FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

45% pro becalizare

«123»
FortuneTeller11.07.2008 18:52

@Il Soldatino

Stai linistit, nu incerc sa aplic stampile de "stelist adevarat" sau altceva. Pur si simplu nu cred ca titluri gen "Steaua, regina blaturilor" sunt neaparat opera Gigelului, ci mai degraba a coop-ului si presei afiliate. Sa ne intelegem, Gigelu e un branzar dar nu el a inventat si nici nu a abuzat de bani si relatii pt blaturi. Cred sincer ca a participat, dar asa cum am spus in postul meu precedent, probabil a facut-o ca o reactie caci nu e in stare sa initieze un plan bazat pe blaturi pt a castiga campionatul. Problema mare la Gigelu e ca fiind o persoana impinsa in fata publicului de banii gramada facuti cu branza, se vede imediat el nu reuseste deloc sa iasa din lumea lui ingusta. Noi il blamam, aia din coop-ul Dinamo-CFR-Rapid il blameaza, FRF il blameaza, politicienii il blameaza, presa il blameaza, dar in acest fel toti ii dam mai mult credit decat merita, il creditam ca fiind un lider, un conducator care stie ce vrea si ce face. In realitate el doar reactioneaza precum cainele lui Pavlov: il intrebi ceva - injura, oricum nu intelege ce vrei de la el; vede un jucator - il vrea; aude manele - danseaza si canta; vede si aude de alti idioti ajunsi in politica - vrea si el sa fie presedinte; are X o masina hoata - vrea si el alta masina si mai tare; vede ca jucatorii altor echipe se vand bine - vrea si el, musai sa fie vanduti pe un pret mai mare. Acest Escu e din categoria celor care mai castiga niste batalii din cand in cand, dar intotdeauna pierd razboaiele. Chestia cu Steaua nu e diferita, imi aduce oarecum aminte de o scena din Titanic, in care un imigrant da buzna sa-si scape copilul si valizele, omul habar n-are ce vrea, iar cand devine clar ca nu poate scapa atunci arunca naibii valizele. Asa si Gigelu, momentan isi strange valiza "Steaua" la piept, nu pt ca tine la ea, ci pt ca e a lui. Dar cand vine apa mare puteti fii siguri toti ca va arunca valiza Steaua ca o reactie de auto-protectie. In acest moment insa reactia lui e sa se alinieze cu ceilalti borfasi ai fotbalului romanesc pt linistea sa personala, dar in detrimentul celor care care inca sunt mandrii de Steaua.

ultrash11.07.2008 19:17
Corect! Chestia asta am spus`o si eu aseara pe forum! NE MERITAM SOARTA! Tineti minte meciul cu Charleroi de anul trecut? Cand peluzele scandau impotriva ciobanului iar tribunele le huiduiau? Asa ne trebuie daca avem printre noi suporteri de genu "daca nu era <<nea Gigi>>sa bage bani ..."

Acum am ajuns pe mana dinamovistilor,a delapidatorilor si bisnitarilor!Giovani si Victor...O sa se aleaga prafu` de clubu` asta daca nu s-a si ales deja,de istoria si spiritul sau.

Daca nu noi,suporterii,adica noi Steaua nu facem ceva,atunci cine?

Bai frate, de cate ori scrie cineva un articol anti-Becali apare cate unul care aminteste de meciul cu Charleroi, cand cetatenii de la tribune ar fi huiduit galeria. De fiecare data am spus, si repet si acum, ca atunci tribuna nu a huiduit galeria, ci pe omul in slapi si pe sustinatorii lui.

Mi se pare insa un pic ciudat ce se intampla. Cum scrie cineva un articol anti-Becali, cum apar unii care aduc in discutie meciul cu Charleroi? Oare acesti useri fac asta pentru a dezbina suporterii, pentru a nu se crea un consens impotriva lui Becali? Eu cred ca da!

hai man ma lasi ca au huiduit si inainte sa sara ala gardu`,aminteste`ti ca erau baietii de la reghin la t2 si ii huiduia lumea,cand incepeau peluzele scandari anti geigei t1 si 12 huiduiau,si nu spune ca nu`i asa,aminteste`ti de meciul de pe cotroceni cand a venit ciobanu cu haita de batausi dupa el si cum se duceau cetatenii sa`i ceara bani...sa fim seriosi

alexblaja11.07.2008 19:24

@ultrash

La meciul cu charleroi am fost in t1 si nu s-a huiduit inainte de faza cu intratul aluia. Ca sunt "suporteri" care il pupa in dos pe becaliot, asta nu am negat si nici nu o sa neg. Singura chestie este ca nu meciul ala este de referinta pentru comportamentul pro-Becali.

De ce spun ca nu este bine sa se dea exemplu acel meci, cand e vorba de a ilustra comportamentul pro-Becali? Pentru ca acolo a fost manevra lui Becali. Desi nu am dovezi, instinctul imi spune ca Slap a intrat pe teren la comanda lui Il Ciobandante, tocmai pentru ca becaliotul stia ca suporterii se vor lua la "harta" dupa aia. Divide et impera!

ultrash11.07.2008 19:31

@alexblaja

tot ce`i posibil insa n`am avut nico clipa intentia sa "dezbin" suporterii. oh God cat mi-ar placea mie sa inceapa iar revolta anti Jiji....dar am zis ca nu avem nicio sansa atat tiimp cat unii il pupa`n fund pe gei-gei,altii il iau cu "nea Gigi"`n sus,"nea Gigi"`n jos,altii cu gandirea de genu "daca nu era el cine baga bani?daca pleaca cine mai baga bani?"

apropos de asta,si scz de offtopic,calculati profitu din transferuri in vara asta

2 mil Dica 4,8 Goian=6,8

1,5 szekely+1 Stancu+800 arthuro+300 tiago+200 neagoe&ionescu+gratis kapetanos=3,8

6,8-3,8=?

metzzz11.07.2008 22:56
@ultrash

La meciul cu charleroi am fost in t1 si nu s-a huiduit inainte de faza cu intratul aluia. Ca sunt "suporteri" care il pupa in dos pe becaliot, asta nu am negat si nici nu o sa neg. Singura chestie este ca nu meciul ala este de referinta pentru comportamentul pro-Becali.

De ce spun ca nu este bine sa se dea exemplu acel meci, cand e vorba de a ilustra comportamentul pro-Becali? Pentru ca acolo a fost manevra lui Becali. Desi nu am dovezi, instinctul imi spune ca Slap a intrat pe teren la comanda lui Il Ciobandante, tocmai pentru ca becaliotul stia ca suporterii se vor lua la "harta" dupa aia. Divide et impera!

Omule , dupa meci treci prin fata la oficiala si ai sa ramai socat. Eu nu credeam ca e asa pana nu am vazut cu ochii mei.

eddie the 'ead12.07.2008 01:48

Bai frate, de cate ori scrie cineva un articol anti-Becali apare cate unul care aminteste de meciul cu Charleroi, cand cetatenii de la tribune ar fi huiduit galeria. De fiecare data am spus, si repet si acum, ca atunci tribuna nu a huiduit galeria, ci pe omul in slapi si pe sustinatorii lui.

Da, am vrut sa zic acelasi lucru, dar m-am abtinut, e greu sa convingi pe cineva de contrariu, in cazul asta. Mi se pare hilar ca se aduce iar si iar si iar in discutie meciul ala, cind ar fi poate cazuri cu adevarat penibile si de neinteles pentru mine (meciul cu National, din Cotroceni, cind maimuta a venit cu zeci de gorile si tot s-au gasit aplaudaci).

leonardo12.07.2008 02:56
Pardon, regina a blaturilor? Este site-ul CFR sau Rapid? Omul Gigel e un animal simplu, care raspunde doar la instincte, nu si gandeste. Si cum numai din instincte si vanzare de branza nu poti invata nici sa canti la pian si nici sa ai un plan clar pt viata personal si pt afaceri, rezulta ca Gigel bajbaie prin viata precum cetateanul turmentat. El nu poate fi un lider pt ca deciziile lui sunt bazate pe reactii la intamplari si situatii, iar nu pe planuri clare si concrete. El nu este altceva decat un branzar ajuns mare ciocoi. Nu pot sa spun ca am dreptatea 100% de partea mea, dar inclin sa cred ca Gigelu a semnat pactul cu coop-ul patronat de FRF (CFR-Dinamo-Rapid) ca reactie la situatia "valiza". Gigelu isi vrea valiza inapoi, e o gramada de "branza" in valiza, plus ceva cas (daca iese!) in LC anul acesta. Deci cred ca Gigelu a semnat afilierea la axa FRF in schimbul linistii anului 2008 si a campionatului anului x (conform listei aprobate de coop). Banuiesc ca sezonul 2008-2009 nu e rezervat Stelei, deci Gigelu trebuie urgent sa dea drumul jucatorilor scumpi din echipa, ca doar n-are sens sa plateasca salarii mari cand nu e nimic de castigat! Deci Giovani isi freaca mainile de bucurie si asteapta comisioanele, iar Adi Ilie era total inutil. Poate vad eu conspiratii peste tot, si sincer m-as bucura sa fie doar imaginatia mea. Dar daca nu e?

O abordare cinica dar nu imposibila ! Noi ne amaram sufletele pentru ca ei isi impart cascavalul !

84ava12.07.2008 05:00
cand scriam aici lucrurile astea acum aproape 2 ani eram un paria.

un ban pe saptamana, alt cont de user, alt ban...

la ce bun sa-i dai romanului mintea de pe urma daca nu mai are ce face cu ea ?

si cred ca nici inainte nu ne-ar fi fost de folos, fiindca , nu?, suntem capitalisti..

ciobanul e patron, e mosia lui si cu asta basta.

gata, hai in vacanta si cautati-va alte pasiuni..

Steaua voastra, Steaua mea, au murit de mult.

de fapt nu au existat nicicand altundeva in afara imaginatiilor noastre credule..

doar bani, bani si alti bani...iar acum giovani si Gigi vor face si mai multi bani, caci va veti face iarasi abonamente, se vor vinde iar jucatori etc. etc.

si inca ceva:

cine e autorul invins mentalmente de becalioti al acestui articol ?

a, da, Catalin.

tks for finally signing the article !

E o placere sa fim, in final, in aceeasi barca, cea a deznadejdii...

Nimic mai adevarat decat ce ai scris aici,Steaua noastra a murit,spiritul s-a pierdut si culmea e ca desi s-a intamplat in timp de cativa ani,parca au fost cateva secunde.

Si eu zic ca ne meritam soarta,insa nu avem altceva ce face decat sa ne resemnam.Tot noi ii bagam bani in buzunar la cioban,tot noi ii aducem bani din televizari toate astea fara sa gadim macar un pic.

The Flyer12.07.2008 08:18
Corect! Chestia asta am spus`o si eu aseara pe forum! NE MERITAM SOARTA! Tineti minte meciul cu Charleroi de anul trecut? Cand peluzele scandau impotriva ciobanului iar tribunele le huiduiau? Asa ne trebuie daca avem printre noi suporteri de genu "daca nu era <<nea Gigi>>sa bage bani ..."

Acum am ajuns pe mana dinamovistilor,a delapidatorilor si bisnitarilor!Giovani si Victor...O sa se aleaga prafu` de clubu` asta daca nu s-a si ales deja,de istoria si spiritul sau.

Daca nu noi,suporterii,adica noi Steaua nu facem ceva,atunci cine?

Mi se pare insa un pic ciudat ce se intampla. Cum scrie cineva un articol anti-Becali, cum apar unii care aduc in discutie meciul cu Charleroi? Oare acesti useri fac asta pentru a dezbina suporterii, pentru a nu se crea un consens impotriva lui Becali? Eu cred ca da!

hai man ma lasi ca au huiduit si inainte sa sara ala gardu`,aminteste`ti ca erau baietii de la reghin la t2 si ii huiduia lumea,cand incepeau peluzele scandari anti geigei t1 si 12 huiduiau,si nu spune ca nu`i asa,aminteste`ti de meciul de pe cotroceni cand a venit ciobanu cu haita de batausi dupa el si cum se duceau cetatenii sa`i ceara bani...sa fim seriosi

coane,nu stiu ce ai vazut pe cotroceni,da' la meciul ala,atunci cind s-a scandat anti-oier,nu a venit nimeni cu nicio haita!am fost la meciul ala asa cum am fost si la meciul cu Ceahlaul!stii cum a fost cu Ceahlaul?!?nu vorbii sa te bagi in seama ca gresesti!la partea cu cei veniti sa-l aduleze in pauza iti dau dreptate,cu specificarea ca in tribuna de pe cotroceni,la acel meci,cind s-au intetit scandarile,oierul se cam albise!si ti-o spune unul care a stat pe al treilea rind al tribunei!

si,a nu se intelege ca eu contest faptul ca cretinoidul a venit cu garzile,a venit pentru ca dupa meciul cu Ceahlaul ii intrase morcovul in fund!da' nu s-a bagat nimeni dintre garzi in tribuna!atit si nimic mai mult!si chiar s-a scandat contra infectului in momentul in care niste tarani i-au cerut autografe atunci cind oligofrenul se afla pe scari!

vis-a-vis de articol,sintem praf si pulbere si nici macar asta nu e sfirsitul!nu-l mai domniti pe oier ca nu-si are rostul!a facut ceea ce e bine pentru neamul sau infect si e rau pentru noi si echipa!cum sa se certe el cu Ion si Victor,doamne fereste,"ei e de singe si de neam"!!stati sa vedeti ce se va intimpla atunci cind,intr-adevar,Ion Becali vine la Steaua!Dumnezeu cu mila,ca noi sintem prea cretini sa luam atitudine!multa bafta!

JonDaryo12.07.2008 08:19

cum e posibil sa nu avem si noi un fost mare jucator in staful tehnic ai Stelei ,Jiji pleaca frate dute si lasane ca o sa fim anul asta de locul 5 la ce jucatori ati adus suntem praf doar 2 sunt acceptabili restu lasa de dorit

crafft12.07.2008 10:33

[...]

Il Soldatino12.07.2008 12:07
[...]

:)) Am sa tin cont

Il Soldatino12.07.2008 12:12

Ma tem ca ai dreptate in privinta lui Lacatus. E pacat ca antrenorii Stelei sunt adusi din alte motive decat cele bazate pe o evaluare competenta si apoi sunt adusi in situatia de a renunta din cauza tratamentului pe care-l primesc.

Azazello12.07.2008 12:13

Din ce in ce mai putin imi face placere sa citesc postarile de pe acest site (atentie-posarile nu articolele). Si asta pentru ca nu vad decat o adunatura de vesnic nemultumiti, de critici, de experti, care mai de care aruncand cu vorbe grele inspre Steaua. intr-un mod lipsit total de o baza argumentativa. "Suntem praf", "petarde de jucatori" "Lacatus e varza", intr-un cuvat toti sunt niste incompetenti, si doar cei care critica detin adevarul absolut.

Ma astept si eu la reactii pe masura la aceasta postare, ma astept sa fiu injurat si acuzat...Tuturor dinainte va spun ca nu pumnul in gura si injuria va fac mari stelisti. Nici macar prezenta la stadion doar pentru a "gratula" cu multa "m...ie" adeversarii.

Dar e clar ca, printe noi, userii fcseaua, diluarea e mare si discernamantul lipseste uneori. Si nici macar nu a inceput sezonul. Majoritatea ati trasformat stelismul intr-o lupta anti Becali. A fi stelist in acceptiunea multora este sa-l faci cioban, oier ori cretinoid si analfabet pe finantator, sluga pe Argaseala, carpa pe Lacatus. Imi amintesc cate "complimente" nu "și-a luat" și Cobra la instalarea ca manager, marioneta fiind unul din ele. Si acum toti lauda demnitatea lui. Subiectivism pur. Si lista continua - Dica, jucator care a facut enorm pt noi, jignit in cel mai josnic mod, Nicolita huiduit mai rau decat un caine, in trecut Ov. Petre., victima afinitatii pentru Oli.

Si atunci va intreb: daca ce avem nu e este respectat (ma refer in primul rand la jucatori) cine este bun pentru Steaua? O galerie care, datorita unor baieti buni, mari priceputi la fotbal a "castigat" locul intai "magna cum laudae" la capitolul violenta in sezonul trecut, facand inutil frumosul efort al celorlalti? Un "stelist" care loveste un cameraman ? Ori unul care vrea sa loveasca portarul unei echipe adeverse? Nu e nevoie sa-mi raspundeti. In caz ca nu ati observat, intrebarile sunt retorice.

Este trist ce se intampla, si vad ca multi au cazut deja in capcana media care se pare va continua si in noul sezon campania anti-Steaua.

Cat priveste becalizarea, nu sunt un fan al ei. Dar niciun contestatar de meserie. Eu nu vad o Stea care a murit, dar vad in schimb zeci de incercari de asasinat. Si din pacate fara voia lor, multi sunt complici la asta.

Numai bine.

Stanici12.07.2008 13:19

Bun. Luam atitudine la meciul cu roma? Sperand, bineinteles, ca nu mai intra vreun dezorientat pe teren. Macar pe giovani si pe Victor sa ii luam grav la **** daca oierul are oricum acoperire in tribune din punct de vedere al fortei brute.

predatorpulse712.07.2008 13:41
Din ce in ce mai putin imi face placere sa citesc postarile de pe acest site (atentie-posarile nu articolele). Si asta pentru ca nu vad decat o adunatura de vesnic nemultumiti, de critici, de experti, care mai de care aruncand cu vorbe grele inspre Steaua. intr-un mod lipsit total de o baza argumentativa. "Suntem praf", "petarde de jucatori" "Lacatus e varza", intr-un cuvat toti sunt niste incompetenti, si doar cei care critica detin adevarul absolut.

Ma astept si eu la reactii pe masura la aceasta postare, ma astept sa fiu injurat si acuzat...Tuturor dinainte va spun ca nu pumnul in gura si injuria va fac mari stelisti. Nici macar prezenta la stadion doar pentru a "gratula" cu multa "m...ie" adeversarii.

Dar e clar ca, printe noi, userii fcseaua, diluarea e mare si discernamantul lipseste uneori. Si nici macar nu a inceput sezonul. Majoritatea ati trasformat stelismul intr-o lupta anti Becali. A fi stelist in acceptiunea multora este sa-l faci cioban, oier ori cretinoid si analfabet pe finantator, sluga pe Argaseala, carpa pe Lacatus. Imi amintesc cate "complimente" nu "și-a luat" și Cobra la instalarea ca manager, marioneta fiind unul din ele. Si acum toti lauda demnitatea lui. Subiectivism pur. Si lista continua - Dica, jucator care a facut enorm pt noi, jignit in cel mai josnic mod, Nicolita huiduit mai rau decat un caine, in trecut Ov. Petre., victima afinitatii pentru Oli.

Si atunci va intreb: daca ce avem nu e este respectat (ma refer in primul rand la jucatori) cine este bun pentru Steaua? O galerie care, datorita unor baieti buni, mari priceputi la fotbal a "castigat" locul intai "magna cum laudae" la capitolul violenta in sezonul trecut, facand inutil frumosul efort al celorlalti? Un "stelist" care loveste un cameraman ? Ori unul care vrea sa loveasca portarul unei echipe adeverse? Nu e nevoie sa-mi raspundeti. In caz ca nu ati observat, intrebarile sunt retorice.

Este trist ce se intampla, si vad ca multi au cazut deja in capcana media care se pare va continua si in noul sezon campania anti-Steaua.

Cat priveste becalizarea, nu sunt un fan al ei. Dar niciun contestatar de meserie. Eu nu vad o Stea care a murit, dar vad in schimb zeci de incercari de asasinat. Si din pacate fara voia lor, multi sunt complici la asta.

Numai bine.

E un punct de vedere si il respect,insa becalizarea este principala problema a Stelei pentru ca blocheaza orice urma de profesionalism,profesionalism fara care nu se poate naste o noua echipa a Stelei. In trecut au mai fost "dâre" de profesionalism prin prezenta unor antrenori buni sau a unor manageri capabili(nu-i mai numesc ca se stiu),oameni care isi faceau treaba si in acelasi timp incercau sa-l fenteze pe Becali,care abia-i astepta dupa colt sa le dea in cap.

Eu iubesc Steaua si o sa tin la clubul asta pana mor,insa incepe sa ti se faca sila cand vezi ca Steaua e distrusa sistematic din interior de catre stim noi cine. Presa si jegurile de la alte cluburi doar mai dau lovituri slabe,insa adevaratele "crosee" sunt aplicat de catre creditorul Becali care vrea sa fie in tot si in toate la acest club. Dupa cum bine zicea cineva,el are impresia ca a inventat acest club. Sa nu credeti ca fac reclama,dar uitati-va pe onlinesport sa vedeti victimele ciobanului in scurta sa "domnie" la Steaua. Si acolo nici nu sunt mentionati jucatori care au fost umiliti de ciobanel,nu-i mai mentionez ca ii stiti. Nu vedeti ca Jiji mereu tine antrenorii "pe viata" si majoritatea nu rezista nici 2 sezoane la rand.

De galerie nu vorbesc pentru ca atata timp cat nu fac parte din nici un grup,nu mi se pare corect sa vorbesc,dar o sa zic doar atat: ca si multe alte lucruri de la Steaua,si "valoarea" peluzelor a scazut,si da,si eu sunt scarbit cand aud cu se da "m..e" la javre,mi se pare ca atingem un nivel jos de tot cand se scandeaza asemenea tampenii,nivel caracteristic faunei din Liga 1 nu a Stelei. Oricum galeria e ultima problema a Stelei,macar acolo mai exista baieti si fete ce mai tin la aceasta echipa,desi s-au infiltrat multe panarame p-acolo in ultima vreme,panarame ce strica imaginea peluzelor. Cand ajung la meciuri,stau la tribuna si am remarcat un lucru in ultimele 2 sezoane: pe masura ce jocul devenea din ce in ce mai mizer,iar imaginea lui Becali se identifica din ce in ce mai mult cu a echipei,pasionatii de fotbal au cam ramas acasa. Am observat ca au aparut din ce in ce mai multi tarani care abia asteapta sa scuipe o samanta,sa injure un jucator la prima greseala sau sa sufle dintr-o imputita de goarna. "Suporteri" care sunt fani Jiji si care sunt foarte permisivi cu ciobanul dar care se dau "viteji" cand e vorba sa injure proprii jucatori sau vreo echipa adversa.

Eu unul o recunosc,sunt pesimist in ceea ce priveste sezonul viitor. Mai toate contracandidatele la titlu au un avantaj asupra noastra,fie ca e vorba de lot,banca tehnica sau management iar de parca astea n-ar fi de ajuns,toti vor sa bata "echipa lui Becali" pentru ca faptele si vorbele lui Becali repetate continuu de trepadusi din presa ne-au creat o imagine de echipa blatista si miloaga.

Intre timp in curtea noastra a mai cazut un cap,al lui Adi Ilie,care a plecat pentru ca nu se intelegea la transferuri cu varul bisnitar al lui Becali si pentru ca era cam de decor la club. Antrenorul nostru pe langa faptul ca nu are experienta,mai trebuie si sa se descurce cu fitele unor nulitati gen Lovin sau cu faptul ca multi jucatori vor sa plece,pentru ca s-au saturat de mizeria din Liga 1 si de "relatia" lor cu Becali. Management nu avem,antrenorul nu are experienta iar lotul,pe langa faptul ca nu e inca inchegat,mai "beneficiaza" si de multi jucatori mediocri,adusi pentru ca erau liberi de contract sau foarte ieftini. Steaua a mai avut situatii in care nu parea favorita la inceputul sezonului,insa atunci aveam atuuri de partea noastra,fie anumiti jucatori,fie un antrenor bun,fie un spirit de echipa. Acum nici macar spiritul de echipa nu mai exista,parca fiecare trage pentru el.

Pentru mine sperantele acestui sezon se leaga de zapata,Ghionea,Radoi,Dayro,szekely si Stancu. Daca acesti jucatori vor mai fi nevoiti sa joace cu alde Nicolita,daca vor fi reprofilati pe alte posturi pe care nu se simt bine doar pentru ca jijel nu a avut bani pentru jucatori specific acelui post,si mai ales daca jijel se baga pentru antrenor,aceste sperante vor fi spulberate.

Tot ce putem sa facem este sa speram ca lucurile se vor lega,insa acest lucru nu se poate intampla atat timp cat Becali e in tot si in toate la acest club.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

fsorini12.07.2008 14:59

Da asta vad si eu, un forum in care multi fac praf jucatori, antrenori, conducatori ... Un forum in care multi "experti" distrug sistematic imaginea marelui club Steaua spre bucuria dusmanilor care nu mai au nimic de facut. "Stelistii pana la moarte" isi distrug singuri clubul. In rest sa auzim de bine.

Neil12.07.2008 15:29

din pacate vulturilor becalieni necrofagi le place mirosul cadavrelor (executate chiar de ei): http://www.vidu.ro/clanul-Becali-si-Steaua-Bucuresti.php

bad_joke12.07.2008 15:47

Mi-au placut intotdeauna articolele tale. Eu am fost mereu de aceiasi parere cu tine, deoarece ai pus mereu degetul pe rana si ai avut o viziune de viitor, nu sa ne imbatam cu apa rece,. La asta ma gandeam si eu, ce s-ar intampla daca printr-o minune ,printr-o conjunctura trecem de grupele C.L., ce o sa fie atunci, o s afie o majoritate de peste 60%?Nu stiu, dar e clar ca ne meritam soarta nu doar cu Steaua ci ma refer la conducatori in general, o s aizca lumea ca intru in sfera politicului, dar nu ai cum s anul observi o chestie care se aseamana cu situatia de la Steaua, aici ma refer la votul doar pe numele candidatilor, cum poti vota un om din nou care sti clar ca el e tatal hotilor, ca e un baron local si asa mai departe in loc sa votezi un independent tanar, cam asa si cu Becali, orice ar face, bani sunt pe primul loc,probabil ca toti sustinatori lui cred ca daca pleaca el de la Steaua o sa fie o echipa slab finantata...nimic mai fals, nu stiti cati dastia asteapta sa preia Steaua, dar mie de asta mie frica si daca noi l-am forta sa renunte la Steaua, cui credeti ca ar vinde? Unui domn serios, crae vrea s afaca treaba la echipa? NU , nici decum, ar vinde unor cunoscuti, ca tot el ca un comunist sa aiba putere de decizie.

NE MERITAM SOARTA. SINGURA NOASTRA SANSA ESTE EDUCATIA! :steag_cruce_invers:

danimarcu12.07.2008 17:04
[...]

Iar eu cred ca tu esti cel putin batut in cap!Lasand la o parte faptul ca esti semianalfabet,il critici mereu pe omul Il Soldatino si nu articolele lui,cum ar fi firesc...

Cred ca ar fi mai onest sa-i trimiti pm-uri daca ai ceva cu el,decat sa poluezi forumul cu prostia ta crasa...

Cristelistu12.07.2008 17:36

Ai multa dreptate pacat ca nu te aude cine trebuie.Nu imi place sa critic dar ai dreptate; asteptam si momoente mai bune!!! Cine stie ce se mai intampla????

endorama13.07.2008 03:52

mda, din pacate userii care posteaza comentarii pe site-ul asta nu sunt chiar un esantion reprezentativ pentru suporterii Stelei. chiar si faptul ca majoritatea lor sunt capabili sa scrie corect gramatical e foarte relevant - daca va uitati peste comentariile cu tenta pro-stelista de pe gsp sau prosport, o sa vedeti ca proportia celor educati e mult inferioara celei de pe fcsteaua.ro.

de aici si faptul ca in ciuda comentariilor in majoritatea lor anti-Becali de pe site, s-ar putea ca asta sa nu fie si starea de spirit care predomina intre suporteri. nu vedeti cum il aplauda taranii pe Becali cand merge pe vreun stadion din tara? credeti ca tot bodyguarzii si banii lui Becali sunt de vina? sunt multi romani prosti care il percep pe Becali ca pe un model de a te descurca in viata......

cat despre "becalizare", parerea mea e ca Becali impreuna cu verii lui lupta din greu sa mentina fotbalul romanesc la nivelul de campionat de mana a 3-a in Europa.

asta fiindca pe de o parte, un campionat relativ slab ar face ca jucatorii romani sa plece in continuare in strainatate - de aici comisioanele de rigoare pentru Giovanni, samd.

pe de alta parte, Gigi Becali ar putea in continuare sa faca fata in Liga 1 platind maxim 1.5 milioane pe transfer si maxim 300.000 salariu - buget care pot fi oricand acoperit din banii din Liga Campionilor si vanzarile de jucatori. la urma urmei, Becali si-a facut averea din terenurile de la Pipera si stie si el ca sursa asta de venit e epuizabila si nu i-ar permite sustinerea Stelei pe termen lung intr-un campionat puternic.

de aici a aparut si disperarea lui din returul campionatului. grija lui cea mai mare nu a fost aceea de a castiga titlul pentru Steaua, ci aceea de a le da peste nas celor de la CFR. si asta chiar pe fata - eu nu cred ca declaratiile de genul "trec la butoane", "ii execut", "vreau sa castig numai din offside-uri", "ungurii nu o sa castige niciodata campionatul Romaniei" au fost chiar scapari.

dimpotriva, eu zic ca ceea ce a vrut Becali in returul campionatului a fost sa le demonstreze atat celor de la CFR cat si altor posibili investirori seriosi in fotbalul romanesc ca nu exista loc pentru altcineva fiindca oricat ai investi in echipa si in infrastructura, jocurile sunt deja facute in culise unde doar Steaua, Dinamo si poate Rapid au acces.

de aceea, parerea mea e ca victoria CFR-ului a fost un lucru bun atat pentru fotbalul romanesc cat si pentru Steaua pe termen lung. pentru fotbalul romanesc fiindca a dat semn oamenilor cu bani ca nu este imposibil sa-i invingi pe Becali si Borcea si deci merita investit. iar pentru Steaua fiindca odata cu ridicarea fotbalului romanesc se creeaza conditiile necesare pentru a scapa defintiv de Becali.

la un moment dat isi va da seama si el ca nu mai poate tine fata financiar unor oameni de gen Taher sau Patzkany care au in spate activitati productive si deci o sursa permanenta de bani. si atunci se va retrage si va vinde clubul unui om care sa speram ca va veni cu o alta mentalitate - asa cum s-a intamplat si in cazul Rapidului.

altfel, am fi ramas in mocirla asta in care suntem de 15 ani in care fotbalul se decide in marea lui majoritate in culise.

fsorini13.07.2008 09:15
mda...

Exact ce spuneam "stelistii pana la moarte" isi distrug singuri clubul. Dusmanii pot dormi linistiti.

catalinncs13.07.2008 14:30

ma simt tare trist cand citesc comentariile voastre. sunt suporter stelist de mic..din 2003 imi cumpar abonament la tribuna a 2-a in fiecare an...mi-am cumparat si anul acesta, dar de la an la an entuziasmul de a veni la stadion, bucuria pe care o simt cand Steaua marcheaza scade considerabil.. sunt trist pentru ca echipa pe care o iubeam atat de mult a devenit numai o umbra din ceea ce era odata....din pacate alaturi de ea au decazut si suporterii stelisti...ma ingrozeam cand vedeam in jurul meu oameni care-l injurau pe Dica...nu anul trecut...desi nici atunci nu merita injurat, ci in anii in care era golgeterul echipei....cu surdu toata lumea are ceva pentru ca a fost laudat de Becali, nu are fata de Steaua, probabil ca aveti dreptate, dar dak e injurat si fluierat la fiecare atingere de minge in fiecare meci, cum credeti voi ca poate sa faca vreodata ceva...???pe Ovidiu Petre a inceput lumea sa-l injure de cand a zis Becali ca e "ca ceasu"..... sa fiu al dreaq dak nu a fost "ca ceasu"...crek cel mai bun om al nostru in campionatul trecut....dar noi l-am injurat, fluierat si huiduit constant....putem sa incercam sa ne sustinem echipa mai mult, sa incercam sa nu mai fim toti experti in fotbal si eventual sa mergem la stadion si sa ii lasam in pace o singura data pe jucatorii astia pe care ii avem....s-ar putea sa avem o surpriza.....placuta zic eu.....

w3bmaster13.07.2008 14:58

Becalizarea se ptrece datoriya faptului ca multi oameni (suporteri) romani is asemeanea creditorului adica redusi mintali / (daca ar avea bani ar face la fel ....)

Ar fi frumos daca la meciu cu Roma sr face un protest ceva

Eu zic ca cel mai bun ar fi sa nu vina nimeni si la peluza sa puna galeria un baner ceva si atat ....

«123»