FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Adrian Ilie si lasitatea mascata

«123»
i0nutz8311.07.2008 14:30

Articolul este slab si tendentios. Numele autoarei nu spune nimic in presa romaneasca, pacat ca ii facem noi publicitate gratuita.

grizzly11.07.2008 14:46
Ia mai terminati cu tampeniile de genul "trimis la cratita". Cine a murit si v-a lasat pe voi inteleptii fotbalului romanesc?

Foarte bine, Irina are un articol cu care nu sunteti de acord. Sunteti liberi sa criticati acel articol, asa cum au facut userii, de fapt oamenii, de bun simt si educati de pe acest forum. Ce legatura are cratita cu articolul in cauza?

P.S. Macar Irina isi asuma ce scrie, domnilor. Scrie la final nume, prenume + loc de munca. Nu e "unamaispeciala" sau "nevastaluitotti"... poate asta ar trebui sa va mai puna pe ganduri.

un articol de toata jena. e usor de vorbit, e usor de creat scenarii. as vrea sa o vad pe doamna (d-ra) irina facandu-i fata unui aoutocrat multimilonar in euro. as vrea sa-i vad toti criticii de pe aci ai lui Ilie dand raportul lui el ciobandante. si nu inteleg in nici un fel de ce, daca Ilie nu a stat la tiganeala si certuri, daca nu a iesit sa injure in dreapta si in stanga, de ce atunci este considerat las? caractere puternice? sigur, din spatele tastaturii toti sunt zmei. Ilie a plecat pt ca nu mai suporta mizeria. a plecat pt ca a stat prea mult prin lumea buna ca sa nu il cuprinda scarba cand a vazut ce se intampla la Steaua. de aia au plecat si Dica si Goe si o sa plece chiar si Mirel. si de aia o sa ramana Argaseala, Banel sau surdu. la Steaua de azi doar caracterele slabe rezista. restul sunt fortati intr-un fel sau altul sa plece. daca avea un pic de caracter, probabil d-na (d-ra) Ilie ar fi refuzat sa scrie acest articol la comanda. cum ziceam, e usor sa dai din gura sau stilou.

Dumitrescu Dan Mihai, ofiter

MIREL6RADOI11.07.2008 16:24

Irina art tau a creat valva..:)) Te bucuri,nu?:D

Bundy11.07.2008 17:03

De ce sa stea Ilie? sa pateasca precum Hagi?

Joga Bonito11.07.2008 18:37
Pentru ca e scris de o femeie,iti pun eu,d-aia a fost asa comentat...iar conform unora,locul femei este doar la cratita!

Prietene, esti incuiat. Ai niste principii parca desprinse din Evul Mediu.

Te rog frumos sa-ti stergi si postul anterior.

CaTaLiNsm StElIsTu11.07.2008 20:20

Diferenta intre MM si Adi e aceea ca Adrian a tacut si a facut...a pus pe picioare proiecte de viitor si doar cibanul a facut ca jucatori cu valoare sa nu vina la Steaua,pe cand MM a fost omul care a facut si face parte din mocirla fotbalului romanesc actionand caracteristic acesteia(prin raspunsuri murdare la atacuri murdare,etc).

Dagoth11.07.2008 20:56

Articolul e... praf rãu. Ilie a fãcut pentru Steaua atât cât a fost lãsat de marele cioban. A adus jucãtori, dintre care mai mulți au confirmat (Zapata, Mendoza, Dayro Moreno, de exemplu). Cã i-a aruncat apoi ciobanul în stânga și în dreapta nu e vina lui Ilie. Cã i-a fost impus sã ia pe gratis sau pe bani puțini, iar nu e vina lui. Cã vãrul ciobanului deține controlul vânzãrilor, iar nu e vina lui. Cã el e un tip mai bine crescut și mai puțin impulsiv ca MM, nu e un defect sau o dovadã de lașitate. Iar ideea cã ar fi plecat din cauza lui MM e o aberație. Nu știu cine ar putea sã creadã așa ceva.

Cât despre caracterele puternice, existã la Steaua Argãsealã, Sponte, în frunte cu neamul Becali. Adicã toți cei care și-au perfecționat tehnica pupatului în dos.

leonardo12.07.2008 02:42

Un articol abject ! Nu inteleg de ce o asemenea abjectie este postata aici ! Poate pentru ca maine trebuie sa se spuna ca adevaratii stelisti sunt Giovani si Victor ?

ebonyc12.07.2008 08:23

e prima data cand trebuie sa critic un editorial aparut pe acest site. nu stiu dc apare onlinesport la autor dar este eronat editorialul. dc trebuia Adi sa face ce a facut Meme? Mihai Stoica a fost si presedinte executiv la Steaua si a fost numit manager general la un moment dat. deci misiunea de a lua apararea clubului sau jucatorilor este a presedintelui actual al Stelei: Valeriu Argaseala. eca si cum ai da vina pe femeia de serviciu ca nu s-au luat mai mult de 2 mil de euro pe Dica. total deplasat editorialul si o nota proasta pentru cel care a autorizat aparitia lui pe siteul nostru. asa ceva nu are ce cauta aici. inca o data vreau sa subliniez:EDITORIAL nu articol.

carrera12.07.2008 09:11

Hm...prima data, cand am citit articolul pe onlinesport, am ramas stupefiat. Acum, nu pot sa spun doar ca fata isi asuma tot ce a scris in editorial, e parerea ei, si trebuie s-o respectam pentru asta. Ca absolut nimeni nu e de acord cu ideile de mai sus, si ca nu inteleg cum ar putea un stelist adevarat scrie asemenea aberatii despre unul dintre putinii oameni de la club care pe langa tot ce a facut ca fotbalist a dovedit si la FC Steaua ca e o persoana echilibrata, inteligenta, COMPETENTA si cu capul pe umeri, si in plus cu o verticalitate iesita din comun....asta e alta poveste.

Prefer sa citesc opiniile lui Vochin. Inca nu am vazut la el niciun pic de tendentiozitate, spre deosebire de altii (sau altele, dupa cum bine vedem mai sus). Si el macar stie ce vorbeste.

w3bmaster13.07.2008 14:51

Nu inteleg de ce tre publicat asa articol pe situ nostru

Nu v-ati invatat minte ca presa din ro e de KKT

danimarcu13.07.2008 22:19
Cand incepe ea iar cu musculitele, Polul Nord, lupul rau si spiridusii campionatului chiar iti vine sa`ti bagi ceva in articol si sa te`apuci de citit Eminescu.

Eu cred ca nu e nevoie de astfel de articole ratate ca sa il citesti pe Eminescu...

Intre un genial si ratatii de jurnalisti din ziua de azi,intotdeauna il voi alege pe primul...

enjoy16.07.2008 14:42

trebuie sa recunosc ca am gasit un post care cred eu explica in proportie de 99% si parerea mea; este vorba de postul lui andyro. daca vreti sa intelegeti recititi-l si veti descoperi adevarul. cat despre faptul ca o "fetita" a scris un astfel de articol nu pot sa nu remarc cat de usor a fost manevrata si pacalita! daca incerci sa faci niste lucruri care ti se par normale ca profesionist si ti se impun cu totul altele fara logica temei, mai ramai sa vezi cum suporti esecul sau dai semnalul de pericol?

endorama16.07.2008 19:31

scoateti mai prostia asta de articol de pe site

dee16.07.2008 21:11

"Lasitatea mascata" a lui Adrian Ilie e interpretabila. Fie o privim din prisma lipsei capacitatii de persuasiune a acestuia ,lipsei unei implicari mai "agresive" sau incapacitatii de a se impune in fata lui Becali si alegerea unei cai facile, retragerea, asa cum a facut-o Irina in articol, fie, din contra, o privim ca pe o tarie de caracter.

Adi Ilie n-a fugit de responsabilitate, a refuzat sa mai spere in van, a realizat ca nu poate sa faca nimic si de aceea plecat. Are si el o limita a rezistentei si probabil a ajuns la saturatie. Plecarea lui e mai degraba un act de protest fata de abuzurile creditorului si mai putin un act de lasitate, cel putin din punctul meu de vedere.

Atacurile impotriva articolului si mai ales impotriva autoarei sunt nejustificate. Pana la urma totul depinde de unghiul din care privim.

MoWeed16.07.2008 22:14
Atacurile impotriva articolului si mai ales impotriva autoarei sunt nejustificate. Pana la urma totul depinde de unghiul din care privim.

Atata timp cat autoarea articolului ii considera pe oamenii din club "mari caractere" dar il numeste pe Ilie las, atacurile la adresa articolului sunt normale... In fond si la urma urmei fiecare are dreptul sa-si spuna parerea despre articol...

dee17.07.2008 04:11
Atata timp cat autoarea articolului ii considera pe oamenii din club "mari caractere" dar il numeste pe Ilie las, atacurile la adresa articolului sunt normale

Mo, a spus caracter puternic, nu mari caractere... e o mica-mare diferenta :)

Pana la urma tot articolul se poate rezuma la o fraza- e nevoie de tarie de caracter pentru a ramane la Steaua,pentru ca nu oricine ii poate face "fata" lui Becali, iar din moment ce ti-ai luat un angajament, esti "obligat" sa ramai sa-l indeplinesti. Daca privesti din punctul asta de vedere, poti considera plecarea prematura a lui Ilie o lasitate, insa ipoteza lansata la finalul articolului - "fobia de MM" mi se pare si mie nefondata. In fine, e parerea ei si are si ea dreptul sa si-o exprime.

MoWeed17.07.2008 08:34

@dee

Bun, caracter puternic a zis imi cer scuze. Dar in club sunt foarte multe caractere puternice: Valeriu Argaseala, Teia Sponte, Virgil Becali.

Nu e nevoie de tarie de caracter pentru a ramane la Steaua ci e nevoie ori sa fii extrem de diplomat, ori sa fii ultimul pupincurist....

Inteleg ca are dreptul sa-si exprime parerea, dar ce zice cineva care intra pe site-ul suporterilor stelisti si vede mizeria asta pe prima pagina(bine ca acum nu mai e pe prima pagina)? Ce conteaza ca 99% din comentarii sunt impotriva articolului; el va trage concluzia ca suporterii stelisti in considera pe Ilie las si pe Argaseala caracter puternic....

«123»