii "pe viata" si majoritatea nu rezista nici 2 sezoane la rand.
De galerie nu vorbesc pentru ca atata timp cat nu fac parte din nici un grup,nu mi se pare corect sa vorbesc,dar o sa zic doar atat: ca si multe alte lucruri de la Steaua,si "valoarea" peluzelor a scazut,si da,si eu sunt scarbit cand aud cu se da "m..e" la javre,mi se pare ca atingem un nivel jos de tot cand se scandeaza asemenea tampenii,nivel caracteristic faunei din Liga 1 nu a Stelei. Oricum galeria e ultima problema a Stelei,macar acolo mai exista baieti si fete ce mai tin la aceasta echipa,desi s-au infiltrat multe panarame p-acolo in ultima vreme,panarame ce strica imaginea peluzelor. Cand ajung la meciuri,stau la tribuna si am remarcat un lucru in ultimele 2 sezoane: pe masura ce jocul devenea din ce in ce mai mizer,iar imaginea lui Becali se identifica din ce in ce mai mult cu a echipei,pasionatii de fotbal au cam ramas acasa. Am observat ca au aparut din ce in ce mai multi tarani care abia asteapta sa scuipe o samanta,sa injure un jucator la prima greseala sau sa sufle dintr-o imputita de goarna. "Suporteri" care sunt fani Jiji si care sunt foarte permisivi cu ciobanul dar care se dau "viteji" cand e vorba sa injure proprii jucatori sau vreo echipa adversa.
Eu unul o recunosc,sunt pesimist in ceea ce priveste sezonul viitor. Mai toate contracandidatele la titlu au un avantaj asupra noastra,fie ca e vorba de lot,banca tehnica sau management iar de parca astea n-ar fi de ajuns,toti vor sa bata "echipa lui Becali" pentru ca faptele si vorbele lui Becali repetate continuu de trepadusi din presa ne-au creat o imagine de echipa blatista si miloaga.
Intre timp in curtea noastra a mai cazut un cap,al lui Adi Ilie,care a plecat pentru ca nu se intelegea la transferuri cu varul bisnitar al lui Becali si pentru ca era cam de decor la club. Antrenorul nostru pe langa faptul ca nu are experienta,mai trebuie si sa se descurce cu fitele unor nulitati gen Lovin sau cu faptul ca multi jucatori vor sa plece,pentru ca s-au saturat de mizeria din Liga 1 si de "relatia" lor cu Becali. Management nu avem,antrenorul nu are experienta iar lotul,pe langa faptul ca nu e inca inchegat,mai "beneficiaza" si de multi jucatori mediocri,adusi pentru ca erau liberi de contract sau foarte ieftini. Steaua a mai avut situatii in care nu parea favorita la inceputul sezonului,insa atunci aveam atuuri de partea noastra,fie anumiti jucatori,fie un antrenor bun,fie un spirit de echipa. Acum nici macar spiritul de echipa nu mai exista,parca fiecare trage pentru el.
Pentru mine sperantele acestui sezon se leaga de zapata,Ghionea,Radoi,Dayro,szekely si Stancu. Daca acesti jucatori vor mai fi nevoiti sa joace cu alde Nicolita,daca vor fi reprofilati pe alte posturi pe care nu se simt bine doar pentru ca jijel nu a avut bani pentru jucatori specific acelui post,si mai ales daca jijel se baga pentru antrenor,aceste sperante vor fi spulberate.
Tot ce putem sa facem este sa speram ca lucurile se vor lega,insa acest lucru nu se poate intampla atat timp cat Becali e in tot si in toate la acest club.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.